- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Végül is nagyon jól megfizetett, vintar, komoly páncél, stb.. Még a fegyvereken sem használtam a gránátvetőt.
Azt nem tudom hogy érdemes-e beállni hozzá. Végül is a stalkerek jól kijönnek a katonákkal.
Nagyon jó a hangulata a játéknak, este a tűz mellet, dumálás, zenélés.Húzom az időt mindent bejárok, még egyszer végig kutatom a területeket.
Az elején volt egy küldetés, valamilyen fejlesztett pisztolyt kellene megtalálnom Szidonak, de most a térképen a területen kívülre mutat. Egyszer mutatott az alagúthoz, az autó parkolónál fent jobbra az alagúthoz. De nem találtam semmit, lehet hogy valahogy fel kellett volna ugorni az akadályra, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest