-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsij
tag
válasz Extracsaba #103116 üzenetére
Én gyanitom hogy valamit te csináltál a tv-vel és valószinű az eladó Emag is erre fog gyanakodni. Csak úgy magától nem láttam még hogy egy kijelző megadja így magát.
Galaxy S23 Ultra
-
kocsij
tag
válasz Extracsaba #103102 üzenetére
Én még arra tippelnék hogy lehet megnyomtad a kijelzőt, ez akár a talp felszerelésénél is lehet. Ha az elején jó volt és most meg nem akkor nem biztos hogy a tv hibája. Szervízbe bevizsgálják, emag is ha vissza is viszi akkor 1 hónap mire bevizsgáltatja és akkor kiderül hogy mitől lett ez.
Galaxy S23 Ultra
-
kocsij
tag
Na végre sikerült csatornalistát szerkesztenem a K5500-s tv-nél. Ezt töltöttem le hozzá ezzel sikerült törölnöm is meg sorba rendeznem is.
Galaxy S23 Ultra
-
kocsij
tag
válasz Extracsaba #103083 üzenetére
Kijelző meg lett nyomva, szerintem befolyt vagy megtört.
Galaxy S23 Ultra
-
kocsij
tag
Sziasztok.
Van egy Samsung k5500-s tévém, és ebben nem találok olyat hogy csatornalista szerkesztése. Próbáltam lementettem usb-re a listát, de oda meg zip formátumba van és nem találok olyan szerkesztőt amivel meg lehetne csinálni hogy a felesleges csatornákat törlöm és átrendezem. Valaki tud ebben segíteni?
Galaxy S23 Ultra
-
kocsij
tag
válasz sityupityu #87550 üzenetére
Felhivtak telefonon és bekellett mennem a terméktámogatás/távvezérlésbe és ami pin kódot kiírt azt bediktáltam nekik, ezután csatlakoztak a tv-re és annyit láttam hogy a szervíz menübe ment be és ott factory resetet nyomott, ezután csináltatott velem egy pár ki be kapcsolást a tesztelés véget és minden tökéletes volt. Pár perc volt az egész.
Galaxy S23 Ultra
-
kocsij
tag
Na a Samsung megoldotta a késői kikapcsolás gondomat. Távvezérlésel beléptek a szervíz menübe és ott csináltak egy factory resetet azóta jó minden.
Galaxy S23 Ultra
-
kocsij
tag
Na Hétfőn délután megnézik távolról a tv-met és orvosolják a kikapcsolási hibát. Kiváncsi leszek rá hogy össze tudnak-e valamit hozni
Galaxy S23 Ultra
-
kocsij
tag
válasz Skyhigh #87270 üzenetére
Nekem is ugyanez a gondom. Javasolták a samsungnál hogy gyári visszaállitást csináljak, ezt megcsináltam utána nekem is jó volt pár kikapcsolásig, de azóta megint elöjött. Mindig nem akarom vissza állitgatni én sem, kiváncsi lennék hogy mit kurtak el, mert ez azért idegesitő már.
Galaxy S23 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Így építsd a billentyűzeted!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatkozott a Vaulbreakers (PC)
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest