- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Végül is nagyon jól megfizetett, vintar, komoly páncél, stb.. Még a fegyvereken sem használtam a gránátvetőt.
Azt nem tudom hogy érdemes-e beállni hozzá. Végül is a stalkerek jól kijönnek a katonákkal.
Nagyon jó a hangulata a játéknak, este a tűz mellet, dumálás, zenélés.Húzom az időt mindent bejárok, még egyszer végig kutatom a területeket.
Az elején volt egy küldetés, valamilyen fejlesztett pisztolyt kellene megtalálnom Szidonak, de most a térképen a területen kívülre mutat. Egyszer mutatott az alagúthoz, az autó parkolónál fent jobbra az alagúthoz. De nem találtam semmit, lehet hogy valahogy fel kellett volna ugorni az akadályra, nem tudom.
-
Aarpok
őstag
Ahogy átmész a katonai raktárakhoz haladsz az úton jobb oldalt a Duty - sok vannak haladsz tovább baloldalon látsz egy buszmegállót azután egyszerre van balra egy bevezető út az visz be a faluba (egy jó magas torony is van a faluban).3 szabadságos szokott ott tartózkodni és az egyiktől fel lehet venni a vérszopók kiirtása küldit.A bulldog az egyik épület pincéjében lesz,de most én sem tudom pontosan melyikben.
-
shield
Topikgazda
Bar-ban vagyok és most kaptam egy küldit egy katonai pk-tól, hogy be kellene épülnöm Szabadság harcosok közé, ahol össze kellene haverkodni a szakáccsal (sok vodka) és a séftől megtudni hol van valami rakétavető vagy valami ilyesmi amit meg kellene lovasítani. Az a baj hogy ez a két szempont már pirosan van jelölve mert már előbb össze haverkodtam a Halálfejessel és csapatával és kicsit lealáztuk a Szabadságosokat. Az lenne a kérdésem hogy ezek után még megtalálhatom-e azt a kütyüt vagy már esélytelen? Ha esetleg igen akkor merre lesz? A segítséget előre is köszi.
-
Dhampir
félisten
Igen, beugrott már. Valami alagútba mentünk be, ahol többször kinyírták. Bosszantó volt az a feladat.
Bár a COP-ban sem kedveltem a csapattal végrehajtott méréseket a mocsaras résznél, amikor orrba-szájba támadtak a mutánsok, zombik, banditák. Sokszor kellett visszatöltenem. Én az ilyen erőltetett feladatokat nem szeretem, amikor a teljesítés a játékélmény rovására megy.
-
Aarpok
őstag
válasz
Dhampir #8783 üzenetére
Ezt a zombi vadászatot arra értettem mikor el kell őt kísérni a mérőhelyre és közben támadnak a zombik.A kis pisztolyával csatakiálltás közepette ment okítani a zombikat,de nem igen sikerült neki.Amikor meg előre mentem takarítani neki akkor meg állandóan elkolbászolt és csak azt láttam küldetés sikertelen illetve szólt Saharov,hogy térjek vissza a bunkerebe.Itt elég sokszor vissza kellett töltenem hogy a prof megússza élve.
"Ez a hajtóból friss vadásszá avanzsált harci modor az Oblivionban ugyanúgy megmaradt vagy javítva lett a bugyutaság?"
Erre meg már én nem emlékszem. -
Dhampir
félisten
Az én akcióim sorozatához képest Kruglov harci veteránnak számított. Amikor először játszottam a SOC-cal, nem tudtam, hogyan lehet kereskedni, satöbbi, így egyszál ingben-gatyában nyomtam végig majdnem az atomerőművig, közben számtalan elhalálozással. Most meg már a kereskedés-gyűjtögetés, barangolás érdekel a legjobban benne, amióta felfedeztem ennek az örömét.
Tulajdonképpen a SOC-cal csak egyszer játszottam sok évvel ezelőtt. Tavaly a Kordont még elkezdtem, de a kilószámra szerteszét heverő képződmények a CS és a COP kalandjai után már kicsit nevetségesen hatottak, emiatt inkább megszakítottam.
-
TSL16b
csendes tag
Azt írja, "we are in the middle of the new 2012 update", csak az a baj, hogy annak az évnek már vége van.
Az oldalon meg túl kicsi volt a PDA kijelzője a négy csomaghoz.
(#8777) shield: Nem szabadna hiányoznia semmilyen szövegnek, ha mégis, szólj. Az új oldallal meg igyekszünk, és valami fórumszerűség is biztosan lesz rajta.
-
shield
Topikgazda
Lehet hogy genndy barátunknak igaza van. Gyorsan felraktam a STALKERHU-v1.00m fordítást, már volt kis javulás. Újra telepítem a játékot és meglátjuk az 1.00-ás fordítással mi lesz. Jó lenne ha az oldalatok bővebben foglalkozna a dolgokkal, mert igény volna rá. Még mindig rengetegen játszunk az orosz művel.
Bővebb leírások kellenének és jó fórum.Én f@sz azt hittem hogy az 1.20-as a frissebb, csak most vettem észre a letöltésnél hogy a szöveg doboz lenyílik.
-
Dhampir
félisten
-
TSL16b
csendes tag
Hát igen, a "Bővítve a ZRP és a SC2009 mod plusz szövegével" lenne hivatva ezt kifejezni, de ahhoz rákattintással ki kell nyitni az infót. Apropó, a kincsvadászos (meg a cheatlandes) aloldalunk helyett hamarosan a ficsoport.hu címre költözünk, lehet, hogy ott egyértelműbb megoldást találunk ki.
(#8759) genndy: Akkor teszteléskor majd igyekszem elvállalni néhány mellékküldetést is, hátha kibukik valami.
-
genndy
addikt
-
TSL16b
csendes tag
Huh, várjunk, várjunk!
A Complete az egy (vagy a 2012-essel talán már kettő) mod, az OL (és különféle változatai) meg egész más tészta. Utóbbival FoxMurder foglalkozott, hozzáalakította és kipótolta a szöveget, ha jól tudom. Ahogy már mások is írták, a modok nem keverhetők, főleg a bonyolultabbak, mert nagy eséllyel egymás tyúkszemére lépnek. Nagyon figyelmesen, minden részletet átgondolva esetleg össze lehet békíteni őket, de ahhoz mélyen ismerni kell az x-ray motor sajátosságait, és sokszorosan tesztelni kell minden változtatást.
Ráadásul egy mod (pl. az OL) szövegsorai egy másik mod (pl. a Complete) számára semmi jót nem jelentenek, legjobb esetben fölöslegesek (mert a fenn levő szkriptkészlet sehol sem hivatkozik az azonosítójukra), de akár át is írhatják a helyes szöveget másra, úgyhogy leginkább csak a zűrzavart növelik. Ezt tapasztalatból tudom.
Ha maga az azonosító jelenik meg a játékban, az arra utal, hogy a teljes szövegkészletben nem található meg az az azonosító, meg a hozzá tartozó szöveg. Ezt lehet pótolni, ha (pl. az angol változatból, mert oroszul sajnos nemigen értünk) ki tudjuk deríteni, mit is írt az író abba a sorba.
Szóval a Complete (2009, a 2012-t még nem néztem) mod angol szövegét próbáljuk magyarítani, és a feliratozó modot belegyógyítani, hogy legalább egy mod legyen magyarul játszható. A többivel nem bírjuk tartani a lépést, de néha eleve nem is honosítható technikával vannak megírva (pl. valamelyik orosz modban láttam a szkriptbe drótozva orosz szavakat azonosítók helyett, az mindig oroszul akar majd megjelenni, még ha az éppen használt betűtípusban nincsenek is orosz betűk, és így semmilyen nyelven nem lesz értelmes).
-
shield
Topikgazda
Azt hiszem Pel mondta hogy ne azt használjam. Végül is az 1-ből is szedtem ki fájlokat, összeválogattam a fájlokat. Igaz csak a XML fájlokat. Mivel kerültek bele plusz dolgok ezért hiányos. Felrakhatom rá még az OL2.2 fordítását is, akkor is ugyan azok hiányoznak.
A fordítóknak kellene átnézni ezt a verziót. Ők tudnák rendbe tenni.Ez a sok mod, mi-mihez tartozik ez is igen zavaros. Van aki ezt mondja, más megint mást mond.
Egy listát kellene készíteni és letisztázni mi-mihez való. -
genndy
addikt
Itt valami kavarás van:
- OL-t ne keverd a Complete-tel, két külön mod
- TSL16b-ék a Complete-hez készítettek magyarítást. Ehhez viszont nem a STALKERHU-v1.20-t kell feltenni, hanem a STALKERHU-v1.00m-et (ez sajnos az oldalukon nincs jól láthatóan kiírva, de a .zipből kiderül)
- hogy ugyanők csinálták-e az OL magyarítását, azt nem tudom -
Dhampir
félisten
Köszi! A kereskedők felturbózása jó ötlet volt.
Én a Sniperben folyton attól féltem, hogy a mutánsok kinyírják a technikust. Előfordult, hogy javítás közben tört ki a csetepaté, és rohant védekezni, én meg utána, nehogy hősi halott váljék belőle. Bár lehet, hogy halhatatlanra lett elkészítve.
-
Aarpok
őstag
válasz
Dhampir #8764 üzenetére
Ezt nem ismerem Oblivion Lost 2012 Mod Pack.A complete mód kicsi grafikai módosításon kivül annyiban másabb,hogy a kereskedők tudnak javítani fegyvert,ruházatot meg kapott freeplay kiegészítést.Az OL 2.2 szintén a grafika meg talán több mutánssal rendelkezik és ez is kapott freeplay kiegészítést.A történet amenyire én tudom nem változott egyikben sem.
-
Dhampir
félisten
Bár ha kajáról van szó a mutánsok elégé kitartóak.
Ezt már az X-Menben is tapasztalhattuk, mármint a kitartást.Egészségregenerálásra jó volt a vadkan vagy a husi patája a Sniperben.
Milyen lényeges különbségek vannak az Oblivion Lost 2012 Mod Pack és a Complete között, vagy a 2.2 és az előbbiek között?
-
shield
Topikgazda
Szia!
Én írtam a másik topikban róla.
S.T.A.L.K.E.R. SoC Complete 2012 Mod-ot telepítettem ebben benne van az alap játék is.
ver.1.00005 - STALKER Complete 2009 1.4.4. - SC Realistic Weapons ADD-On 0.8 --- ez van a kezdő képernyőn. Amint néztem a fájlokat, szerintem az Absolute Nature és az Absolute Structures is benne van.
config\text\eng...mappában 97 XML található. A "STALKERHU-v1.20" (92 fájl) és a "Oblivion Lost 2.2_magyar_beta" (95 fájl) ezekből hoztam össze a 97 fájlt, de a tex\...mappában van 22 XML ami oroszul van, szerintem ez a hunyó. Ide raktam fel XML.
Én csak az XML fájlokat néztem hogy mi van a többivel ahhoz nem igen értek.Feltelepítettem a SoC Oblivion Lost 2010-et is. Abban 81 XML van abból egyet kellene fordítani, mert úgy néztem a többit a fordítottakban meg van. Az az egy is azt hiszem csak fegyver leírásokat tartalmaz.
Az pedig itt fordítandó.Ha tudok segíteni még valamiben akkor csak szólj, jöhet priviben is!
-
Dhampir
félisten
Köszönet a fáradozásért, bár én új vagyok még e téren, és fogalmam sincsen, hogy milyen különbségek vannak az Oblivion Lost 2012 Mod Pack és a Complete között (vagy akár a 2.2 és az utóbbiak között).
(#8759) genndy
Köszönöm, világos.
Ugye a macskákat nem kell lelőni?
Ugyanis én imádom őket.
-
genndy
addikt
Köszönet a fáradozásért!
Teljes listát nem tudok felsorolni, de ha jól tudom, általános probléma van a mellékküldetéseknél: a megbízó által kért tárgynak nem a neve jelenik meg (magyarul / angolul), hanem az azonosítója (tehát valami ilyesmi: enc_weapons1_wpn-abakan)
Ha valaki jobban tudja, kérem erősítsen meg vagy cáfoljon, mert régen játszottam a játékkal, lehet hogy zöldségeket beszélek!(#8757) Dhampir : Igen, benne van a nevében és a mellékelt readme-kben is.
-
TSL16b
csendes tag
Sziasztok!
Véletlenül erre jártam, és az előző oldalon a SoC Complete-hoz igazított magyarításból hiányzó sorokról olvastam. Ilyenekről mit sem tudtam (felénk senki sem jelezte), de utánanéznék, és megpróbálnám pótolni, ha valaki lenne olyan kedves, és írna egy viszonylag teljes jegyzéket, hogy pontosan honnan hiányoznak a magyar megfelelők. Persze lehet, hogy az angol fájlokból is hiányzik egy s más, de főleg az érdekelne, ami esetleg az angolban megvan, csak a magyarból valahogy kimaradt.
Régóta ígérgetem a Complete mod feliratozással ellátott magyar változatát, most éppen terítéken van a befejezése, és ha már ezzel foglalkozunk, akár lehetne teljes is.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Melyik Oblivion Lost verzióhoz érhető el magyarítás, és melyik patch-hez jó?
A régi letöltési linkek nem élnek. -
PeL
addikt
Ebben baromi sok szöveg van, ráadásul szerintem a játékosok 90%-a el sem olvassa pl. a fegyverek leírását.
Én sem szoktam
Sorry de valahogy nincs most ehhez hangulatom noha időm lenne is, az SGM 2.2 közben eldöntöttem hogy még egy hasonlóba nem kezdek bele
Még a Lost Alpha-ba besegítenék ha Dezo felkérne de nem hiszem hogy pont én is kellenék neki erre a munkára, nyilván megvan már a csapat rá.
-
shield
Topikgazda
Felraktam a fájlt, hogy bele tudjál kukkantani és tudj dönteni.
Köszi.
fordítandó -
-
Arlekim
aktív tag
Sziasztok!
Most állok válaszút előtt hogy freedom, vagy duty. A Freedomal szimpatizálok, a dutyk bunkóak
Van tanács?
Elszállt a gyorstüzelő akm 72/2, eddig ez volt az elsőszámú fegyverem, távcsővel. A hadiraktárak közepén van egy fickó, aki a dialóg szerint javít, de később nem dobja fel az opciót. Csatlakoznom kellene először?
Ha beállok a szabadságiakhoz, akkor a BAR-t el kell hogy felejtsem, és a visszautat a cordon, és a szeméttelep felé? -
shield
Topikgazda
válasz
Plazmacucci #8745 üzenetére
Nem is a jó cuccok miatt, mert tényleg nincs jó,gyógyító kit és egyéb apróságok.
Tényleg, azt hiszem most pendrive-ot kell vinni Szidorovicsnak.
Pedig jó kis retekhely volt a padláson, Bar-ban egy hátizsákba dugom a cuccost. -
cs1rk3
tag
Ez most hogy van?
(Beálltam a Freedomhoz)
-
-
shield
Topikgazda
válasz
Plazmacucci #8742 üzenetére
Lehet hogy tényleg az a gond amit írsz. Ez általában késő éjszaka szokott előfordulni, akkor már csak kikapcs van, de másnapi játék rendesen megy. 32bites Win7 rendszeren használom, lehet hogy átköltöztetem a 64-esre. Előbb kipróbálom 3GB RAM patchet, hátha használ.
A játékkal kapcsolatban, az alap táborba ahol kezdünk, későbbiek során is visszatérünk vagy egy idő után már nincs dolgunk ott? A cuccaimat elvigyem-e másik pályára vagy hagyhatom ott?
-
Carasc0
őstag
Nos némi tapasztalat a LEGENDARY moddal kapcsolatban:
- Teljesen másra helyezi a hangsúlyt mint az SGM.
- Grafika terén nekem a dynamic light használata esetén a képernyő szélén mindig becsíkozik az árnyék. Static light-on használom, nincs semmi baj. Amúgy szép grafikája van.
- Full HD felbontáson is játszható, viszont a HUD nagyon hiányos. Nem látom hogy mennyi lőszerem van még a tárban.
- Fegyver újratöltési animáció rossz a sörétes puskánál. 2-t lövök, de néha csak az egyik csőbe helyez patront. Elnézem neki nem gond.
- Fegyver mennyiség az fantasztikus. Még csak Cordon-on vagyok de már vagy 10 féle fegyverrel találkoztam.
- Katonaság AI-ja: Korrekt. Messziről észrevesz, taktikázik és nem szabad meglepődni egy szervóruhás banditától sem.
- Kitörés után sok és új szörnyeket generál a pályára, tehát van mit írtani.
- Több neutral katona mozog a mapon, nem érződik sehol a kihalás.
- Eddig nem találkoztam új küldetéssel, nem tudom hogy az Oblivion Lost 2.2 vagy jobbakba voltak-e egyáltalán.
- Eszközök: Leginkább a gyógyszerrel kell spórolni, amúgy van minden. Szidorovics eddig állandóan ugyanazt árulja, gondolom ez majd változik mikor újabb szintet ugrok. De nem tudom.
- lőszerből nincs hiány, épp egyik stash-be találtam 2500 igen jól írom: 2500db 5.56/45 lőszert.
- Továbbá egy másik rejtekhelyen military ruhát találtam. 70%-os a golyóvédelme, de nem lettem tőle terminátor.
- Eddig csak 1x crashelt, amúgy eddig játszható! Gyors és nem akad.Szerintem jó mod!
-
gondolom ahogy egyre tobbet jatszol ugy telik meg a felhasznalhato memoria. 64 bites rendszer alatt elmeletileg fel tud hasznalni 3 gigat. ha kilepsz a jatekbol, majd vissza akkor megjavul? masra hirtelen nem tudok gondolni. akkor szokott egy program swappolni amikor mar kifogy a memobol es a virtualishoz kell nyulnia.
-
shield
Topikgazda
S.T.A.L.K.E.R.: Shadows of Chernobyl Complete 2009 ver.1.4.4.-et használom.
Full grafon nyomom, nincs vele semmi baj, de jó néhány óra játék után elkezd akadozni. Pl. futás után lassítok már megakad, haladnék tovább megakad. Ilyenkor a vinyón matat, töltöget, nem tudom miért sz@rakodik amikor elkezdek játszani megy szépen.
Nincs hardver melegedés, sem proci, sem videó kártya. Nem értem.
Valakinek van ötlete? Megköszönném. -
shield
Topikgazda
Azt vettem észre hogy nagyon hamar leromlik a ruhám, ha veszek egy drága ruhát az is így le fog amortizálódni? A talált ruhánál még nem annyira gond, találok másikat és lecserélem,de ha az összes pénzemen vett is hamar tönkre megy az már gond. Nem lehet javítani vagy valami más megoldás?
Köszi a választ, nem frissítettem.
-
-
shield
Topikgazda
S.T.A.L.K.E.R. SoC Complete 2012-őt telepítettem fel, sajna van benne aminek nincs fordítása. Főleg az bosszant hogy nem tudom mit lehet a javító kittel helyre hozni (valami fájlnév jelenik meg).
Melyik modhoz van teljes magyarítás? Egyáltalán van valamelyik SoC mod-hoz teljes fordítás? -
Carasc0
őstag
Én még csak a Cordonon vagyok, de nekem még nem crashelt. Neked hol kezdett el crashelni? Én még ott tartok hogy elvittem a pen-drive-ot szidorovicsnak majd most megyek a vasút fele. De közben írtottam jó pár állatot, meg katonát. Amúgy van hozzá egy fix, illetve én static light beállításokat használok. Ne ijesztegess crashel.
-
cs1rk3
tag
Tunder 5.45 fegyot hol talàlok?
siderovichnàl nem volt most vagyok rostockba de nem talàlom a fickót akinél van valaki talàlkozott vele és pontosan hol? :p
-
PeL
addikt
válasz
Carasc0 #8729 üzenetére
U.L.T.I.M.A.T.E. helyett sztem próbáld ki a L.E.G.E.N.D.A.R.Y.-t vagy az Oblivion Lost 2010-et, ahhoz ITT vannak a linkek. Mindkettő újabb és több mint az amit keresel, és mindkettő az Oblivion Lost 2.2-re épülő mod pack
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Az iránt érdeklődök, hogy a a Oblivion Lost ULTIMATE, végigjátszható-e? Úgy értem hogy nem-e crashel annyit hogy egy bizonyos idő után már nem lehet semmilyen save-t betölteni. Emellé az iránt érdeklődök, hogy sokar crashel az a mod?
Előre is köszönöm!
-
PeL
addikt
Sajnos nem tudok, de egy bármilyen adott modhoz készült magyarítás elég kis eséllyel fog működni egy másik moddal, ha vannak a mod tárgylistájában, küldetéseiben vagy bármi másban változtatások akkor valószínű azok szöveg nélkül fognak megjelenni a magyarítás felrakása után. Szóval csak óvatosan
-
shield
Topikgazda
válasz
Plazmacucci #8725 üzenetére
Máris nézem.
Ne ba... én is innét szedtem le, csak most nem találtam.
-
-
shield
Topikgazda
Köszi kipróbálom.
#8719) cs1rk3 : én ebben tudok segíteni.
Absolute_Structures_SoC_v1.0.7z -t feltöltöm ha megadsz egy linket (kb.140MB).
Ezt kellene valahonnét letölteni, S.T.A.L.K.E.R. SoC Modpack , sajna már egyik torrent oldalról sem jött le. Ebben sok SoC mod benne van.
-
genndy
addikt
Szia!
A STALKERHU-v1.00m.zip fájlt használd, elvileg ez való a Complete módhoz, de nekem is volt hogy néhány küldetésnél csak a hivatkozást írta ki. Ettől még a küldetés megcsinálható, mert mutatja a térképen hová kell menni. Tudtommal plusz mod nem kell, és nincs is más fordítás.(#8719) cs1rk3 : Atmosfear, Absolute Nature, Absolute Structures (linket most nem tudok adni, ilyen néven keress rá és a készítő oldaláról szedd le, mert más linkek már nem nagyon élnek (filefront, moddb pl. nem)
)
-
shield
Topikgazda
Sziasztok!
Hétfőn feltelepítettem a S.T.A.L.K.E.R. SoC Complete 2012 Mod-ot (ver. 1.00005 - STALKER Complete2009 1.4.4), melyik magyarítás jó ehhez? A Fi csoport fordítását használtam, de nem minden van lefordítva. PDA üzeneteknél, az árussal való csevegésnél és pl. van valami szerszámos láda abban se tudom mit javítok vele, fájlnév szerűségeket ír ki. Teleport szerűség is van benne, ott is ilyen gond van vele és nem is igen értem a működését, mert elteleportálom magam valamelyik pályára,de onnét már nem lehet máshová.
Kellene még valami modot tenni rá amihez van fordítás?
Kérlek segítsetek! -
cs1rk3
tag
Üdv sztókerek.
A Priboi story az megy 1.005 ös verziovval?
Màsik kérésem tudtok adni valami extrém grafikai modot? -
kekeeci
senior tag
válasz
strike-force #8693 üzenetére
Hatalmas köszönet
Boldogabb újévet mindenkinek
-
shield
Topikgazda
Köszönöm.
Már is keresem az OL2.2-őt, már teljesen bele keveredek ezekbe a modokba.
Jó lenne ha valaki egyszer leírná hogy mi mivel van, milyen sorrendben, mihez van magyarítás, a magyarításban melyik mod van benne stb.stb... Aki most áll neki ebben a káoszban nem tudja ki kivel van. -
-
PeL
addikt
Ez nem tudom mi akar lenni de én itt néztem, ez a mod hivatalos oldala: http://www.moddb.com/mods/stalker-oblivion-lost-2012-mod-pack
When will "Oblivion Lost 2012" be released?
The mod pack will be released in the second half of 2013. -
rétisün
veterán
"UPDATE: Eltávolítva az akkumulátor érzékelők"
ez gondolom az akar lenni (elvégre google fordítás
) hogy a detektorba nem kell elemeket venni, ez akkor egy egész friss update lehet. amivel én játszok (verziót/dátumot nem tudok) abban lemerül az akksi a detektorban, és ha nem vettél hozzá, akkor bizony nem találsz semmit detektor nélkül.
(#8704) Aarpok: én azzal a verzióval játszok, amit még a CoP topikban talán te linkeltél, nem is néztem hozzá frissítést, ezek szerint akkor azért még mindig foltozgatják....
-
shield
Topikgazda
Köszönöm, pont most fordíttattam le a google-vel, így már jobban érthető.
Összeállítás:
- STALKERZov Pripyati.Gold Edition
- Patch version 1.6.02
- változtatás: SIGEROUS MOD 2,2
- változtatás: ALBOR ADDON
- változtatás: FANTOM PACK
- Kiegészítés: Enhanced Alpha 2,2
- Kiegészítés: Mp3 Music plaer
- UPDATE: Eltávolítva az akkumulátor érzékelők -
Aarpok
őstag
A sniper mód mit is mondjak róla.Kapsz az elején egy elég jó sniper fegyvert amivel még masteren is könnyebb az élet.A történetben semmi változás ugyan az,mint a sima SGM 2.2.Annyi a különbség,hogy nem módként települ hanem önálló játékként.Ez az jelenti,hogy az alapjátékot is tartalmazza.
(#8700) rétisün Jó a kérdés david srác az oldalán Eton - ként említi mi meg Enot - ként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Stellar Blade
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged