- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
72mviktor #36599 üzenetére
kicsit csodálkozom, de ez van.....
én biztos, hogy azt fogom használni!elfelejtettem egy dolgot:
köztudott, hogy a telefon hívás közbeni hangereje elég gyengus.
korábban olvastam róla, hogy ezt javították.
erről tud valaki egy linket küldeni?(#36602) Rotate !
én ezt a romot használom április óta.
sgs1-en is tökéletes, beleköthetetlen.
korábban amikor volt sgs2-őm, akkor azon is azt használtam semmi gondom nem volt vele, és azóta eltelt kb. 4-5 hónap, így csak javulhatott a helyzet.
szóval én elégedett felhasználóként biztos, hogy azt fogom feltenni. -
HUTCHDB
nagyúr
sziasztok!
visszaolvastam jó néhány oldalnyit, visszamentem vagy 3-4 napot, de egy szó sem esik a MIUI-ról.
itt senki nem használja? -
Rotate
veterán
a SuperOneClick v2.2-be belekerült a zergRush exploit is, azt írják páran akik próbálták, hogy szépen megy az S2-vel is már
újabb alternatívánk lett a rootolásra
-
R2D20208
addikt
válasz
tutubull #36595 üzenetére
XDA-n is látod a képeket (alul)
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #36591 üzenetére
(#36590) R2D20208 mint emlitettem előtted
Este rakja fel..
-
kecsetihunor
aktív tag
Majdnem első lettem
Üdv. Van Turkbey 29.1
V29.1 UPDATE FULL ROM
Siyah 2.3 Final
Pda : I9100XWKK5
Phone : I9100XXKI4
Csc : I9100OXXKI2
Update v3.07 superuser. (41)
Update su binary v3.0.3
The system changed some icons
Added New contacs.apk and phone.apk
Changed Dialpad and internal menu icons.
Call comes in, "Reject call with message" was transparent.
Weather forecast widget icons-season snow, rain, cloud and changed others.
Internet, Music Player and Calendar icons changed.
System performance is increased
Hotmail problems have been fixed.
Maxthon Browser Update
Some problems have been fixed
Weather forecast live wallpapers have been added and removed from the home screen "accuweather.com" writings.
Tw4.5 changed some icons.
Add Folder page, add the appearance was transparent.Regisztráltam a török oldalra, és elméletileg innen lehet letölteni, de nálam nem megy.
Tudtok más linket?
-
R2D20208
addikt
Turkbey v29.1 nagy változások na, szépül ez...
-
zseko
veterán
Szóval, valaki?
-
M43g
aktív tag
Sziasztok,
egy barátomnak lett pókhálós a telefonja... ha jól használta ma keresést, akkor reménytelen csak üveget beszerezni hozzá...? Asszem DHD-n is egyben van az üveg és az érzékelőfelület, de ott valahogy mégis szét lehet szedni.
Csak mert 30 ropis szervizelést az ember alaposan meggondol...Köszönöm a válaszokat.
-
PaFec
aktív tag
Mi a különbség ebben,
I9100XWKK5_I9100OXXKJ3.rar és ebben
I9100XWKK5_MultiCSC.rarValamint mi a különbség a 3+1 file-os, és a cwm-es verzió között?
-
bika77427
csendes tag
[link]Így kap új androidot a legtöbb készülék
-
Caaabi
senior tag
egy olyan problémám merült fel ami eddig nem, a go locker valamiért összeakad a noleddel, ha a go lockert kikapcsolom akkor jkay aosp lockal müködik, a másik pedig hogy a gmail fiokom b*szik jelezni ha levelem jön.. és kézzel kell menügomb, frissitést csinálni hogy megjelenitse az uj leveleket.. pedig beállitásokban fiokok és szinkronizálásnál bevan állitva adatkapcsolat a háttérben pipálvafiokok kezelésénél meg ottvan a gmailem, eddigis igyvolt , eddig egyböl jelzett ha pl privát üzit kaptam vagy bármi, mostmeg magátol nem akar csk ha manuálisan frissitem.. mi okozhatja ezt
-
szasza87
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy mostanában mennyiért lehet eladni egy SGS-t!
Hátha valamelyikőtök eladta már vagy tervezi...
Nekem egy fehérnek mondott változat van!
Egyedüli hibája hogy a Usb csatinál egy pici darabon lepattogott a keretről az a króm szerű rétegpedig nem esett még soha, meg minden telómra úgy vigyázok mint a szemem fényére!
-
Sógi
addikt
válasz
joe2119 #36572 üzenetére
Csak kipróbálom már, van benne minden jó? Deodexed romhoz vannak benne témák és módok?
(#36573) Caaabi : Told nyugodtan a tesztet S+v2-vel +1650-el mert nagyon érdekel! majd mesélj!
(#36575) belashx : Nincs mit, sokra nem jutottunk
Majd vki lehet tudja az okosat, de sztem, ha aut elforgatás be van állítva, akkor az szinte mindenre vonatkozik...
-
joe2119
tag
Siyah-v2.3
-
Sógi
addikt
válasz
joe2119 #36555 üzenetére
Nálad sem megy a telepítés a konyhából?
Mert akkor megnyugodtamxda-n mar írkalják, h ne megy
(#36561) Caaabi: Maga a rommal semmi gond, csak a konyha nem megy még...
De majd beszámolok róla bővebben...(#36553) belashx: Jó kérdés...Nálam külön caller id van, amiben lehet tiltani a forgást...
-
Piwi
veterán
Fifa12-t próbálta valaki? megy a játék de pár képet mintha nem töltene be,illetve a hang szaggat...nálam a bibi vagy másnál is ilyen?
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, nézem hogy van új check és már többen feltettétek, ha müködni fog rendesen a kitchen lehet énis feldobom, de most dolgozom egészen reggelig és semmi idöm nem lesz ezzel foglalkozni viszont majd olvasgatom a tapasztalataitokat... nekem eddig bejöttek mind a sima leomaros romok mind pedig a check-esek... úgyhogy remélem minél hamarabb jó lesz a v4
-
nggabi
félisten
nektek is belinkelem, jó sgs2-re is DarkyOTA egy klikkes modokkal...
teszteljétek
-
rauley
tag
válasz
kecsetihunor #36552 üzenetére
Értem,de sajna nincs ilyen EFS backupom.
De lehet,hogy ezt is én balfaszkodtam el,amikor kísérleteztem az IMEI visszanyerésével,valószínüleg formáztam a belső tárhelyet egy új,gyári rom felrakás előtt.
Szívás!Köszönöm a segítséget amúgy!
-
No.01
addikt
Az normalis, h a az alapsav meg mindig KI4?
(KK5 3+1 filos flashales utan)
-
WaterWave
veterán
felpattintottam a CheckROM RevoHD ™ V4 romot
nagyon jó -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
rauley #36536 üzenetére
Szia.
Márpedig ha Criskelót tettél fel, az csinál efs backupot...
Én sokáig Criskelót használtam, a v18-tól a v30-ig, és van az sdcard-on egy olyan mappa, hogy: EFS_BACKUP, és van 7 efs backup benne, mindig amikor új Criskelót raktam fel, tehát automatikusan csinál backupot.
Azon kívül, az sdcard mappában is van egy sima efsbackup.tar fájl, amit nem én csináltam, szóval csak azt akarom sugallni, hogy ha Criskelót cwm-eztél fel, akkor szerintem nézd meg mégegyszer az sdcard (internal sdcard) mappát, mert kellene legyen efs backup
Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy ezek a ROM-ok többet esznek?
Nekem nem sikerül olyan eredményeket elérnem akkuidőben, mint a KI3 időszakban
Akkor nagyon jó akkufogyasztás volt -
xpike
tag
sziasztok
"mobilhálozat nem elérhető" sgs2-őm, már 2 órája, tegnap eléggé lemerültem 5%-ra s akkor fél óráig szintén ez volt a jelenség de aztán elmúlt, ma viszont stabilan "csak segélyhívás indítható"...lehetséges hogy valami a telefonnal van? Tapasztaltatok eféle hibát?
2.3.5.; turkbey26 vfut a telefonon.
-
Gizmo94
veterán
Off:
Elmélyedtem a Galaxy Gio magyar használati útmutatójában. Két nagyon hasznos információt megosztanék:
Ne harapdálja és ne szopogassa a készüléket vagy az
akkumulátort.
• Ha mégis így tenne, az a készülék sérülését vagy felrobbanását okozhatja.Tanulság: Nem érdemes Giot rágcsálni, bár volt ilyen cukor is ami robbant...
Ne hordja a készüléket a farzsebében vagy a derekára akasztva.
Ha elesik, megsérülhet Ön és a készülék is.Tanulság: Ha telefon nélkül esem el, nem sérülök meg. Dejó.. Nem is viszem sehová az ilyen veszélyes szart.
Congrats Samsung. Ezek nélkül az elengedhetetlen információk nélkül az ember agyatlan félhulla lenne..
On.
-
charlie1975
aktív tag
egyfájlos no wipe?nincs belőle(kk5)
-
ricshard444
veterán
Futtattam egy kis Nenamark 2t gpu tuninggal . Lite'Ning 6.1: 100mhz: 21fps, 267mhz(ez az alap orajele) : 49.6fps, 400mhz: 56.9fps
-
belashx
senior tag
Halihó!
Valaki tudja, hpgyan tudom meggátolni azt, ha hívnak, akkor ne forduljon el a kijező?
Go launcher EX+ Omega V7Köszi.
-
No.01
addikt
Most latom csak, h van uj ROM
Adna v.ki egy direkt linket a 3+1 filoshoz KK5-hoz?
-
Sógi
addikt
Ki használ checkrom v4-et?
Működnek a kitchenből telepített cuccok? Pl. a criskelo dialer?
Nálam nem telepíti, de mást sem...Vki kipróbálná, h nála mennek-e a kitchenes telepítések?(#36536) rauley: Hát ez nagy szívás! Én a helyedbe teljesen téglásítanám a telefont és visszavinném, h reggelre ez történt...
(#36538) Piwi: Csak jól emlékeztem, h készít mentést...Érdekes, h ő nem találja sd-n...
-
rauley
tag
-
No.01
addikt
Segitseg kellene mert hiaba ROM-olok mar egy ideje, de a kollegam hulyeseget sajnos fogalmam sincs, h kene megvalositanom...
Hyperdroid ROM-ot hasznal (ami mellesleg sokkal jobb, mint anno volt miker en probaltam, de ez egy masik tortenet)
Telepitette a MIUI temat, de rajott, h megsem tetszik neki, h olyan komor fekete-feher a menu viszont az akksi kijelzo ikonjat szeretne megtartani es esetleg mas ROM-oknal is hasznalni.Kerdes, honnan es mit kell ki ill visszamasolnom, h a megtalaljam azt az akksikijelzest amit az a tema hasznal?
-
PaFec
aktív tag
Koràbban letöltöttem kk5-öt 3+1 file-osat, meg amit tegnap linkeltetek 1 file-osat. Mi a különbség a kettő között?
-
charlie1975
aktív tag
sziasztok azt szeretném kérdezni kk5 ből van egyfájlos már ami nem wipeol?nagyon megköszönnék egy linket köszi
-
Sógi
addikt
Csak feldobom az új checkromot, márcsak a konyha miatt is
Stock odexed KK5 + cf root kernel akkujelentés:
Akku 29%-on, használat 2d 12h (2g+2Abattery)
Kijelző: 3h 24m
Hanghívások: 1h 55m -
rauley
tag
válasz
vtommy #36521 üzenetére
Ehhh,rohadt gáz lenne,ha letiltanák...
Amúgy ez a generált IMEI,amit beírtam,elég sok embernek ugyanaz,hasonló okból kifolyólag,mint ahogy én is jártam.
Anno a sima SGS is ugyanezt az IMEI-t generálta,ha elszállt az eredeti egy ROM frissítésnél.
Úgyhogy olyan IMEI-m van jelenleg,ami még sok más embernek is a világon. -
rauley
tag
válasz
vtommy #36518 üzenetére
Igen,a mobilhálózat működik,van amikor csak újraindítrás után ugyan,de azért felcsatlakozik a hálózatra ezzel a 004999010640000 számú IMEI-vel.
Csak ugye jó lenne az eredeti IMEI,nehogy lopottnak higyjék a telót,vagy ilyesmi.
Meg elvileg még garis a teló,ahhoz is jó lenne az eredeti IMEI. -
válasz
rauley #36520 üzenetére
Hát tudtommal a kies is függhet régiótól. lehet megkéne próbálnod egy régebbi EU-s romot..
nem akarok semminek az elrontója lenni de anno zte bladevel jártam így és téglásítás lett a vége.. mert sehogy nem tudtam lelket lehelni bele
Egy tmobilos ismerősöm mondta, hogy 3fázis van megfigyelés alatti(szürke) fekete(tiltott) és white list(engedélyezett) imei számok. most az lehet a gond, ha tényleg nem ez volt az imeid bennevan hogy a közeljövőben letiltják..
-
rauley
tag
Még annyit,hogy anno úgy tudtam,hogy lementettem az EFS mappát,de mint utólag kiderült,valahogy csak az üres mappa lett lementve,semmi nincs benne.
-
rauley
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy SGS2 telóm,és egy custom rom felrakás után sajnos átváltott az eredeti IMEI szám a generált 004999010640000-ra.
Olvastam már a neten,hogy ez a Galaxy S-el gyakran előfordult,és ahhoz van is elég sok okosság a kijavításhoz.
SGS2-re már nincs igazán sok infó.A telefon nem lopott,nem talált,vacsi újan,számlával vettem!
A baj,hogy nincs EFS mappa mentésem!
A kérdésem,hogy valahogy vissza lehet állítani az eredeti IMEI-t?
Én annyira nem értek ehhez a réaszéhez,ezért kérném a tapasztaltabbak segítségét.Először a product code-om is elment,de azt mást már talán sikerült visszaállítanom,illetve az a baj,hogy nem tudom,mi volt az eredeti. Addig oké,hogy GT-I9100,de hogy az utána következő betűk mik voltak,azt nem tudom. Esetleg ha valaki meg tudná nézni a saját telefonján a product kódot,megköszönném....
A telefont Telenor függőként vettem,de jelenleg a *#7465625# kódra azt írja a hálózat és szolgáltatózárhoz hogy OFF.
Légyszíves segítsetek az IMEI visszaállításban,nagyon örülnék,ha sikerülne. Akár privátban is.
A jelenlegi,teló által generált IMEI-vel is tudok ugyan telefonálni,de nem mindig akar egyből felmenni a hálózatra,és néha le is dobja.Köszönöm!
-
belashx
senior tag
válasz
R2D20208 #36509 üzenetére
Eset SmartSecurity vírust jelzett:
Linux/Exploit.Lotoor.AG trójai
Most megnéztem a logfájlt, és a korábbira(3.1.1.) is, lehet vaklárma, de legalább már tudom, hogy a múltkor miért nem tudtam a géppel letölteni, csak telefonnal.
Meggugliztam, és találtam egy érdekes hozzászólást:
-
Varszegig
veterán
-
R2D20208
addikt
Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari