- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
25000
-
Soound
tag
raffaele88-at nagyon lájkolom, finoman besírtam azon, hogy batistában eddig a kurzor jelző nyilacska ilyen fehér-átlátszó szar volt, most visszarakta a stock nyílra! Foxhound2.0
Más
Romcsere alkalmával, szépen backupolok mindent TB-vel, és csere után vissza is tudok állítani minden az eredeti állapotra. Egy valamivel szarakodok mindig, az pedig a homescreen-eken lévő widgetek. Homescreeneket amúgy se használom nagyon, de az a pár widget kell, és kicsit uncsi mindig kirakni. Lehet ezeket is backupolni valahogy?
-
csabám
addikt
Néhány különbség az eddigi romok és 2.3.5 között. . .
-
P3Dr0
senior tag
válasz
veszter007 #24961 üzenetére
Annyira rossz ez a "beta" 2.3.5 android + darky rom 2 + supercore 2.0 hogy 15 ora aksi idonel 77% nal tart a fogyasztas.Osszehasonlitaskepp regebbi romokkal 15-18 ora utan mar toltore kellett tennem a telefont.
2.3.3-as oprendszer+gyari romokrol meg inkabb nem is beszelnek....
Csoda ha a kezemben nem gyulladt ki a keszulek 15 perc aktiv hasznalat utan xDEljen az Kies es a gyari romok
-
Prien
addikt
válasz
Richard! #24984 üzenetére
Ma megtörtént velem is, ami még sosem. A nadrágom zsebéből kicsúszott a telefon a betonra...Infarktus-közeli állapot egyből...De szerencsére Forcell zárt bőrtokban volt, kivettem, nagyítózás, megúsztuk. Azt kell mondanom, bármennyire is vigyázunk rá, legalább egyszer úgyis elejtjük vagy kiesik, kicsúszik...Ajánlott a jó tok!
-
killerjohn
addikt
válasz
vadalma65 #24983 üzenetére
mindjárt kiderül, mert ebben a pillanatban nyomom fel úgy ahogy leírtam
egész jó rálátásom van arra, hogy a "háttérben" mik futnak egy repart, format, stb során, és szvsz tök felesleges a repart, meg a base rom telepítése. a format az format, minden szükséges partíción lefuttatva az eredmény nem lehet más mint 100%. Ez olyan mint a format c: /q <-- semmi sem marad utána, semmi szükség mindenféle egyéb műveletekre, mint pl teljes formázás, vagy fizikai wipe, újrapartícionálás, stb.Amit eddig nem oldott meg format, azt nem oldotta meg a base rom telepítés vagy repart sem. Ahol ilyet olvastam, ott azért mindig kiderült, hogy valami más volt az ok.
De mondom, ez személyes vélemény, ha valaki attól érzi magát jól, hogy 3 fájlos repartos base rom-ot telepít, aztán rá ua verzióval főzöttet, annak szíve joga
-
vadalma65
tag
válasz
killerjohn #24982 üzenetére
Néhányan problémába ütköztek a telepítéskor, kivétel talán azok akik az alapokig lepucolták a gépet, ahogy itt a forumon is irták, ezért gondoltam az ujra partícionáláson. Szerinted nem szükséges?
-
vadalma65
tag
Ha jól gondolom ezek a fájlok kellenek + a pit amit a samfirmware oldalról letöltök.
kitchenpro.apk
I9100XXKI3.rar
siyah-ntt.1.7.4.tar
cf-root-sgs2_xx_oxa_ki3_42_v4.2_cwm4.zip
leomar75....akármi.zip
Na ezekkel mit kezdjek? Valamelyiket ki kell csomagolnom? Amikor csak re-partition van miket rakok hova? Köszi a segítséget -
imrus72
tag
válasz
pestibenji #24977 üzenetére
A srác aki csinálta kórházba került egészségügyi gondjai vannak,nem fog már frissülni.
-
vadalma65
tag
válasz
pestibenji #24977 üzenetére
Néhány napot várok még hog az esetleges hibákat javítsák, de legkésőbb a hétvégén lecserélem a leomar ra.
-
vadalma65
tag
válasz
pestibenji #24974 üzenetére
Olvasgatom a külföldi fórumokat, azt rebesgetik hogy a Lite'ning nem biztos hogy tovább frissül (ha jól értelmeztem) sajnos.
-
pestibenji
senior tag
De várom már gyerekek, hogy én is 2.3.5-el toljam
Még várni akarok amíg a gyerekbetegségeiket kiheverik az új 2.3.5ös custom romok, meg megjelenik a legújabb JKay, és már rakom is majd fel a Leomart, Liteninget, vagy Criskelot még nem döntöttem
!
-
WaterWave
veterán
leomarban hogy kell hazsnálni a dspmanager appot?
mert hiába pipálom be, nem érzek különbséget a mélyhangkiemelésnél se.. -
WaterWave
veterán
nah zsír ez
jkay-re kell várni mert még mindig nem csinálta meg a 11-es verziót, így a témák is késnek...
reméljük hétvégére megoldja... -
Varszegig
veterán
válasz
veszter007 #24961 üzenetére
"mintha valami beta ROM lenne"
Az is
(Gondolhatjátok, hogy nem véletlenül szivárogtatja a samu a romokat, így többszázezres, milliós tesztelői tábort kap.)
-
imrus72
tag
Mindjárt megkukkolom
-
mycso
veterán
Valaki pár napja panaszkodott az új Market-ra és a régit kereste.
Ha még kell neki, akkor itt van: AndroidMarket v1.1.3
-
veszter007
csendes tag
válasz
Bagoly81 #24910 üzenetére
Szia!
Nekem 1 napig volt fent a KI3, ma leszedtem és a KI4-et tettem fel helyette. A bajom annyi volt, hogy kicsit furi volt az egész ROM (mintha valami beta ROM lenne), illetve 1 nap alatt lemerült az aksim. jobban ette, mint a 2.3.3. Ma délután feltettem a KI4-et, azóta 2%-ot esett az aksim. -
-
Nordik
őstag
Arra van lehetőség, hogy KIES-el frissítsek a továbbiakban, ha már előtte volt Odinnal való frissítgetés?
Anno Galaxy 3-nál egy régebbi gyári rom visszarakásával tudtam ezt megoldani. Ilyen lehetőség nincs itt?
-
Camelus
csendes tag
Beléptem a táborba!!!
Első Android, első okosteló.... Nagyon élvezem
-
törölt tag
Hát feltettem már másodszorra a Leomar-t, de valami nem klappol vele. Állítgatom és időnként belassul. Másodpercekre lemerevedik. Nálatok volt ilyesmi. A többi KI3 ROMmal nincs ilyen gondom.
-
Bagoly81
aktív tag
ha formázom a telefonomat,
akkor a marketből kelenne egyenként újra letölteni a parogramokat, , de egyszer nekem mikor újraformáztam,és beléptem magától letöltötte az összes appot , automata, ezt hogy lehet bekapcsolni? -
Spidee
senior tag
válasz
pestibenji #24726 üzenetére
Köszi!
Kipróbálom az ajánlott ROMot az ajánlott Kernerrel. -
Richard!
addikt
Bassza meg.megint leejtettem a telót.most nem úsztam meg evy fòliakarccal.a felső hangszòrò és a jack-csati között lévő keret sarka behorpadt.kb 1-2 mm lehet.a jobb alsò sarkàn a keret szintén behorpadt.de ez nem igazàn látszik.fszom
-
Sógi
addikt
válasz
yoleeka #24938 üzenetére
Én, ahogy írtam is, az előtte lévő romom recoveryjéből csináltam egy full wipe-ot, aztán odinnal reparttal stock KI3, aztán odinnal cf root, aztán recoveryből leomar feltelepít, és végül a kitchen apk telepít.
(#24943) yoleeka: Onnan tudsz telepíteni egy rakás cuccot..bootanim+modem+appok...ecetere-ecetere, tedd fel és nézd meg
(#24944) DjBlero: xda-n leomar 2. hsz-ből szedtem le, ahogy azt írta is vki itt..Nem olvasol?
-
yoleeka
tag
Meg tudnátok mondani, hogy ez a Leomar-féle rom CWM-ből telepíthető, vagy odin-os?
Előtte azért felteszem a samfirmware-ről a stock XXKI3-at, az kell hozzá ugye?24939 DjBlero: Kösz szépen!
-
Sógi
addikt
Na még egyszer: (#24926) besko65: Milyen rom van fent és milyen témát próbálsz rá feltenni? A kérdés lényege, h milyen téma és honnan szedted le?
-
No.01
addikt
Kerhetnek egy direkt linket KI3 CF root-hoz?
-
besko65
tag
válasz
DjBlero #24930 üzenetére
Igen, rootolt. Viszont pont így csináltam, ahogy leírtad, a a bemásolt filet nem látja a telóm.
Total commanderben látom a számítógépemen, viszont, viszont recoweryben nem látja a teló.
Tbp tökéletesen fut, superuserem is van, gondolom ha ezek futnak, akkor a root is sikerült. -
DjBlero
őstag
válasz
besko65 #24929 üzenetére
nos a témát felmásolod a Samura (bárhova) tömöritve
elindítod a Samut recovery modba teszed majd
CWM -ben először rámész a "install zip from sdcard" megnyomod a home gombot majd utána rámész "choose zip from sdcard" megnyom a hom gombot, megkeresed a fájlt és megint homrootolva van a telo?
-
Sógi
addikt
válasz
DjBlero #24925 üzenetére
Semmi bajom nem volt vele tulképpen, de most, h feltoltam a leomart, érzem a különbséget, sokkal gyorsabb és smooth + villainba, nem volt bővített power menü...
Uramisten, de gyors ez a leomar, siyah kernellel, best "buy"(#24926) besko65: Milyen rom van fent és milyen témát próbálsz rá feltenni?
-
besko65
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni
Ha egy témát fel szeretnék tenni, és letöltöm a zip-et, na innen hogyan tovább.
Tiszta sor ehez is láma vagyok -
DarkByte
addikt
Atya gatya. Az ember csak 1-2 hétre nem néz be ide és már is 1500+ hsz olvastalan
Őőő melyik évet írjuk.. izé most melyik a legutolsó gyári ROM amit javasoltok? -
Sógi
addikt
válasz
DjBlero #24908 üzenetére
Nagyon jó, bár a romkitchenben nincsenek még témák..Nem is értem
Se baj, feltolok egy all tw rom témát...
Én most a siyah kernelt toltam fel rá, pörög, mint egy állat
De előtte volt full recovery wipe és egy repart KI3 alap + cf root..(#24910) Bagoly81: 2-3 napja használom, nincs rossz tapasztalat, jah de mégis, a wifi kicsit gyengébb lett, de bőven használható így is
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
Varszegig #24893 üzenetére
hova van irva hogy egy kiszivárgott rom? én nemvolvastam sehol a samfrimwaren letölthető rom van ugytudom oda rossz romokat nemraknak ki vagy igen?
eddig van valakinek rossz tapasztalata a ki3 rol? mert az előbb raktam fel, és nemakarok bajlodni , az előzővel semibajom nemvolt igaz a kiváncsiság hajt
node rossz telot meg emakarok, szoval valakinek valami negativ tapaztalata a ki3 2.3.5 ről?
-
DjBlero
őstag
üdv mkinek
-
adamho
tag
I9100XWKI4 ## 2.3.4 2011 September 14 CSC - OXXKI2 DOWNLOAD
I9100XWKI4 ## 2.3.4 2011 September 14 CSC - TENKI1 DOWNLOAD
I9100XWKI4 ## 2.3.4 2011 September 14 CSC - DBTKH1 DOWNLOADEz a 3 van a samfirmware oldalon. Melyiket kell letölteni?
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Túra és kirándulás topic
- EAFC 25
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR