- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Senser87
tag
válasz
Soound #41506 üzenetére
Megpróbáltam, úgy már nem is megy, hogy azon belül vannak még almappák..Így minden mappát külön meg kellene adni neki?
Az alap zenelejátszó lenne a legjobb, záróképernyőn kiteszi a simplistic, viszont benne van a játék minden file-ja :S ami nem az Android mappán belül van.
nomedia.nomedia file nem segít.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Soound #18191 üzenetére
Pedig nincs manipulálva a videó. Ennyi a részletgazdagságban mért különbség pentile hd és true hd között.
Távolabbi képeken a túlszaturáltság miatt tűnik "szebbnek" az amoled. Az árnyékok viszont tényleg szebbek.
Egyébként 1080p felbontásban, monitoron érdemes nézni a videót.
-
ERPY
őstag
válasz
Soound #18167 üzenetére
Én csak akartam próbálni, mert érdekelt, de 1-2 hete nem jött össze. De most hogy írod holnap nekiesek, kipróbálom.
Más.
Valaki próbálta már a Siyah kernelben ezt a dual módot? Miért eröltetik ezt annyira? Biztosan jó, csak kíváncsi lennék mi értélme van, és hogy hogy működik. -
Psytech
őstag
válasz
Soound #16718 üzenetére
Már mióta erre várok... Már novemberben felröppent egy hír, hogy a Google és a Telenor megállapodott a "telefonszámlával való fizetésben" és építik a rendszert, 2012 elején startol és Magyarország benne lesz az 5 tesztországban. Azóta néha-néha ránézek, történt e valami ez ügyben, de még semmi konkrét. Pedig nálam abszolút nyerő lenne a dolog, sőt még valószínűsítem azt is, hogy kb 2x ennyit költenék appokra egy hónapban mint most (általában havi 1-2 e megy el a tényleg hasznos appokra).
De nem számlára kapom a fizut, nem ott tartom a pénzt, így minden hónapban külön tortúra bemenni, betenni a pénzt... De sajnos ez a hír minket még mindig nem érint.... -
agabe
addikt
válasz
Soound #16686 üzenetére
most olvastam a forras linken, hogy a one-x -nel is nagyobb lesz ha tenyleg ez a foliaja.
4,8 col azert mar meglehetosen nagyobb mint 4,3...van ott mas kep is amin nagyobbnak tunik a kulonbseg, es a one-x-en is tullog.a hardveres gomb viszont pont pozitivum a szememben.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest