- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
Ti mibe tároljátok az S2-t?
Én nem találtam divatos hátlapot rá ezért csináltam egyedi tartót
-
kungzi
veterán
melyiket szedted le?
amúgy első hozzászólás:
Miután letöltöttük a fájlt, tömörítsük ki. Attól függően, hogy a letöltött rom 1, vagy 3+1 fájlos, különböző fájlokat találunk a letöltött mappában. 1 fájlos rom esetén egy „.tar” kiterjesztésű fájlt kapunk, 3+1 fájlos rom esetén lesz a mappában egy „modem”, „CSC” és egy „code” nevű fájl, illetve opcionálisan egy „.pit” kiterjesztésű fájl.
- Az Odinba az alábbi módon tallózzuk be a fájlokat. Amennyiben a PIT fájlt is betallózzuk, akkor a következőt kell látni.
Miután ezzel megvagyunk, kattintsunk a Start gombra. 1-2 perc alatt kész a frissítés, majd újraindul a telefon. -
Sziasztok, sürgősen nullázni kéne a down mod. számlálómat, de nem nagyon sikerül jig-et szereznem.. valahogy megoldható anélkül? KK5 GB van most az s2-őmön.. köszi
-
bajusz15
senior tag
Hello!
EZ a memóriakártya jó az S2-esbe? -
rob72
tag
válasz
kungzi #44077 üzenetére
Akkor most odninnal felrakom a romot.
Ezt meg kell csinálni majd?
6,/a, első indításnál csinálunk ismét egy hard resetet:*2767*3855#
/b, lehet nem indul el, csak bootloop --> recovery-ben indítsuk újra és: wipe data/factory reset, wipe cache partition: [link] majd jöhet az "a" pont.
7, Első indításnál angol nyelven fog bejelentkezni a telefon, nem baj ellenőrizzük le a product kódot: *#272*imei# link, XEU lesz a kód, de válasszuk ki az XEH kódot, majd install
8, restart után ismét ellenőrizzük le a product kódot: *#272*imei# [link] -
kungzi
veterán
akkor mehet a gyári visszaállítás
milyen a telód? pannon, voda, T, vagy független?
mindent úgy csinálj, ahogy ott van. és a 4.0.3 megfelelő romot szedd le, a JIG-es dolgot azt hagyd ki
-
waddafaq
tag
Ma végleg megváltam fájó szívvel az OB-m től.Elkelt 45K-ba ha leszámolom a vaterás termékdíjat akkor olyan 42K, megmondom őszintén kicsit sajnáltam is már a végén eladni, de volt rajta licit úgyogy mindegy volt. Biztos az új gazdának is hasznos társ lesz. Megvagyok barátkozva végülis az SII-esemmel,de egy 4X HD-t ha sikerül beszereznem jó árba, akkor visszatérek az LG táborba. Meg jó ez a közösség, mert az SII fórum olyan személytelen... pár kocka írogat folyton de hülyeségeket meg túl sok a felesleges komment. Maradjunk annyiba nézegetem még ezt a fórumot is bőven.
-
kungzi
veterán
csinálj egy gyári visszaállítást, fentebb linkeltem
ha rootolt a telód, és a custom számláló nem nulla, akkor használd ezt a progit. felrakod, root jogot adsz neki, és counter reset vagy vmi hasonló, utána mehet a gyári visszaállítás a 4.0.3 romok egyikével, attól függ milyen telód van
-
rob72
tag
Az baj ha nincs JIG-em?
Weeman1: De ennél a rom felrakásánál nem lesz baj?
-
kungzi
veterán
-
rob72
tag
Hy valaki tud 1 oldalt vagy 1 linket egy galaxys2-es android 2.3.3 gyárit szeretnék felrakni odinnal.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Találkozott már vki olyan jelenséggel, hogy ha sokáig nincs használatban a teló akkor egyszerűen "zárolja" magát a készülék?
A zárolás alatt azt értem, hogy a PIN-kód beírása jelenik meg a képernyőn...
Miután megnéztem a készenléti időt, kizárt, hogy újraindította magát.
Beállításokban sem találtam ilyet, hogy PIN kódot kellene beírnom ha sokáig nem használom a készüléket.
És nem keverendő össze ez a probléma azzal, hogy be van állítva az automatikus zárolás. -
Arcanis
aktív tag
válasz
knyitogato #44055 üzenetére
Én inkább azt javaslom, hogy a http://www.swype.com/-ra menj fel mobilon és töltsd le a legújabb bétát. Egyszer kell regisztrálni, de nagyon jó az új verzió (pl automatán elmenti a saját szótáradba a szavakat, nem kell odabökni, hogy mentse el. Van magyar hangfelismerés is)
-
Gloob
addikt
válasz
Itt a swype beta telepítője
-
hr2
őstag
válasz
Kiszeded a gyári ROM-ból
-
kungzi
veterán
-
knyitogato
őstag
A gyári Swype-ot rá lehet valahogy varázsolni a telóra? Hiányzik.
-
Gloob
addikt
válasz
Rotate #44052 üzenetére
Ok. Csak kíváncsi voltam, milyen lehet olyannak aki megrögzött hívő volt
Használd egészséggel.
A dorinmax-os kernel kérdésemre nem tudod a válasz? Hol találom a kernel beállításait, ha egyáltalán van ilyen? Nem akarom állítgatni, csak megnézni. Csak a kíváncsiság, semmi más. -
Rotate
veterán
nem akartam itt OFF-olni vele, de ha már ekkora az érdeklődés, akkor leírom a tapasztalatomat egy nap után
tetszik nagyon a Nexus, már most imádom, a rendszer fantasztikus, az anyaghasználat és kijelző is jobban tetszik, és az egész telefon használata olyan tisztább, szárazabb érzés
egyébként tetszik a JB, meg hogy milyen gyors vele minden, a Touchwiz pedig nem hiányzik
zenére is jobb a hangminőség, illetve jó erősen meghajtja a nagy fülesemet, erősebben mint az S2 és erősebben mint a laptopom
a kamera teljesen jó, savazták, hogy így meg úgy szar, szerintem teljesen jó, az S2 jobb természetesen, de nekem ez bőven jó
a 720p videó amit felvesz még jobb is, mint az S2-n volt, nincsenek azok a fura framedropok...
jöjjenek a szar dolgok:
állandóan azt lesem mikor telik be a tárhely, rettenetesen pánikolok felette, nincs a biztonságot nyújtó micro sd
a másik pedig az aksi, ami betyárosan gyenge... ma állandó 3G-vel 10 órát tudtam belőle kipréselni, 3 óra kijelzővel... gondolom az pár töltéssel javul majd egy picit, de biztos ami biztos ma megjött ehhez is a 2000-es aksim
ha kijönne 4 óra kijelző, vagy még egy picit több, az már nekem elég lenne, valszeg úgysem 3G-vel fogom tolni, 2G elég szokott nekem lenni, csak kíváncsi voltam erős terheléssel mit bír
ja és picit talán nagynak érzem, kellemesen ül a kezemben, azzal nincs gond, de jobban félek, hogy kibillen belőle, mint az S2-nél
összességében örülök, hogy ez lett, ma láttam egy S2-t valakinél suliban, és nem tetszett
túl csillogós a keret
-
kungzi
veterán
gyári XWLP7 romhoz milyen kernelt ajánlotok? siyah nem kell, mert merült tőle, mint az állat
-
znagy69
őstag
válasz
vrgkrisztian #44048 üzenetére
Ez kernel függő és BLN a neve amire Te vágysz. Stock kernel nem támogatja az bizti.
-
vrgkrisztian
aktív tag
valami olyan program nincs,ami elmulasztott eseménykor(értesítéskor) az érintőgombokat villogtatja?(root nélkül) a NoLed nekem nem igazán vállt be
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Ha felteszem a dorinmax kernelt (megtörtént), akkor hol találom a kernelhez tartozó beállításokat? Vagy nincs ilyen lehetőség? LPX NEE verzió van fent. Köszi!
Mellesleg nagyon csúnyák vagytok. Így nekiesni a srácnak egy ártatlan kérdésért. Nem olvasott elég körültekintően, és ennyi. 8 év egy függetlenítésért? Emberölésért nem adnak ennyit! Lehet, hogy a BTK-ban ez van, nem ismerem, no de .......ugye egy kicsit túlzás azért.
-
ebb
csendes tag
Hello sziasztok függetleníteni kell a telefonomat t-mobil-os ebben kérhetnék némi segitséget ,még minden gyári rajta kies volt frissítve . a kérdésem hogyan lehet függetleníteni ,hogy ne veszítse el a garanciát a t-mobilnál 15000 ft+áfa lenne. minden fajta segitséget köszönök .Attila
-
dJ Peer
aktív tag
Milyen progi az, ami villogtatja a led-eket, ha nem fogadott hivásom volt, sms..stb.?
-
jbl
senior tag
Galaxy s2 mintaképpel lezárva van a telefonom, ha megnyomódik, az oldalán lévő gomb megkérdezi, kikapcsol, újraindít. ezt hogy lehet belőle kikapcsolni, mert mindig elnyomódik a zsebemben. Meló közbe, mindig és újra indul vagy kikapcsol.
-
nagyj74
senior tag
Jah, és még valami.
Amikor megvettem a telefont, nem sokkal később ráraktam a Navigont. Utána kezdett a hangvezérlő szórakozni.
Ezután leszedtem a navit, de a telefon csak csinálta a baromságait. Csináltam egy teljes gyári visszaállítást és onnantól kezdve egy ritkábban jött elő a hangvezérlő, majd egy idő után megszűnt a probléma.
na de én nem bírtam magammal és visszaraktam a Navigont. megint elkezdte a telefon a hülyeséget. Újra reinstall, újra visszaállítás és ezután jött a fogkefe...azóta nem merem visszarakni a Navigont...
-
nagyj74
senior tag
Nekem akkor villogott így, mikor állandóan feldobta a teló a hangvezérlőt töltéskor. Feldugtam töltőre, és pár másodpercenként újraindult a töltés. Amikor lehúztam a töltőről, akkor villogott így.
Bemérgesedtem, aztán fogkefével minden mindegy alapon jól megsikáltam az usb csatit.
Azóta minden ok. -
Senser87
tag
Srácok, Total recall progit hogy kell beállítani úgy, hogy csak egy bizonyos számot vegyen fel automatikusan?
Próbáltam a number base recordingot, de nem indul el magától a felvétel...
-
vfeco
aktív tag
Ki tudja, hogy miért villog az akku ikon? Ma kezdte el csinálni... :-(
Videó: [link]
Gyári rom. -
nfsu17
veterán
Kiakartam rakni egy widgetet a főképernyőre (napirend), de nyitott neki egy új oldalt, mert azt mondta, nem fér ki a főképernyőre. 4db parancsikon van kint, plusz a gyári digitális óra legfölül.
Na most ez így nem oké, mert a 3. oldalon ha van napirend, akkor az olyan, mint ha ott sem lenne, mert nincs szem előtt. -
Balage^
tag
Mekkora microsSD-t kezel maximum a telefon? Úgy olvastam vhol, hogy "csak" 16 gigát, de látom egyesek aláírásában az szerepel, hogy 32-es van benne.
-
hr2
őstag
-
Gaben01
őstag
Sikerült megoldani, üzenet megnyitása/csatolt tételek és akkor lementi az SD kártyára, utána a saját fájlok/download mappa és onnan már ki tudom választani hova mentse.Ez így egy kicsit körülményes, nem akarom elhinni,hogy egy ilyen csúcstelefonon ez nem megoldható egyszerűbben is,mikor a nokiáknak ez nem volt gond már 10 éve se.
-
Senser87
tag
Köszi, értem, hogy ha vissza akarom állítani, ezeken kell végigmennem, viszont akkor tehetem fel a régi 2.3.X-es androidot is, holott nekem gyárilag 4.0.3 volt fent. Nem mennék végig ezen, csak, ha okvetlen muszáj.
Ha funkcionálisan nem lesz baja, akkor maradok itt, és JB-re frissítek, ha kijön.
-
dJ Peer
aktív tag
Sziasztok!
Ma én is Galaxy S2 tulaj lettem. Segítene valaki, hogy hogy kell root-olni? -
BigT
senior tag
-
Weeman1
veterán
Frissült a JellyBam,
sokan dicsérik. -
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Valószínűleg mi vagyunk lámák a cégnél,de valamiért nem sikerült még rájönnünk arra,hogy hogyan lehet névjegyet küldeni egyik S2-ről a másikra (3db céges S2 van és néha jó lenne átküldeni névjegyet a másiknak).Sajnos az üzenet megérkezése után azt írja a telefon, hogy "Ez az üzenet nem megjeleníthető mellékletet tartalmaz". A névjegyet .vcf formátumban küldi a telefon.Keresgélek egy ideje a fórumban,de nem találtam rá megoldást.Előre is köszönöm a segítséget.
-
Balage^
tag
Sziasztok!
Most már én is a Galaxy s2-sök táborát gyarapítom. Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtuk e vmi jó védelmet körbe a telefonra ami nem nagyon feltűnő?
Olyan kis vékony ez a telefon és nagy a kijelző, hogy az az érzésem, hogy tök könnyen ki tud esni a kezemből és akkor ripityára törik az egész.
A kijelzőre esetleg van valami jó kis fólia ötletetek, vagy ennek a kettőnek a kombinációja.
Köszönöm a segítségeteket előre is!
Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!