- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
A kedvedért linkesítem... Rák is lesz benne, biztos vagyok benne, ennyi sugárzástól...
http://stalker-online.so/about_game/
Most esik le, hogy még az avatarod is rák!
Máskor szebben is visszakérdezhetsz..
-
ng0ofy
KORREKTOR
Akit érdekel, mailben jött:
"Stalker Online Newsletter ✆ news@stalker-online.su
07:07 (2 hours ago)to me
Hi ng0ofy!
For alpha-testing european game client - invited the moral-stable peoples, with balls of steelRequirements:
1. Adequacy.
2. Strong nerves.
3. A sense of humor.If you approach to these requirements, follow this link for more info."
stalker-online.so
-
ng0ofy
KORREKTOR
Hú, ez az a játék, ami minden ősszel előveszek
Kérdésem: Valaki játssza multiplayerben? Van vajon magyar server? Nekem steam-es verzió van, amire felrakom utóbbi időkben az OL modot. Elég jó a hangulat, csak sajnos egy idő után unalmas, jó lenne ugyanez multiban, persze úgy nincs értelme bolyongani meg gyűjtögetni...
-
krups8
tag
Sziasztok! Gyengécskébb géppel milyen modokkal érdemes hozzáfogni a stuffnak? Milyen patch kell, milyen sorrendben? Realistic weapon mod, magyaritás, esetleg jármü vezetés és bugmentes történetet szeretnék, akár plusz küldikkel. Lécci!
-
dodopek
addikt
Srácok!
Nem tudjátok hol találom leírva azt a szöveget,amit a kívánságteljesítő nyom? Cirill, és ember nyelven is kellene...
Kösz! -
AfRiy
csendes tag
Valaki nem tudja mitől van az hogy ha a kimutatásra kattintok befagy a játék?
-
M@trixfan
addikt
válasz
Kassadin #8486 üzenetére
Szerintem arról lehet szó, hogy az ilyen Stalker veteránok mint mi legfőképp a hangulat miatt térünk vissza a zónába és nem szeretnénk már bajlódni az állandó mikromenedzseléssel. Első végigjátszáshoz természetesen borzalmas. Én annyit csaltam csak anno, hogy műszaki okokból nem voltam hajlandó elfogadni a Clear Sky-ban az Exo korlátozásait: kevés artifact tartó és mintha ott még nem lehett volna futni benne.
-
capulet75
addikt
válasz
- = Zk = - #8485 üzenetére
Az az új WTCC lada...
-
Kassadin
addikt
válasz
WayneGace #8477 üzenetére
Bármilyen csalás rontja a játék hangulatát. Ez, hogy elviszel 1 tonnát a kis zsákodban, meg a hasonló dolgok engem mindig is kiakasztottak. Viszont amit Vladi ír, az is teljesen jogos, mert 1-1 nagyobb csata után egy rakat fegyver marad parlagon, ha nem rakod el valahova/nem fordulsz velük többször. Pl. a freedom tábor megtámadása után.
-
capulet75
addikt
Aztán a GTA modderek dobtak volna bele egy 600-as mercit, csak a hangulat kedvéért.
-
Vladi
nagyúr
Egyáltalán nem csalás. 1000 lőszer az nem sok, olyan 15 kiló. annyit meg simán cipelsz mod nélkül is.
Viszont ha kicsit összeszeded a fegyókat, hogy kereskedj... volt szerencsém hozzá. Nagy csata után vagy 40 gépkarabély, ládába téve, 4-5 fordulóval vittem el a kereskedőhöz olyan 1 óra játékkal.
Élvezetes.
-
-
WayneGace
őstag
-
-
PeL
addikt
válasz
LeoDelux #8468 üzenetére
Köszönjük
szvsz semmi értelme így játszani
ez már tényleg full csalás
a súlylimit átírása még oké, mert időt spórolsz vele magadnak bár ez is vitatható mert ha nem tudsz 500 kiló lőszert magaddal vinni nem fogsz eszetlenül lövöldözni mindenhol mert megteheted
, vagy például nem fogsz minden limlom itemet felkapkodni, a súlylimiteknek is vannak játékegyensúlyi jelentőségei
De ez az artifact slotok megsokszorozása sztem abszolút hülyeség már tényleg... amúgy is lehetsz übertápos EXO-ban, így meg aztán még páncél se kell mondhatni, egy szál gatyában keresztülmész bármelyik anomálián vagy kiállsz a golyók elé mint a Terminátor
-
LeoDelux
csendes tag
Mindenkinek, aki szereti:
súly-mod:
gamedata/config/creatures/actor.ltx
max_item_mass = 20000
ph_mass = 80 ( ezt ne írd át, mert ez a testsúlyod)
max_walk_weight = 20000 (amivel még tudsz menni, de ez felett már nem. az immunitások alatt található)gamedata/config/system.ltx
max_weight = 20000
------------------------------------------------------------------------------
felvehető, vagy elhagyott tárgyak megtalálása:
(futás közben entert kell nyomni folyamatosan)
pickup_info_radius = 500
sebesség-mod:
jump_speed = 25
crouch_coef = 1.0
climb_coef = 1.0
run_coef = 2.0
sprint_koef = 3.2
run_back_coef = 2.0
walk_back_coef = 1.0
air_control_param = 0.0ph_crash_speed_min = 14
ph_crash_speed_max = 300
ph_collision_damage_factor = 0.0
100artifact-mod:
(ezzel a moddal száz darab artifaktot használhatsz egyszerre)gamedata/config/ui/inventory_new_16
<dragdrop_belt x="565" y="130" width="300" height="200"
cell_width = "15" cell_height="15" rows_num="5" cols_num="20"/> -
capulet75
addikt
Mit kell átírni hogy magammal vihessek mondjuk három tonnát?
-
capulet75
addikt
válasz
- = Zk = - #8460 üzenetére
Kár érte, az OL2010 a legjobb mod. Én most raktam újra az egész kuplerájt, most működik.
-
PeL
addikt
válasz
capulet75 #8453 üzenetére
http://www.moddb.com/mods/stalker-soc-oblivion-lost-2010
Innen szedted le?
Van ott valami patch is, próbáld meg azt is, valamint tedd fel maxra a grafikát ha nincs úgy
Full Dynamic Lightning-ot is beleértve
-
Dhampir
félisten
válasz
- = Zk = - #8454 üzenetére
Sajnos fogalmam sincsen, mert végül nem tettem fel.
-
capulet75
addikt
Nekem 1.0005-tel elindul de gamestart után lefagy. A mappájába is ez van , úgy hogy sztem az jó hozzá.
-
- = Zk = -
félisten
OL2010 alá melyik patch kell?
-
capulet75
addikt
ezerhatospeccs kell hozzá?
-
- = Zk = -
félisten
most teszem fel a játékot, természetesen OL mod-dal...
b.szki, kell a patch is...
... óóó, hogy azt hova tettem
-
capulet75
addikt
Lehet valamelyik patch kell hozzá. 1.0005 van most fent ha jól emlékszem.
-
Misi 007
őstag
válasz
- = Zk = - #8440 üzenetére
Arról hogy felmész és leszednek a Sniperek!
-
- = Zk = -
félisten
noh, urak.
multival ki nyomja? van dedikált szeró? miről szól a multi része?..... -
hajbel
addikt
válasz
- = Zk = - #8438 üzenetére
Szerintem jobban hasonlít az alap zenéhez, mint az OL "zenéje". De pl. ez a Sidrovich rádió is STALKER feeling, és az még egy fokkal vidámabb.
-
hajbel
addikt
válasz
- = Zk = - #8435 üzenetére
Nálam ez az ébresztő kb. egy éve.
-
- = Zk = -
félisten
évek óta ez az sms hangom
megunhatatlan... és megborzongtatóapropó, a multi része miről szól a játéknak? a SoC-nak....
-
yanoman
csendes tag
válasz
Medvelászló #6324 üzenetére
Innen le tudod szedni a 2.2est http://stalkersoc.info
-
Yroll
csendes tag
Sziasztok.érdeklődnék,hogy melyik mod a jobb : ol 2010 vagy a 2.2?
van valamelyikhez magyarosítás?
Az ol 2010-most próbáltam felrakni,de atelepítés után cd-t kér
a játék 1.0005-re van patch-elve.
mi lehet a gond? -
-
HANDO88
senior tag
Sziasztok.
HEEELP
Segítséget szeretnék kérni.Felraktam az LO22 modot és hozzá a magyarítást.Működik.
De azt nem tudom megoldani hogy a súly limit emelkedjen valamelyest.
Segítene valaki?
Köszönöm. -
kekeeci
senior tag
válasz
westcoastog #8413 üzenetére
Közben kipróbáltam az Overhaul verziót is, annál se volt semmilyen probléma.
Egyébként egy-két dologtól eltekintve nem tetszik, az eredeti jobb. -
-
kekeeci
senior tag
válasz
westcoastog #8411 üzenetére
mit ír az xray_(username).log végén??
én most tolom, simán átmentem a vörös erdőbe
(Priboj Story 1.1, fix3, az alapjáték verziója 1.0004) -
westcoastog
veterán
Baj van, ugye fent van a priboi story+patch, eredeti játék patchelve, és a millitary warehouses után mikor mennék át az erdőbe, vagy hova, mindig kidob xr3da.exe leállt hibával.
-
Iginotus
addikt
He jaja.
Egyébként írtam a COP topikba, hogy kivariáltam a hibát.
A lényeg, hogy az atmosfhere mod minden után legyen feltelepítve, tehát elsőre ment fel a két absulute pack aztán magyarítás és a végére az atmosfhere 3.0 Igy nem fagy.Megjegyzem mikor jön a vihar eléggé vicces mert ezt az üzenetet írja ki hogy bujj fedezékbe:
hide_from_fallout_red_message_caption
De cserébe nem fagy.Viszont ezt az üzenetet beírja missön közepénél is pl öld meg a kimérát. Tehát olyannál is ahol biza bukod a küldit ha elmégy fedezékbe. Ennek az eredménye egy jó nagy repair bill és -10 elsősegély csomag
Szerencsére ilyenkor az NPC-kre nem hat a vihar. -
drkbl
őstag
válasz
Iginotus #8389 üzenetére
A D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp a fejlesztő gépére hivatkozik, nála van ez a fájl. A program forráskódjában mutatná meg neki, hogy pontosan hol lépett fel a hiba. Fura, hogy egy kibocsátott verzióban ez benne van, gondolom, nem bíztak benne, hogy a bétateszterek minden hibát megtalálnak
-
kekeeci
senior tag
válasz
dodopek #8384 üzenetére
Ahogy elnézem, ez egy olyan verzió, aminél egy csapat - jelen esetben a nolimits - fog egy modot - itt a Priboj-t - belehegeszti egy megfelelően patch-elt tört alapjátékba, csinál hozzá egy telepítőt (legtöbbször orosz nyelvű) és felpakolja fájlmegosztó illetve torrent oldalakra. Létezik ilyen a Lost World Requital-ból, a LOST WORLD - Troops Of Doom-ból, az Oblivionból, és ilyen a STALKER S.S.M.O. is.
Mégegyszer megjegyezném: tört -
Iginotus
addikt
Nem jött be ugyanúgy fagy, de ha beltéren tehát védett helyen vagyok mikor kezdődik nem fagy ki, ha kültéren ér akkor random egyszer már nem fagyott ki
Néha éjféltájt mikor már mennem kell aludni még jó is hogy kifagy, legalább már nem kapcsolom vissza, hanem megyek aludni.. -
Dhampir
félisten
válasz
westcoastog #8402 üzenetére
Csupán annyi a titka (én először nem így csináltam
), hogy az első exe fájlt kell futtatni, ami kitömöríti a megadandó mappába az OL10 modot.
-
Dhampir
félisten
válasz
westcoastog #8397 üzenetére
Az ausztráliai szerveren [link] keresztül, a mediafireről [link] letölthető (9 részletben).
Vajon ehhez még le kell tölteni valamilyen javítást?
Amit érdekesnek találok, hogy a kibontás után az OL10-Full mappa tools almappájában található OL10-Tools állomány nem tömörítődött ki, ez szándékosan van így (mindenesetre kitömörítettem)?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nők, nőügyek (18+)
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest