Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mester6
tag
Sziasztok!
Szomorúan tapasztalom, hogy a Samsung UE50HU6900SXXH tévé nem ajánlottak közé sorolható.
Pedig nekem nagyon tetszett a boltban.
Használ valaki ilyen tv-t , mik a mindennapos tapasztalatok ?
Nekem a képminőség lenne fontos, normál használat mellett. Internet milyen rajta? Könnyen kezelhető?
Köszi minden infót.[ Szerkesztve ]
-
mester6
tag
válasz charlie1975 #72715 üzenetére
Köszi a választ. 50HU9600-at írtál, de ugye 50HU6900-as tévét használsz.
Örülök, hogy jól megy![ Szerkesztve ]
-
mester6
tag
Sziasztok! Samsung UE48UH75000-as tv-re szeretnék képeket átküldeni Iphone 5s telefonomról.
Letöltöttem a Samsung Smart View 2 programot. Ki tudom választani a (samsung led 48). A tv is jelzi, hogy van kapcsolat, a telo a 2.lépés után nem enged tovább a kapcs. megszakad.(Conektion with the device has been lost.)
Tudnátok segíteni? Vagy törődjek bele, hogy Iphon-al ez nem megy?
Kösz minden infót! -
mester6
tag
Sziasztok! MacBook Pro laptopom van . Szeretnék pl egy filmet a Samsung UE48HU 75000 -as tv-n lejátszani.
Van olyan vezeték nélküli üzemmód amivel ezt megtehetem? Ha igen tudnátok segíteni?
Köszönöm az észrevételeket, tanácsokat. -
mester6
tag
válasz blakey #73350 üzenetére
Tv megjelent, miután a laptopra letöltöttem. A tv-n a forrást kapcsolom, akkor ott látszik "Hálózat, Plex Media Server". Azt kiválasztottam és kijelöltem a fényképeket, a laptopon és a tv-n is... A tv-n nem töltöttem le semmit. Kerestem, de nem találtam Plex nevű appot.
[ Szerkesztve ]
-
mester6
tag
Samsung UE48HU7500-as tv van. Milyen billentyűzetet ajánlotok hozzá?
Nem USB- csatlakozásra gondolok, hanem vezeték nélkülire. A Samuban van Bluetooth, vagy a billentyűzet is a hálózaton csatlakozik a tv-hez? -
mester6
tag
Vettem egy Rapoo E2700-at , Samsung UE48HU7500-hoz használnám. Sajnos a YouTube-n nem lehet billentyűzettel beírni. Ez így normális, vagy én vagyok ügyetlen?
-
-
mester6
tag
válasz Svájcinéger #73520 üzenetére
Minden okozhat beégést ami túl sokáig ugyanúgy látható. Erre a használati utasításban is találsz utalást, meg bizonyos időbeállításokkal védekezhetsz is ellene. Pl: képernyő kikapcsolás stb...
-
mester6
tag
válasz Svájcinéger #73523 üzenetére
Ha csak egy képből áll az egész film ....és ugyanaz van 4 órán keresztűl.
-
mester6
tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy a Samsung VG-KBD1500-t ha nem használom ki kell kapcsolni?
Egy pár elem meddig használható benne , ha nem kapcsolom ki?
Köszi az infót. -
mester6
tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy garanciális Samsung :VG-KBD1500 billentyűzetet hol lehet javítatni?
Kösz minden segítséget. -
mester6
tag
Sziasztok!
Samsung BD-H8500-as Blu-ray játszó csatlakozik nálunk a Samsung UHD tv-hez. Eddig semmi probléma nem volt vele. Most sajnos ha rögzíteni szeretnék pl egy sport közvetítést, sajnos nincs rá módom mert az automatikus , vagy kézi hangolás után sem található meg minden csatorna a csatorna felsorolásban.
Digi a szolgáltató, ha csak a tv csatorna felsorolását nézem ott minden csatorna megvan.
Vajon mi lehet a hiba? Mit csinálhattam másként mint eddig ? Kb 15 csatorna hiányzik.
Tudna valaki segíteni?
Köszönök minden észrevételt , tanácsot, javaslatot! -
mester6
tag
Valakit esetleg érdekelhet?
Samsung BD-H8500 ZF Blu-Ray felvevő- lejátszó eladó:[link]
[ Szerkesztve ]
-
mester6
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
UE48HU7500 -as tv-m 3 éves.
Ma próbáltam a Smart Hub segítségével a You Tube-ra belépni . Minden rendben volt , de sajnos milliónyi próbálkozás után sem töltötte be a kiválasztott videót. Próbáltam telefonról is lejátszani egy videót , de az sem sikerült.
A tv többi funkciója látszólag rendben van.Mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
-
mester6
tag
Ki érti ezt?
Samsung UE48HU7500-as 4K-képes Smart Tv-t használok. Az M4 sporton adott képek minősége olyan mint azt itt már sok fórumtárs megírta .
Van egy Samsung Blu-ray játszom is amely felvenni is képes igy van benne tv tuner is. Ha ezen keresztűl nézem a sport adásokat nincs semmi panasz, nincs kockásodás stb. szóval minden ok.A tv az M4 sporton kívül minden csatornán kiválóan műxik.
Lehet hogy egy jobb tuner rá sem ránt a bitráta csökkentésnek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Ford topik
- RAM topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Billentyűzet gondom van
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Excel topic