- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz
pvt.peter #34877 üzenetére
Hi!
Nekem dettó ugyanez a hibám pár hete jelentkezett gyári telenoros ICS 4.0.3 rendszerrel!
Szal azt se tudnám mondani hogy a főzött ROM-ok hibája ez!
Tegnap délelőtt 11-től ma reggel 9-ig pl. totál nem volt hálózatom, most magától megjavult felcsatlakozott!
Kérdés meddig birja a mai napot , a házhozjövünk javítjuk szolgáltatást is kértem már neten a Samsungtól kedd 14órakor, de még csak fel se hívott senki hogy időpontot egyeztessünk (még mielőtt vki nekem szegezné a kérdést nem a hálózat nélküli telon lévő kártyán várnaám a hívást természetesen egy másik tökéletesen működő telszám van megadva!
Mindebben az a szép, hogy 2 hónapos a telefon azt se bánnám ha teljesen galyra menne és kérhetnék egy másik tipust kis ráfizetéssel!Alapsáv: I9100XXLPS
Kernelverzió: 3.0.15-I9100XWLP7-CL340913 -
zack
nagyúr
válasz
pvt.peter #34877 üzenetére
Igen találkoztam ilyennel én is. Nek mvolt hogy újraindítás sem oldotta meg, SIM-et ki kellett venni, majd vissza, és után ment. Tuti nem mozdulhatott el, mert a kezemben volt amikor előjött a hiba. Gőzöm sincs mitől, de ez erősen ROM függő.
Talán 2-3db ROM esetében jött elő eddig hasonló nálam január óta.
Válassz másik ROM-ot. -
trobi28
addikt
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hálózati / IP kamera
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest