Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
ide írom, mert tulajdonképpen a ShoC folytatása lesz a S.T.A.L.K.E.R. 2 (ha lesz
) a háború hatása a folytatásra. -
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
olyan régen játszottam már vele, hogy nem igazán emlékszem már ilyen dolgokra
, legfeljebb ezzel tudok segíteni..... -
rétisün
veterán
válasz
Papa Joe
üzenetére
már nem emlékszem erre az artira, viszont ahogy sag is írja, van egy exo agroprom alatt, amit mindenképpen érdedemes megkeresni (nálam csak kis felbontásra állítva a játékot volt látható) itt egy orosz végigjátszás, google fordítóval is egészen érthető, legalábbis a képek segítségével sok segítséget jelent. van benn kép erről az exo-ról is.
mod: itt már írtam róla, kép, link
-
rétisün
veterán
válasz
SaGa59
üzenetére
a 'pucér bányászok' rész forgatókönyvírói kitaláció, ha lehet hinni a cikknek, amiben ez volt. (millió cikk foglalkozik a sorozattal, ne kérd, hogy visszakeressem, melyikben olvastam)
az erőműben játszódó részeket nem a helyszínene forgatták, mint ahogy (ha jól emlékszem) a Pripjatyban játszódóakat sem. a halott városrészről konkrétan nem emlékszem ilyesmire, de alighanem akkor az sem ott forgott.
amúgy neked hogy tetszett a sorozat?
-
rétisün
veterán
válasz
sarkadifeca
üzenetére
az összefoglalóban említett hullócsillag pl. egész jó, magyarítva tudsz vele játszani. de a Call of Pripyat-hoz sokkal több mod készült, és nagyon sokhoz van magyarítás is (köszönet a fordítóknak
) a CoP topik összefoglalójában van felsorolva jópár. a Szövetség ideje pl. egy nagyon jó mod CoP-hoz, szintén magyarul, és a korábbi verziója, a gladiator. vagy az SGM 2.2, és ennek verziói, s.n.i.pe.r., enot -
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
hullócsillag mod. tudom, régi téme, most vettem elő megint, ott tartok, hogy átértem a kupolába. feladat: segíts visszaverni a degeneráltak támadását. elvileg visszaverve, még élő, földön fekvő degeneráltat se atlálok, mégse áll velem szóba a hadnagy akivel beszélnem kéne. miért?
-
rétisün
veterán
válasz
Laris2
üzenetére
ez autumn aurora-s, de mivel az autumn aurora (ha jól tudom) nem piszkál bele a játékmenetbe, ez is jó kell legyen.
-
rétisün
veterán
válasz
shield
üzenetére
valóban, eléggé read only vagyok, nem csak itt a topikban, úgy általában a fórumon. nem is nagyon játszok mostanában, a secret trials 2 meg a hullócsillag is félbe van hagyva, pedig eléggé tetszett mindettő, amikor játszottam velük (még ha youtube meg végigjátszás segítséggel toltam is
)a legutóbbi stalker élményem a (szitén) SaGa fordításában megjelent "Ház a mocsárban"
-
rétisün
veterán
válasz
kekesi132
üzenetére
Fallout 2 hatalmas kedvencem volt anno (Gamestar (vagy PC Guru?) teljes játék) és persze az 1 is, de mivel azt játszottam másodszorra, annyira 'nem ütött'. aztán megfertőzött a Zóna. lehet emiatt a Fallout 3 már nem fogott meg annyira, végig se játszottam

mostanában már alig játszom, de a S.t.a.l.k.e.r. játékok mindig is a legjobbak között lesznek nálam.
-
-
rétisün
veterán
válasz
Sensut
üzenetére
"mert a Secret Trails 2 még mindig az egyik legjobb Stalker mod"
ezzel egyet tudok érteni, bár a végigjátszás még mindig várat magára......egy jó darabig eljutottam vele, aztán abahagytam, meg azt hiszem össze is kavartam valamit a verziókkal, szóval újra kéne kezdeni, de ameddig jutottam,az alapján simán az elsők között van

-
rétisün
veterán
válasz
Cheesus
üzenetére
a legtöbb mod talán a CoP-hoz van, jó pár össze van szedve az összefoglalóban, de ShoC-nál maradva legutóbb talán a hullőcsillag című modhoz készült magyarítás (kösz, SaGa!) új sztori, új pályák, ajánlott

-
rétisün
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
igazából én se vagyok benne biztos, hogy elvállaltam a domino elves küldit, lehet hogy csak úgy a nykamba szakadt.....
olyan bugokkal, fagyásokkal én nem nagyon találkoztam, amiket írtál, de persze azt tudjuk, ahány gép annyiféle stalker (-:
az átváltozós stalkerekkel nem tudom, érdemes-e foglalkozni, de ha csak nincs nála valami jó cucc, akkor lehet hogy lehet hagyni őket, változzanak csak át magukban (-;
egy helyen viszont, a halott faluban, ahol 3 stalkerből lesz törpe, érdemes, mert mögöttük a leomlott alagút végén van egy hátizsák a vámpír artival. -
rétisün
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
korábban volt róla szó, hogy van egy exo az agroprom alatti laborban, meg összeszeded mellé a vámpír képződményt a kihalt faluban, akkor nem lesz ilyen gondod se a súllyal, se a futással.
orosz nyelvű végigjátszás, illetve videók, ha nagyon elakadnál
-
rétisün
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
hirtelen most csak a késes kérdésre tudok válaszolni: nem tudom, honnan, de későbbmár lesz kés. arra nem emlékszem, hogy vettem-e, vagy lootoltam valaki hullájától, de már van.
kaja: találsz a hulláknál is, ha nem is mindegyiknél. majd kialakul, mennyire lesz elég a talált kaja, addig azért nem árt, ha veszel egy keveset. illetve ha jól emlékszem, SaGa mintha írt volna valamit a kajával kapcsolatban, talán higy a későbbi pályákon (a búrán belül?) már kevesebbet talalunk a hulláknál....
-
rétisün
veterán
ha jól bogarászom a magyarítás fájljaiból, a domino elvben 100(!) fazont kell kicsinálni? mondjuk amennyire nem akarnak fogyni (sőt mindig csak lesznek újabb célpontok) lehet is annyi.....még szerencse, hogy többször vissza kell menni minden területre
(igen, tudom hogy nem kell megcsinálni, a végigjátszás szempontjából mindegy, hogy végigcsinálom-,de ha már belekezdtem.....)a kupola alatt is lesznek célpontok? illetve melyik területek vannak a kupola alatt?
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
válasz
hubai38
üzenetére
akkor alighanem abban hátizsákban van az exo, a plusz 100 kilós teherbírással....
a katonákat sem kell kinyírni, amint beszéltél az ezredessel(?) gyorsan lelépsz a bázisról, akkor nem ámadnak meg. mert már nem vagy ott, mire lelövik. utána már azt hiszem máshol nem támadnak rád.
-
rétisün
veterán
válasz
hubai38
üzenetére
lesz ott pedig egy túlélő, nézd meg a videót.
-
rétisün
veterán
válasz
hubai38
üzenetére
mert valószínűleg nem itt kell átmenni, hanem valamelyik másik 'emeleten', illetve ha ez agroprom underground, akkor lehet hogy ott vagy, ahol majd csak a második helikopter túlélőjével tudsz továbbmenni, vissza a felszínre.
ha ez agroprom underground, akkor nehogy otthagyd az exo-t! azzal, meg a vámpír artival (amit a halott faluban tudsz összeszedni) sose lesz súly és futás problémád.
-
rétisün
veterán
válasz
hubai38
üzenetére
agroprom undergroundban fogsz találkozni a másik helikopter túlélőjével.
most hirtelen már nem tudom, milyen sorrendben voltak addig a feladatok, itt talán találsz valami segítséget, mégha csak google fordítóval is, illetve a korábban általad is linkelt youtube-os végigjátszásban.
-
rétisün
veterán
válasz
hubai38
üzenetére
ha már agroprom undergroundban vagy, ne hagyd ott az exo-t, amivel plusz 100 kilót cipelhetsz. ott lesz, ahol a tudósok teste van egy ilyen medenceszerüségben. a CoP topikban nemrégen volt róla szó, pontosan hol, hogyan lehet megtalálni. plusz valahol találtam egy vámpír(?) artit, ami +909 kitartást ad.
-
rétisün
veterán
válasz
hubai38
üzenetére
mondhatnám, hogy ne is keresd, mert úgysem lesz meg.....agropromban találkozol majd az egyik taggal, aki a helikopteren volt. szóval irány az agroprom underground. már ha tartasz ott, hogy átmehetsz, ha nem, akkor csináld tovább a küldiket, beszélgess mindenkivel, aki eddig is adott feladatot.
-
rétisün
veterán
válasz
Yutani
üzenetére

ebből még mindig többet értek, mint az eredeti cirill betűsből

(#13958) hubai38: van végigjátszás videó, ha már végképp nem találod, de érdemes folyamatosan nyomkodni az F-et (vagy amire a 'használ' be van állítva) miközben keresed.
-
rétisün
veterán
válasz
emery2
üzenetére
a magyarítás gamedata mappájában nincsenek benne azok a fájlok, amiket át kell írni, kell hozzá egy külön mod, ami a súlylimitet változtatja meg. a gamedata mappát kell bemásolnod a játék fő mappájába, ahol elvileg már meg is kell lennie, ha magyarítást feltetted..
-
rétisün
veterán
elővettem ismét a Hullócsillag modot (azt hiszem párszor majd jövök érdeklődni, mi merre
) de most egyelőre azt a furcsaságot(?) vettem észre, hogy akárkivel találkozok, mire beszélnék vele, megjelenik valami mutáns, aztán már csak a cuccai maradtak. ez másnál is így ment?amúgy a sötét völgybe értem át éppen, de így itt sem fogok megtudni senkitől semmit

-
rétisün
veterán
válasz
Sensut
üzenetére
amikor játszottam a ST2-vel, volt hogy csak 1.0005-ös verzióval tudtam továbbmenni, az ajánlott 1.0004 kidobott.
sajnos félbehagytam, de amíg tartott igen csak bejövős

aztán amikor egyszer folytatni akartam, belekeveredtem a mentésekbe, melyik mikori, mert valamelyik karakter nm jelent meg, ahol kellett volna neki. lehet hogy pont az kavart be, hogy cserélgettem alatta az alapjátékot

-
rétisün
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
a Halálos zóna meg a Duplikátor gyermekei nem olyan jók, de Vasziljev könyvei az Őrség sorozatban is a gyengébbak közt vannak (szerintem). ráadásul az első stalker könyvben még a fordítás is furcsa, nem tudom ki fordította, de fingja sem volt a játékokhoz, így egész más neveket kapunk a Zónára jellemző anomáliákhoz, relikviákhoz.
SaGa fordításával aztán a már megszokott nevekkel találkozhatunk, de nem csak emiatt az Agyar a legjobb az eddig megjelent stalker könyvek között.(#13824) SaGa59: várjuk
én legalábbis várom. -
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
"keressek meg valami csaladi fegyvert,"
az alapjátékban pedig ott van, ha jól emlékszem....
-
rétisün
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
magyarítás inkább CoP modokhoz van, ha jól emlékszem, de nézd meg SaGa oldalán, ott van elég sok magyarítás.
-
rétisün
veterán
kiváncsi vagyok, a modderek beleteszik-e az újabb modokba az új szarkofágot

-
rétisün
veterán
válasz
shield
üzenetére
ha ez vigasztal (bár azt hiszem, nem fog
) én még sehol se tartok, valahogy mindig van más, mint a s.t.al.k.e.r. nem más játék, úgy általában más elfoglaltság...(#13211) borovi: *.db* fájlok vannak, nincs gamedata mappa, csak a magyarításé, de SaGa linkelt korábban egy kicsomagoló progit, szóval biztos megoldható a dolog. én is belepiszkálnék kicsit, ha kell

Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) a
(run_coef, run_speed)

csak itt még nem iszik 

(igen, tudom hogy nem kell megcsinálni, a végigjátszás szempontjából mindegy, hogy végigcsinálom-,de ha már belekezdtem.....)

) de most egyelőre azt a furcsaságot(?) vettem észre, hogy akárkivel találkozok, mire beszélnék vele, megjelenik valami mutáns, aztán már csak a cuccai maradtak. ez másnál is így ment?