- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Aktív témák
-
Prien
addikt
androidportal.hu/2011-09-29/samsung-galaxy-s-ii-gingerbread-234-frissites-uton-gyorshir
Na, jó hír a ,,hivatalos úton járóknak,, .
Bocs a link miatt, telóról vagyok.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
pestibenji #25193 üzenetére
Criskelo, nem rég jött ki a 2.3.5-ös belőle!
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #25196 üzenetére
XDA-ról tettem fel rá témát, jó rá a blackblue teheme universal + a themes for all tw rom.
Jkay nincs benne egyenlőre, de majd frissül a kitchenje és benne lesz az is és a témák is. -
pestibenji
senior tag
-
Sógi
addikt
válasz
pestibenji #25193 üzenetére
Nálam jelenleg top a leomar siyah-val, de darky is egész jó volt...a többit majd a többiek
-
pestibenji
senior tag
Milyen romokat ajánlotok most?
-
madcon
tag
Na, most kezd a pohár betelni...
SGS1-nél volt a mobilkövető lehetőség.
SGS2-nél ugyanez név szerint nincs, de van SIM cserekor üzenetküldés.
SGS1-nél be kellett állítani a felh. nevet, majd a hozzátartozó jelszót, itt pedig csak a Samsung fiókhoz tartozó jelszót lehet megadni, felh. nevet nem is lehet.
Honnan a bánatból tudja a telefonom, hogy mi a felhasználói nevem??? és ha beírom a jelszavamat nem fogadja el. De miért nem, mikor azon nem változtattam??
Megváltoztatni hogyan lehet, vagy esetleg kinullázni, egyáltalán van valaki hasonló helyzetben?
Köszi a segítséget előre is.
Üdv -
Richard!
addikt
amit dancsuri linkelt az már az új batista?
-
pzstm
titán
lassan lehet megjön a kedvem a romolgatásokhoz (meg lehet az időm is...)
JIG-et hol/kitől érdemes venni akié megbízható, és működik is? -
Richard!
addikt
szóval akkor a batista fasza lett.töltöm és tolom
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
LaptopSystem #25167 üzenetére
nálunk itt angliában ugyanannyiért lehetett megvenni előfizuval mint az sgs1et. tehát a kirakatban egymás mellett a két teló, ugyanolyan csomaggal, mindkét teló ingyen volt
(az eladó szerint ez most akció-már kb egy hónapja).
iphone4em kimosása után ugydöntöttem hogy benézek a másik oldalra is, és nem bántam meg, pedig féltem tőle.. tök gyárilag használom, semmi komoly érv nem szól a root mellett amit használnék és nem tudnék nélküle vígan meglenni. nem mondom hogy jobb ez vagy szarabb, szerintem mindkettő jó, túlságosan nem is más, hisz kb ugyanazokat a programokat használom ezen is..üdv londonból
-
-
-
leslien
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #25182 üzenetére
hát még nem az igazi sajna írta is várni kell még pár napot
-
-
dancsuri
veterán
-
-
janes74
senior tag
válasz
Csak nem elhagysz minket,2X-es bandát?Gratula a választásodhoz,használd örömmel!
(Én is váltanék,de most nem aktuális)
-
[DE2JAY]
senior tag
KDJ KDG KDG-hez van valami root? (efs miatt) Ez valami őskövület rom a SGS2-esemen nem?
-
-
muveszur
addikt
válasz
LaptopSystem #25174 üzenetére
Srácok! Az AudioBoost elég hullámzóan adja a magasabb hangerőt...Ez normális?
alfa156:
Az elején volt néhány ember által keltett hisztéria a kijelző sárgásodásával kapcsolatban...aztán eltűntek ezek a hangok. De ha ilyen van, gari, és tuti cserélik a telefont.Azért, hogy jobbnál jobb legyen a telefon. Gyárilag is rohadt jó, de egy ilyen telefonból rengeteg mindent lehet kihozni... Na nem napi 10x kell romot cserélni...
-
-
Varszegig
veterán
válasz
WaterWave #25137 üzenetére
egyetértek, bár a 3d, és led tv őrület nem vitte előre szerintem a fejlődést, a 2010-es tv-ik műig a legjobb lcd tv-k. (A nem led-es megvilágításúak.)
alfa156: ha nagyon szigorúak vagyunk, akkor még rosszabb a helyzet, a premierkor hivatalos forgalmazónál (pl. speedshop, edigital) 160e volt, most 150. Tényleg viszik, mint a cukrot, így senki sem akar árat csökkenteni. Bezzeg a jó kis wp7-es telefonok, azok "milyen jó ár/érték arányúak" (ahogy a tulajok fogalmaznak, értsd: szarért, húgyért utánaddobják
).
-
muveszur
addikt
Azért ne feledjük, hogy csak szeptemberre sikerült a ~270-es EUR-t elbaszni ~290-es szint körülire... Szóval ez aligha játszik benne szerepet...
alfa156:
Pedig szerintem a 120k igazán baráti ár érte...Egy igazi zászlóshajó, nincs igazi ellenfél, ráadásul házon kívülről sem sok minden várható...Szerintem az i5 sem fogja alázni ezt a telefont... -
-
HaZse
őstag
válasz
Vagy esetleg azért, mert a jó drágalátos magyar királyi forintunk annyit romlott a külhoni devizához képest, mint amennyit esett volna az ára. Amúgy nagy ritkán ki lehet fogni olcsón SGS2-t. Én is így vettem.
-
Ricardo
titán
válasz
Sikeres a készülék. Viszik mint a cukrot. Emellett nincs még utód.
-
-
muveszur
addikt
válasz
LaptopSystem #25164 üzenetére
Galaxy S II i9100-as típusszámmal fut, mindet Exynos processzorral készítik...
Ha van más verzió, ha lesz más verzió, akkor az nem i9100-as lesz.Tartozékok:
Töltő, adatkábel, akksi, fülhallgató + harangokkal, kis kézikönyv, meg a telefon...Van gyári 2000mAh-s akksi is hozzá, amihez jár kicsit nagyobb hátlap is, meg lehet venni már itthon is sok helyes...
-
lehet bele nagyobb aksit venni?
Milyen tartozékok járnak hozzá alapból? -
mire kell oda figyelni még vásárlásnál?van több fajta változat is?Ezt ugy értem hogy processzor tekintetében hogy erősebb ill gyengébb változat!?
-
leslien
nagyúr
aki korán kell..
CriskeloFullRom
CriskeloFullRom V21, Base Rom 2.3.5 I9100XXKI3
V21
* Base Rom I9100XXKI3
* Modem Stock XXKI3
* Kernel ninphetamine-2.1.3-release ( Preferido por la mayoria de ustedes)
*Root + Busybox
* Deodexed
* Zipaligned
* New application to select 25 funds wallpapers interesting
* Included My theme
* Wifi color signal
* Astronaut Boot animation
* On OVERGLOW (default)
* It increases tone
* Transparent in the shade of notifications and criskelo Logo
* Quick menu without text
* Progress bar + tuned volume
* Animation of old TV off
* Transition Animations
* Battery circular%
* App YouTube download option (the discharge remains. "Mp4" on Download, you should rename to view the video)
* More wallpapers GalleryCriskelo
* New Market
On by default * Call Recording
* Autorotacio to Dial
* Photo enlarged contact
* No ringtones incremental volume
* Camera Hack (take pictures by pressing VOL + / -, Mantero focuses drop down takes the picture) not only for video capture
* MOD Hacked House (Best Sound 64kbps/16khz -192kbps/44.1Khz compared to standard)
* Updated hosts to remove apps and web advertising
* Added multilingual T9 Dictionaries
* Backup of EFS during flashing folder in / sdcard / EFS_BACKUP By [MENTION = 175730] Intronaut [/ MENTION]
* Removed the need to activate roaming on Spanish MVNO (Yoigo, Pepephone, etc.).
* ROM version is added in Settings / About phone
* Removed Sound to Pulzer + / - Volume (bother to take pictures)
* Added in SDCARD / CRISKELO-ADDONS (SCRIPT to make your rom is lite) installed by CWM just like a ROM or MOD
* Added AppWidgetPicker (Group application Widgets for alternative launchers)
* Added Font pack in SDCARD / CRISKELO-ADDONS (apk installed as a normal) Thanks to Syps54
* Added mod for SMS are not shown in the call log.
* Retouching icons of the graphics in Browser, Email etc. ..
* New Look for the calculator Thanks to [MENTION = 588756] Syps [/ MENTION] 54
* Pack of icons JKay in sdcard / criskelo-addons and more Thanks to [MENTION = 588756] Syps [/ MENTION] 54
* Sdcard / criskelo-addons are optional updates, DialPad3D
* New Walpapers In tw app samsung Thanks to [MENTION = 588756] Syps [/ MENTION] 54
* Fix applied CRT
* New Phone.apk re armed from zero (no tone PhotoContact enlarged + incremental) and No Auto Rotation
* Retouching PNG wireless signal and signal to indicate the mobile Internet-end data kobygold With
* Support full BLN (use pro-market BLN). -
Mert idáig csak jot hallottam rola
-
Akkor kb annyit birhat mint az LG-m aksija
vannak hibái a telefonak amire oda kell figyelni vásárlásnál? -
killerjohn
addikt
válasz
LaptopSystem #25158 üzenetére
3 és 30 óra között valahol. kérdés hogy használod-e
komolyra fordítva a szót, rendes használat (sok-sok netezés, facebook, XDA fórumozgatás, némi game (~1 óra) mellett simán bír 1 napot, éjjel 20-30% között van, amikor felrakom tölteni.
-
Mennyit bir egy ilyen telefon aksija?
-
új független S2-öt keresek ha esetleg van valakinek az szóljon nekem
-
WaterWave
veterán
válasz
killerjohn #25154 üzenetére
adjunk neki egy esélyt... melyik verziót használod Sygic-en belül?
bár ahogy látom házszámokat nem tud
-
killerjohn
addikt
válasz
WaterWave #25144 üzenetére
nem értem mit erőltetitek az IGO-t, amikor a Sygic sokkal jobb, akksit sem eszi annyira. Ráadásul azt még legalább fejlesztik is. IGO-nál ott szállt el nálam a biztosíték, amikor ez a szutyok androidos verzió képtelen arra, hogy miután beírtam egy címet, a térképre kattintva bármit beállíthassak úticélnak még az útvonaltervezés előtt.
-
Zolesz007
őstag
Nah megjöttem én is ide, de sajnos nem az enyém a cuccos... Fater kapott egy oltári kedvezményt Telenortól és eléggé jóárasítva kap S2-t. (én majd duraluminium S3-mat veszek úgyis bibibí
)
Kérdésem a következő: minden S1-es ember S2-re vált?
-
[DE2JAY]
senior tag
Ennél a telónál is felejtős a kieses frissítés?
-
Richard!
addikt
sziasztok!van már vmi jóféle custom rom ki3-ra? mert ez az alap rom egy katasztrófa.egy szóval tudnám jellemezni: FOS!!!!!!!
-
[DE2JAY]
senior tag
Üdv néktek! beszálltam a táborba.
-
WaterWave
veterán
jkay v11 kintvan ki3-ra is
szóval holnap már támázgathatunk srácokDDDDDD
ijj bazzeg, benéztem csak ki4... sorry... már nem látok
-
muveszur
addikt
Feltettem a Batista legújabb romot...
2.3.5....Eddig adja nagyon...Legfrankóbb cucc egyébként a JKAY cuccos...Mondjuk a témája rohadtul nem tetszik, de majd szép lesz ma vagy holnap remélem... -
WaterWave
veterán
válasz
LaptopSystem #25103 üzenetére
ezt erősen vétózom...
azért én lg tv-t nem vennék...
viszont a samsung tv-k hát apám...
némelyiken csak ámulok -
MRolando
csendes tag
-
MRolando
csendes tag
Még egy kérdés mára: Valaki vett már utángyártott akkut(2600 mAH)
És ha igen akkor mik a tapasztalatai? -
MRolando
csendes tag
Mondjuk az első hsz-ben minden le van írva lépésről lépésre,tök korrekt...
De ha véletlenül vmi gebasz lenne akkor ha vissza viszem garanciával akkor nem fognak belekötni a skacok? -
HardRic
addikt
válasz
MRolando #25123 üzenetére
melegedés jelen van régi romoknál igen erősen, újabbaknál csak hosszú idejű magas igénybevétel mellett.
Tipp 1: Frissíts, személy szerint a KI4-es romot ajánlom, mert azt hivatalosan is terjeszti a gyártó, hozzánk még nem ért el, viszont Európa nagy részében már használják.
Tipp 2: rootol; rootolás után a SetCPU vagy CPUmaster programok valamelyikével húzd le a processzor maximum frekvenciáját, 800-1000MHz-re. Asphalt 6 800-on is vígan megy és csak langyos lesz a készülék. -
Soound
tag
válasz
#68216320 #25108 üzenetére
Ahogy Varszegig is mondta, Samba vagy dropbox. De személy szerint én más-más funkcióval használom őket. Samba filesharing-el gyakorlatilag a telefonod megjelenik, mint a hálózaton lévő gép, direktbe el tudsz érni mindent. Dropbox inkább bizonyos file-ok megosztására a géped meg telefon között. Pl közös doksi amit PC szerkesztesz mondjuk, de telefonon is el akarod érni.
-
MRolando
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
1 napja keveredtem erre a jó kis fórumra...
nagyjából olvasgattam itt a hsz.-ek tömkelegét.
Az Galaxymat múlt pénteken vettem meg kedden már vittem is vissza.. egyrészt 3.nap fullra kiakadt a teló(third blade nevezetű játékon játszottam egyszer csak sötét képernyő és csak a játék zenéje ment azalatt) kikapcsolás nem segített.. ki kellet kapnom az akksit ami nem volt egyszerű a betonbíztos hátlap miatt konkrétan svájci bicskával kellet lekapnoma másik dolog a melegedés amit másoknál is láttam 5 perc asphalt 6-után olyan szinten meleg lessz,hogy ráütöm a tojást és kész is a reggeli
végülis oda lyukadtam ki,hogy a samsung 10/2 vagy 3 telót dob ki ezzekel az "apró" hibákkal de lehet,hogy ezt csak beképzelem magamnak... visszatérve a melegedésre azt vettem észre,hogy inkább a webshopban vásárolt telefonok játsszák az agyukat... de lehet,hogy megint csak képzelődöm
-
No.01
addikt
Mintha olvastam volna v.hol h ha csinalsz egy mentest (CWM) akkor abbol v.mi uton mdon lehet tar file-t csinalni?
Azthiszem szamomra ez lenne a legjobb... szuz rendszer csak a sajat beallitasok es ha baj van akkor Odinnal szepen visszarakom.Remelm nem csak almodtam az egeszet
-
bepe79
addikt
Szépjóestét minden SGS és SGS2 tulajnak!
Lehet, hogy mégis rászánom magam az odin-os frissítésre (csak gyári ROM-ra), mert a KIES-en keresztül elég lassan érkeznek.
Annyit kell hozzá tennem, hogy feltelepítem az odin klienst, mint mondjuk Nokiáknál az NSU-t? És csak annyi a frissítés, hogy nem ő szedi le, hanem én letöltöm a ROM-ot valahonnan, betallózom / megadom neki a destination-t, és már csinálja is? Kell valamire vigyázni? Egyszerűbb, mint a főzött ROM-okat felrakni? Gondolom itt nem kell wipe, meg repart, meg format meg ilyenek. Minden megmarad a telcsin, még az SMS-ek is? És a mostani ROM-ra telepíthetem rá, ő tudni fogja, és megcsinálja az automatikus frissítést?
Köszi a válaszokat! -
Biohazard95
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni abban hogy otg kábelen keresztül ne csak a fat32 fájlrendszeres adathordozókat tudjam kezelni hanem az ntfs kiterjesztésűeket is.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Drbonci
aktív tag
válasz
72mviktor #25107 üzenetére
Majd kap másik esélyt egyszer , de most leomar van fent siyah kernelel , holnap majd meglátom hogy bírja , ha nem nyeri el a tetszésem akkor megy vissza a stock kh3 , az nálam jól bevált .
A régi jigelhető bootloadert honnan lehet letölteni ????????
az anyjukért cserélgetik -
72mviktor
senior tag
válasz
Drbonci #25036 üzenetére
Mikor felraktam az új darkyt,az első nap megette az akksimat
Csodálkoztam is mert elötte is darkyztam,és nagyon jó romnak tartottam,Aztán eltelt 2-3nap és olyan akksiidőt produkál hogy elégedett vagyok.Este feltöltve kinyomom repülőbe,reggel kb 40 perc wifi,go meló mobilnet bekapcs,5,30 kor.Egésznap megy a 3g,folyamatos face
pár sms,kb 20perc csevej,és mikor 3 kor haza érek 55-60% on vagyok.Eddig ezt egyik rom se tudta
Szóval az első nap sztem nem releváns.
-
Nordik
őstag
válasz
muveszur #25104 üzenetére
A Galaxy S1 szerintem nem valami strapabíró.
Az S2 mintha már jobb anyagokból lenne.
Nálunk van kettő S1 az osztályba az egyik az nagyon ramatyul néz ki, pedig vigyáztak rá, a másik pár hónapos mégis úgy néz ki mintha már 2 éves lenne.
Az én S2-m is néhány hónapos, de mintha vadi új lenne, pedig használom azért én is, főleg mikor barátnőm kistesója 2 napon keresztül csak játszik rajt és dobálja összevissza. Bár olyankor néha rosszul vagyok. -
muveszur
addikt
válasz
#68216320 #25081 üzenetére
Ember! Mondta valaki neked, hogy használok fóliát? Egy szóval sem írtam...
Én csak annyit mondtam, hogy a Galaxy S I-em is megkarcolódott, sőt, az a végén ripityára is tört, és a Galaxy S II-m is van két csúnya karc, az egyik elég mély is... mikrokarcok meg dögivel vannak rajta.
Ebből adódóan a Gorilla Glass, mint karcálló borítás egy szimpla ámítás. Samsung szervizesektől is hasonlókat hallottam.
Én nem teszek rá fóliát, nem szeretem, biztosítás meg van a telefonon...
-
-
Laraxior
titán
kicsit olyan Taxi-s ez a vaker...
mi ez a két gokart.... csak nem mercedes? azannyja... már verdákat is gyártanak? -
yimm
aktív tag
válasz
LaptopSystem #25100 üzenetére
Én is 2X -ről váltottam S2-re. Ég és föld a különbség. Tényleg.. az LG gyárt telefont ???
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest