Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
edgelaszlo
üzenetére
a fogyasztásra inkább a modemnek van kihatása.
az felelős főként a wifiért, a hálózatokért, azok erősségéért, vagyis, hogy milyen időközönként kell ébresztenie a telefont azért, hogy ezek rendben legyenek. -
R2D20208
addikt
-
Varszegig
veterán
akkor olvasd el az 1. hsz-t

Rootolni nem kell, ha nem akarsz, de mondjuk egy kernelcseréhez képest az semmi. Ha nem akarsz odinozni, akkro ott a mobil odin, azzall még elcseszni sem lehet semmit, igaz ahhoz root kell. Lényeg, hogy letöltöd a KK5 firmet, aztán feltoljuk. Ez is gyári, csak a KIES még nem ismeri. -
edgelaszlo
senior tag
hey.....visszatértem.
void.echo kernel....szóval bug, akadás stbstb semmi....gyorsaság, smooth nagyon pöpec...akkuidő: fos

de sztem én hardcore felhasználó vagyok, azért lehet...viber, folyamatos 3G/Wifi, email boxok szinkronizálása,GPS, zenehallgatás, apámfüle...
egy dolgot vettem észre: CWM-re kattintván kiírja hogy ehhez a kernelverzióhoz a jelenlegi CWM prog nem faja...de működni működik...ez miét lehet? -
R2D20208
addikt
ICS Galaxy S II.rar (312.58 MB) ez mi lehet ? Már nézem is mindjárt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VBenc
tag
Valaki adna nekem a legjobb gyári romról 1 linket?
-
Varszegig
veterán
a csc-d nem igazán jó. ez egy angol csc, gondolom ezért nem rakja fel. Én feldobnám az XEH-s CSC-s XWKI4-et, de ha már lúd, és nem ragaszkodsz a KIEShez, akkor legyen kövér, és KK5-öt, szintén XEH CSC-vel. Persze full wipe miegymás. Utána már be kell állítsa magának az apn-t.
Gabbana: Ennél már vannak sokkal újabbak. pl. XWKI8, vagy XWKK5.
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Gyári állapotú telefonom van 2 hónapja, semmit nem frissítettem rajta, csak megvettem a mobile shellt, azt használom.
2.3.4 android van rajta
alapsáv: I9100XXKI1
kernel:
2.6.35.7-I9100XWKI4-CL575468 ROOT@DELL143 #2Érdemes ezen változtatni, frissíteni? Hogyan? Mire?
Nem nagyon adnám fel a gyári szoft atombiztosságát. -
-
Zakii
csendes tag
válasz
Varszegig
üzenetére
számla nélkül vettem, így gari sincs rá. gyári független. 2.3.3-as android volt rajta, az volt az első, hogy rátoltam a frissítést a kiessel. lehet a 2.3.4-es androiddal van valami gáz. google-zem rendesen, másnak is volt hasonló problémája, viszont nem találtam még megoldást rá. wifi jó amúgy, meg minden más is, csak a netet nem tudom sehogyan sem összehozni.
-
HardRic
addikt
Még KJ3-on vagyok. 2.3.6-osokon is olyan undorító az overscroll a böngészőben, mint korábban? Nem hiszem el, hogy ezt így merték hagyni. Visszataszítóan szar.
-
xnace
őstag
Most jött meg az Invisible Shieldem, és tökéletesen sikerült felrakni. használtam már több eszközön is, ezen is bevált.
Ami pedig a legjobb az egészben az az, hogy 2 napja fizettem ki PayPalen keresztül, és ide is ért az USA-ból.
Jah, és mikulás lettem Karácsonyig

-
csabám
addikt
válasz
kecsetihunor
üzenetére
-
válasz
R2D20208
üzenetére
piros - de lehet, hogy ez kikapcsolható, megnézzük...
magyarítás sok helyen nem teljes (angol maradt), a tárcsázóban néha belassul a számok bepötyögése, a menüben néha ellenkező irányba görget, csc az istennek sincs (pedig a pc xeh maradt, módosítani nem enged), kipróbálom még más (oxa) csc mellett, meg a boot is cserélve lesz, aztán szerintem megy vissza a 2.3.6
látványos, meg nagyobb tudású lesz ez, ha teljesen készen lesz, de addig pihi... 
-
Sógi
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
Fogalmam sincs...

Nem emlékszem a KJ1-re, de lehet az nálam ki is maradt, csak azért linkeltem, mert kérte vki...KK5-nek az elődeihez képest javult kicsit az üzemideje és smoothabb lett, rá lehet mondani, h egy full stabil és megbízható stock rom. -
R2D20208
addikt
Googlem egyből leszinkronizált. Eddig érdekes. Sztem jó lesz ez...Én is kezdem a tesztet.Ha bármik kiválasztasz, a szélén az nem narancs szin. Piros
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#38661) kali köszi, sikerült feltolni végülis
Nálad is minden billenytyűnyomásnál piros keret ?
Nem görget, áll a névjegyzék..
Build szám...test-keys.. -
elsőre így ugrottam neki; 1.85 odin, szokásos .pit, re-partition kipipálva, xxkp1/xxkp1/oxxkj3
minden frankón lefutott, indulás a zöld robottal, és a hasában forgó kékséggel vagány, illetve jót sejtet, telefon megy, a beállítási varázsló nagyon részletes és látványos, ikon és tudás szempontjából a bőség zavara! egyelőre ennyi, jönnek a nullázások, beállítások...stb, és a végén teszt!
-
pzstm
titán
vállalkozó kedvűeknek segítség a 4.0.1-hez
1-Download Odin2-I9100_APBOOT_I9100XXKP1_CL16459_REV02_eng_mid_ship .tar for Bootloader
I9100_APBOOT_I9100XXKP1_CL16459_REV02_eng_mid_ship .tar for PDA
I9100_KERNEL_I9100XXKP1_CL16459_REV02_eng_mid_ship .tar for CSC
I9100_KERNEL_I9100XXKP1_CL16459_REV02_eng_mid_ship .tar for PHONE
bootloader: I9100_APBOOT….
pda: I9100_CODE….
phone: MODEM_I9100XXKP1…
after finish, flash again just the kernel as pda:
pda: I9100_KERNEL…
Ezt javasolják Sammobile.on
R2D2: LOL

-
R2D20208
addikt
Modeme rendben (eddig )

-
mivan80
aktív tag
-
csabám
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Tényleg gyorsabb
Érdemes felrakni. -
pzstm
titán
What works in I9100XXKP1?
All the Basics work like calling , sms , internet and more.
Some applications havent been worked out correct so they will force close on stress.
Because we are dealing with a “CUSTOM” ROM here it can occur that the phone will react very slow from time to time.
There is also the chance of some “RANDOM REBOOTS”
We at Sammobile advise people to not use thhis ROM for daily usage.
If you want to download this firmware then you can do so via the provided link below.Again if you only flash STOCK ROMs then dont flash this.
Because you flash this rom with “unsecure” kernel the phone thinks its “CUSTOM”and will start counting on your custom counter.
You will loose your warranty because of this.AMúgy ez 1 vagy 3 fájlos? valaki már megnézte esetleg?

-
mivan80
aktív tag
Mai 10 centes alkalmazások listája:
Dec 14 $0.10 apps (self.Android)
submitted 1 órája ago by braaaiinsCyanogenMod[1] SwiftKeyX **
[2] Sleepy Jack
[3] Deer Hunter 3D
[4] EzPDF
[5] Tank Riders
[6] Zenonia
[7] Collapse
[8] MX Moto
[9] Guns and Glory
[10] Toddler Tapping Zoo
** indicates repeat
-
csabám
addikt
-
R2D20208
addikt
-
charlie1975
aktív tag
olyat keresnék hogy gyári 1fájlos no wipe kk5 létezik?esetleg link ha igen.fontos hogy ne töröljön semmit és hozzá való root kernel köszi előre is
-
pzstm
titán
Watch here I9100XXKP1 http://www.youtube.com/watch?v=ISAI6qbQm6U&list=UUzQl4TBDKoGyVhpL2ykCJgw&feature=plcp News+DL in 30 minutes.
Töltik felfele a 4.0.1-et

-
R2D20208
addikt
Szép mi ? Ez most történt. Teló nyugalomban volt..

-
Nem tudjátok, hogy amit fényképezek milyen mappába teszi a teló

Mert amikor számítógépre feldugom nem találom sehol a képeket, hogy rátegyem
-
PaFec
aktív tag
válasz
charlie1975
üzenetére
Èn kk5- öt [innen töltöttem]raktam fel cwm-ből. 1 fileos, nowipe.
-
vadalma65
tag
Nem tudom volt e már.. Új android market 3.4.4 [link] Én úgy érzem a betöltődés brutál gyors lett az előzőhöz képest.
-
zelma
aktív tag
Azoknak, akik kedvelik a MIUI romot, vagy tervezik a telepítését, használatát:
-
R2D20208
addikt
Picit uncsi, de [KERNEL] SiyahKernel v2.5.1-GT
(#38607) pzstm itt meg már Turkbey fut témázva

(#38608) Piwi Pedig sztem ez az lesz.
Pongster :
"New kernel v2.2 is coming soon via OTA...
Might release it separately on its own on our forum thread so watch for it...
I consider our kernel as an underrated yet quietly confident and smooth operating contender among all kernels available.
Changelog in 12 hours as its almost 3am here.
Its voodoo ready thanks to supercurio... among other things... "Utolsó sor lehet érdekes..
-
R2D20208
addikt
New link fixed Turkbey itt a link.
Összerántok gyors egy témát hozzá
Nem tudom melyik mellett maradjak. Hydro is k jó... -
Sógi
addikt
Miért nem találom sammobile-n a stock kk5-öt?
Reggelve vagyok, bemegyek a fórumba, ott android phone - í9100 - official rom - Sticky: Samsung I9100 Galaxy S II Firmwares.
Mit rontok el?

-
R2D20208
addikt
Este felraktam. A régi gondod elmult. 0 ébrenlét. Alszik, ahogy kell. Eddig minden ok. Picit tesztelem. Aztán megy vissza Hyper, mert ma uj Kernelt ad ki. (ha minden igaz, mint SGS-nél, Voodoo hanggal
)(#38574) pzstm rootjog az nincs, de adtam neki már

Olvasgatom vannak gondok...Még nem tezsteltem igazán, de vannak FC-k. Pár uccsó HSZ-ből itélve XDA-n.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Assetto Corsa Rally
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem görget, áll a névjegyzék..
Build szám...test-keys..
)