Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#3601) knyitogato válasza WaterWave (#3596) üzenetére


knyitogato
őstag

Holnaptól kezdik meg a nemhivatalos hírek szerint a terjesztését. Ez nem azt jelenti, hogy holnap már mindenkinek lesz...

(#3602) WaterWave válasza Urmy (#3600) üzenetére


WaterWave
veterán

böngészőbb átgondoltabb, gyorsabb, az aksikezelés és memóriakezelés is jobb...
kezdőképernyő is átgondoltabb valamint az egész felület...
arcfelismerő képernyőzár (bár ennek sötétben nem sok értelme van)
adatforgalom alkalmazás, bár ezt a watchdog is tudja
kamera, képkezelés sokkal jobb, több funkciót tud
beam alkalmazás... nah ez az amit nem tudunk élvezni (s2 és társaik)
szövegbevitel is jobb

hirtelen ennyit jutott most eszembe

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#3603) kalapaacs válasza Urmy (#3600) üzenetére


kalapaacs
tag

Igen hoz hát. az elődökkel (nem a végleges, de hivatalos 4.0.3-as rom) is már jópár módosítás van. Én pl azt vettem észre, hogy az aksit jobban kíméli, és olvastam itt a foorumon, hogy a video minősége (pl. stereo hang, nagyobb adatsűrűség) is jobb.

Vannak itt lányok akik a nagy őt keresik? Mert szólok nekik, hogy SHIFT és az ENTER-től balra kettővel.

(#3604) WaterWave válasza knyitogato (#3601) üzenetére


WaterWave
veterán

okés, mondjuk ahogy kijön akkor már tolják rá a szakácsok a főzeléket, onnan jön el az én időm...
szegény jig-em már porosodik vagy 2 hónapja:))

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#3605) derrik


derrik
őstag

Az ICS kapcsán mindenki remél, mint ahogyan én is. De az előző verziókban is születtek jobb romok a későbbiek során. Az első nem mindig volt a legjobb. Mintha a későbbi verziók jobban optimizáltak lettek volna. Bár az enyém 2.3.4-el fogyaszt a legkevesebbet 2000-es akkuval 3G-n 1/3 fényerőn, 1 óra folyamatos net használat kb. 10-13% kajál meg.
Bár bizakodásra ad okot, XXLPH olyan 15-18% környékén tette ugyanezt nálam. Csak a készenléti energia felhasználása viszont több volt. Mert még szinte semmi használat során 10 óra alatt a régebbi verzió 10% használt el. Addig az XXLPH kb. 18-20%-ot evett meg.
Szigorúan Nálam!
Viszont már XXLPH is szinte hiba nélkül ment. Leszámítva, hogy nem volt Host, és egy két helyen a beállítási ablakokban hiba volt. A kamera része viszont tényleg sokkal jobb. Csak azt a fránya Hollo kinézet választási opciót beletették volna. Pedig azt írták, hogy a Google kötelezővé teszi mint választható téma opciót!

(#3606) kungzi válasza derrik (#3605) üzenetére


kungzi
veterán

lehet, hogy a véglegesbe beleteszik, szerintem a bétákba azért nem rakták bele, mert ott gondolom a saját TW launcherüket akarták tesztelni, javítgatni. lehet mindkettő benne lesz. de mondom, ez csak "szerintem" :)

[ Szerkesztve ]

(#3607) Rotate válasza derrik (#3605) üzenetére


Rotate
veterán

a legtöbb híroldal elferdítette ezt a Holo-s hírt, míg maguk a fejlesztők twitteren teljesen mást írtak... nem a Holo téma a kötelező, hanem egyes elemek/stílusok használata kötelező, a gyártő saját témájában... vagy valami ilyesmi, nem emlékszem már pontosan, de a lényeg az, hogy nem pontosan arról volt szó, mint amit a híroldalak lehoztak, az félreértés...

(#3608) Urmy


Urmy
tag

Huu akkor valóban komoly fejlődés lesz ez az ICS :) akkor várom már én is. Arcfelismerő képernyőzár... az komoly ^^ :) kíváncsivá tettek engem is nagyon.
Köszi a válaszokat és a segítséget.

[Samsung] Galaxy S22 Ultra & S20FE & Galaxy Watch 4 & Tab S8+ & Buds Live

(#3609) Varszegig válasza Rotate (#3607) üzenetére


Varszegig
veterán

már annyiszor volt itt ez a kacsa, hogy kötelező lesz a választható holo, és mindig bedobja valaki :(

(#3610) Rotate válasza Varszegig (#3609) üzenetére


Rotate
veterán

az sem segít, hogy pl a Mobilarena is úgy hozta le, sőt kb az összes magyar oldal... pedig pl most rákerestem, külföldi oldalakon direkt ki van emelve, hogy ez nem a témára vonatkozik, hogy a user ebből kb semmit nem fog látni, ez csak a fejlesztőknek segít egy egységes felületet megalkotni, ami mindenhogy beépül a rendszerbe vizuálisan...

be is linkelem az Engadget ehhez kapcsolódó postját, hogy mindenki jól el tudja olvasni :)

NEM LESZ KIKAPCSOLHATÓ A TW, NEM LESZ KÜLÖN HOLO TÉMA

:D:D:D

és majd ha megint előjön, csak belinkelem ezt a posztomat :D

(#3611) Varszegig


Varszegig
veterán

Azt hiszem régebben sokan kerestek ilyen appot:
App protector

(#3612) Golfi19


Golfi19
csendes tag

Sziasztok! S2-m van nem olyan régóta és van egy eléggé Off jellegű kérdésem, problémám.
Mobillal neteztem es a zimbio.com -on és Véletlenül rákattintottam egy ilyen te vagy a mai nap ipad nyertese hirdetésre,szerintetek vírusos oldalt nyitottam meg? Ha igen, akkor fel tudott menni a vírus vagy akármi a telómra? van rajta antivírus. Lefutattam persze az víruskeresést, nem talált semmit, de mondjuk sok helyen hallom, hogy a mobilvírusírtók általában nem találnak semmit.

Én abban reménykedtem, hogy egy ilyen nagy oldalon, mint a zimbio.com talán odafigyelnek, hogy ne lehessen vírust kapni??

Mit gondoltok?

Várom a válaszokat, előre is köszönöm!

(#3613) leslien válasza Bagoly81 (#3585) üzenetére


leslien
nagyúr

ha holnap jön akkor én tortát sütök :-)

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#3614) kungzi válasza leslien (#3613) üzenetére


kungzi
veterán

én amúgy is, mert tesómnak szülinapja lesz :DDD

(#3615) Varszegig válasza Golfi19 (#3612) üzenetére


Varszegig
veterán

nem hinném, hogy vírusos, az ilyen kamu nyereményoldalak arra mennek, hogy add meg a mobilszámodat, és aztán küldenek neked emeltdíjas sms-t.

(#3616) Rotate válasza Golfi19 (#3612) üzenetére


Rotate
veterán

szerintem nem lett vírusod... ezek a webes vírusos oldalak inkább a windowsos gépeket célozzák meg, ami teljesen más rendszer mint az Android, nem tudnak futni Androidon...

az Androidos víruskeresők azért nem találnak semmit többnyire, mert az Android vírusok száma még eléggé elenyésző a készülékek, illetve appek számához képest :) nem kell ennyire befosni a vírusoktól, Androidon ez még nem olyan jellemző dolog, persze vannak, de kevés...

(#3617) R2D20208 válasza Golfi19 (#3612) üzenetére


R2D20208
addikt

Én nem aggódnék a helyedben. De véleményem szerint, ha aggódsz, akkor húzd újra az FW - det. Én speciel, még nem láttam Mobilon vírust, de ha van, nem tudom elképzelni, hogy a teló hardveres, vagy belső dolgaiba bele tudjanak kavarni. Nem androidra vannak "tenyésztve " :) Esetleg FW - n belül tudnak picit bekavarni. Böngésző, Appok ilyenek. De az sem sztem. (ez magánvélemény) Valaki már találkozott mobilvírussal??

[ Szerkesztve ]

★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★

(#3618) csabicska


csabicska
senior tag

Ok ,ok én is nagyon várom az iCS-t,de nap mint nap szembesülök azzal a nem tul boldogitó ténnyel,hogy nagyon sok program,játék jelenleg nem telepithető.
Így már mindjárt 50-50 %az öröm és a csalódás.
Amugy elsők között voltam aki feltette a XXLPH romot és azóta is a fent emlitett gondtól eltekinteve nagy megelégedéssel használom.
De azért sok minden jó lenne ,ha tudnám telepiteni.
:)
Ja és nálam a legfrisebb Opera 12. nagyon szépen dolgozik.
Persze otthon csak a gyári és az ICS+ üzemel.

-Galaxy S20 - The best-

(#3619) kungzi válasza R2D20208 (#3617) üzenetére


kungzi
veterán

nem-nem :N

(#3620) F-ECT$ válasza WaterWave (#3602) üzenetére


F-ECT$
titán

-böngésző: nagyon sokat eszik az akksiból, így marad az opera, és max 1-2 oldal kedvéért lesz érdemes elővenni
-kezdőképernyő: valóban, de ezt a launcherek is tudják
-arcfelismerő: 1-2 napig jó poén, nem több
-adatforgalom: ahogy írod is, ezt tudja a watchdog
-kamera: ez tényleg előrelépés
-beam: nekünk ez nem játszik
-szövegbevitel: ez miben jobb?

Akksikezelés nálam alapvetően nem változott, idleben is kb ugyanannyit evett és a progik alatt is. A jól megírt progik hoznának sokat a 2 mag energiahatékony kezelésével, nem az ics.

Dive ever, work never.

(#3621) F-ECT$ válasza R2D20208 (#3617) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem az a gond, hogy "a teló hardveres vagy belső dolgaiba" belenyúl (bár az sem lenne szerencsés, ha mondjuk újra kellene húzni a rendszert egy vírus miatt), hanem az, hogy hozzáfér az adataidhoz. A fényképek, videók, sms-ek még hagyján, de a levelek között lehetnek olyan magán és személyes jellegűek, amiket még a barátaidnak sem mutatnál meg, nemhogy egy idegennek. És akkor ott vannak esetleg a pénzügyi adataid, bankkártya infók, emelt díjas sms/telefon hívások indítása, ami már komoly károkat tudna okozni, és ha nem tesznek valamit, akkor előbb-utóbb ebből nagy baj lehet.

szerk: erre minden okostelefon platformon megvan az elvi lehetőség, kérdés, hogy mennyire tudják szűrni. Az apple ellenőrzésén is biztosan át tud csúszni néhány app, a virágbolti appokról nem is beszélve, de jelenleg az android etéren nagyon le van maradva. Btw azt kellene megoldani, hogy ha az app 10 dologhoz kér engedélyt, akkor te ki tudd választani, hogy mihez adsz neki, mert jelenleg csak annyi a lehetőséged, hogy nem telepíted. Persze így se lenne minden megoldva, mert elég nehéz lenne pl a K9 levelezőt úgy használni, hogy nem lenne joga a leveleidet olvasni, és leveleket küldeni...

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#3622) R2D20208 válasza F-ECT$ (#3621) üzenetére


R2D20208
addikt

Ok, ez is okés. De van már ilyen ? Én még sehol nem olvastam.

Én semmit nem intézek telefonon ilyen dolgot, úgyhogy emiatt nyugodt vagyok, lehetek. Semmi "féltenivaló" adatom nincs a telómon. :N

[ Szerkesztve ]

★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★

(#3623) HUTCHDB


HUTCHDB
nagyúr

ha valaki nem tud a szabadidejével mit kezdeni és romolna, akkor ajánlom próbára ezt.
itt is az 1. hsz-ben lévő két rom közül az ICS alapú-t.
én kipróbáltam, nagyon tetszetős és vannak olyan helyzetek, amikor olyan sebességet produkál, amivel még nem találkoztam.

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#3624) Rotate válasza R2D20208 (#3622) üzenetére


Rotate
veterán

azért mondjuk van esély a beszopásra... mert mondjuk letöltesz egy appet, ami mondjuk valaminek állítja magát, de valójában nem az, adsz neki hívás/sms permission-t, és már hívogathatja is az emelt díjas számokat amíg te alszol...

persze mint feljebb írtam, még elenyésző az effajta "vírusok" száma, nem is használok vírusírtót... csak azért nem árt tudni, hogy a veszély azért fennáll :)

(#3625) F-ECT$ válasza R2D20208 (#3622) üzenetére


F-ECT$
titán

Van. 1-2 napos hír, hogy a facebook app hozzáfér az smsekhez és ezeket menti az fb profilodhoz a háttérben. Én sem intézek kényes dolgokat telefonról, de mivel vásároltam már a marketről, ezért a bankkártya adataimat pl ki tudják szedni.

A marketről is folyamatosan irtják az adathalász appokat, erről is volt már néhány hír, jelenleg nagyot még semmi sem durrant. De szerintem ez csak idő kérdése.

Dive ever, work never.

(#3626) R2D20208 válasza F-ECT$ (#3625) üzenetére


R2D20208
addikt

Értem, igen . Így neked lehet "féltenivalód". Én még sosem vásároltam semmit telóról, sem kártyáról. Fura, de mindig megoldottam, hogy ne kelljen. :)

★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★

(#3627) ToMmY_hun


ToMmY_hun
senior tag

Kétségbe vagyok esve. Nem tudom emlékszik-e valaki, de tegnap írtam hogy sikerült megoldanom a battery drain problémát. Sajnos mégsem...

Tegnap este nyomkodtam a telefont, akkor kb. 50%-on volt a töltöttség. Valamiért újraindítottam és a boot után már csak 19%-ot mutatott.

Felraktam töltőre, rajt volt egész éjjel majd reggel 7 körül levettem. Azóta hozzá sem nyúltam a telefonhoz, Wi-Fi 3g, EDGE kikapcsolva és az akksi 94 %-on van.

Szerintetek mi a baj? Teljesen friss gyári rom van rajt, tegnap raktam fel odinnal.

C programmers never die, they are just cast into void.

(#3628) Rotate válasza ToMmY_hun (#3627) üzenetére


Rotate
veterán

rakd fel a BetterBatteryStats-ot és nézd meg mi nem hagyja aludni a telefont... jobb ötletem nincs...

(#3629) zelma válasza F-ECT$ (#3625) üzenetére


zelma
aktív tag

A fb-os történet nem érint, mivel nem vagyok tag (ott sem), de market igen. Ettől nagyon tartok, de eddig még nem volt gond. :R

Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!

(#3630) HUTCHDB válasza ToMmY_hun (#3627) üzenetére


HUTCHDB
nagyúr

reseteket normálisan megcsináltad?
reparttal tetted fel a romot?

egyébként 2-3 töltési ciklus kell amíg normális beáll az akksi kalibrálása.

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#3631) WaterWave válasza F-ECT$ (#3620) üzenetére


WaterWave
veterán

véglegesben azt igérték, hogy a böngésző fogyasztásán fasragnak, attól eltekintve én biztos vagyok benne, hogy jobb lesz mint a mostani alap romokban a böngésző...
ugye két variáció van., 1, lassú, 2, sokat zabál
ezért rakunk rá operát vagy delfint (bár ennek a nevében nem vagyok biztos)

szövegbevitelnél mondjuk nagy változásról nem tudok, amit hallottam, hogy a gépelési hibákat jobban kezeli, másolás, beillesztés jobb, valamint van az új fajta talk to type rendszer , amit jobban kezel mint az elődje

beamet meg leírtam, hogy az sajnos felejtős az nfc lapka hiánya miatt

mindezek tudatában szerintem mi felhasználók csak jól járhatunk:)

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#3632) ToMmY_hun válasza HUTCHDB (#3630) üzenetére


ToMmY_hun
senior tag

Igen, volt repartition is, előtte a biztonság kedvéért mindent töröltem CWM-mel. Volt már olyan, hogy felraktam egy vadiúj romot, de akkor nem tapasztaltam ilyesfajta dolgot. Főleg az az esti 30% eltűnése aggaszt. :Y

De megfogadom a tanácsod, addig nem csinálok semmit amíg 3-4szer le nem merül és fel nem töltöm.

C programmers never die, they are just cast into void.

(#3633) HUTCHDB válasza ToMmY_hun (#3632) üzenetére


HUTCHDB
nagyúr

a resetre nem írtál egyértelmű választ.
az megvolt? (előtte, utána is: *2767*3855# )

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#3634) Rotate


Rotate
veterán

ne várjátok a holnapot, nem lesz ICS :)

"Samsung could not say any date about #ICS updates #SGSII but it will be in March / April."

Forrás: [link]

szerk. még egy tweet:

"Not everything @eldarmurtazin says is true. They will start in March. #ICS #SGSII"

[ Szerkesztve ]

(#3635) ToMmY_hun válasza HUTCHDB (#3633) üzenetére


ToMmY_hun
senior tag

Hmm... ilyen nem volt. Ez is szükséges, még akkor is, ha 4 Fájlos teljes telepítést csinálok Odin-nal? :Y

C programmers never die, they are just cast into void.

(#3636) F-ECT$ válasza ToMmY_hun (#3627) üzenetére


F-ECT$
titán

A restart utáni 30% eltűnése sajnos néha előfordul, nekem már a Wave-en is jelentkezett.

A 4 óra alatti 6% tényleg egy kicsit sok adatkapcsolat és wifi nélkül.

zelma: itt csak a bizalom marad és persze az, hogy a netes fizetéshez használt kártyán nem tartasz milliókat...

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#3637) csabicska válasza Rotate (#3634) üzenetére


csabicska
senior tag

A twitteren máris ott a cafolat.
Eldar Murtazin tollából.
Kíváncsi leszek.

-Galaxy S20 - The best-

(#3638) WaterWave


WaterWave
veterán

nah mostmár én is kiváncsi vagyok erre :DDD

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#3639) Rotate válasza csabicska (#3637) üzenetére


Rotate
veterán

nem találom... link?

(#3640) SzlobiG válasza Rotate (#3634) üzenetére


SzlobiG
félisten

Szerintem holnap azonnal nem fog jönni.:U

(#3641) bajusz66 válasza csabicska (#3637) üzenetére


bajusz66
aktív tag

Én úgy tudom elsejét mondta :K

XWLSS 4.1.2/I9000 XWJW5

(#3642) bajusz66 válasza SzlobiG (#3640) üzenetére


bajusz66
aktív tag

Jöhetne ma,meglephetnének :)

XWLSS 4.1.2/I9000 XWJW5

(#3643) kungzi


kungzi
veterán

Ha jól tudom holnap lesz a samsung est az mwc-n. Lehet akkorra időzítik.

(#3644) zack válasza Urmy (#3595) üzenetére


zack
nagyúr

Azért van mert 8MP képet mentesz el.
Egyébként az írási sebeség Class10 besorolásnál teljesen jelentéktelen.
Azt sem tartom kizártnak hogy elírták a Samu oldalon. Class10 és Class10 között nem lehet ekkora különbség, hogy 2x akkora sebességgel írjon a kissebbik.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#3645) zack válasza Varszegig (#3611) üzenetére


zack
nagyúr

Külön lehet a fényerőt állítani és lockolni minden app-hoz? :Y

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#3646) csabicska válasza Rotate (#3639) üzenetére


csabicska
senior tag

Hogyan tudnám beilleszteni?
Sammobilos twitteren olvastam.

-Galaxy S20 - The best-

(#3647) F-ECT$ válasza zack (#3644) üzenetére


F-ECT$
titán

Class 10 a max besorolás, nem? Azaz az a kártya lehet megfelelne a Class 12-nek is, de nincs olyan.

Az app protectorra nekem azt írja az Apps, hogy nem elérhető az országomban :F

Dive ever, work never.

(#3648) HUTCHDB válasza ToMmY_hun (#3635) üzenetére


HUTCHDB
nagyúr

igen kell!
ennek az az értelme, hogy a korábbi romból visszamaradt és az új rom telepítésekor keletkezett "szemetek" törli.
repart ide, repart oda, sajnos nem lesz szűz rendszered.
a gyakorlati tapasztalat az, hogy igen is a resetek elmaradása okozhatja a "galibák" nagy részét.

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#3649) conanabarbár


conanabarbár
aktív tag

az ICS-en lessz valami előny abból, ha egy készülék 2,vagy több magos procival rendelkezik? vagy ez kizárólag a programokon múlik,hogy gyorsabb-e lényegessen?

Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...

(#3650) ToMmY_hun válasza HUTCHDB (#3648) üzenetére


ToMmY_hun
senior tag

Köszönöm az információt, már csinálom is :) Ha kész jelentkezek, hogy megoldódott-e a probléma. Köszi mégegyszer :))

C programmers never die, they are just cast into void.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung Galaxy S2 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.