Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
pzstm
titán
-
scapegt
őstag
Nem tudom mi lelte az S2-met, de ma reggel 6.30-kor húztam le töltőről és 6%-ot merült 21.20-ig
Durván 15 óra használat alatt...ami azt jelenti, hogy 2,5 óránként merült 1 %-ot..egyébként kb 20 perce esett le 94%-ra, addig 3 óránként merült 1%-ot. Ez elég, jó, nem?
Mondjuk wi-fi meg 3G kikapcs, igazából ma alig használtam, de akkor is szép teljesítmény egy kétmagos telótól 
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Nordik
üzenetére
Ajánlom a htc desire-t vagy a desireS-t
-Olcsóbb
-Gyorsaságban nem veszel észre különbséget (főleg az s-nél).
-Pont annyival kisebb, hogy nem féltéglának néz ki.Mellesleg szerintem a legszebb okostelefon a piacon (főleg az s).
Spec én használtan szolgáltatós telefonért egy fillért sem adnék. Szinte biztos, hogy részletre vették, és nem fogják fizetni egy idő után. (Nehogy magadra vedd, de ez az általános,,,)
-
Richard!
addikt
az új török romba van egy olyan alkalmazás,hogy android applanet.net.ott amik vannak game-ek és alkalmazások ingyenesek??a fizetősöknél ki van írva az ár,de viszont át van húzva.és engedi simán letölteni.ezért a későbbiekben kell fizetnem?

-
xnace
őstag
Valakit esetleg egy itthon vásárolt, garis dokkoló érdekel? <-PM!
Illetve nincs valakinek eladó 2000-es gyári akksija?
-
Varszegig
veterán
válasz
Gabbana
üzenetére
az mms a mobilnetet használja, de annak adatforgalma nem kerül számlázásra külön. Ezért nem nyerő letiltani, de ha nem tiltod le, és nincs előfizetésed, akkor meg jön a netstartos nagy számla. Akkor már jobb kézzel elrontani a mobilnetes apn-t, és az mms-est meghagyni
-
ERPY
őstag
Aki diktafont szeretne, annak ajánlom a HQ-MP3 Recorder-t.
-
CyberSoma
tag
válasz
Nordik
üzenetére
Szia,
Nekem van mind a kettő.
A mini -ben az a jó, hogy nagyon pici. Futáshoz, zenehallgatáshoz azt használom. Viszont fotózáshoz, netre, játékra sokkal jobb az S2. A fotókról csak annyit, hogy a mini 8-900 kb-s képeket csinál, az S2 3-4Mb-t. A mini -nek sokkal gyengébb a kijelzője...szóval kell mind a kettő 
-
Gabbana
aktív tag
valamiert nem megy az mms kuldes se a fogadas...tmobile... nem tudja vki mi lehet a gond? uzi el nem ment ha kapok akkormeg hiaba nyomom a letoltest nem jon le vagy nemtom hova
-
WaterWave
veterán
annyit érnek amennyiért megveszik...
kérhetsz 200k-t is ha nem tudod eladni...
minden annyit ér amennyiért megveszik
szerintem legalábbis
-
R2D20208
addikt
Turkbey V26 felkerült XDA-ra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nordik
addikt
Néha zenehallgatás, böngészgetés, facebook, RSS, Viber, netmegosztás és néhány widget.
Az a baj, hogy az SGS2 hihetetlenül jól teljesít mindenbe, de én az előbb felsorolt dolgokon kívül nem nagyon használom másra.
Igaz amit akarok azt gyorsan, minőségien hajtja végre. Suliba egész jó unaloműzőnek, de lassan meló, ott nem lesz ilyen telefonnyomkodás. 
-
Eli577
senior tag
válasz
Nordik
üzenetére
Ha már váltasz, akkor az nem egy rossz megoldás, mondjuk szerintem a kijelzője nem valami jó, akkor inkább ajánlom a Neo-t.
Megy a kitchen...nagyszerű hír...mondjuk lehet maradok egyenlőre a turkbey-n, mert közel 20 órányi használattal fogyasztott 23%-ot, 3g-n, 1 óra zenehallgatással és kb 25 perc telefonálással. Nem rossz.....

-
HXY
addikt
Milyen ingyenes diktafon létezik, ami nem kér sokat enni?
Most ezek vannak fent nekem:
Rom: I9100XWKJ2 stock
Kernel: Siyah v2.1
CF-Root-SGS2_XW_XEF_KJ2-v4.4-CWM4És ezt találtam az XDA-n:
[DIALER MOD][ALL ROMs]>>Calls Recording<< now MULTILANG
CWM-ben törlöm a Dalvik Cache-t, majd install ZIP. Szépen feltelepül, de amikor elindul a rendszer, akkor a hívás és az üzenetek program összeomlik, és kényszerbezárásra kerül sor...
Valaki használja ezt, vagy mást?
-
Nordik
addikt
Mennyit érnek kb. a T-s, júniusi vásárlású SGS2-k gyönyörű állapotban? 110e?

-
lefkosia
őstag
-
R2D20208
addikt
-
Eli577
senior tag
Azt tudja-e valaki, hogy a turkbey témáját/ikonjait hogyan tudom változtatni, mert van itt egy ROM Toolbox nevű app, amivel elviekben lehetne, viszont nem nagyon van benne semmi.
Másik: Checkrom 3.1.1-nél a kitchen hogy áll, kompatibilis már?
-
sippet
senior tag
válasz
migabi24
üzenetére
mi olyan nagyon bonyolult abban, hogy ethernet kábellel csatlakoztatod a televíziót a hálózatra? ezzel kezdted volna, és napokkal ezelőtt megoldódott volna a problémád. ha ez megvan, semmi más nem kell a két eszköz összelövéséhez, teljesen automatikusan működik a cucc.
-
sippet
senior tag
válasz
Eli577
üzenetére
érdekes.
megnéztem most a battery monitor widgetben, hogy mennyit eszik wifin, illetve 3g-n a telefon. amikor wifin lóg, 5 perces időintervallumokat tekintve 25-29 mA között ingadozik a fogyasztás. 3g-n ugyanez 44-51 mA. csak tudnám, mi a jó édes anyukájáért csinálja ezt.
-
joe2119
tag
Kiadta az Android 4.0 forrását a Google
-
migabi24
nagyúr
Hát érdekes, hogy ez ilyen bonyolult, mert a reklámokba nem ez van, akkor hogy az istenbe lehet ezt az Allshare funkciót használni, ha már az űber szuper smart tv-vel se lehet

-
Varszegig
veterán
válasz
migabi24
üzenetére
hát nem tudom. én nem wifiztetem az itthoni tv-ket, mind rá van dugva a lanra. (wifi nálam azt jelenti, hogy olyan eszközre kell, ami alapvetően nincs helyhez kötve. a tv az nem járkál a lakásban
Tehát ezen túl még ugyanattól a routertől kéne ip-t kapni, és akkor mennie kell. Nekem 2 tv-vel is simán megy, pedig az egyik B szériás, a másik C, nem is D egyik se. -
sippet
senior tag
válasz
migabi24
üzenetére
nem tudom, ez mikori leírás, de felhívnám a figyelmet a következő aláhúzott mondatra a második oldalon:
Network: DLNA-compliant Samsung HDTVs have an Ethernet port on the rear panel. This port must be connected to a home network through a router or other network interface through a wired Ethernet connection. Your Samsung HDTV can only use a wired LAN connection to the network interface. -
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!Miért van az, hogy ha nyomok egy restartot a telon az alkalmazásaim néha szétszóródnak amiket mappaba rendeztem?Van erre megoldás, vagy szoftveres probléma? -
R2D20208
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Ha van wifid, told fel magadnak egy feltöltőoldalra egy cwm- es kernelt, és a romot. Töltsd le telóra. És meg is van.
-
F-ECT$
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
Minden oprendszerhez kell driver, ez nem xp sajátosság

-
sippet
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
feltolod rá a kiest, és annyi, két perc alatt megvan. utána fel fogja ismerni az odin is.
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Próbáld meg feltenni a KIES-t nekem pl addig nem ismerte fel az odin, miután felraktam a kiest utánna már rögtön látta is a portot..
-
sippet
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
kies drivereket fel kell rá telepíteni.
-
ricshard444
veterán
A rendszer hallt meg tehát csak Downloading modom van és cwm-m. Na...ettől féltem...Xp-s gép ...bedugtam a telót Download mod és nem ismeri fel az Odin. Win7 ilyenkor már rég ok.Csak nincs gépem így apám gépén vagyok. Mitcsináljak?
Helyesbítek: Ismeretlen eszköznek ismeri fel...?
-
R2D20208
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Download modba küldj fel egy kernelt , pl siyah 2.1.1 et, vagy bármi CWM - es kernelt.
-
Skynet258
veterán
válasz
Rison77
üzenetére
Az Antiglare nem azt jelenti, hogy ujjlenyomatmentes, hanem hogy tükröződésmentes.
Magyarul matt. Azoknak meg megvan ez a negatív tulajdonsága, hogy elvesznek a kontrasztból/fényerőből/színtelítettségből. Ez ilyen, sok mindent nem lehet elszúrni egy fólia feltételén...
De a helyedben inkább ultraclear fóliát használnék. -
pzstm
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
jah hogy nem kapcsol be a telefon??? vagy mi is van? vagy nagyon lemaradtam

-
Rison77
senior tag
Sziasztok,
Vettem egy ilyen fóliát : http://www65.zippyshare.com/v/85600125/file.html
Felraktam, és a felülete tényleg ujjlenyomatmentes, viszont a gyönyörű kijelzőből egy Nokia 6300 kijelző lett 4,3 inch méretben, rossz ránézni is. Valamit elszúrhattam, vagy ettől a fóliától ne várjak sokat? -
pzstm
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
miért is?? ha simán CF-rootot adsz neki máris lesz CWM-d és már mehet is felfelé

az úgy nem jó?

-
pzstm
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
tudtommal odinal nem rakható fel

-
F-ECT$
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
Olyan szerintem nincs, ezt cwm-ből kell felrakni.
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Na most, ezért megéri huzogatni..
? -
pzstm
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
ZIP az CWM-es telepítés

-
ricshard444
veterán
Zipet lehet Odinnal igaz? Mert csak akkor jó ez a link

Neharagudj de nem mostanában tettem rendszert

-
R2D20208
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
-
ricshard444
veterán
Sziasztok tudtok nekem egy TURKBEYROM V26 Deluxe linket adni...? Marhára nem találom
Újrakell raknom az egész rendszert mert a gpu húzás miatt nem indul a rendszer így újra kell raknom 
Úgytudom ez nagyon jó rom.
Linket előre köszi

-
F-ECT$
titán
-
sippet
senior tag
válasz
killerjohn
üzenetére
értem én, csak nem tudom, hogy ő hol olvasta, hogy 2% alá nem lehet menni.
mármint én? muhaha. nem olvastam sehol, ez a saját tapasztalatom, ettől még nem vonom kétségbe, hogy nálad minden fasza.
-
sippet
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
"de mások 2-3%-ról panaszkodnak, amit én sem tudom, hogy hogy jöhet ki, bár gondolom valami app ébrszetgeti fölöslegesen a telefont"
betterbatterystats használata alap, szoktam nézni a wakelockokat, és nem ébresztgeti semmi, idle-ben fogyasztja a 3%-ot. de mondom, igazából már elfogadtam, hogy nem tudok vele mit csinálni, várok türelmesen, hátha egyszer majd egy frissítéssel megjavul. ami vicces, hogy wifivel semmi ilyen problémám nincsen, ott ugyanazokkal a beállításokkal simán másfél óránként esik 1 százalékot, amint átváltok 3g-re, egyből emelkedik a fogyasztás meredeken.
ti milyen basebandet használtok? nekem a ki4 van fent, kezdek elgondolkozni rajta, hogy az lehet a ludas.
-
killerjohn
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
értem én, csak nem tudom, hogy ő hol olvasta, hogy 2% alá nem lehet menni.
hogyan?
fast dormancy off
siyah 100-1600 smartassv2 (+vr)
UV-t mindenki magának tapogassa ki
minden sync engedélyeve
wifi alapú GPS location nálam ki van kapcsolva, mert számomra irreleváns
minden shit ki van lőve TBP-ben ami nem kell (akinek a sok romolás miatt ez macerás, annak javaslom a TBP "label" fícsörét, és azt az opciót, hogy a memkártyára menti a beállításait...)más nem jut eszembe
6 óra alatt (pontosan ennyit szoktam aludni) 5 és 7% között fogyaszt. Gondolom attól függ, hogy mennyi levelem jön 
-
boksz
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy ha szeretnék venni egy galaxy s II használtan akkor mire figyeljek, milyen hibák szoktak előjönni a telón ? ( GPS jel, fagyás stb. )
Köszi élőre is a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Durván 15 óra használat alatt...ami azt jelenti, hogy 2,5 óránként merült 1 %-ot..egyébként kb 20 perce esett le 94%-ra, addig 3 óránként merült 1%-ot. Ez elég, jó, nem?

.ezt nem tudtam.kössz az infót hawer

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
remélem meggondolod magad