- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hr2
őstag
válasz
Linkin #49791 üzenetére
A recovery-ben történtek változások, javítások.
3.61 ---> 3.62: permissions fixed: now special backup and restore functions work again
Update to cwm 6.0.1.9 + PhilZ Touch 3.34
Add nandroid /preload backup & restore support
Add option to flash modem image from recovery
Fix Aroma File Manager path for devices without /emmc mount point
Fix: mount sdcards before launch aroma as some times we did not have access to other sdcard under aroma
Fix kerne/efs backup & restore for phones without /emmc
Optimized backup/restore status log for kernel/efs/modem: now showing true success/failure based on exit code/stderr from CAT
One ORS code is enough for custom and at boot scripts
Fixed ORS backup job log
Merge cm10 branch updates:
- Add support for doing a true ext4 format of /data on /data/media devices.
- Shorter confirmation menu if compiled as Philz Touch -
törölt tag
válasz
Linkin #49471 üzenetére
Feldobtam az Omega v16.1-et, de pár óra után ment is vissza a Wanam. Egy tisztább, szárazabb érzés
Amúgy mindkettő teljesen jó, de a presetek nekem nem feleltek meg az omega aromában, annyit dolgozni meg nem fogok a custom installban, elvégre a főzeléknek épp az a lényege, hogy más dolgozik helyettem/ó ez most nemtudom miért lett válasz, bocsi...
-
hr2
őstag
válasz
Linkin #48018 üzenetére
Itt a Rootolt kernel, már tegnap este mikor kijött a JB rá egy órára kész volt, PhilZ nem szórakozik.
PhilZ-cwm6-XXLSJ-OXX-3.1 -
GrooveHero
addikt
válasz
Linkin #47033 üzenetére
Értem, tehát ég és föld a különbség, remélem az S2 javára
Állítólag a zene részt jól elcseszték a sima galaxy s-hez képes, mert más chip van ebben, és nem olyan jó minőségű a muzsika. Mindegy, soha nem voltam olyan vájtfülü, meg amúgy is ritkán hallgatok zenét. De lehet vmi normális fülhallgatót majd veszek, de nem agybadugósat, mert az kieseik a fülemből. Legalábbis az s8500 wave-é kiesett. Tudsz ajánlani vmi normálisat? -
GrooveHero
addikt
válasz
Linkin #46612 üzenetére
Jól jön ki a lépés, mert mióta megjelent az S2 én azóta szemezek vele, nagyon bele vagyok szerelmesedve. A kis sgs meg apué esz, így tudom, hogy jó kezkebe fogk kerülni+ már amúgyis kell neki másik teló.
Az meg már egy más kérdés, hogy 4 magos szörnytegek megjelenésének hajnalán érdemes e kétmagos gépet venni 100k-ért, amikor némi többletért sokkal jobbat kapok. Mondjuk nem is tetszenek ezek a mostaniak annyira, talán az S3. De nekem az már nagyon nagy. Nincs nagy tenyerem, az sgs pont jó méret, bár először nagy volt. Tuti az s3-at is megszoknám, ráadásul hardveresen nekem még az s2 is bőven megfelel és bízok benne, hogy talán megkapja majd az új ROM-okat is, mint 2012 zászlóshajó. hm...elgondolkodtam nagyon ezen az S3-mon....francba -
GrooveHero
addikt
válasz
Linkin #46608 üzenetére
sztem JW8 aztán megy faternak, mert a régi sanyi erikkszonján már nem jó a hangszóró, szóval mindíg ki kell hangosítania, és ez mondjuk nem túl praktikus megoldás olyan helyen, ahol sokan vannak
Remélem azért a gyári 2.3.6-tal még elkocog egy ideig. Júliusig samu garis. Vagy beégetem a kijelzőt, és cserélik oszt az legalább új lesz. De sztem a sima SGS nem garifutáros, hanem bevivős.
-
GrooveHero
addikt
-
gaben1117
senior tag
-
Arcanis
aktív tag
válasz
Linkin #44447 üzenetére
Ohh ez már szinte lejárt lemez : )
[PORTED][APP]VideoPlayer from Note with PopUp & Resize MiniPlayer és társai október/szeptember óta elérhető . ) -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Linkin #43703 üzenetére
nem értelek.annyira rossz lenne?
egyébként nem voltam biztos,hogy ez garanciális,azért vittem el a miskolciba.na már úgyis tökmindegy,remélem megcsinálják,és nem visszaküldik ugyanígy,vagy még több hibával
egyébként a családban több s2(összesen 4) is előfordul,és eddig senkinek nem volt probléma az itteni szervízzel,pedig ebből kettőnek besárgult,a harmadiknak meg pixelhibás lett.. nekik 2 nap alatt megcsinálták a kijelzőcserét...(érdemes megjegyezni,hogy a pixehibára úgy cserélték,hogy 2(!!!!) darab pixel volt zöld) nekem meg felküldik pestre...hát zseniálispont velem kell ezt csinálni,a legnagyobb mobilbuzival...már most rendesen elkeseredett vagyok,hogy nincs mit nyomkodni
na de akkor nagyobb részben számítsak a rosszra,mint a jóra? -
waddafaq
tag
válasz
Linkin #43318 üzenetére
Én siyah kernelt használtam először, azzal folyamatosan lefagyott, meg nagyon szaggatott, aztán cseréltem dorimanx-ra, és elég jól működik. Nagyon meg kell hajtani, hogy lefagyjon, és nem is laggol. Érdemesebb cserélni szerintem! Viszont van egy játékom most Eternity warrior, na azzal úgy felforrósodik a telefon, hogy süt a kijelző.
siyah kernelnél fél percet tudtam vele játszani és fagyás volt.
-
Rotate
veterán
válasz
Linkin #43004 üzenetére
persze, tudom
de a JB-vel elég gyors, és én csak Fifa 12-t, meg apróságokat játszok, azt meg csekkoltam, vígan viszi
normál dvd-rip avik, meg sorozatrészek is mennek simán, szóval igazából nem sokról maradnék le
Picco:
az kevés lesz... ez tipikusan az LQ5-höz csomagolt 8 gigás pittel elcseszett partíciók szimptómája... volt már itt pár eset
-
zack
nagyúr
válasz
Linkin #42884 üzenetére
Na majd csekkolom IE8-cal.
Ha ezzel nem lesz hallható a különbség, akkor semmivel.
Bár az audio világában is igaz a mondás..."Szarból nem lehet várat építeni". Ez a Yamaha DAC-ra kissé túlzás, de jónak semmiképpen sem nevezhető. Hogy ebből hogy hoznak ki többet, kíváncsian várom, mert a chip a szűk keresztmetszet hardveresen.Bár láttam már falon pókot, és persze fűben nyuszit is.
-
Picco
addikt
válasz
Linkin #41817 üzenetére
nekem is volt 70-80-90 appom fent, de siman leturtam a nagyreszet szepen lassan, mert attol meg mondjuk h megvettem anno akcio keretein belul, jatszottam vele, meguntam, meg nem kell feltelepitve lennie.
most neztem meg, 47 appom van telepitve ebben benne van youtube, gmail meg minden
-
BigT
senior tag
válasz
Linkin #40096 üzenetére
A saját stock modemet használod LPU alatt? nekem igen bizonytalan a térerő, sőt, el is dobta már egyszer, de úgy, hogy észre sem vettem, csak az áthúzott kör fogadott a jobb felső sarokban. újra kellett indítanom, hogy életre keljen. LPU alá másik modemet fel lehet rakni? ha igen, melyiket érdemes? (stock lpu, cf root kernellel)
-
Rotate
veterán
válasz
Linkin #39693 üzenetére
én tudom, de ha a közelben járna, akkor legalább valami leak lenne, de nincs, és még csak az ICS romok sem kezdtek el hajazni az újabbakra, mint a Note esetében... úgy néz ki kezd a Samsung átkapcsolni leszarom üzemmódba az S2-vel kapcsolatban... úgy nézem már a sima Note is fontosabb nekik, pedig eddig S2 előbbre járt prioritásban...
-
Rotate
veterán
válasz
Linkin #37790 üzenetére
hát, nem érzem ezt a húde boostot, nem gyorsabb a speedmodnál, cserébe jobban merül nála használat közben... viszont nincs fagyás, szóval egyelőre ígymarad
Zsoó:
semmi baja, Accuweather sem raplizik, bár Sense 4-es órám van... nem tudom fut-e egyáltalán az Accuweather daemon...
meg csere előtt futtattam az Ultimate Kernel Cleaning Scriptet, hogy ne legyen gond
-
meszeske
tag
válasz
Linkin #37081 üzenetére
Hogy mondod ?
Alapképernyőnél vagy amikor felajánlja a google belépést ?
És a home gombot egyszerre a hangerővel és a hangerő fel-lel hogy ?
Bocs de én kegyetlen amatőr vagyok
Két gombot 3 féle képpen hogy ?
Másik : Nekem teljesen jó ha új romot teszek fel a Kies . Ez magyar nyelvű ?
És ha kikapcsolom a telót és újraindítom akkor előtte vegyem ki a SIM kártyát ?
Szóval csak címszavakban mit csináljak?
Tudom le van írva az első hozzászólásban de ott az Odinról szól a folyamat.
Most töltöttem le a Kies-t de folyamatos telepít. Ilyenkor várja hogy a telót rákössem a számgépre ?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest