Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Piwi
veterán
válasz
kecsetihunor
üzenetére
pont ezért rendeltem ezt a fajta OTG-t
KATT -
clip086
csendes tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Aham, szóval ezt a build.prop-ot kell piszkálni? Ha itt a telefonon simán átírom működni fog, vagy romot kell hekkelnem?
-
kecsetihunor
aktív tag
Na megvan a hiba forrása.
Valószínűleg egy hibás OTG kábellel kerültem szemben (meg vannak szakadva a szálak a micro usb részén, és nincs forrasztó pisztolyunk), amiért nem hibáztatom azt akitől vettem, ez ilyen...
Áramot érdekes módon adott, de csak annyit. A micro usb fej forgott 360ban.Azt hittem, már a telefonom nem képes rá...
De annyi baj legyen

Egy másik kérdés: nagyon régóta Criskelós vagyok, a v18 óta, azóta egy hetet volt Leomar 2.7.1; nagyon megszoktam, de lehet h cserélnék valamire.
Ki mit ajánl?
-
clip086
csendes tag
Hogy lehet alapból bekapcsolni a noise reductiont? Amúgy a másik fél nagyon visszhangzik, mindenki mondja, hogy milyen zavaró. Így most minden hívásnál kézzel kell bekapcsolni.
(Checkrom 2.0) -
mivan80
aktív tag
Kollégák!
Régebben kérdeztem már, hogy ki milyen autóstartót használ.
Választ nem nagyon kaptam.Igazából, valami olyan tartót szeretnék a kocsiba, ami a telcsit az SGP Neo tokkal együtt is szépen tartaná (vagy később más tokkal pl. Otterbox, TPU stb.).
Nem szeretném ha mindig amikor az autóban használnám le kellene venni róla a tokot... Kinek van tapasztalata ilyen téren?
Gyári tartóba gondolom tokostól nem fér bele.Ezeket lesegettem eddig:
Car Mount Holder Kit for Samsung Galaxy S2 i9100
Na meg ez is nagyon tetszene (kifejezetten tokban tartott telefonokhoz ajánlják), de az árát sokallom, és ebayen sem találtam meg olcsóbban:
SGP Mobile Stand kuel S20 Series
Minden tapasztalat, vélemény érdekelne!

-
zelma
aktív tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
-
lefkosia
őstag
válasz
C.Brigante
üzenetére
adfree a program neve. adfree leírás
-
C.Brigante
veterán
pár hsz-el ezelött írta valaki, h a reklámokat el lehet távolítani a játékokból, hogyan? engri bördsznél nagyon idegesítő...
-
lefkosia
őstag
válasz
mivan80
üzenetére
Köszönöm a segítségeteket

sms mentés megpróbálom, hátha ezek alapján megy.
-
mivan80
aktív tag
Nem hinném hogy más lenne a keret kivitelezése!

Azt a kivágósat inkább csak viccből írtam, bár lehet h megfelelő szerszámokkal, és kézügyességgel meg lehetne oldani.
lefkosia (#34972)
Én is most váltok/váltottam winmo 6.5-ről, és az activsync + gmail szerintem is a legjobb választás.

Az sms-ek átvitelére nem jöttem rá, valószínű azokat bukom. Ha sikerül a cimbiddel kiokoskodni az átvitelük módját, akkor lécci privátban írd már le nekem is! Köszi!
-
RedCat
senior tag
A fentebb linkelt omega romnak tud valaki másik letöltési linket adni? Rákattintok, kiválasztom hogy slow download, végig várom a 28 mp-et, majd kiírja, hogy enter chapta, de a betük nem jelennek meg, csak egy submit gomb. Azt hiába nyomogatom, nem történik semmi. Valószínű átmenetileg hibás az oldal...
-
Sógi
addikt
válasz
Caaabi
üzenetére
Attól még, h két hasonló romban ua a kernel van, nem azt jelenti, h a fogyasztásuk is uo

Legalábbis én ezt tapasztaltam...(#34932) tomi6600: Nálam egyértelműen az omega győzőtt (Bár a kitchen kicsit hiányzik)! Nem is akarok mást feltenni egy darabig, bár ez a magyar minimal rom amit ERPY linkelt, elég jól hangzik

-
lefkosia
őstag
Barátom is beállt a s2 táborba (eddig winmo 6.5 használt). A kérdésem az lenne, hogy a névjegyeket, illetve a sms-t, hogyan tudom átvinni a s2-re

-
Soound
tag
válasz
lajosx
üzenetére
http://www.exportprive.com/en/53-galaxy-s2
fólia: http://www.exportprive.com/en/101347-samsung
Helyedbe ne szaroznék és vennék valami Steinheil fóliát.
-
Piwi
veterán
válasz
kecsetihunor
üzenetére
redőnyt lehúzva van egy : nincs csatlakoztatott USB eszköz felirat.persze ha erre kattintasz akkor pont leválasztja a pent,tehát ha ezt látod akkor a jó nálam,és más tudok is másolni ide-oda
külön beállitásról nem tudok
-
kecsetihunor
aktív tag
Amikor bedugod, jelez valamit a rendszer? Mert bedugom, és nem sípol, nem ad visszajelzést.
Csak ha rádugok egy usb-s led-et az működik, de pendrive nem ment...
Van valahol beállítása? -
Piwi
veterán
válasz
kecsetihunor
üzenetére
pont tegnap teszteltem az OTG kábelem.tökéletesen működik az aláírásomban lévő rommal
-
kecsetihunor
aktív tag
Nálatok működik ezekkel a romokkal az otg?
Ha rádugok egy usb-s led lámpát akkor oké, de egy pendrive-ot(FAT) vagy valami mást nem ismer fel... -
Sziasztok, valaki adna egy linket a legújabb garis romhoz :3? 1 hét alatt járt a telómon omega.. check. cyanogenmod stb.. de megmondom őszintén mintha nekem a gyári KI4 stabilabb lett volna...

-
R2D20208
addikt

Erre gondolok , tehát láthatatlan. Hogy lehet nagyitani ?

-
R2D20208
addikt
Tud-e valaki alapból a telónál, betűnagyitási lehetőséget. Ha pl van egy ROM, és sokkal kisebbek a betűei, ikonjai, hogy a rákba lehet nagyobbitani valamit ?

-
Eli577
senior tag
-
mivan80
aktív tag
-
zelma
aktív tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Ettől nem tartok, elég kemény a készülék burkolata.
-
Eli577
senior tag
Na, úgy néz ki, hogy 2G hálózaton el fog menni a telefon 4!!!napig. Holnap reggel teszek fel képeket. Mondjuk kicsit érdekes a helyzet, mert 1 nap után újraindítás helyett véletlenül recovery-be bootoltam és az lenullázta az akkuhasználat mérőjét. Arról is teszek majd fel képet, lehet látni a folytonosságot. Volt kb. 2 óra képernyőhasználat, 45 perc játék és kb. 45 perc hanghívás.Reggel nyomatom a képeket.

-
HardRic
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Ez is totál felesleges szerintem. A készüléknek már van egy háza, egy borítása, nem értem minek mégegy.
-
C.Brigante
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
hát, ha választanom kellene biztos, h én is inkább meztelenül használnám a telefont! De ez a tipus szerintem szépség győztes (is) a mai mezőnyben az biztos! (ezáltal ösztönösen féltem)

(#34944) zelma jól néz ki, ezekkel meg az a bajom, h a sok ki-be csúsztatástól idővel kopni fog a széle.. (sztem)
-
zelma
aktív tag
Lejárt az időlimit.
-
xnace
őstag
Megjött ma az SGP NEO Hybrid tokom. A pezsgőmetál nagyon állatul néz ki. Kár, hogy teló nincs hozzá.

-
F-ECT$
titán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Engem még a fólia is zavar. Meztelenül szertem ezt is

-
C.Brigante
veterán
válasz
HardRic
üzenetére
én egy ilyen case mate-et tettem rá ez a fajta az, ami a legkisebb mértékben növeli a méretét. Plusz egy fólia és viszlát! Ha így is baja lesz, én mindent megtettem!

-
zelma
aktív tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Egyetértek. Rohadt drágák, és ocsmányak, minek ezt ennyire erőltetni? Olcsóbban jobbat lehet venni...
Fólia: csak ezért nem veszek.
-
Eli577
senior tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Milyen igaz. Ezért használok nyelves kihúzhatós tokot, valahogy a szilikon meg a hasonló belebújtatósak nekem sem jöttek be. 
Camelus: jónak biztosan jó, de hogy nem éri meg, az is biztos. Inkább nézz körül ebay-en, mert kb hatodannyiért megkapod a hasonlót (jó, lehet, hogy a minőség nem ugyanaz, de hogy nem is hatszor jobb a másik, az is tuti).
-
HardRic
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Én sem értem ezt az állandó tokozást. Kell egy sima bebujtatós tok, vagy egy kulcs nélküli zseb és ennyi.
-
C.Brigante
veterán
én csak azt nem értem ezeknél a büdös nagy otromba szemét tokoknál, h mi értelme van, ha tulajdonképpen a szép telefonból csak a kijelzőt látja az ember, mert körbe van párnázva mint az újszülött picsája! Értem én, h nagyon nagyon védjük, csak a baj az, h elvész' a 8.5mm-es feeling ami személy szerint engem rohadtul idegesítene.
zelma: soha nem tudhatod mikor védhet a fólia, jó ha van rajta! (tapasztalat)
-
mivan80
aktív tag
Sógi, szerintem így igazságos!

Milyen szar lenne már nekem, ha az enyém került volna többe!

De amúgy igazad van, eddig ebbe bele sem gondoltam!

Ha bejön neked az EX, de váltogatni akarod a keret színét, simán vehetsz egy ilyet, a keret szerintem dettó egyforma!
Ha vki más meg szintén EX-re vágyik, csak rendel egy ilyet, és kivágja magának a megfelelő formát a szilikonból!

Így mondjuk te is olcsóbban jöttél volna ki!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Camelus
csendes tag
Van valakinek erről tapasztalata? Érdemes megvenni?
-
beverly
tag
na emberek!a 2 hetes telefonomon a kék tesztbe frankón ott van a térerő jelző.nem szénné égve de egyértelműen azonosítható!annyira nem zavar.na jó: de nagyon zavar!26 hónap garancia ellenére elég lehangoló.hozzáteszem min fényerővel használom!ez van.
-
lefkosia
őstag
válasz
randras
üzenetére
Mindenképp samsung garanciásat vegyél tehát azon a pár ezer forinton ne spórolj amivel a gsm boltos olcsóbb lenne mert lehet pár hibája. Régen kijelzőhibásak is voltak.Nézd át a kijelzőjét akár foltok akár pixelhiba végett, csatlakoztasd az adatkábelt, töltőt működnek e. Kb ennyi ha samsung garis akkor úgyis szervizbe tudod adni, illetve az imei-t is ellenőrizd.
-
randras
veterán
Helló!
Úgy néz ki, lehet, hogy váltok Sensation-ről erre a telóra. Használtként venném (életemben először
), tudtok segíteni, hogy mire kell figyelnem?Előre is köszi,
András.
-
ERPY
őstag
Egy magyar rom, ha valakit érdekel még itt a tokok és fóliák forgatagában.
-
belashx
senior tag
Hali!
Tudna valaki feltolni egy omega V6-ot? A filesonic linkről k...a lassan jön, másikat meg nem találtam.

-
R2D20208
addikt
válasz
SamsungMan
üzenetére

-
Rakeem
aktív tag
CRYYYYY... Elmentem ma az MM-be hogy megvegyem a saját kis SGS2-ömet. Bevittem minden papírt a hitelhez. Erre mi van??? 2 és fél órát ott szobrozok, miközben addig vacakolgattak a faxolásokkal meg a többi okossággal, hogy kaptam egy "Másnapi elbírálás"-t. Amilyen "szerencsém" lesz, holnap meg elutasítják a kérelmem. :S Kénytelen leszek KP-ra megvenni. De remélem azért nem így lesz...
-
Caaabi
senior tag
-
Soound
tag
Nekem Zenus-om van barna színben. Én gyak X hetente cserélgetem a tokot amit épp használok. Flip case-ek azok számára akik folyton használják a telefonjukat elég idegesítő lehet. De ha nem folyton SMS-ezel meg böngészgetsz akkor teljesen használható. Igazából alkalmi toknak vettem, mert baromi jól és igényesen néz ki ebbe a telefon.
-
Sokka
aktív tag
válasz
Freakaz0id
üzenetére
Ezt már én is akartam kérdezni. Viszont múlt pénteken vettem az asszonynak egy Galaxy Minit, és miután leszinkronizáltattam az ő számait, azt vettem észre, hogy annál is ugyanez a helyzet.
-
Freakaz0id
csendes tag
.
-
ibenny
senior tag
Egy kis segitseget kernek: ha egy masik telefonrol bluetooth-on at szeretnek kuldeni nehany nevjegyet a keszulekre, hogyan lehet elerni, hogy a Google-nevjegyek koze mentse azokat, es ne a telefon nevjegyei koze? Remelem ertheto a kerdes, probaltam normalisan megfogalmazni.

-
Freakaz0id
csendes tag
üdv!
nemrég sikerült beszereznem egy s2-t, és megcsináltam a névjegyzékem. beállitottam a vezetéknév szerinti rendezést, ez a névjegyzékben müködik is, de a kimenö, bejövö hivásoknál és a hivásnaplokban mégis a keresztnév van elöl nem a vezetéknév. ha valaki tudna segiteni a problémán az megköszönném -
Sógi
addikt
válasz
Caaabi
üzenetére
Nekem van egy hasonló 10amperes hordozható töltőm, 850mah az outputja és érezhetően gyorsabban feltölti, mint a fali. Anno 50 dodóért vettem, mikor még 180 volt az árfolyam...
2,5x tudja csúmára tölteni az akkut..(#34877) mivan80: Érdekes, h fele annyiba kerül a sima hybrid case, mint az ex...Pedig még kevesebb anyag is van benne, ez nem igazságos...

Omega rom akkujelentés:
30%-on állok:
3 nap 2 és fél óra akkuhasználat
2 óra, 50 perc hanghívás
2 óra 20 perc kijelző
Elég jó cucc, végül is azzal a maradék 30%-al még lenyomhatnék vagy 1-1,5 óra kijelzőt
-
Sógi
addikt
-
sparks
senior tag
válasz
Caaabi
üzenetére
Lassabban tölt. Gyári töltővel óránként ahogy néztem 30-32% körül töltődik, ezzel a külsővel pedig 25% körül mozog óránként. Teljesen lemerült állapotból kb. 4-5 óra a teljes töltés.
Persze az is lehet, hogy kábelfüggő is a töltés, annyira nem próbálgattam, hogy másik kábellel esetleg gyorsabban tölt-e.Van az eszközön 3 led, ami gombnyomásra mutatja, hogy kb. hol áll a töltöttségi szintje.
-
F-ECT$
titán
A beautiful widget órája nektek már csinált olyat, hogy megállt? Most délután vettem észre, hogy 8:46-on áll. (Néha lapozok csak arra az oldalra, ahol a widget van.)
A wave 1-em csinált ilyet, droidon még nem tapasztaltam eddig ezt.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és csak 3000 ft ?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)