- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Aktív témák
-
plejik
addikt
Sőt teljesen le kéne formáznom a telót, azt hogyan tudom megcsinálni?
-
72mviktor
senior tag
válasz
kecsetihunor #36798 üzenetére
Mi nem működik nálad?
-
kecsetihunor
aktív tag
Szerintetek, ha a Turkbeyv29.1 zip-ben a zImage fájlt kicserélem egy másikra (másik kernelre), fog működni?
(#36797) 72mviktor
Várjuk
-
plejik
addikt
Bármilyen nem stock romoz teszek fel XXKI3 XXKI4 lefagy a teló hiába rootolom szar...Már bocs a kifejezésért... marad a gyári root élkül...
-
Sógi
addikt
Mobile odinnal nem lehet feltenni a régi bootloadert? Hova kéne tallózni, mert mindre hibaüzenetet dob
-
xnace
őstag
válasz
kecsetihunor #36787 üzenetére
The Awkward Moment...
-
Sógi
addikt
válasz
beverly #36774 üzenetére
Az akkun lévő dátumból lehet következtetni a gyártási időre
(#36780) charlie1975: Tegyél fel egy zipes odexed/deodexed kk5-őt, ami no wipe: Stock Samsung XWKK5 ROM NO-WIPE, én is ezt tettem fel, recoveryből telepítendő és no wipe.
(#36783) xnace: Mert alapból csak egy deodexed "stock" rom pár módosítással, a lényeg, h te szabhatod testre a kitchenjével
Pl. cserél egy dk kernelt + témát + felteszel pár módot, amit szeretnél és máris jobb lesz
-
zooole
senior tag
Hamarosan veszek egy SII-t. Rootioni szeretném. Mennyire veszélyes? Garit bukom?
-
xnace
őstag
Felraktam az előbb a CheckROM-ot. Hát nem tudom, estig marad, de nem estem hanyatt tőle.
-
plejik
addikt
válasz
kecsetihunor #36779 üzenetére
Nálam is ez a gond, de nem csak azzal hanem mondjuk MIUI sem ment fel..elég idegesítő...
-
pzstm
titán
válasz
charlie1975 #36780 üzenetére
Stock nincs...custom van....
-
charlie1975
aktív tag
sziasztok még mindig nincs kk5 ből egyfájlos no wipe?
-
pzstm
titán
válasz
kecsetihunor #36777 üzenetére
Nah ezt olvastam mastol is de nemertem...semmi bajom nem volt meg 2.3as Siyahval......es tenyleg masik kernel megoldas szokott lenni...;(
-
pzstm
titán
válasz
kecsetihunor #36773 üzenetére
Nalam factory reset utan volt FC 29nel...29.1-et rahuztam csak wipe cache-el es minden ppopec....szerencsere...egyre jobban imadom ezt a romot
-
pzstm
titán
válasz
kecsetihunor #36773 üzenetére
V29.1 teljesen tokeletes itt...ugy hogy a 29 nalam is FCzett neha....
-
kecsetihunor
aktív tag
A tegnapi kérdésemmel várom R2D2-t, ha lesz türelme, és egy kicsikét segítene, hogyan tudom egy gyári romban kicserélni az ikonokat Turkbey-re, és feltenni rá egy Jkay-t
Ha már a V29 (V29.1) FC-zik (legtöbbször a tw4 miatt), akkor megpróbálkoznék így
(#36775) pzstm
Nálam sajnos ugyaúgy FC-zik
Pedig nagyon vártam, hogy jó lesz -
válasz
Gizmo94 #36697 üzenetére
Szia sikerült ugy megcsinálni hogy látja a program a telefont és mutat fájlokat is amik vlszeg azok amiket töröltem,de magához a programhoz nem értek sajna nem találom azokat amiket leirtál valahogy visszaraktam a telefonra amik törlödtek de nem játszik le semmi se lehet roszzul csináltam valamit,,de adtál egy kis reményt ...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
znagy69 #36768 üzenetére
te ezt használod?
ha igen, akkor azt kérdezném, hogy ebben már benne van az ICS ablakanimáció?
kicsit hasonlóan mint a tv kikapcsolási effekt, úgy tűnik el és jön elő egy művelet után az új ablak. (nyilván nem kapcsol ki a képernyő full sötétre és nem fehér csíkká megy össze, csak kicsit összehúzza, sötétebbé teszi, majd szinte középről nyitja ki az újat.)
ez benne van? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csabám #36765 üzenetére
igen, most már sikerült olyan áron megvennem, hogy ez már marad......vagyis előre láthatólag marad.
lehetséges, hogy én első körben a jó öreg Galnet verzióval próbálkozom majd.
de az is lehet, még alszom rá pontosan egyet....és előfordulhat, hogy az a.t.t.i. kolléga által javasolt magyar változat kerül rá.
hála istennek, már olyan szintre emelkedett a rom, amitől nem tudok megszabadulni.
kinézete testre szabhatósága páratlan.
pl. már a lockscreen is "témázható", ami most nekem így néz ki: [link] -
muveszur
addikt
válasz
Arcanis #36746 üzenetére
Véletlenszerű károsodás után javítja vagy cseréli a T-mobile a készüléket 10 000 Ft önrész mellett...
Fel kell hívni a biztosítót, megmondod neki elejtetted, kapsz egy kárszámot, a gyakorlatban pedig a T-mobile egy bontatlan dobozos SGS II-re cseréli a telefont, nem szórakoznak a javítással... -
csabám
addikt
Meg egy talicskát is tolok, hogy ijedné meg
HUTCHDB: Nosztalgia? I miss it
Viszont xnacinak igaza van, full gyári rom + costum kernel. Kiöregedtem én már ebből . . .
De rohadjak meg, ha most azt mondanám, hogy nincs lementve az összes miui féle topic gépemre, telóra. . . -
Remekelek28
őstag
Hy
Az 1080P-s MKV fájlt lejátsza a telefon??Elvileg az MKV fájlokkal nem minden telefon birkózik meg...de ez sokszor a codek nemtámogatása miatt van... -
HUTCHDB
nagyúr
-
Gyula88
tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy tud valaki olyan billentyűzet típust ahol látszik a betűk felett a szám sor is egyszerre? S ha igen melyik az?
Előre is köszi! -
Arcanis
aktív tag
Jóestét Urak! (Illetve Hölgyek, ha akadnak)
Két kérdésem lenne:
1) Az normális, hogy ha lemerül a telefon (teljesen, magától kikapcsol) és rádugom a töltőre, majd 2 perc után visszakapcsolom (olyan 3%-os töltöttséget ír ki ilyenkor) és nem realizálja a telefon a simet? (áthúzott kör szimbólum van a hálózat helyén, nem kér pin kódot)
Ezt eddig 3 alkalommal megtette, mindháromszor csutkára merült és sosem érzékelte. Ezek után ha a töltőn hagyom és reboot, akkor sem megy neki. Le kell húzni a töltőről ahhoz, hogy bejöjjön a Sim unlock dialógus ablak.
És ami az igazán elszomorító: Töltöttségi szinttől függetlenül, ha töltőn van miközben bootol, nem látja a simet.Másik kérdésem meg az, hogy az alábbi akkuhasználat diagram stock KI4-től jó / nemjó / átlagos?
Milyen (stock) romot javasoltok jó akksiidő eléréséhez? (KK5 az előző napok tapasztalata alapján gondolom jobb lenne)
További részletek az akkuidőről
(Dióhéjban :1650mAh-s akksi, display 4h16m, kb 25%-os fényerőn többnyire, néha 60%-on, 52 perc beszélgetés, kis net, kis Sprinkle, napi 3 gmail sync, nyomkodni nem nagyon volt időm, mert lefoglalt az egyetem...)muveszur: Vajon azt a deformációt, amit a műanyag hátlap szenved levétel közben, képes produkálni ez a fém is? (Gondolom nem véletlenül döntöttek a műanyag mellett a koreai mérnökök...) Nomeg nem fogják a fém bepattanó elemek megrágni a műanyag készülékházat?
További kellemes hétvégét mindenkinek!
-
SANYA28
tag
válasz
nullstring #36740 üzenetére
Próbáld meg a hsz. második felét. Hátha...
Nekem azóta nem panaszkodnak. -
SANYA28
tag
válasz
HUTCHDB #36719 üzenetére
Én annak idején lementettem, és azóta nem is panaszkodnak, hogy nem hallanak
Viszont minden újraindítás után meg kell csinálni.
Since I received my Galaxy S II a month ago, people have been complaining that they can barely hear me in calls. I first found out that turning off the noise reduction (by pressing the menu button while in call, and then pressing “Noise Reduction Off”) partially solved the problem, but this naturally also meant that the noise reduction feature was gone.
So I started click around the menus on the phone trying to find a way to fix this. At last it seems that I have found a solution:
In the phone dialer type in *#*#197328640#*#*
A menu should now be shown. In the menu, press [5] AUDIO
…then [1] NB (VOICE CALL)
…then [1] HANDSET
…then [1] VOLUME
…then [1]SRC SPEECH RX Volume
…then [5]5_lvl: 88 (note that you might have another value than 88 on your handset. Write down this value in case you want to revert to it later)
The window that is now shown should have a line saying “Input?”. To input a new value press the menu button, then “Key Input”. Write 110 as the new value and press “OK“.
You have now adjusted the microphone volume when noise reduction is disabled, and it is time to do the same when noise reduction is turned on.
Press the menu button, and then “Back”. Do this four times in total, until you get back to the menu that the text “NB (Voice Call)” in the first row.
Now, press [7] HANDSET(2MIC) and repeat steps 4 to 8 listed above.I have had no complaints about the microphone volume after I completed these instructions. Hopefully it applies to you as well! The only downside with this trick is that it won’t survive a restart of the phone. A tip if you want to be unreachable without turning it off is by setting it in “Airplane Mode”. In this mode the phone barely consume any battery if it is not used.
Disclaimer: Although it is highly unlikely that it should happen, I take no responsibility if these steps should brick your device.
-
Sógi
addikt
válasz
HardRic #36730 üzenetére
Nem tudom linkelni, mert a checkrom kitchenjéből töltöttem le, xda-n még nem találom a a KK5-hőz valót...Milyen romod van fent? Azt tudnám még, h feltöltöm dropboxba...Ez deodexed(kk5) romokhoz jó...
(#36734) HUTCHDB: Persze aláírom, h elvileg nem egyedi, bár itt sokan nem írtak ilyen jellegű problémáról, én csak a sajátomból tudok kiindulni...De a linked értékes lehet a 8-as hozzászólás alapján.
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #36731 üzenetére
Megoldható. De nem egyszerű. Rengeteg munka. Minden egyes appot szét kell bontani. Ez az első lépés. Sztem egy napi meló. Mert utánna a gyárikat is vissza kell bontanod, és ott felülirni. De holnap tudok segiteni, egyszerűbb módszerbe. Megmutatom majd. Egy 3 megás Zippel(sajátommal) áttémáztam az egész ROM - ot.
-
kecsetihunor
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy ha ki szeretném az összes ikont szedni a Turkbey-böl, azt hogy tehetem meg?
Mondjuk feltennék egy gyári KK5-öt, de az ikonjait lecserélni A-Z-ig a Turkbey-re, és esetleg feltenni egy JKay-t?Megoldható?
Ez lenne az?
Vagy hogy? -
HardRic
addikt
Sógi, a korabban irt ICS temat belinkelned? Utalok xda-n keresgelni, valami borzalom a keresoje.
-
Sógi
addikt
Sztem is nagyon jó a hangminősége!
Elég sokat telefonálok és sosem volt panasz, tökéletesen hallom a másik felet és fordítva
Akinek ilyen problémái vannak, annak azonnal vissza kéne vinnie a telefont
Pont tegnap beszéltem egy S2-es "kollégával", aki több telefont is kipróbált (garanciális csere), miután visszavitte a telefont (visszhangzott és nem hallották jól tokkal vagy anélkül már nem emlékszem),...Aztán nagy nehezen talált egy jót, ami szeptemberi gyártás volt, a rosszak októberiek voltak...Elképzelhető, h kijött egy rossz széria..
(#36722) muveszur: Ha találsz nekem 2amperes akkuhoz valót, akkor bepróbálom és elmondom a véleményem róla
(#36725) joe2119: Ahogy azt írta zseko, odexed kell neked...Az a megoldás!
Jól értem, h egy odexed stock kk5-re szeretnél jkayt tenni? Ha igen akkor ez kell neked: [link] -
zseko
veterán
-
R2D20208
addikt
válasz
kecsetihunor #36709 üzenetére
Nekem működik, sőt már feltoltam rá R2D2 témát is
-
muveszur
addikt
Szevasztok skacok!
Nézzétek mit találtam, bár lehet nektek nem újdonság...
Fém hátlap Galaxy S IIJól gondolom ez, hogy a normál hátlap helyére tehető cucc, és fémből van? Van valakinek tapasztalata róla? Mert ha az, amire gondolok, akkor ez nagyon adja!
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
nullstring #36716 üzenetére
Factory reset. Aztán 2-3 óra alatt visszaállítgatod a dolgaidat.
Én egyszer csináltam, amikor 2.3.3-ról 2.3.4-re frissítettem (KIESSEL!)
- SMS, híváslista nekem folyamatosan szinkronizál a "backup2gmail" appal
- handcent sms-t használok, ennek beállításait szinkronizálja a handcent.
- névjegyek, naptár, picasa - szinkronizálja a gmail
- offline képeket nem tárolok (max pár wallpaper).
- Még pár progi sd-re ment beállítást (tasker, pure widgetek, noled, beautiful widget, extended controls). Ezeket lementem.Többit meg kézzel visszarakom.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
nullstring #36716 üzenetére
ez a gyenge hangminoseg minden sgs2-re jellemzo. (legalabbis, en ugy gondolom)
van 3-4 ismerosom, akinek ilyen keszuleke van es mindegyiket nagyon halkan hallom.
korabban olvastam valahol errol, vagyis a hiba javitasarol, de az istennek sem talalom, pedig hetfotol nekem is szuksegem lesz ra. -
C.Brigante
veterán
ennek a kk5-nek valami ultrabrutál az aksi ideje!!! KI3 al sem volt gond de ez szédületes!!
-
nullstring
csendes tag
válasz
Gergőkee #36711 üzenetére
noled sajnos csak a default lock screen-el működik, magic locker-el nem
Ezt szomorúan olvasom, hogy látszódni fog a root-olás. Ezesetben mi a módja annak, hogy egy idegennek odaadjam a telefont, mikközben kényes accountok vannak rajta és a beállításaimat sem szeretném elveszíteni egy esetleges csere vagy szoftverfrissítés okán?Az én esetemben süketségre panaszkodnak a túloldalon, és egyre gyakrabban Elnézést, ha ez már volt téma, sokat olvastam ezt a topic-ot, de nem találkoztam vele (bár van anyag rendesen
)
-
Sógi
addikt
válasz
nullstring #36702 üzenetére
Mentsd le marketes appokkal (rootot nem igénylőekkel) a dolgaid, ne rootold és szépen cseréltesd ki a telefont vagy legalábbis javítsák ki a hibát..Sajnos mostanában hallottam jópár hibás GS2-ről...
A noled jobb, mint a bln...(#36710) zseko: Ma az egész napomat elcsesztem a crt effekttel, tudom, h ez nem vigasztal...
de a helyedben reparttal újratenném a romot...
Végül is kb 10 perc az egész a teljes visszaállítással együtt...Az nem sok -
Gergőkee
aktív tag
válasz
kecsetihunor #36709 üzenetére
Te, de ha roppantul meg voltál elégedve a v28-al, akkor miért nem maradtál annál?
Én tökéletesen elégedett vagyok a XWKI4-el, nem fogom lecserélni a KK5-re, mert semmi pluszt nem nyújt számomra. Majd legközelebb az ICS (talán...)
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
nullstring #36702 üzenetére
bln helyett mondjuk noled? Sokkal testreszabhatóbb.
Root látszani fog. Teljesen kiírtani (észrevehetetlenre) nem egy lépcsős feladat.
Túloldalon gyakorta panaszkodnak visszhangra, süketségre. Ez már sokszor előjött a témában. Volt akinek mikrofon csere megoldotta (a telefon első felét egyben cserélik), másnak nem javított semmit. -
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok. Mondjátok el, mi a baja a ROM-nak?
Turkbey v28-at használtam, és roppantul meg voltam elégedve vele. Jött a v29, ezáltal factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache, xwkk5 reparttal fel, factory reset, wipe cache, dalvik cache, fel a v29, wipe cache, dalvik cache = FC (backup v28
)
V29.1, ugyanaz a mese... (Pl: a tw4-ben, ha akarom rendezni az ikonokat, amikor save-re kattintok, akkor kényszerbezárás...)
???
Hozzá kell tegyem, mindkét esetben, amikor feltettem a v29, ill, v29.1-et, nem indult el elsőre, a Samsung Galaxy S II és a sárga felkiáltójel mellett ült... Kikapcsoltam, és ráodinoztam egy kernelt, és úgy indult el csak.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
justaview #36626 üzenetére
Itt a tématagok túlnyomó része nem használja a telefont, csak játszadoznak a romokkal. Úgyhogy ilyet, hogy szinkronizálás ne is kérdezz, érdemi választ nem fogsz túl sokat kapni.
Egyébként én nyugodt szívvel tudom ajánlani a kiest. Ha egyszer összecsatlakozott a telefonnal, akkor gond nem lehet. Nem hackelt kies még sgs2-t nem rontott el (egy trükkel rá lehet bírni, hogy felfrissítsen nem végleges romokra).
-
nullstring
csendes tag
Sziasztok!
Android terén kicsit új vagyok még, ezért nézzétek el nekem a kezdő kérdése(i)met:
Alapvetően nem szeretném hekkelgetni a telefont. Amiért mégis root-olni szeretném, az a titanium backup. Már most úgy néz ki, hogy a 2 hónapos telefonom garis javításban fog részesülni, mivel sokszor nem hallanak a túloldalon (nem tudom, Ti találkoztatok-e már ezzel a problémával)
Szóval mielőtt szervizbe viszem a telefont, nyilván szeretnék lementeni mindent, főleg, hogy be van állítva mindenféle accountom: google, e-mailek stb.
Ha lementettem, utána nyomnék neki egy hard reset.
Ebben az esetben a root-olás ugye nem észrevehető a szervizben?A másik nagy vágyam a BLN, amihez ha jól veszem ki, egy custom kernel kell aminek a neve clockworkmod. bár ez sokáig megzavart a nevében szereplő mod miatt, úgy veszem ki, hogy ez egy kernel gyakorlatilag. Vagy rosszul gondolom?
válaszotokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest