Hirdetés
Aktív témák
-
Sanci789
aktív tag
Csak engem b*sz fel k*rvára, hogy késik az ICS? Ezért vártam egész februárban a március 1-jét, erre tessék..
-
Psytech
őstag
válasz znagy69 #3900 üzenetére
Here is apk file. It's markets bacup. Install without Internet only for try. Its amazing =) Size not match, because in market size with cache.
Lényegében. Ki tudod próbálni megnézni, de amint bármilyen netet kapcsolsz, a market rájön, hogy valami nem stimmel, majd összeomlik a launcher. Igazából közel sem trial verziónak nevezném.....
[ Szerkesztve ]
-
Elekem
tag
Máris feltörték a TSF Shell-t, akinek nagyon kell meg tudja találni. És így már birja a netet is.
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
válasz znagy69 #3900 üzenetére
meg nem mondom,most raktam fel rá az időjárás widgetet,tehát az is megy vele.nem látok semmi korlátot eddig.
weather widget kirakva viszont semmilyen várost nem enged beállitani...
Rotate: nálam megy a linkelt apk,szépen települt
[ Szerkesztve ]
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Soound
tag
válasz Skynet258 #3879 üzenetére
Nem csak ezt használjuk. Cerberus jóóóóóval több funkcióval rendelkezik. Ami szerintem hasznos lehet: record audio, record video, take photo/screenshot. Ha esetleg ellopják bízzunk benne hogy nem advanced android userhez kerül, ha pedig így van, annyi infót össze tudsz szedni ami talán elég lehet ahhoz hogy a zsaruk csináljanak valamit.
-
ERPY
őstag
Kipróbáltam ezt az új launchert, de rögtön kértem is vissza az árát. Érdekes perspektíva, de a golaunchernek környékben sem ellenfele számomra.
-
edgelaszlo
senior tag
nem hiszitek el, már egy bizonyos oldalon azt a hőn áhított, ma megjelent launcher-t láttam feltéve 2áron alul"....
oké, már látom más is felfedezte...hát, nem egy nagy foci....nekem a SPB jobban bejön...
[ Szerkesztve ]
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
senior tag
-
ToMmY_hun
senior tag
Én is kipróbáltam a TSF Shell-t és nem vagyok vele megelégedve. Olyan béta szagú még ez a dolog, csak azt nem értem, hogy akkor miért kérnek el érte ennyi pénzt... Az alapötlet nagyon jó, a megvalósítás sem rossz de még iszonyat kevés funkció van csak benne és még azok sem működnek hibátlanul.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz edgelaszlo #3929 üzenetére
Sajnos igen. 5 perc alatt kipróbáltam minden funkciót. Szép meg minden, de lenne még mit fejleszteni rajt, bőven.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
zseko
veterán
Már előre bekapcsoltam mindent, de azóta sem képes megtalálni. a cerberus legalább működik, igaz, jó 10km-t tévedett.
A gps tényleg nem fogyaszt semmit? A vezeték nélküli hálózat az tulképp a Location lenne a maps-nél? Az eszi az aksit, de ami rendesen zabálja, az a Samsung Push Service, azt le is fagyasztottam a fenébe.
HR24.hu
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok!
Rövid beszámoló...
Minden program amit használok, működik! (Viber, Facebook, Yahoo, A+ TimeTable, Chrome Beta, eBay, PowerAmp, Swiftkey X, stb.)
Első nap használat után, nagy merülést vettem észre. Reggeltől délután 5-ig 53%-ra merült úgy, hogy elég sokat volt ébren viszonylag kevés kijelzővel, DE utána, szépen meghátrált, így most 30%-on van, de nem merült veszettül, úgy, hogy kap egy battery calibrationt, meg 2-3 napot, hátha beáll, és minden rendbe lesz.
Amúgy van mit írtani TBP-vel, én nem nagyon értek hozzá de közel 50 dolgot kiirtottam, mint wifi sharing, wifi megosztás, wifi direct... ezek nem kellenek.
Első tapasztalatok jók, tetszik, hanghívás jó, nincs FC, néha a Chrome lefagy, de az nem az Android hibája.
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
zseko
veterán
válasz ToMmY_hun #3935 üzenetére
Azt írtam, hogy a cerberus az megy, a Samsung megoldása nem megy. A híváslistát lekérte szépen (bár előtte tett ki egy üzenetet a mobilra ) de a helymeghatározás nem megy. Net az van folyamatosan, nagon ritka hogy kikapcsolom., az nem probléma..
Más, ha valaki használ dropboxot, itt a lehetőség extra helyet szerezni. Bekapcsoltam a Camera Uploadot, és rögtön kaptam 500MB-ot. Elvileg akár 5G-ig is fel lehet tornázni (de csak a fórumtagoknak? - nem erősségem még az angol ), és ha valaki angolul értő is megnézi a linkelt oldalt, akkor leírhatná pontosan mit ír
HR24.hu
-
zseko
veterán
valami ilyesmit hámoztam ki én is belőle, akkor lassan, de haladok az angollal Ám az még nem világos, hogy akkor most van az alap 2G és arra jön rá max +3GB a sima usereknek, és max +5GB a fórumtagoknak? Így elvileg 6x500 megát lehet feltölteni. Az egyéb promóciókkal most szereztem még +1GB-ot, így már 3.4GB-om van. Hogy mire használom azt még nem tudom, de legyen Ám az MS-től meg 25G tárhely van SkyDrive-on alapból..
Egyébként a Samu 'mobilkereső cucca' (SamsungDIVE) nem találta meg a telefonomat több mint egy óra alatt sem..
HR24.hu
-
HardRic
addikt
Legújabb Opera nálam beállt, most jó. Eddig lagzott, minden baja volt, ma meg olyan, mint régen. Ez informatikailag hogyan lehetséges?
-
-
veterán
-
zseko
veterán
válasz HardRic #3942 üzenetére
Apropó, Opera. A Mobile változatot használva másoknál is olvashatatlanok a PH! fórumai ha a Turbo be van kapcsolva?? Egyszer már raktam is be ide képet róla. Mindenféle krix-kraxok jönnek be normális oldal helyett. Nem mobil nézetben, úgy megy, hanem a teljes nézet. Maga a PH/IT/Mobilaréna/Logout főoldal meg a cikkek megy, csak a fórumok nem.
HR24.hu
-
djapor96
senior tag
mondjuk én inkább ezt venném....[link]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
veterán
Eddig alakítgattam próbálgattam a TSF-et, és azt kell mondjam tetszik nagyon, de nem ér annyi pénzt azért, van még rajta mit fejlesztgetni
Remélem így is lesz, és nem félévente adnak ki frissítést mint az SPB Shellnél
Gyorsnak nagyon gyors, és egy akadás vagy reccenés sincs benne, és hamar el lehet sajátítani a dolgokat, videó alapján azt hittem bonyodalmasabb lesz, mert az ember nagyon profin tolja, de 1 óra után már majdnem én is úgy tolom mint az emberünk a videón -
zool1
őstag
válasz philoxenia #3703 üzenetére
3g watchdog. Meri a mobilnetet, es kulon a wifit.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest