- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
android6996 #22096 üzenetére
Mondjuk vissza is olvashatnál a kereső segítségével.
Mert már többször volt téma, mi több én is leírtam a véleményemet ezzel kapcsolatban többször is.
-
bruti01
őstag
hali esetleg az s3 screenlock-ját rá leht rakni az s2re?
-
android6996
csendes tag
Hellosztok! Melyik a jobb az sgs2 vagy a nexus? Érdemes elcseréljem az s2 őmet nexusra?
-
bocsi de nem találtam választ a kies miért írja ki ,hogy A GT-I9100 nem támogatja az incializálást, mikor frissíteni próbálom erre megoldás?
-
zack
nagyúr
válasz
C.Brigante #22069 üzenetére
Igen. Teljesen komoly. Pont ezért nem is erötettem az LPW-t.
Ez amit használok teljesen jó, és elő van készítve benne a Jkay is, van különálló menüpontja a "settings"-ben. De ez LPF. -
-
mizu
aktív tag
Húha nagyon pörög a topik. Alig mentem el egy délután erejéig és alig győztem olvasni a sok infót.
Nincs semmi gondom a gyári szoftverrel. Szeretnék egy Nexus féle ICS felületet, idővel telepítenék egy TitaniumBackupot. Tapasztalatom alapján üzemidőben jobb az összes egyedi-mókolt ROM.
(#22045) Rotate Kösz a tippet! Remélem nem sűrűn találkozom ezzel a hibával.
(#22050) Wisdome Itt olvastam erről - szerintem is lehetetlen, de mi van, ha Murphy nagyon unatkozó kedvében van?
-
Arween
senior tag
válasz
toto0569 #22075 üzenetére
hát nem tudom itt azt írják csak ha stimmol a kettő akkor nyomikázzak:
Telefont kapcsold ki, indítsd el download mode-ban és nézd meg a számlálót. Majd indítsd újra a telefont és nézd meg a sárga háromszöget. Ha ugyanazt írja ki az alkalmazás, amit te is láttál, örülünk. Értsd, ha van háromszöged, de az alkalmazás szerint nincs, az baj. Az is baj, ha szerinte a számláló 2, neked meg egyet ír ki a telefon. Ha nem stimmel valami, akkor nyugodtan uninstalláld az alkalmazást, ne csinálj vele semmit..
-
mycso
veterán
válasz
Már teljesen jó, fent mellette a szija 3.2.8, majd pár nap múlva kiderül, hogy jó-e.
Ez a jkay cucc hogy működik, mert életemben nem használtam még, mondom most meglesem...felraktam CWM-ből a romomra valót, aztán, hogyan tovább???
Közben leesett, meg kell hozzá venni az appot marketen, hogy módosítani tudjam a beállításait, hát akkor továbbra is marad az saját magam általi belepiszkálás.(#22070) pzstm: dikk, mondom ki ez a faszi, aki itt irogat...nézem a nevet-képet, aztán nem bírtam bebootolni, hogy most mivan, de már leesett, grat az egyéni avatarhoz.
-
pzstm
titán
válasz
nálam wanamlite-os LPG pöccre felkúszott, semmi hiba sem volt és azóta sincs (kopp-kopp)
-
Arween
senior tag
feltettem ezt:TriangleAway v1.25 mutatja is szépen van 3 szög,meg 1 a számlálóm.Elindítom download módban ott semmit nem látok csak a kis zöld robotot,hogy tudom elővarázsolni a számlálót?
"Az alkalmazást installálni kell természetesen, majd indítsuk el. Ki fogja írni, hogy szerinte van sárga háromszög vagy nincs illetve azt, hogy a custom binary számláló hogy áll. Ezt ellenőrizzétek le. Telefont kapcsold ki, indítsd el download mode-ban és nézd meg a számlálót. Majd indítsd újra a telefont és nézd meg a sárga háromszöget.
-
mycso
veterán
válasz
C.Brigante #21972 üzenetére
No, mondom van egy kis időm, meglesem ezt az LPG-t....
odin, tallóz, download, indít --> FAIL 2 másodperc után..pfffUtána természetesen el sem indult már a telefon, pofázott, hogy kéne valami firmwaret rátenni, jó vissza download, stb --> elindul a flash, majd a connection-nál megáll és ott áll bármeddig....na, mondom alakul ez.
Aztán még 2-3x nekifutottam, most éppen megy fel, már 80%-nál jár, hát kíváncsi leszek.
mod.: bootolok
-
Wisdome
tag
válasz
Gabócza #22060 üzenetére
Na igen, nem mindegy a törés mértéke..
Nem csináltam még és remélem nem is kell majd csinálnom, én csak azt tudom, hogy nem lehetetlen dolog. Itt ami fontos tényező az az anyagiak.(#22058) F-ECT$
Megértem, én sem szoktam feltolni a legfrissebbet, főleg nem wanam esetében, nem is érzem szükségesnek.. a 10.9-et is 1hete cseréltem le.(#22063) pzstm
Van valami eget verő különbség a 11.9-hez képest?
Valaki kérdezte is, hogy te vagy-é a képen.. grat hozzá! Most én is kedvet kaptam az újításhoz ha már saját nem jöhet szóba.. -
bruti01
őstag
lpw aksi időben a legjobb nálam. reggel 7 óta 84%-os kb egyy órányi vegyes használat mellett
-
Weeman1
veterán
Snücü,toto0569,vagyula.
Köszönöm.Akkor a Wiui-t rakom fel.
-
válasz
Wisdome #22041 üzenetére
Kínaiak mindent árulnak, miért ne lenne náluk külön üveg is.
Annak idején ezt én is megszívtam. Vettem olcsón egy törött üvegű iPhone 2G-t, mert láttam hogy csak pár dollár hozzá az üveg. Aztán kiderült hogy ragasztva van a kijelzőhöz és csak hajszárítóval fújva, lemorzsolgatva, órák alatt lehetett az összetört üveget lekapargatni. Szóval ha biztos kezed és szerencséd van, akkor megoldható, de nem egy leányálom... -
HUTCHDB
nagyúr
no en is installaltam ezt a dorimanx kernelt. (mai kiadast)
meg szerencse, hogy kiprobaltam, gondoltam, megnezem nalam produkalja-e ezt a backup hibat.
egyreszt nalam a cwm-es app-bol inditott nandroid mentes jo lett, masreszt ugy erzem, hogy ez a legjobb kernel simasagra, gyorsasagra, pedig alapon hagytam a frekit. -
Arween
senior tag
nah a sok törpölésből az lett,hogy feltettem --VK--ICS-XWLP9-V4.7.3 ezt
Még nem tudok róla nyilatkozni,de külsőre okés nagyon
arra van ötlet hogy tudom a zárolt képernyőt így beállítani:
-
Gloob
addikt
válasz
Rotate #22045 üzenetére
Sziasztok
Nekem is 1 hete van fent az LPW, én naponta kapcsolgatom a WiFi-t többször is ki-be, igaz, hogy csak egy WiFi-re csatlakozok vele (a saját itthoni router), de ilyen beragadós problémám még soha nem volt (kip-kop gyorsan), sőt az asszonynak sem volt, pedig Ő az itthoni, és a vállalati WiFi-t is használja. (ezt is kip-kop) -
Wisdome
tag
Biztos feldobná a napom ha reggelre csak így hirtelen felindulásból berepedne..
ilyen tényleg van??
(#22048) F-ECT$
11.9??! Már itt is a 12...
WanamLite ICS XWLPG V12.0 -
crane75
senior tag
Sziasztok, tegnap vettem észre, hogy a kezdettől fogva tokban tartott telefon hátulja a mikrofon mellett karcos. Gondolom a lyukon bekerült a por a telò és a tok közé és a mozgástól összekarcokta a mikrofon melletti részt. Kérdésem, hogy szerintetek polírizható-e a készülékház. Nem mélyek a karcok, de ha már eddig vigyáztam rá, csak maradjon karcmentes... Előre is kösz a tanácsokat.
-
Marchus
csendes tag
Van valakinek tapasztalata SGP, illetve Zagg invisible shield fóliával kapcsolatban? Mennyi ideig bírják ki a telefonon?
(Esetleg érdemes lenne inkább több noname fóliát venni és negyedévente cserélgetni?)
-
Rotate
veterán
+ xkisszoltanx:
wifi beragadás címszóra keressetek rá, lesz sok... sajna ez gyakori gond ICS alatt, egyelőre nincs javítás rá... megoldás, hogy nem kapcsolod ki a wifit...
nekem gyári LPW van fenn, 1 hete már, és még ezen nem jelentkezett a probléma... jó eséllyel ebben már javították, de még kell pár hét, hogy bebizonyosodjon...
-
mizu
aktív tag
Akkor te is újdonsült S2 birtokos vagy!
Nekem egyébként a legújabb T-s ICS van fent. Túl gyakran nem kapcsolgatom a wifit, de lehet nálam is rendszeres probléma lenne - nem tudom. Talán egy app épp használná és pont akkor nyomjuk ki. Ha lejár a 8 napos elállási idő, rootolom és tolok rá egy custom ROM-ot.
@Wisdome: Láttam külön is 3bay-en, de Isten óvjon, hogy olyannal személyesen találkoznom kelljen. Olyanról is olvastam itt, hogy a tulaj semmit nem csinált és reggelre elrepedt az üveg. Külsérelmi nyom egyáltalán nem volt rajta. Ki tudja hőlégfúvóval hogy sikerülne a javítás...
-
BDave
őstag
Sziasztok!
Ti már találkoztatok olyan problémával, hogy gyári 4.0.3 alatt bekapcsolom a Wifit és nem kapcsol be? Csak halványzöld lesz az értesítési ikon és úgy néz ki, mintha próbálná bekapcsolni, de nem. Majd magától újraindul a rendszer és utána már bekapcsol. Ilyenkor próbálom be-ki kapcsolni a mobilnetet vagy a repülő módot, de nem segít.
Nektek is van/volt ilyen probléma? Hogyan oldottátok meg? -
mizu
aktív tag
válasz
Wisdome #22035 üzenetére
Tuti, hogy egyben vannak. Ezen a videón is jól látni: http://youtu.be/65pvAINg2ME
19:17-nél teszi be az újat. -
Wisdome
tag
válasz
janos80 #22030 üzenetére
Lehet cserélni. Külön vehető hozzá érintőpanel, viszont ez ugye ragasztva van a kijelzőhöz és szükség lesz hozzá egy hőlégfúvóra, hogy le tudd szedni és cseréld. Én ugyan még nem csináltam, de kivitelezhető dolog. Youtube biztos szolgál pár videóval. Persze csak ha házilag szeretnéd megoldani.
A panelt 15k körül lehet venni. -
W.a.T.T.O.
csendes tag
Köszönöm a segítséget, de talán jobb lenne esetleg valami kevésbé drasztikus módszer, nem akarnék mindent újrapakolni, 2 nappal ezelőttig minden jó volt, de ha nem marad más akkor jön az új ROM!
Köszönöm a linket, már töltögetem lefelé, ha nem lesz más akkor megy fel a telóra! -
janos80
senior tag
sziasztok
egy kis segitseg kellene.
megrepedt a kulso uveg az s2-mon...
lehet azt kulon cserelni?semmi baja nincs a kijelzonek csak az uveg repedt meg. -
mizu
aktív tag
válasz
W.a.T.T.O. #22025 üzenetére
Én erőst' javaslom, hogy próbálj ki egy újabb VK ROM-ot. Az új verziókban számos hibát kijavítanak, lehet ez is valami belső-rejtett hülyeség lesz.
Ha maradnál a VK-nál, akkor esetleg ez jöhet szóba: forum.xda-developers
Elméletileg Zack kolléga is ezt használja és elégedett vele. -
toto0569
addikt
válasz
C.Brigante #22021 üzenetére
a lényeg,hogy jól működik...
-
mizu
aktív tag
válasz
W.a.T.T.O. #22019 üzenetére
FW/kernel verziód? Illetve root van/nincs? Így talán tud valaki segíteni.
-
bruti01
őstag
galaxy s3---->165.000 ft-ért tudok.
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
Sziasztok!
Történt egy kis para a telómmal, légyszi segítsetek.
Arra lettem figyelmes, hogy nem csörgött és nem ébresztett a telefonom.
Megnéztem a beállított hangokat, elvileg minden ok, Viszont, most minden csengőhangból (amit én rakta a ringtonesbe) meg az összes zenéből 2 van, a zelenejátszóban is, az egyik elindul a másik nem!
Mi lehet a gond, pls help! -
xpike
tag
Valaki tud nekem adni egy linket valami jó stabil akkukímélő bevált custom ROM-hoz, ami mostanában fut?
-
fhradm
csendes tag
Smani:
Szerezz be egy powerampot, nekem eddig az szólt a legszebben + van marketen egy voodoo louder nevű program, amit 1 euróért megkell venni, de abszolút megéri az árát, mert ezzel valóban úgy szól az s2 ahogy kell. Ez a program abszolválja azt a hibát, hogy "túl halk az S2", konkrétan ha akarod leszakítja a fejed
-
HUTCHDB
nagyúr
backup?
ezt nem értem.
semmi ilyesmit nem kell csinálni. (vagy a cwm programból próbálod....??)
cwm->install zip from sdcard-> samsung ultimate cleaning script->install zip from sdcard-> kernel-> reboot system now
én a neak-et tettem fel, eddig érdemi változást nem tapasztaltam, de a bln nagyon jól működik, ráadásul már villog, nem csak világit. -
zseko
veterán
válasz
android6996 #21989 üzenetére
Ki is próbáltad vagy csak mondod? Nekem régebben működött, azóta nem tettem rá ilyen zárat.
-
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ASUS 18W USB ADAPTER