- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
-
Senser87
tag
-
kano
nagyúr
válasz
GrooveHero #47291 üzenetére
[link]
Viszont rosszul emlékeztem, ez is ebay csak az angol.Az Amazonon csak nézegettem, de drága volt a szállítás ide. Jót írtak róla az értékelésben.
Meglátjuk. -
futor
aktív tag
[ROM 4.1.2 - 4.2] JellyBam - 20121112 [AOKP.CM10.PARANOID] [AROMA] [SPACESTYLE]]
-
Gloob
addikt
válasz
Arcanis #47199 üzenetére
Sziasztok!
No és milyen? Sokra szerintem nem megyünk vele, mivel Argentínának adták ki Európába már nem fognak kiadni ICS-t. Ide már a JB jön valamikor.
@Busman
Sajnálom, hogy így jártál. Nálam jó, a sógoromnál jó, Borsodikánál jó, és van még a fórumon olyan aki használta, vagy most is használja. Persze ha olvastad azt is írtam, hogy előtte egy nandroid mentés, és lehet próbálni. Ha megcsinálod, akkor most nincs semmi baj. Bár gondolom, már megoldottad. -
belashx
senior tag
-
Varszegig
veterán
válasz
skylinelaca #47279 üzenetére
Hosszú hónapok óta használom a chrome-ot S2-n is és S3-on is épp az asztali szinkron miatt, és semmi ilyen problémám nincs vele, mint neked.
-
kungzi
veterán
akkor fogunk nagyot nézni, hogy ha a mi JB frissítésünkben még mindig a TW 4.0 lesz
-
kungzi
veterán
-
Mister X
tag
Sziasztok. Egy kérdésem még lenne,hogy a kezdőoldalról az a 4 ikon eltávolítható valahogy ? Nyomogattam egy Tmobil üzletben,de nem sikerült,igaz nem is mélyedtem el benne nagyon. Ez csak azért lényeges nekem,mert nagyon zavar hogy ott vannak.
-
Poszatakiler
csendes tag
Hali!
Hol tudom megnezni, hogy mikori gyartasu a telefon? Koszi.
-
nfsu17
veterán
válasz
skylinelaca #47268 üzenetére
Mit tud az a króm, hogy mostanában mindenki azt akarja használni? Én asztalin sem használom.
Nekem a gyári is tök jó, de az opera is, dolphin... -
Drever
csendes tag
válasz
skylinelaca #47268 üzenetére
próbáld ki a Firefox-ot, szeritem egész jól sikerült!
-
skylinelaca
senior tag
sziasztok! Lenne egy kérdésem. A letölthető Chrome böngésző másnak is ilyen sz*r? Állandóan lefagy, kiakad, 3x telepítettem újra, 3.-ra már be tudtam hozni vele a mobilarena-t , de a jelszó beírása után le is fagyott.
-
Drever
csendes tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal, hogy nem bootolt be a telefon odinos flash-elés után? Vissza akartam rakni a gyári romot, de folyamatosan csak a bootscreent látom már vagy 15 perce. Eddig nem merült fel ilyen probléma. Ha esetleg valaki tud segíteni azt megköszönném. -
kano
nagyúr
válasz
GrooveHero #47250 üzenetére
Én rendeltem egyet Angliából az Amazonról. Nem akarom kivárni a 20 munkanapot míg ideér Kínából.
Kb. 900 Ft volt 10db és jó értékelései vannak. Meglátjuk...zack
Már csak kb. 3 hét. Nem túlzó egy kicsit az elvárásunk a JB-vel kapcsolatosan?
Nehogy pofára essünk... -
skylinelaca
senior tag
köszönöm fagyalllo-nak ,hogy megcsinálta a telefonom ( töltés leáll - Túl nagy feszültség ) , ajánlom annak akinek ilyen gondja van az S2vel!
-
zack
nagyúr
Nem fértek a bőrötökbe.
Napok kérdése, és itt a JB, nektek meg a főzelékeken jár az eszetek.
-
hmm.. akkor lehet áttérek én is mondjuk a Vanilla-ra de lehet várok még egy kicsit
mindenesetre köszi az infókat
-
Weeman1
veterán
-
kano
nagyúr
válasz
GrooveHero #47245 üzenetére
Én vettem ettől a csávótól SE W810i-re fóliát és használhatatlant küldött. Rosszul volt méretre szabva és amikor mondtam neki, nem válaszolt. Megírtam az értékelést és azt írta rá, hogy fordítva tettem fel a fóliát és én vagyok a h*lye.
-
Peti N95
aktív tag
válasz
GrooveHero #47245 üzenetére
Én vaterán vettem tőle annó, csak mondta hogy itt is fent van, és akkor mentettem le. Vaterán már van neki múltja, keress rá ugyan ez a felhasználóneve.
Szerk: az első akit kidob, csak fóliákat árul.
-
Peti N95
aktív tag
válasz
GrooveHero #47231 üzenetére
Én [tőle] vettem pár ilyen olcsó fóliát, asszonyén is, és az enyémen is kb fél éve van fent, és szerintem szinte hozza a drágább fóliák szintjét! Nem karcolódik, és nem is sárgul! Szerintem ezért az árért egy remek fólia! Nem tudom hogy most árul e, de biztos tud szerezni!
-
Misi1980
senior tag
válasz
GrooveHero #47223 üzenetére
A Neo Hibrid tok tökéletessen védi a hátlapot és nem a szilikon rétegen fekszik a telefon hanem a műanyag keretnek van egy pici vála hátul és az ér le nem az egész hátulja.A szilikon teljessen körbe öleli a készüléket csak van még pluszban egy rugalamas müanyag keret amit a szilikonra kell felhúzni.Szerintem csak foliás védelem körben nem jó mert a karcoktól véd de ha leejted akkor nem ér semmit.
-
Senser87
tag
Itt a legújabb i9300!! Occó!
-
kano
nagyúr
válasz
maggi1886076 #47224 üzenetére
Én is vettem egy topictárstól, eddig jó is volt (leszámítva, hogy elkezdett sárgulni). Viszont nagyon nehezen lehetett leszedni és utána már normálisan fel sem tudom tenni (buborékmentesen).
Lehet, hogy rendelek ebay-ről 10db-os fóliát és ha gond van vele akkor kuka és jön a következő. Csak onnan is valami jobb minőségűt kellene rendelni... ezért kérdeztelek titeket. -
GrooveHero
addikt
Ok...akkor most kicsit félreteszem ezt a cuccot. Milyen fóliát érdemes venni? mit ajánlanátok? Lehet vmi olcsóbb is, de azért olyan nagyon bóvli ne legyen.
Mondjuk az SGP Neo-nak is szép ára van, így már mondjuk lehet kicsit sok lett volna, hogy megveszem mindkettőt. Mert ez is 27 dodó, meg a másik még 7 papír...sok ez így együtt, kb 13-14k -
maggi1886076
addikt
válasz
GrooveHero #47227 üzenetére
ha félévente veszek rá egy újat akkor is olcsóbban jövök ki.de még egy karcot sem látok rajta.jól bírja...
-
toto0569
addikt
válasz
GrooveHero #47225 üzenetére
Én hasznàltam,de ahogy öregszik úgy sárgul és szívja magába az összes koszt ami zsír és nedv...amúgy nagyon jó lenne,elvileg nem karcolható.(nano technológia)Ha kinyújtod,deformálod a fóliát akkor kis idö után felveszi az eredeti alakját.(invisible shield)
-
Szelley
senior tag
válasz
GrooveHero #47218 üzenetére
Baratnomnek a galaxy3mon kemeny 2 honapot birt ki...a sajatomon en az sgp neo hybrid ex tokhoz kaphato Steinheil foliat hasznalom, teljes megelegedessel! Feleve van rajta, de eszre sem lehet venni!
-
GrooveHero
addikt
válasz
maggi1886076 #47226 üzenetére
Igen, igazad van, hogy mindkettő arra való, hogy ne karcolódjon a felület (kijelző) és ezt lehet tudja is a 300 forintos cucc is. Csakhát....hát nem tudom...úgy vagyok vele, hogy egyszer akarom majd megvenni, és akkor sokáig nem lesz rá gond, és biztos lehetek benne, hogy nem fog megkarcolódni. Mondjuk drága mulatság, pláne ha beég a kijelző és cserélni kell, mert ezt a cuccot már nem nagyon tudod másodjára felhasználni sajna
-
maggi1886076
addikt
válasz
GrooveHero #47225 üzenetére
korábban láttam.nem mondom, hogy rossz. de nekem annyit nem ér.ha még védne a kijelző berepedése ellen is akkor azt mondom, hogy megéri.de karcok ellen ez is jó.
-
GrooveHero
addikt
válasz
maggi1886076 #47224 üzenetére
Ok, az ár nem mindegy, az biztos, hogy 320, vagy majdnem 7k. De szerintem (illetve csak remélem) az InvisibleSHIELD kiscit jobb védelmet nyújt. Láttál róla videókat? Elég meggyőzőek
-
maggi1886076
addikt
válasz
GrooveHero #47223 üzenetére
én innen a hardverapróról rendeltem.elvileg ez lemosható, 3 rétegű.nem let buborékos felrakásnál és csak 320 volt...
-
GrooveHero
addikt
válasz
maggi1886076 #47222 üzenetére
Arra én is. Kicsit drága lenne, de egy olyan megoldáson gondolkodom, hogy mindkét cuccot érdemes lenne megvenni, mert az SGP Neo nem nagyon védi a hátlapot, bár maga a gumikeret magasabban tartja a telefont, nem a hátlapon van rajta azt hiszem. Viszont előre meg tényleg jól jönne egy ilyen InvisibleSHIELD, oszt akkor tényleg nem fogok félni, hogy megkarcolódik a kicsike
-
maggi1886076
addikt
válasz
GrooveHero #47220 üzenetére
a hátlapra kíváncsi lennék, hogy hogyan lehet felrakni, vagy mennyire marad meg rajta.
-
plejik
addikt
válasz
GrooveHero #47220 üzenetére
Teljes védelem, nemcsak előlep hanem a többi fényes felületet is védi.
-
GrooveHero
addikt
válasz
maggi1886076 #47219 üzenetére
Amit linkeltek kicsit feljebb az nem csak előlap szerintem. Vagy legalábbis az van odaírva, hogy teljes védelem. Van egyébként a linkelt oldal alján egy olyan 4k körüli is, ami csak előlapra való.
-
maggi1886076
addikt
válasz
GrooveHero #47218 üzenetére
ez nem csak előlapra van?
-
GrooveHero
addikt
-
borsodika
őstag
Én is fáztam tőle tegnap amikor feltoltam a toogle-s zippet, hogy megfekszik a rendszer mert nekemse volt backup de szerencsére sikerült.
-
Weeman1
veterán
válasz
pestibenji #47202 üzenetére
CM10 Spityamod 20121107
Dorimanx 11 kernellel. -
Arcanis
aktív tag
válasz
busman #47206 üzenetére
Szerintem nézd meg a cwmes zipet amit feltettél, hogy miket irt felül. (kibontod és a system mappában ami van, szerintem system/app/Systemui.apk, esetleg valami jar még)
Aztán szedd ki ezeket a romból ami épp fenn van (gyári rom esetében kibontod a tart, aztán a system.imgt az sgs2toext.jar-ral átalakítod, majd diskinternals linux readerrel megnyitod)
Aztán mondjuk a cwm zipbe belenyomod a gyári fájlokat a moddoltakat felülírva ugyebár, így egyfajta visszaállító zipet készítesz, amit felflashelsz és örülsz :-)
utána egy wipe dalvik cache és egy wipe cache partition mehet.
-
plejik
addikt
válasz
GrooveHero #47210 üzenetére
Sok?
Nekem ilyen volt anno a Samsung Wave telómon, csak ajánlani tudom.
-
smithi19
csendes tag
Sziasztok,
Volna egy olyan problémám, hogy egy sikeres ROM frissítés után, az IMEI számom beállt erre: 004999010640000. Próbáltam visszaállítani leírások alapján, de eddig sikertelenül.
Letöltöttem philoxenia által linkelt XWKK5 (3 fileos Gingerbread rom, sorozatszám/IMEI elmászása esetén lehetséges megoldás) fájlt. Felraktam, de itt nem csak 3+1 fájl volt a zip-ben, hanem több.
Melyik fájlokat kellene akkor betallóznom az ODIN-ba? Esetleg valami más megoldás is létezik az IMEI szám visszahozására? Privátban várom válaszaitok.
Előre is köszönök mindent és szép napot -
GrooveHero
addikt
Mennyiiii?
GrooveHero most tudta meg, hogy mennyibe kerül egy InvisibleSHIELD fólia...
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap a kijelzővédő fóliám meghanyatlott, így kellene nekem valami olcsó és jó darab.
Tudna valaki dobni egy Ebay-es linket olyan fóliáról ami ajánlott (már kipróbált, nem sárgul, esetleg tisztítás után visszatehető)?
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.