Hirdetés
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz milanmylo #12698 üzenetére
titanium backup-al ments le mindent.
MIUI-rol.
szerintem szuper!
uj/regi hivaskezelo!!!
szerintem mindenhol gyorsabb lett, nincs lagg az oldallapozasnal sehol.
a temazhatosaga meg gyerekcipoben jar, de nekem igy "gyarin" is tetszik.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
mogyesz
aktív tag
válasz milanmylo #29136 üzenetére
AirPush detector megmondja, mi reklámoz. mármint melyik app...
R2D20208
igen, ezek be vannak, mégsem csinálja. Ezért is kérdeztem, igaz nem írtam le, mi van beállítva :-)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz milanmylo #35375 üzenetére
az eredeti JB-t tudomajánlani,0808-as buildet. Bár annak akksiidejéről nyilván sokat még nem modnhatunk el...viszont eddig igencsak elgéedettek vagyunk vele
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
C.Brigante
veterán
válasz milanmylo #35893 üzenetére
igen az. mondjuk én minden romot yenki angolra teszek, azért ment elsőre. picit figyelni kell a kiejtésre mert hajlamos a félreértésre. dehát ez végülis angolra van, nem tanult angolra.
(#35899) pzstm: igen! én már elvagyok vele egy ideje, sztem qrva jó!
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
pzstm
titán
válasz milanmylo #35919 üzenetére
nem. Tökéletesen megy ha CM10-ről jössz. Wipe dalvikot előtte és utána érdemes adni neki, legalábbis én szoktam
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
C.Brigante
veterán
válasz milanmylo #36228 üzenetére
szia kernelt nem érdemes feltenni sehova a polcon kívül! Egy utolsó, mocsokos szemét kernel, 3-4 percenként jön belőle újabb verzió és szarabbnál szarabb mindegyik! Elég szines dolgokra képes pl. lefagy tőle a telefon, újraindulgat, leszívja a f@szba az aksit stb. Igazából azt is kukoricán kellene térdeltetni (1 hétig) aki használ ilyen szemetet!!! (lehet nagy lesz most az ellenszél, de kibírjuk!)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
-
cassius.clay
senior tag
válasz milanmylo #36415 üzenetére
Értem én az álláspontodat, csak épp nem jogos. Olvass vissza, egy szóval sem írtam senkire azt, hogy hülye, egy szóval sem említettem semmit a CM10-ről, és kétszer is leírtam, hogy komolyan érdekelne, miért erőltetik a holo cuccot. Érdeklődés szinten kérdeztem. Egyébként meg, ha a lehülyézésnél tartunk, mi alapján döntöd el te, hogy az én kérdéseim bugyuták vagy nem bugyuták? Akkor most ki hülyéz le kit, még ha burkoltan is?
Egyébként meg zöld színből kevesebbet használ az SGS II kijelzője pixel szinten, mert az emberi szem érzékenyebb a zöldre, így kékből több van, mint zöld pixelből.
Lényeg a lényeg: Olvasd vissza mindkettőnk hozzászólásait, és döntsd el, hogy akkor most ki hülyéz le kit, ha burkoltan is...[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
matyi19
őstag
válasz milanmylo #36513 üzenetére
Rotate
milanmyloIgen, használtan vettem...
Ezek vannak:
Android verzió: 2.3.5
Alapsáv verzió: I9100XXKI4
Kernelverz. : 2.6.35.7-I9100XXKI4-CL611039
se.infra@SEP-62#2
Build száma: GINGERBREAD.XXKI4Mondhatni most van élősszőr a kezemben androidos telefon, mint már említettem Nokiám volt,
illetve még van is egy.[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
válasz milanmylo #36522 üzenetére
Nem teljes a siker, valamit rosszul csinálhattam...
Az android verzio: 4.0.3 DE ha KIes újra ezt írja: Az eszköz nem támogatja a Kies rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrisítést.
Pedig ez lenne a normális: Nem fogja a szoftvert frissíteni, mert ez a jelenlegi legfrissebb független magyar rom /2012.02.15/, viszont felismeri a kies, tehát sikerült a művelet.
Nem tudom, hol rontottam el....?
Valakinek valami ötlete?
Köszönöm!! -
csabám
addikt
válasz milanmylo #36544 üzenetére
Én tegnap kipróbáltam, hát nekem nem igazán jött be. De sajnos fent kellett hagynom, mivel a restore zip nem jó. Vissza raktam, fel is ment, csak a Google navi nem működik teljes értékűen, mert a szövegfelolvasó állandóan fc - zik. Szóval visszaraktam a Google Now - t és kikapcsoltam a kártyákat Egyébként LPT a romom.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
-
bruti01
őstag
-
TOZ
addikt
válasz milanmylo #36950 üzenetére
lba810701:
I've got a problem, with the latest release... ( 20120812 ), my phone was sim locked, i unlocked it with voodoo galaxy s3 sim unlocker.. it's working fine until the last cm10 rom flash.. now phone locked again. The voodoo sad the simlock active.. if i unlock it, it's shows unlocked, but after restart, going back to locked. If i flashed back to a preverious rom ( 20120810 ), i can unlock the phone, works fine, i've got network. ( not just emergency calls ) until i flash back the newest cm10 experimental... Can somebody explain for me, why it is?! If somebody's got a trick for that problem, please write it here! Thanks!
Anyway, its a such great rom!!! Thanks for the devs they hard work!vels707
new RIL, lame way of Samsung checking for locked devices.Codeworkx:
I'll create a zip tomorrow with the old ril files. You can flash this on top of every nightly then. If i don't forgot about it till tomorrow.Namost roviden.
Ha jol ertem Codey oldalan levo ril-ek nem fixek, csak regi ril filek, a fentebb reszetezett samu okossag miatt.
(Elnezest, hogy nem forditok reszltesebben, elvileg kozbeszerezesi jogszabalyokat olvasok, es nem forumozok Ö -
TOZ
addikt
válasz milanmylo #36952 üzenetére
A location opciok eszik az akkut, ez nyilvanvalo... de van egy csomo feature amihez meg kellenek. (Nem a location okozza a nagy merteku merulest... szerintem. Bar hozzateszi a sajat reszet az biztos.)
Nem olyan bonyolult dolog az, bar sok vele a papirmunka az biztos.
-
milanmylo
aktív tag
válasz milanmylo #37145 üzenetére
Hülye voltam nem gugliztam, pedig XDA-n van megoldás. Bicsibocsi
De ha már megtaláltam leírom: Ez a wakelock akkor jön elő, ha touch sound, lock screen sound be van kapcsolva. Valami fix jöhetne, szeretem a JB touch hangját..ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
kely1988
aktív tag
válasz milanmylo #38608 üzenetére
Az az oka hogy szerintem bugos, nekem is ugyanezt csinálja, ez az oka hogy nem használok cm10-et...
LPT-vel tökéletesen műxik nekem az mtp, cm10-el viszont használhatatlan, elvileg van egy parancssor amit ha lefuttatsz akkor lesz mass storage de én nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
Livin' in the UK :)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs