- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
félig meddig OFF
Azt szeretném kérdezni, hogy a telefon feltöltése után, ha a töltőt nem húzom ki az áramforrásból, viszont a telefont lehúzom a töltőről az esetleg mennyire károsítja a töltőt?
Tehát tlképpen csak simán csatlakoztatva van a töltő áramforráshoz -
sniphoe
aktív tag
válasz
C.Brigante #47089 üzenetére
Általános forgalmi adó
Az Európai Unión belül - a jövedéki termékek kivételével - nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mit vásárolhatunk, illetve mit vihetünk magunkkal, abban az esetben, ha a vásárlás magáncélból történik. Az árak magukban foglalják az áfát és a jövedéki adókat, így ezek újboli befizetését egyetlen más uniós tagállam sem követelheti. Magánszemélyek vonatkozásában tehát a származási ország szerinti adózás elve érvényesül, amely alól kivételt az új közlekedési eszközök beszerzése, valamint a távolsági értékesítés révén vásárolt áruk jelentenek.
-
bajusz66
aktív tag
válasz
C.Brigante #47077 üzenetére
Ha magánszemélyként EU-n belülről vásárolsz nincs áfa sem,mert kint kifizetted.
-
turika86
aktív tag
válasz
C.Brigante #47086 üzenetére
persze nem mindegy az sem hogy a csomagon mi figyel, pld gift... vagy értékbiztosított e?! stb...
-
TOZ
addikt
UK beszerzések esetében nincs vam. Afa van. Ha nem vagy áfa alany, akkor kint fizeted. Cégek itthon (A60as bevallason) vallanak és állítják be a bevallasba az áfát. Ez esetben 27%.
-
turika86
aktív tag
válasz
C.Brigante #47082 üzenetére
de mondom szerintem angoloktól ha postával is rendeled, nincs semmi egyéb költséged a szállításon kívül... de javítson ki valaki ha tévedek....
-
C.Brigante
veterán
van egy csomó futárszolgálat UK és Mo. között [link]. háztól házig megy a cucc. 8-9-10k környéke egy telefonos csomag amiért elhozzák. elvileg így nem megy be az Orczy térre és nincs adó sem, elvileg!
bocs tényleg az offért de lehet többeteket érdekel a dolog.
-
sniphoe
aktív tag
válasz
C.Brigante #47077 üzenetére
Angliából rendelve nincs vám ha jól tudom.
-
C.Brigante
veterán
egykis nexus4 infó
szeretett hazánk megint keresztbe fog tenni nekünk, nehogy már valahogyis jó legyen ennek a tetves országnak a pógárának lenni..... olyan adót kell sztem fizetni a csomagra nálunk, h nem fogja megérni megvenni!!"Taxable charges, if any, depend on what state you're ordering from." itt kezdődnek a bajok...
-
Weeman1
veterán
Az új ASNET v2.11.9-et próbálta már valaki?
-
turika86
aktív tag
válasz
C.Brigante #47071 üzenetére
+1 ha úgy van én is támogatom az ötletet, a tömeges rendelés jó ötletnek tűnik!
-
milanmylo
aktív tag
Másfél év után visszatértem gyári szoftverre és azt kell mondjam, hogy kellemesen csalódtam..
Teljes szmútság van, mesebeli akku idő, ugyan a JB-s kártyák hiányoznak meg a transition effectek, de nem is hiányzik most semmilyen főzött rom
-
pityaa23
senior tag
Hiba előjött megint, tehát akkor usb csere. Közben az is kiderült, hogy a telefon dobozán, meg a garanciapapíron lévő imei szám nem egyezik a telefon akksi alatt és a telefonban lévővel. Még jó hogy nem az enyém a telefon, de így is felcseszte az agyam, hogy haverom barátnőjét így átverték. Marad valami más szervíz. Köszi mindenkinek a segítséget!
-
-
Mister X
tag
válasz
Oldman2 #47042 üzenetére
Mindenképpen használtat veszek,max 70 körül. Hát igen az akksi tényleg kevésnek tűnik. Én napi átlag 2-3órát nyomkodom a mini pro-m játék meg wifi,de így lazán visz 2napot.Persze csak 3" a kijelző,de az akksi is csak 1160as. A kijelző szerintem nem zavarna. A fényerősséget úgyis levenném 70-80%-ra,úgy gondolom barátibb lesz.
-
goodluck
tag
-
bajusz66
aktív tag
-
proly01
őstag
Feltettem EZT csináltam egy samsung fiókot is mindent beállítottam,de nem tudom nekem semmit se csinál
Se a mobilomat nem tudja bemérni se a kijelzőt feloldani semmi.Tegnap éjjel elindítottam és reggelig nem találta meg a telót
A telefon zárolással meg az 1 percig csengetéssel adatok törlésével ne mertem próbálkozni! -
Oldman2
nagyúr
válasz
Mister X #47041 üzenetére
A legfontosabb, hogy újat vagy használtat, illetve mennyiért akarsz venni?
Pro: nagyon sokat eladtak ilyen tíust, a támogatása emiatt nagyon széleskörű, a kijelzője sokak szerint káprázatos
Kontra: mint minden okostelefonnál, az aksi gyorsan lemerül. A legtöbb esetben varázsolni kell ahhoz, hogy egy teljes napot kíbírjon egyhuzamban. A kijelzője sokak szerint nem annyira jó, túl szaturáltak a színei (ez az alkalmazott kijelző technológia miatt adódik AMOLED)
Itt, ezen a fórumon sok rosszat nem fogsz róla hallani... :-)
-
Mister X
tag
Sziasztok ! Mondanátok jót és rosszat is (ha van) az S2-ről ? Most készülök venni egy ilyet,a tesztet elolvastam,de mást se tudok erről a telóról. Köszi !
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal, hogy azt írja ki a telefon, hogy akkumulátor feszültség túl magas? Gyári akksi van a telefonban. Nemrég raktam rá a márciusi ics-t, utána kiessel frissített OTA-n keresztül még pár megát. Ment is a telefon egy hétig, és egyszer csak ez fogadott. Az akkumulátor ikon villog. Rá sem tudom dugni usb-vel a gépre egyenlőre, mert kiírja, hogy magas a feszültség és lekapcsolja az akksit. Továbbá ilyet produkál még, hogy kikapcsolom a telefont kiveszem az akksit, betszem és magától bekapcsol. Vagy kikapcsolt állapotban ha nincs is bedugva töltőre, akkor is mutatja az akksit, mintha töltene. Csináltam egy battery calibration-t, de az sem segített. Mi lehet a gond, hogy fogjak hozzá?
Szerencsére le tudom menteni a dolgokat airdroidon keresztül. -
Linkin
senior tag
válasz
GrooveHero #47038 üzenetére
Nekem ha jól rémlik Galaxy Ace fülesem van az jó hozzá de még utána nézek
-
Linkin
senior tag
Tudom de egy Poweramp ér annyit mint a vodoo Én is azt hittem de nekem ugye megvan mind a kettő és tudok mihez viszonyítani és egy Galaxy Ace füles nagyot dob a hangzáson
GrooveHero SGS főzött JB-vel nagyjábol eléri az SGS2 szintet de majd ha megjön a JB akkor szerintem megint nagyobb lesz a különbség bár csak a menü lapozgatásban tudja tartani az S2-t másban nem nagyon
-
GrooveHero
addikt
válasz
Linkin #47033 üzenetére
Értem, tehát ég és föld a különbség, remélem az S2 javára
Állítólag a zene részt jól elcseszték a sima galaxy s-hez képes, mert más chip van ebben, és nem olyan jó minőségű a muzsika. Mindegy, soha nem voltam olyan vájtfülü, meg amúgy is ritkán hallgatok zenét. De lehet vmi normális fülhallgatót majd veszek, de nem agybadugósat, mert az kieseik a fülemből. Legalábbis az s8500 wave-é kiesett. Tudsz ajánlani vmi normálisat? -
Linkin
senior tag
válasz
GrooveHero #47030 üzenetére
Nekem megvan mind a kettőd e ég és föld a különbség az S2-n nem annyira gáz a zene Poweramp+Vodoo+találtam egy nagyon jó fülest asszem még a Galaxy Ace-hez vettem és azzal nagyon jól szól mondhatni SGS minőségben
-
Arcanis
aktív tag
válasz
C.Brigante #47014 üzenetére
Esetleg, ha lesz valami csoportos importálás, akkor szóltok? :-)
Hol érdemes megvenni? UK, Német- esteleg Franciaország?
Most nézem, hogy az országhoz tartozó bankkártyával lehet csak fizetni. -
SzlobiG
félisten
válasz
C.Brigante #47011 üzenetére
Esélyes.
-
zack
nagyúr
válasz
klevente #47026 üzenetére
Jótól kérdezed.
Én ilyeneket nem mentek. Ti Backup-pal szoktam menteni az alkalmazások beállításait, játékok mentéseit. Mást nem mentek. Email-ek szerveren vannak, Sms esetében van külön backup a GoSMS-ben, névjegyzék szintén szerveren. A többit beállítgatom manuálisan.
-
zack
nagyúr
válasz
klevente #47019 üzenetére
Ha a CWM backup/restore funkcióra gondolsz, az mindent.
Partíciót, és minden egyebet. Tehát ha mented a ROM-ot, mindig a mentett állapotot fogod viszontlátni restore-nál, attól függetlenül mi volt fent előtte.
Fontos, hogy az internal_sd-t ne töröld, ne formázd ha lehet (belső sd), mert elég sok program oda tesz ezt-azt, és bekavarhat visszaállításnál ha nem találja a belső sd-n. -
Romeo619
senior tag
Megcsináltam az exchange server beállításokat, hogy tudjam a maileket fogadni a cégtől. De berakott most egy bill.zárat ennek örömére. Tudjátok esetleg, hogy tudom kivenni, hogy ne legyen zár??
-
C.Brigante
veterán
nincs mese gyerekek, a nexus 4-et play store-ból kell importálnunk, így 300 dodóért bestbuy lesz az tuti!!
Lg akarja csak 700 dolláron árulni. (Ezt megint be fogják 'opni, idióták!)bocs az offért.
-
klevente
tag
Valaki esetleg nem tudja hogy titanium backupos mentésnél mért kapok kernel panicot?
-
TOZ
addikt
Nincs vmi tippetek, hogy honnan lehetne venni jó áron sgp hibrid tokot FEKETE színben? Mindenhol csak tiritarka, meg ezüst és pezsgő színek vannak készleten... Ahol én találtam.
-
kungzi
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest