Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo
üzenetére
Dobd vissza a mentésed...Nálam check+void kernel van, letöltöttem azt az appot, amit linkelt és minden ment szépen, ahogy azt írta...Bár sok mindent nem kellett állítanom, asszem csak az egyik nem felelt meg az akkukímélő kritériumnak.
A lényeg, h azért kell adni esélyt ennek a kernelnek, vagyis 2-3 feltöltést megvárom, h "beálljon" és akkor látunk csak többet, úgyhogy nyugizni kell, srác!
Ne szálljunk el, örüljünk ennek a szuper KK5 romnak és a Checkromnak
Bár a qrwa kernellek fel tudják nyomni az agyamat, de reménykedem, h megtaláltuk a megfelelőt hozzá, nem véletlen van benne Leo kitchenjében

Kajszi haver, kajszi 50-es, jó cucc pécsről

Kezdek kilenni ettől a siyah-tól, amennyire a kedvencem volt még jó pár hete, most..pfff...Lásd: SiyahKernel v2.5.2b (placebo-edition)...
Próbáld követni és tesztelni...Hajrá
Mentem aludni... -
mycso
veterán
válasz
pestibenji
üzenetére
Ott van a honlap linkje is: http://www.gokhanmoral.com/ ahol leírják mi-mit jelent:
NTT DoCoMo (Japanese) Version
AT&T (SGH-I777) VersionTehát neked a sima kell.

(mondjuk igaz, ezt az xda-n is odaírhatták volna, ha már kirakták)
-
pestibenji
senior tag
Tudnátok segíteni: Mit jelent az, hogy "ntt" illetve "att" az alábbi környezetben?
Siyah-GT-v2.5.1.tar - [Click for QR Code] (6.25 MB, 2483 views)
Siyah-GT-v2.5.1-CWM.zip - [Click for QR Code] (6.38 MB, 7812 views)
Siyah-GT-v2.5.1-ntt.tar - [Click for QR Code] (6.30 MB, 74 views)
Siyah-GT-v2.5.1-ntt-CWM.zip - [Click for QR Code] (6.43 MB, 79 views)
Siyah-GT-v2.5.1-att.tar - [Click for QR Code] (6.25 MB, 87 views)
Siyah-GT-v2.5.1-att-CWM.zip - [Click for QR Code] (6.38 MB, 347 views -
bajusz66
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki KL1-es modemet linkelni amit CWM-ből feldúrhatok!
Köszi -
edgelaszlo
senior tag
segíts jóbarát......pls

most értem vissza melóbol, pár dologról lemaradtam...
szóval lenulláztam valahogy a telefonomat..
most próbálom nandroidból visszaállítani (csak úgy van mentésem)
szóval, amit a kolléga mondott a void kerneles sztorira az frankó? mert akkor visszaküzdöm magam odáig...most olvastam vissza.....pálinkázgattál? milyet toltál?

-
válasz
C.Brigante
üzenetére
Ráérek én még a custom romokkal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ahogy nézem az offical rom ami nekem kell az a XWKK2 amit mondtok XWKK5 már nem hivatalos samu rom.

-
WaterWave
veterán
hivatalosan mikor jön az ICS s2-re?
-
-
Üdv!
Mai nappal beléptem az S2-k táborába S1-et váltotta és igencsak van kül, nem gondoltam volna, hogy ennyivel jobb.

Még csak a 2.2.3 van rajta, de látom kint az ICS is, majd ha itt valaki letesztelgette utána felteszem egyenlőre új nekem így is.

-
justaview
senior tag
Vettem egy gyári Samsung tartót a gépkocsiba az SGS2-höz, majd amikor ráhelyeztem a telefont és a tartó rácsatlakozott a telefon USB csatlakozójára, a képernyőn megjelent egy szöveg, hogy fogadjam el, hogy a telefontartó (!), mint egy csatlakoztatott külső eszköz adatokat fog gyűjteni rólam, beleértve a személyes adataimat, telefonszámom, + kit hívok, meg a helyzetemet.
Szerintetek egy telefontartónak mióta van szüksége ezekre az adatokra ???

Különben nem tudja tartani a telefont? -
R2D20208
addikt
válasz
flash-
üzenetére
Szerintem ddkq6 Modeme van fennt a telódon, de stimmel az , hogy 2.3.7 , mert cm7 re alapuló ROM od van. MIUI is 2.3.7. Tehát, rendesen fennt van a 2.3.7, mint azt jelzi is az Androidverziód, és egy 2.3.4 es Rom- nak a Kernelével használod. (ez szerény véleményem csak )
-
flash-
veterán
sziasztok
lehet hogy furcsa hogy idejóttem,de a galaxy ace fórumban az embereknek fogalmuk sincs az alábbi problémámmal lapcsolatban,hátha itt vannak olyanok akik jobban képben vannak:
szóval:
eddig a telefonomon ddkq6 rom volt ami 2.3.4 es.
cwm ben rátettem egy főzött romot ami cm7re épül.
eddig még oké.
megnéztem és azt irja hogy az android verzióm 2.3.7
az alapsáv pedig ddkq6 ami ugye 2.3.4
most akkor mivan?
mi a kulonbseg az alapsav es az android verzio kozott?melyik szamit?
szamit hogy milyen az alapsáv?es akkor most mit is jelet az alapsáv? -
HardRic
addikt
Most raktam fel kipróbálásképp ezt a voidot. Hát elég gyors, lh. governor egy érintésre felhúzza a frekvenciát maxra, majd nagyon lassan csökkenti arra, amennyire valóban szükség van. Ha nem csinálunk semmit, akkor pedig villámgyorsan megint minimumon van. Na majd meglátom a fogyasztást, elsőre bejövős. Siyahnál az tényleg idegesítő, hogy minden verzióban másik governor az alap, folyamatosan variál valamin, nem enged megszokni, megszeretni semmit.
-
Sógi
addikt
Az aláírásod mást mutat

De sajnos egyet kell értenem, vagyis annyi kiegészítés, h a régebbi siyah-ák még egész jók, de sosem szerettem azokat a romokat/kerneleket, melyeket naponta frissítenek
Ez azért utal vmire...mégpedig arra, h nincsenek jól összerakva és folyamatosan frissítgetni kell a sztem kapkodások miatt...sajnos
A mostani stock kernelek is nagyot teljesítenek, már lassan ott tartok, h visszateszem a cf rpoot kernelt vazze
De előtte letesztelem ezt a void echot és a phenomenalt...Azt, ha nem jönnek be, akkopr xarok a kernelekre és marad a gyári, roottal
-
Varszegig
veterán
válasz
CyberSoma
üzenetére
azért nem frissít a kies, mert az újabb romokat nem engedélyezték. ha később sem fogják, mondjuk a KK5-öt, mert átlépik, és mondjuk a KK8-at fogják, akkor nem fogsz tudni a KK5-ről frissíteni, hanem előbb fel kell raknod egy KIES által ismert romot, és onnan már tud frissíteni. root, számláló nem játszik KIES ezeket nagy ívben leszarja

-
joe2119
tag
Samsung Galaxy S II official Ice Cream Sandwich
-
R2D20208
addikt
Itt is követhetjük
Topickban az Ice Cream szenyát XDA-n. Itt(#38773) joe2119 igen onnan az infó pontosan

-
ERPY
őstag
Ezek a siyah kernelek egyre szarabbak. Viszont ez a void.echo nagyon tetszik.
-
Prien
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Én csak simán letöltöttem a telefonnal a nem rég linkelt oldalról, aztán automatikusan felajánlja a cserét.
Na, közben írták előttem
-
kaisers
aktív tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Én csak telepítettem (http://www.multiupload.com/O7AIK6RLAL) . Működik.
-
Piwi
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Ha a mai 3.4.4 marketet szeretnéd felrakni, akkor nem ke semmit csinálni csak telepíteni az apk-t ami majd felülirja a régit
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
csak rakd fel és kész

-
C.Brigante
veterán
ha a marketet le akarom cserélni leszedjem a régit? TB nélkül le tudom szedni?? feltenném az újat.
-
Soound
tag
válasz
Soound
üzenetére
Nédmá' gúgli tényleg a barátom

Mellékesen szerintem ebből a videóból nem szabad messze menőleg bármit levonni. Szerintem fejlesztés jelenlegi állapotában nem a design-al töltik a legtöbb időt, de azért nem egy jó omen az biztos.
-
Soound
tag
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20289391&postcount=3254 hülye retard , FONTOS!!!
tényleg kerültek fel a netre képek/videók samsung ICS SGS2 portjából?
-
Sógi
addikt
válasz
Everman
üzenetére
Értem..vagyis nem...

Ha ezt látom, akkor most jól vagyok beállítva akkukímélő üzemmódra? KÉP!
Kicsit illuminált állapotban vagyok (ezt most, kérlek nézzétek el nekem
) De, ha azt látom a kijelzőn, h "enabled", akkor az valójában tiltva van (vagy épp ekkor van engedélyezve?), ugye? 
EXTRA LOL magamra, lehet röhögni emberek...

-
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, ha a sammobile -ról leszedett KK5 -ös rom -ot felrakom ODIN -al, akkor nem ugrik a számláló, mert gyári rom? Vagy tévedek? Ha azt felraktam, akkor a KIES, ha újabb rom jön ki (pl. ICS) fogja frissíteni, vagy akkor is azt írja ki, hogy frissítés nem támogatott? Hogyan tudom újra olyan állapotba hozni az S2 -t, hogy a KIES frissítse? Most a KIES -es frissített KI4 van rajta, root -olt kernellel. Néztem, ha visszarakom a gyári kernelt és unroot -olom, akkor is azt írja ki a KIEs, hogy nem frissíthető...hogy miért, nem értem....a számlálóm 0 -án áll...
köszi -
Everman
addikt
Ha azt akarod, hogy a kernel állítsa be a feszültségeket, akkor miután ezt a funkciót engedélyezted a Disabled feliratot kell látnod, mint írtam mindig azt látod, amit az adott menüpont végrehajt, ha ki van kapcsolva, akkor engedélyezi azt (enabled), ha be van kapcsolva, akkor tiltja (disabled).
-
Everman
addikt
Ha azt akarod, hogy a kernel állítsa be a feszültségeket, akkor miután ezt a funkciót engedélyezted a Disabled feliratot kell látnod, mint írtam mindig azt látod, amit az adott menüpont végrehajt, ha ki van kapcsolva, akkor engedélyezi azt (enabled), ha be van kapcsolva, akkor tiltja (disabled).
-
Sógi
addikt
válasz
Everman
üzenetére
Tehát akkor, ha én nem használok pl. setcpu-t (és ehhez hasonló appokat) akkor az a jó, ha a 3. nál enabledet látok, ugye? Bocs, de már 3-4 hp után kissé nehezebb a felfogásom

Kérlek nézd el nekem..
Kemény vagy, h egy ilyet betoltál a topicba...
Sztem nem sokan értik most, h mi a pálya, ember

-
Sógi
addikt
válasz
Everman
üzenetére
Ezt látom, egy kivételével: 3. enabled uv, tehát most nincs engedélyezve, ugye? Vagyis jó, mert nem használok UV húzogatást, ugye?
BIG THX ember!!!
(#38740) Everman: Nekem leginkább az akkuidő a lényeg...Tehát a 3. nál enablkedet vagy disabledet kell látnom? Sorry, de ez nekem nagyon új cucc...

-
Everman
addikt
Padlógáz

-
Sógi
addikt
válasz
Everman
üzenetére
Na várj!
Nálam ua látszik, mint a te 2. képeden...Tehát nyomjak neki egy enabledet?
"naplózás és az fsync kikapcsolás" - na most, ha a te 2. képedet látom, akkor azt azt jelenti, h ezek disabledben vannak, tehát, ha benyomom aszámot mellettük, akkor lesz enabled, nem? Vagy rosszul logikázok?

-
Pro!Petya
addikt
háááát perszeeee csak egy pill beszélnem kell a guglival...

-
Sokka
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Érdekelne, hogy van-e valakinek eladó gyári fülese? A páromnak vettem a múltkor egy galaxy minit, és ahhoz nem adnak. Viszont a gs2-ével nagyon frankón műkszik. Valamint magamnak meg beújítottam másodkészüléknek a 6303-asom helyett egy galaxy gio-t, de ahhoz sem jár. Ha esetleg valakinek lenne baráti áron, az megírhatná. Előre is köszi. -
Everman
addikt
-
Everman
addikt
válasz
edgelaszlo
üzenetére
Telepíts egy terminál alkalmazást, pl.: [link]
Ha elindítottad, akkor add ki a su parancsot, amivel root jogokat kapsz, majd ha megvan, akkor a void parancsot, ahol kapsz egy szöveges menüt, ahol ki/be kapcsolhatod a plusz funkciókat.
-
Pro!Petya
addikt
wtf terminál??

-
Carlo22
csendes tag
Sziasztok!
Két hónapja vagyok boldog tulajdonosa sgs2 telónak!
Rengetegszer olvasom fórumot (nagyon sok fontos infot lehet kapni, nem mellesleg sokszor jókat nevetni
Eddig mindent sikerült megoldani olvasgatás után, most viszont történt egy kis probléma!
Kutyát sétáltattam, hazaértem, kivettem a telót övtáskából. Kérte a pin kódot (már ez is elég furcsa volt), beütöttem, majd az info sávon az jelent meg, hogy a belső tárhely sérült!!!
Szétizadtam magam! 16 gb-s sd van benne, azzal semmi gond nincsen, viszont a belső tárhelyhez nem férek hozzá (csomó fénykép és rengeteg fontos app van rajta, amiről kb 1 hete csináltam backaupot). Párszor már újraindítottam, de semmi! Felkínálja a tárhely formázását, de azt rohadtul nem szeretném!!!
Checkrom V4 van fent jelen pillanatban.
Szerintetek mi segíthetne? cwm-ből újra feltenni a romot, vagy valakinek valami tipp???
Nagyon remélem, hogy nem kell szervízbe vinni
előpre is köszönöm a válaszokat -
-
törölt tag
jobb ha itt kérdezem, van valakinek eladó fehér gs2 pda-ja?
ez reális ár egy fehérért?
-
Everman
addikt
válasz
edgelaszlo
üzenetére
"void.echo kernel....szóval bug, akadás stbstb semmi....gyorsaság, smooth nagyon pöpec...akkuidő: fos"
Terminálban állítsd be a plusz dolgokat (naplózás, fsync kikapcsolása, CPU UV).
Utána egyrészt még gyorsabb lesz, másrészt kevesebbet is eszik.Terminál: su, majd void parancs, a többi egyértelmű.
Ha akarsz egy kis ugrást még, akkor próbáld ki a rawr parancsot is
Quadrant 6500 feletti pontot dob 1.2 GHz-en 
A többi kernellel egy lagoló csiga ez után a cuccos.
-
HUTCHDB
nagyúr
segítséget kérnék.
nagyon tetszik egy live háttérkép.
itt van egy videó, amiben szerepel.
ha tudja valaki, hogy mi a neve, azt megköszönném!
-
ERPY
őstag
válasz
R2D20208
üzenetére
Értem, olvastam erről. Nekem a fordulós animáció bejön egyébként.
Én csak azt nem értem minek kell kiadnia mindig a komplett romot, miért nem csak a frissítést adja ki, ami változott. 1-2 ikonért meg egy kernelcseréért fölösleges majd 400 megákat letölteni szir-szar helyekről, ahonnan jön néha 60kb-al. -
R2D20208
addikt
Bezke a túloldalon egy másik fórumban felnyomta, azt irja csak ICS billentyűzetet rakott bele, és nem FC - zik. Tölti fel vissza, majd szólok ha van vmi...De nem teljesen 100 as még..
(#38705) ERPY kiszedte a forditó animációt és azt a Bavariát vagy miaz. Én sajna az előzőt nem raktam fel.
-
Pro!Petya
addikt
Hy! Tudtok ajánlani egy jó kernelt?
xxki4
xwkk5
2.3.6
most per pill a siyah v2.3+ van rajta ..... -
ERPY
őstag
Új török rom hoz valami újdonságot az előzőhöz képest azon kívül, hogy kicserélt 1-2 ikont, meg ki be pakolt egy halom szemetet a romba? A kernel az oké hogy változott.
-
Zakii
csendes tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Lehet mással van a bibi. Mert hiába nyomok rá az adathálózat aktiválásra, nem jelenik meg a kis ikon fent a térerő mellett. Épp a neten kutakodom a megoldás után, pl itt a 4. lépést megpróbáltam, és ott van a gomb, hogy enable data connection (ami elvileg be van kapcsolva, és ikon nincs ugye), és ha rányomok, semmi nem történik.
-
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo
üzenetére
Hey man!

Akkuideje annyira azért nem fos, de ha hard vagy akkor szinte mind1 milyen kernbeled van...
Próbáld meg cf root kernellel az akkuhasználatot...vagy ami még zsír lehet az a speedmod!
Nekem is írja cwm-nél, de utána megy minden benne...Fogalmam sincs mi lehet ez...
(#38697) R2D20208: Dobd már be lszi a linket, ha lesz új darky! köszi

-
Prien
addikt
Érdekes,hogy jó pár alkalmazást nem enged megvenni 23 ft-ért, de pl. az Endomondo-t 903 ft-ért már gond nélkül...
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mentem aludni...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget!!!
Emlékszem rád . Üdv ! Egyenlőre felejtsd az ICS-t, mert béta. Én ajánlanám, ha egy stabil KK5 ROM- mal megismernéd a telódat.

Sztem nem sokan értik most, h mi a pálya, ember