- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TSL16b
csendes tag
Sziasztok!
Véletlenül erre jártam, és az előző oldalon a SoC Complete-hoz igazított magyarításból hiányzó sorokról olvastam. Ilyenekről mit sem tudtam (felénk senki sem jelezte), de utánanéznék, és megpróbálnám pótolni, ha valaki lenne olyan kedves, és írna egy viszonylag teljes jegyzéket, hogy pontosan honnan hiányoznak a magyar megfelelők. Persze lehet, hogy az angol fájlokból is hiányzik egy s más, de főleg az érdekelne, ami esetleg az angolban megvan, csak a magyarból valahogy kimaradt.
Régóta ígérgetem a Complete mod feliratozással ellátott magyar változatát, most éppen terítéken van a befejezése, és ha már ezzel foglalkozunk, akár lehetne teljes is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest