Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
Plazmacucci #9499 üzenetére
Kétszer adta be a Guide-os küldetést?
-
-
kekeeci
senior tag
válasz
Plazmacucci #9497 üzenetére
-
Tudja valaki, hogy mikor kijövök X-10 ből és már lekapcsoltam a Perzselőt, miért mondja azt Sidorovich, hogy Guide akar valamit mondani, és ha ráérek menjek vissza? Nem találom amúgy a tagot, nincs a helyén, és elcsesztem vele egy órát ^^
-
Na tolom az Oblivion Lost 2010-et. El is felejtettem mennyire jópofa
-
kekeeci
senior tag
válasz
Alienhun79 #9493 üzenetére
Mielőtt letölteném, egy kérdés - telepítős, vagy bemásolós?
-
Alienhun79
tag
Secret Trails 2 , ha valakinek van ötlete és működő verziója segítsen, nekem sehogy se indul el, innét [link] töltöttem le.
-
Rony949
őstag
válasz
Plazmacucci #9490 üzenetére
Nem azt mondtam hogy attól függ. Az tényleg durva lenne.
-
-
Rony949
őstag
válasz
rétisün #9486 üzenetére
Ez nem dezodor-tól függ. Attól hogy ő magyar, ő neki nincsen ideje magyarításra, ő a mod más dolgaival foglalkozik. A Lost Alpha topikban pont felajánlotta valaki hogy vállalja a magyarítást. Szóval szerintem erről ennyit. Magyarítás tuti lesz majd, csak ugye az a kérdés hogy mikor (megjelenéskor, vagy megjelenés után). Addig meg rengeteg más mod van még a STALKER SoC-hoz és CoP-hoz. Good hunting stalkers!
-
nem_tom
őstag
válasz
Plazmacucci #9478 üzenetére
Már megvolt nem is egyszer. Miért mondod ezt?
-
westcoastog
veterán
válasz
Plazmacucci #9478 üzenetére
Héé, egy sztókör!
-
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Az alap játék után mit tudtok ajánlani mit jáccak?
Gondolok valamilyen mod ra amit kicsit feldobja a játékot.
Köcce -
-
Dhampir
félisten
válasz
nem_tom #9473 üzenetére
Én kimaradtam a buliból, bár régen egy modot próbáltam, de valami miatt csak a Cordonos hídig jutottam el. Az is lehet, hogy csupán ráuntam.
Az eredeti, moddolatlan játék meg a Vad vidéken a kutyafalka támadásánál mindig kidobott, így azzal is leálltam.Inkább a minőségi Lost Alpháig várok türelemmel. Addig legfeljebb néha előveszem a WiP-et a hangulat kedvéért.
-
nem_tom
őstag
válasz
Plazmacucci #9470 üzenetére
Ez jól hangzik!
-
válasz
nem_tom #9469 üzenetére
A 2010 egy több gigás mod pack, amiben a 2.2 dolgai is benne vannak. Grafikát erősen megküldi, míg a 2.2 csak pár új fegyver, és ellenség típust hoz be. Emellett ugye a 2010 rengeteg más modot is tartalmaz, majdnem minden dolgot átalakít a játékban. Persze a fő küldetés marad az eredeti, de több frakcióhoz lehet beállni, új side kvesztek, artifaktok stb...
-
nem_tom
őstag
válasz
Plazmacucci #9468 üzenetére
Végre valaki, aki hajlandó válaszolni.
Játszottál az OL2.2-vel? Szerinted mennyivel jobb a 2010? (már ha jobbnak véled egyáltalán
)
-
válasz
nem_tom #9433 üzenetére
Szerintem a legjobb mod. Egy dologba tudok belekötni, abba hogy járás közben a karakter jobbra balra dülöngél. Amúgy rengeteg kontent, meg grafikai tuning van benne. Minden fegyver tuningolható, stb. Igaz rég játszottam vele, és homályosak az emlékeim róla, de tudom, hogy nagyon jó. Ritkán crashel pl. ha megtalálom a Stalker dvd-met, felteszem újból az egészet.
-
Dark Wander
tag
Cop inventory menüje érdekel socba , de nem tudom letölteni mert nem található az 1gyik oldalon. Valaki eltudná küldeni a (működő) linket?
-
Carasc0
őstag
válasz
Alienhun79 #9460 üzenetére
Szia!
Tehát íme az én telepítési sorrendem:
1. STALKER SoC telepítése
2. 1.0005 patch telepítése
3. LEGENDARY mod gamedata mappájának a helyére másolása.
4. Keylogger-ben lévő BIN mappa tartalmának másolása a gamedata-ba. Enélkül el sem indul a mod.
5. Van egy Options cucc is a LEGENDARY-hez amihez nem nyúltam. Onnan nem másoltam be semmit.
6. 2 db fix telepítése.Grafikai beállítások:
- Minden max, bár a sun ray az nekem mindig low értéken van.
- felbontás is full HD.Remélem nem hagytam ki semmit.
Eddig nekem 2x crashelt. Azóta nem. Igaz még mindig a szeméttelepen vagyok.
-
Carasc0
őstag
válasz
Alienhun79 #9458 üzenetére
Mi a gond a LEGENDARY-vel? Nekem eddig semmi gond nincs vele. A Link-en látok még 1-2 fix-et hozzá. Felteszem őket.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Alienhun79 #9456 üzenetére
sajnálom, én szeretek az ilyesmivel molyolgatni. Az igazság az, hogy hibátlan mod nincs, lehet, hogy csak véletlenül elkerülöd azt, amibe mások belefutnak.
-
Alienhun79
tag
-
westcoastog
veterán
-
Carasc0
őstag
válasz
westcoastog #9450 üzenetére
Így sem jó? Nem értem akkor!
Grafikát lejjebb veszed?
-
Dark Wander
tag
Valaki tudna dobni 1 orosz szinkron csomagot? Angol nem a legjobb. Ja és ne a filefrontos link legyen mert az nem jön be.
-
kekeeci
senior tag
válasz
Alienhun79 #9430 üzenetére
küldd el a log fájlt, abból hátha ki tudok okoskodni valamit
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #9450 üzenetére
Na jó ez egy rohadt szemétkupac.
-
westcoastog
veterán
Megpróbálom úgy hogy újra bemásolom a gamedatát a zipből, de extra nagy fű és options menüs realistic graphics nélkül.
-
Carasc0
őstag
ITT található 2 fixet is telepítetted?
-
Carasc0
őstag
Amúgy biztos hogy a mod mükszik mert a mod oldalán volt aki azt írta hogy grafika hibát észlelt az X16 laborban. Ha addig eljutott akkor tuti játszható a mod. Szerintem legalább is.
Legyen nálad kés. A többit dobd el.
-
Carasc0
őstag
Ha most mindenki itt a LEGENDARY modról beszél hogy kifagy, akkor nekem bazi szerencsém van. Nekem sem a kabátnál nem fagyott ki, sem a hangáros résznél. Kifagyni már kifagyott, de szimplán betöltöttem és mentem tovább.
Westcoast: Azt is próbáld meg, hogy nem shoti van nálad. Dobd el. Legyen egy klasszikus fegyver. Hátha a fegyver bugos.
-
westcoastog
veterán
válasz
Alienhun79 #9442 üzenetére
Pedig tetszik a sok új cucc benne, és így volna is kedvem játszani vele, de ezek a fagyások.
-
Alienhun79
tag
válasz
westcoastog #9441 üzenetére
Nálam akkor döglik meg, mikor Nimble ki szabaditom, majd a küldetésre kattintok, hogy hozam neki el a kabátját, ennyi bug tenger, delete
-
westcoastog
veterán
-
szepko
tag
válasz
westcoastog #9438 üzenetére
A lövöldözést még hallod?
Ez nem egy mod, hanem egy rakás mod összekutyulva.Fentebb írt valaki beragadt orosz feliratokról.
Feldobom, megnézem nálam mit alakít.
Most látom a képet ezek szerint hallottad. -
Carasc0
őstag
válasz
westcoastog #9434 üzenetére
Ez pont ott fagy le, amikor a szeméttelepnél megkérnek hogy védd meg a csapatot és akkor jön pár bandita?
-
szepko
tag
válasz
westcoastog #9434 üzenetére
Arrafelé két esemény várható. Pályán belül tölt egyet, kicsit tovább lövöldözés hallik, majd jön a küldetés.
Gondolom a banditákat már lelődözted. Előbb vagy utóbb száll el? -
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Van valami mod ehhez a játékhoz? Gondolok olyanokra, hogy új pályák stb... Csak az alap játékot vittem idáig végig. Ha valaki adna linket stb.. azt előre is megköszönném! -
westcoastog
veterán
Nem értem ezt a modot, újratelepítettem a játékot, felpatcheltem a legutolsó patchig, és ugyanott, úgyan úgy lefagy.
-
nem_tom
őstag
Amúgy valaki már végig nyomta az OL2010-et? Kíváncsi volnék egy személyes (spoiler mentes) véleményre.
(#9432) szepko:
-
szepko
tag
Pár mod
-
Dhampir
félisten
válasz
Alienhun79 #9425 üzenetére
Betojjintás, holdkomp?
-
westcoastog
veterán
Ennyi volt a játék, le fogom törölni, szemétdombon, mindig ugyanott fagy le, akárhányszor töltöm újra, stb...
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #9395 üzenetére
Egy időre stop van, 82%-nál megállt a letöltés, nincs seeder. Talán szerencsém lesz.
-
westcoastog
veterán
szemétdomb feléig nem jutok el, mindig kifagy arra felé.
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #9395 üzenetére
Ekkora méretnél nincs benne az alapjáték?
-
westcoastog
veterán
Mutánsok letudva, és úgy látom skype nélkül nem fagy.
-
westcoastog
veterán
Meddig tart a mutánsok burjánzása? Lehetetlen visszamenni jelenleg sidorovich-hoz..
Vicces hogy a btr is felrobban 2 percen belül. -
nem_tom
őstag
válasz
Alienhun79 #9420 üzenetére
Ha nincs, akkor mégsem lesz kipróbálás.
-
Carasc0
őstag
válasz
westcoastog #9417 üzenetére
Nekem ott simán továbbment. Nem tudom mi lehet...
-
westcoastog
veterán
válasz
Colonel993 #9416 üzenetére
Mostmár elkezdett mindig kifagyni a játék, egyre jobb, azért mert mellette fut a skype vagy mi a tököm?...
-
Colonel993
senior tag
válasz
westcoastog #9415 üzenetére
Akkor szerintem ne menj arra; "-Probléma megoldva"
-
nem_tom
őstag
válasz
Alienhun79 #9413 üzenetére
Lehet majd ezt is kipróbálom.
Magyarosítás van hozzá?
-
Alienhun79
tag
válasz
nem_tom #9406 üzenetére
A narodnaya soljanka dmx 1.3.5 ez a "népi leves" a SHOC egyik legnagyobb módja, sok-sok pályával és hozom viszem küldetésekkel.Kemény Ai-al csinálták, elég nehéz nekem pont ezért tetszik,A fő küldi meg van, de nem kis számú mellék küldetésekkel van meg fűszerezve a mód.Rengeteg fegyver s kütyük áll a rendelkezésünkre, ami nem annyira tetszik a magas gép igény és időnként crashalget.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Némi beszámoló a LEGENDARY modban történő eseményekről:
- Artifakt generátor is működik a modban. Véletszerűen 1-2 helyre lerak 1 artifaktot.
- Nagyon érdemes megcsinálni a mellékküldetéseket és azokat akár többször is. Ugyanis 2.jára csináltam meg a mutánsok kiiktatása nevű küldit Wolfnál aki immáron cserébe nem pénzt vagy egyéb sablon cuccot adott, hanem egy fejledtebb detektort!
- Nayon sok a stash és nagyon érdemes őket megnézni. Még akkor is, ha ugyanoda tesz valamit megint valahova amit egyszer átkutattunk. Csak hogy essen le az áll. Vasúti híd alatt átmenvén balra végig a pályán a 3 kő által közrefogott csőbe szerényen egy Military ruha volt, egy orosz sniper + 10 lőszer.
- Van nyíl és nyílpuskalőszer de még nem leltem cuccot hozzá.
- A neutralok is agresszívak. Kiakartam fosztani egy hullát, de közbe odaért egy neutral aki akkorát bevert nekem hogy majdnem rálőttem ijedtemben. Azt a mindenüket az irigy formájuknak.
- Van egy pipe bomb nevű cucc amit nem lehet meginni. Sztem ez BUG.
- Én még mindig Kordonon vagyok mellékküldiket csinálok. De már kezdek költözni a szeméttelepre.
- Nem rég ecology ruhás katonák támadtak meg német kaliberrel.Eddig továbbra is nagyon jó modnak tartom.
-
Carasc0
őstag
válasz
westcoastog #9408 üzenetére
Szia!
Így van. És még azt sem lehet mondani, hogy csal. Nagyon korrekt a gép AI. Kellően nehéz és taktikus.
1-2 crash szokott lenni. Grafika hibák néha vannak, de megszoktam. Most épp megint a Kordon banditák által örzőtt területet akarom megint bevenni mert állandóan megszállják, de marha kemények. Most már FAMAS fegyverekkel támadnak az AK mellett és 3 exo-s is van köztük. + Még megtalál 1-2 cica meg patkány.... Tiszta káosz.
-
emre
veterán
válasz
Colonel993 #9393 üzenetére
megtörtént
-
westcoastog
veterán
válasz
Carasc0 #9407 üzenetére
AI az valami kiemelkedő, hozzászoktam az alap stalkerekhez, ez egyszerűen brutál, most igáztam le a katonaságot, de többször úgy hátba támadtak hogy el sem hittem, nagyon durva.
1 ember maradt a végére, bújócskáztunk kicsit, majd nem jött, hanem szépen megkerülte az épületet és hátulról lepuffantott. -
Carasc0
őstag
válasz
westcoastog #9405 üzenetére
Nekem sehogysem sikerült.
Amúgy ennek a modnak eszement jó AI-ja van.
-
Carasc0
őstag
-
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #9401 üzenetére
van itt egy depositfile-os link, de azzal 2 és fél óra míg lejön.
-
westcoastog
veterán
Nem találom az a helyzet, egy linket megköszönnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest