Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
tombike
aktív tag
bocs nem akarok off-olni
meg lefutott, hogy ez samu forom es haza huz mindenki szive, de van nekem is egy jo ajanaltom galaxy s" csere uj HTC sensationra, szerintetetk erdemes, vagy felejtos?
-
barnab
csendes tag
Szevasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tapasztalt-e már olyat, hogy a telo naponta kb 1-2x fogja magát és dobja a teljes hálózatot GSM-et is(!) (szolgáltatás nem található szöveg az értesítéseknél), 1-2 perc után újra megtalálja...
Gyakrabban az szokott előfordulni, hogy csak a 3g tűnik el.Igazából már több okot is hallottam, csak nem tudom, h melyik a helyes:
1. Telenor fejleszti a hálózatot azért... (de a GSM-et is piszkálják?! :S)
2. Rossz a SIM-em.
3. Telefonban antennákat kellene kalibrálgatni szervizben.Gyári KG2 ROM van rajta, de kb az előzőekkel is ez volt...
Nagyon köszönöm a segítséget előre is!
-
Sógi
addikt
Vki tudna segíteni nekem aránylag sos??

Feltettem a cogni 1.3-at és kellene a superuser, de csak pc-n van netem, telón nuku...
Szal vki ki tudna segíteni egy SU-val vagy egy linkkel??

(#14190) 72mviktor :

Íjászkodni? Kajakra? Jól nyomod és sztem vigyél mindent!
De aztán óvatosan azokkal a nyílakkal
+ laptopot is, ha elfáradsz akkor tudj főzöcskézni is 
-
dejv
tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
na kipróbáltam,szinkronizáltam a telefont a google fiókommal és a facebook accommal, facebookról lejöttek az ismerőseim,akiknél egyezett a név,azokat összecsatolta a telefonkönyvemben lévő számmal,a többieket én megcsináltam manuálisan,aztán egyesítettem a google fiókommal,és azok mellé a névjegyek mellé,amiknél van szám is megadva került 1 google logó,úgyhogy ezeket gondolom sikerült egyesítenie a gmail accommal
már csak az a kérdés,hogy gmailen hol találom meg a névjegyeket
-
pzstm
titán
I9100XWKG3 ## CSC = VNZKG1 EXT4.PIT 2.3.3 New Zealand 2011 July DOWNLOAD
bár a 2.3.4-es világban nem hinném, hogy bárkit is érdekelne

-
Nordik
addikt
Ha kikapcsolom a Google fiókomba a naptár, névjegyzék stb. szinkronizálását azzal nyerhetek akksi időt? Vagy ehhez teljesen ki kellene kapcsolnom mindenféle szinkronizálást?
-
F-ECT$
titán
Hát srácok az elmúlt napokban feltettem 4-5 kérdést, ami nem romokról szólt, egyre sem jött válasz
Kicsit kezd átmenni a fórom ebbe:
-új rom
-ennyit nyom a tesztekben
-szar/jó benne a kamera
-jó vele az akksi
és kész
-
RedCat
senior tag
Az én fw verzióim:
Cam: TBEF04
Phone: TBEC28Most mi a legújabb? Mert hiába töltöttem le a fent belinket 2 apk-t, mindkettőre azt mondja, hogy a legújabb fw van fent.
Kicsit káosz van ekörül...
-
csabám
addikt
válasz
pestibenji
üzenetére
Már nem alpha fázisban van. . . Egy két apróság ami nem működik, de csak ennyit tudok sajnos.
-
zeroo5ux
aktív tag
igaz én ilyet nem tapasztaltam viszont a gyári videólejátszóba észrevettem hogy most már(?) lehet állított módba is lejátszani a filmeket, vagy ez eddig is volt csak én nem vettem észre? [KG3]
-
HardRic
addikt
Srácok, erre az üzenetemre légyszi reagáljatok!
Szokás szerint netezek így este, aztán azt tapasztalom, hogy szaggat a gyári böngésző. Oké. Lehúzom töltőről, még mindig szaggat. Nem nagyon, pont annyira, amennyire a Dolphin szokott. Aztán észreveszem, hogy a sakktáblásodás eltűnt teljesen! Mindent lecsekkoltam ahol tapasztalni szoktam, teljes mértékben eltűnt. Aztán a legszembetűnőbb változás: kétujjas nagyításkor ha arrébbviszem az ujjam a kijelzőn akkor nagyításkor közben tudok görgetni is! Ilyen eddig nem volt, ha nagyítottam vihettem bármerre az ujjam nem görgetett, csak a nagyítást figyelte.
Még egyszer mondom: stock browser, gyári kg1 rom.
Az utolsó dolog amit feltettem a fenti cam update-ek közül az egyik. Esetleg az okozhatott ilyet? Teljesen meg vagyok lepődve.Azta, egy restart után visszaált, pedig le akartam videózni. Bárcsak megint előcsalhatnám ezt a menő nagyítást. Fura, hogy ez vhol itt van a telefonban csak elérhetővé kéne tenni.
-
fiktív1
tag
Dejv!
Azt próbáltad már a kamerán, hogy a fénymérési módot középre súlyozottra állítod, esetleg mátrixra? Nem pedig pont-szerűre?
Úgy is csinálhatod a képeket, hogy a fókuszálást kissé feljebb kezded, ahol több a fény, (így elkezd sötétíteni) majd a gombot nyomva tartva szépen ráviszed a fotózni kívánt dologra, majd elengeded az exponálót! Persze figyelni kell, hogy a fókusz éles legyen.
-
Mett
senior tag
válasz
killerjohn
üzenetére
*#9900# a fastdormancy kód. [link]
kíváncsi vagyok, hogy mennyivel nő az akku készenléti ideje.. -
Mett
senior tag
válasz
killerjohn
üzenetére
igazad van. a factorytest.apk-t kell kiolvasztani
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
na megvan! FactoryTest-et defrost-olod és megy a kód

szerk: a fastdormancy-s kód pl a Service mode-ban van ha jól tudom...
-
dejv
tag
gyári cam fw/fw frissítés után:

úgy tűnik elég sokat számít az fw frissítés

-
killerjohn
addikt
meg tudnátok írni, hogy melyik a legjobb fólia, amitől a kép is relatív színhű marad, de nem is csillog tőle, és még az ujjlenyomatokat sem vonzza? (feltéve hogy létezik ilyen), illetve hogy hol lehet Bp-en beszerezni?

-
dejv
tag
válasz
csabám
üzenetére
igen,de próbáltam a gyári állapotban levő telefonomon frissíteni a cam fw-t samsung appson keresztül,és azt írta,hogy a legfrissebb van fent
először azt hittem,hogy a rom alapból tartalmazza az fw-t és ezért nem enged frissíteni,de aztán megtaláltam ezeket az apk fájlokat,és így gond nélkül frissítette a kamera fw-jét,azóta látványosan szebb képeket csinál a telefon,úgyhogy bizakodó vagyokha appsról szedtem le egyszerűen nem engedett frissíteni,ráadásul most felraktam az 1.31-es cognit és minden samsungos app eltűnt nekem,úgyhogy nem is tudnám frissíteni samsung appson keresztül

-
csabám
addikt
-
Mett
senior tag
válasz
killerjohn
üzenetére
dettó
egyébként nem, mert más kód működik. pl. *#197328640# -
-
-
F-ECT$
titán
3 kérdés:
1. Egy csomó fiókot behúztam soc hubba (facebook, gmail, gtalk, msn, stb) és így már egy csomó ember többször is szerepel a névjegyzékben. Van arra mód, hogy akár a gépen, akár a telefonon ezeket automatikusan/kézzel összevonjam?
2. Névjegyzék / Egyesítés goggle-fiókkal: rányomok, feljön egy ablak Konferencia és Mégse gombokkal. Bármelyiket nyomom nem történik semmi, miért?
3. Appok rendezgetésére mi a legegyszerűbb mód? (Akár ABC rend) Csak a Launcherekkel lehet ezt megtenni?
-
ERPY
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Én nem tudom, vagyis nem értem ezt a miui mizériát, valahogy engem egyáltalán nem érdekel SGS2-re. Most minek szenvedjen az ember egy toldozgatott-foldozgatott valamivel, ami gyakorlatilag csak egy új kezelőfelület nem 100-as működéssel. Gyorsabb úgysem lesz a teló, és mivel a Samsung ellát minket minden földi jóval elég sűrűn, pár romkészítő pedig főz nekünk gyors és használható romokat amikben minden tökéletesen működik, akkor nem látom értelmét. Ez azoknál a készülékeknél elterjedt sztem inkább, akiknek a gyártó xarik a frissítésre, és ami van rom az is egy katasztrófa. Ugyanígy vagyok a Cyan romokkal. Erre a készülékre sztem semmi értelme.
Mindez persze privát vélemény, nem megkövezni érte.
-
HUTCHDB
nagyúr
bmarko-n és rajtam kívül senki nem használ MIUI-t?
-
Csabi42
tag
Nekem 6. mutat a számláló...
JIG-gel hogy lehet nullázni?
-
zeroo5ux
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen egeret válasszak?
- Vivo Y600 Pro: 10 200 mAh-s akkumulátor és Dimensity 7300e
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Kés topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4867
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4866
- iPhone 13 128GB Független/1 hónap gar./Akku 100%/p4865
- Samsung Galaxy S25+ Plus 12/256GB. Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Független Megkímélt/1 hónap gar./Akku 100%/p4864 Azonosító:p4864 Tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De aztán óvatosan azokkal a nyílakkal

Kicsit kezd átmenni a fórom ebbe:

egyébként nem, mert más kód működik. pl. *#197328640#