- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sensut
őstag
Sajna nem attól van. Az ENB-nek van egy on-fly beállítási lehetősége is (Shift Enter), ott lehet egy csomó grafikai dologgal játék közben is kísérletezni, de ez nem attól van. Ez valami textúra shader dolog, amire nincs beállítási lehetőség. Legalábbis én nem jöttem rá még. Ja, amúgy kipróbáltam a d3d9.dll nélkül is. Nappal még elmegy, na de sötétben a fejlámpánál borzasztó. De végül is nem estem seggre ettől a modtól, egyre inkább úgy tűnik, hogy újra bejárom a már jól ismert pályákat, csak más szemszögből, ám jó lineárisan, parancsra. Közben alig találni valamit, minden tiszta üres, jó nagy szívatások vannak a mutánsokkal, ami már kezd az agyamra menni. Valahogy semmi sincs itt egyensúlyban, vagy logikusan kialakítva. Adnak 40 pisztolygolyót egy stukkerhez és elküldnek ruha meg kötszer nélkül, hogy nyírjak ki vagy 10 ormányost? Hát hülye, aki ezt kitalálta. Na meg közben jönnek a vérszívók is. Aztán fél napig keresgélek egy kütyüt a szarkofágban, míg végül meg kellett néznem a Youtube-on egy sima ST2 végigjátszásban hogy hol van, és kiderül, hogy nálam nem is látszik a tárgy, viszont ott van és felvehetem látatlanul. Lehet ez is egy renderelési hiba, nem tudom
. Na meg mi a f...nak kellett a fegyverekre biztonsági zár. A lövési mód váltásához hozzácsaptak egy nullás pozíciót, amikor a fegyver be van biztosítva. Na ez mire való, arra nem jöttem rá, arra viszont soká, hogy mért nem akar lőni az AK. Minden esetre eddig számomra a Lost Alpha a nyerő és az egyetlen mod, ami méltó az eredeti részekhez, és hozza azok hangulatát az újítások ellenére is
.
-
SaGa59
őstag
A HORUS-modos verzióban (op.erik féle verzió) igen, de a karakter is. A fegyverek átlagosan 8-10-szer annyit sebeznek, mint az megszokott, cserébe a páncélok is valamivel jobbak, de közel sem ennyire. Egyébként kell is, mert mutánsokból alapos túltengés van folyamatosan és nem is gyengék.
Ez a mod arra van kihegyezve, hogy a fő ellenség az emberek, a mutánsok meg afféle "hab a tortán". Az erős fegyverek miatt az emberek nagyon veszélyesek. -
rétisün
veterán
tettem fel 2 javítást is, amik ott voltak op.erik megáján.
úgy néz ki, a menüből mentetteket visszatölti, csak a quicksavet nem, most már ényleg rá kell szoktatni magam a rendszeres(ebb) mentésre.
bear detektor? én már eddig is találtam artikat a dead city környékén (szegény erdész meg csak várt, amíg kujtorogtam) nem kellett detektor, nincs is
-
rétisün
veterán
most (sztem) ugyanez jö op.erik megájáról, az autumn aurora nélküli már lejött. amit te linkeltél ott se a letöltéssel volt gond, egyszerűen mindenféle fájlokra hivatkozva nem indult el a játék:
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CRender::texture_load
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\Texture.cpp
[error]Line : 295
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't find texture 'intro\intro_gsc-wp'előtte valami .ogg fájlt hiányolt, azt még megtaláltam egy mappával 'beljebb', mint amit a hibaüzenetben írt.
-
Carasc0
őstag
Köszi!
Átírtam azt a bizonyos paramétert de bevallom őszintén az AI egyáltalán nem okos az ENOT-ban. ATP területen lévő banditákat kell kifüstölnöm a Kordonban. Éjszakai meló. Nem elég hogy a hülye 50 méterről nem ismer meg hogy lámpával világítom át a buksiját, de még mellé is lövök és sétál tovább.... Hmm és hmmm..
Ehhez képest a LEGENDARY-be ha köhögtem a Cordonon akkor már jött is a rakéta az erőműből (írónikus volt ez a megjegyzés).
-
SaGa59
őstag
Ha javitas3.7z a neve, azt még op.eriktől tölthetted le.
Feldobtam a googledrive-omra azt a pakkot, amiben az általam megpiszkált fájlok vannak. Ez a csomag a ST2 + HorusMod + Photorealistic Zone ST2 Edition változathoz való. A moddb-ről letölthető "sima" ST2-höz és az AA-val bővítetthez sem kell.
Ki van javítva az ugrás ereje is, hogy a tetőre átugrás is megoldható legyen, amikor az kell az egyik feladatnál. Alapbeállítással nem megy, a kézikönyv alapján átírtam.
-
shield
Topikgazda
"A Lost Alpha-val az az egyetlen problémám hogy nagyrészt kihasználatlanok a nagy területek, kevés rajtuk az élet."
Gondolom, hogy ehhez is csinálnak majd modokat, akkor kitudnák használni a nagy területek adta lehetőségeket. Azon csodálkozom, hogy még nem találkoztam LA-hoz elkezdett moddal. Talán már készül hozzá. Te találkoztál vagy hallottál róla? -
SaGa59
őstag
Köszi, közben már megtaláltam. A másik ST2-ben ezek oroszok maradtak, ebből az AA2-vel spékeltből átraktam.
Amúgy most épp azt a hibát javítgatom, hogy a páncélok cédőértéke és az inventorybaan megjelenő értékek között semmi kapcsolat nincs, a hátizsákban kb fele annyit mutat, mint a statnál..
-
SaGa59
őstag
Ezt mondom én is. Amikor először kezdtem az ST2-t, túl erősnek éreztem a fegyvereket, egész addig, míg rám is el nem kezdtek lőni. Akkor rájöttem a dolog értelmére és szerintem is így a jobb. Pont ezért marhaság, hogy az AA-val felturbózott verzióban az alap AK-74 ereje gyakorlatilag tizede, mint az AMK-ból bekerült AK-é. Ezért is húztam vissza ebben a javítócsomagban az eredeti ST2 értékekre, amit lecseréltek.
Azt nem tudom, hogy direkt rontották-e le. vagy csak simán beleszórták az AA-ból az összes fájlt, de mindkét esetben rossz a megoldás. Ha vissza akarja venni, akkor minden fegyverét vissza kell, ha meg nem, akkor egyiket sem. Így csak kb a negyede volt nagyon gyenge, de pont azokkal kezdesz, így az erdei séta gyakorlatilag egy rohanássá változott. -
SaGa59
őstag
Igen, most variálok én is azon, hogy a jó öreg c2d 8200-as procit lecserélem egy újabbra. Pillanatnyilag azon hezitálok, hogy veszek egy 1150-es lapot (valami B85-öst, vagy h97-est), bele egy 3220-as procit, 8GB RAM-ot, meg egy 120-as SSD-t, aztán majd ha az I5-ök ára bekúszik 30 rugó környékére, akkor egy jobb I5-öt, ami elmegy a 1150-es lapban. Meg majd akkor leváltom az 7770-est is valami újabbra. Ahogy saccolom, ez úgy 2 év múlva következik be.
-
SaGa59
őstag
Be, eleve azzal kezdtem. Lehet, hogy az ATI HD 7770-esem nem tetszik neki. Ez még nvidia "optimalizált" cucc.
Annyira nem okoz gondot, kikapcsoltam az enb-t oszt annyi. Nem lett semmivel se csúnyább, talán az árnyékolás gyengébb, de elvagyok vele így is. Csak érdekelt volna, hogy van-e rá valami egyéb gyógyír.Most amúgy is csak lazításként foglalkozom ezzel, mikor a másik mod fordításától már kezd elzsongulni az agyam, meg keresztbe állni a szemem. Bár tegnap a hibakeresés elvitte jól az estét, viszont így, hogy meglett, megérte.
Ha végzek a fordítással, végigtolom azt a modot (a Kordonban vagy háromféle módon lehet lejátszani a sztorit: sztalker, bandita, semleges, de ezen belül is vannak még alfokozatok. Pl az ember elcseszi Szidorovics legfőbb melóját normálisan, de bandita vonalon helyre lehet hozni), aztán jön ez a mod fullgázon, hogy egyszer végig tudjam már vinni. -
SaGa59
őstag
Én meg megtaláltam az este, hogy mi okozta a yantari ctd-t. Illetve gyanakszom, hogy nem csak ott, hanem mindenütt ctd-zhet, ahol ilyen "szerezz egy mutánsalkatrészt" vagy "szerezz egy artefactot" feladatot venne föl az ember.
Kihagytak egy komplett szekciót a talk.xml és takl_16.xml" fájlból.A javítás (az bennmaradt lengyel szövegek angolosításával egybegyúrva letölthető innen.
-
SaGa59
őstag
Nekem nem volt ctd-m az op.erik féle verzióval, csak az a két alkalom, amikor a jutalom fegyverhez tartozó textura könyvtár neve nem stimmelt valami kódkonverzió miatt. Pedg az AMK abban is benne van, de a címképe szerint az eredetiben is.
Az eredeti alapmoddal épp csak az erdőben kóboroltam egy fél órát, így arról nem tudok mit mondani.
Az biztos, hogy ez a konverzió nagyon sok dologhoz hozzányúlt, nem csak egy egyszerű grafikai tunning, mert ahogy kerestem tegnap a fordítási hiányosságokat, azt láttam, hogy a gameplay mappában lévő ltx-ek legtöbbje alaposan eltérő.
-
SaGa59
őstag
Kijutottál már?
Azért érdekel, mert tegnap találtam egy alaphibát ebben a verzióban, amit még ellenőriznem kell, hogy az alap modban benne van-e. Ha nincs és még ez a labor is problémás, akkor lehet, hogy inkább kihagyom és visszatérek az alaphoz.
Már csak azt szeretném megtudni, hogy ezzel a változattal Tank Grozája rendben megtalálható és leadható-e.
Op.rerik változatában annak a leadása nem sikerült, valamit elkavartak akik összerakták, de ezt az eredeti orosz mod átmeneti visszakapcsolásával (a gamedata könyvtár átnevezése majd vissza) meg tudtam oldani. Viszont ez az AA változat annyi tárgyat betesz az eredetihez képest, hogy a mentett állást egyszerűen nem lehet betölteni az alapmod visszaállításakor, mert egy halom cuccot nem talál. Artifact detektor, szerelő készlet, stb. Ha ezeket lerakom egy ládába, akkor is hiányzik neki valami.A hiba, amit találtam: Yantarban nem lehet felvenni a proftól a "szerezz snorklábat" feladatot. CTD-zik. Azt írta a lengyel tag, aki összerakta a modot, hogy már az alapban is gondot okozott és ő meg nem ért hozzá annyira, hogy javítsa. Este megpróbálok összehozni valamit ezügyben, illetve megnézem, hogy tényleg gond-e már az alapban is.
-
SaGa59
őstag
Összeraktam azokat a fájlokat, amiben lengyel szöveg maradt. Részben az angolból átraktam a szöveget, részben google translate-tel fordítottam lengyelből angolra. Ezt egyedül a w_weapons.ltx-ben kellett, mert abban van egy fegyver, ami az angolban nem létezik. A fájlokban lévő egyéb eltéréseket (értékek, kommentek) nem bántottam, csak a játék közben megjelenő szövegeket. Elég sok eltérés van az angol AA2 nélüli ST2-höz képest az adatokban, de azt nem piszkáltam.
Letölthető innen.
-
SaGa59
őstag
Igen, abból tettem most át. Az a gond, hogy csak olyan van, ami a teljes mod V3 angollal, külön V3 angol, ami csak a fordított szöveget tartalmazza nincs. Vagy én nem találom.
Ráadásul ez a fájl nem is a text alatt van és a fordításon túl is van köztük eltérés az értékekben. Nehéz összefésülni a kettőt.
A Spectrum projecttel is az a gond, hogy nem elég a text alatti xml-eket fordítani, van egy halom ltx is szétszórva, amiben megjelenő szövegek vannak. -
SaGa59
őstag
Pripjatyban viszont nem lehetett ezt megjátszani, ott akkor adta be a merceket, amikor odaért a csapat.
Megvan a mandragóragyökér fordítási probléma magyarázata. Ez meg lengyelből lett összerakva és a \Gamedata\Config\misc\dimos_items.ltx lengyel maradt. Gyanítom, lesz még ilyen.
-
SaGa59
őstag
Kemények, a durva fegyverek miatt meg pláne. Alapvetően két csapatot rühelltem nagyon: azokat a merc párokat, akikkel a monolit "kiképzésnél" szivattak (gyakorlatilag csak nagyon jó reflexszel kiugorva közülük, lehet megmaradni), meg azt a katonai osztagot, akiket az erőmű Pripjaty felöli részében kellett elintézni annak a fent várakozó tagnak, a 7.62-es sorozatvető pisztolyért. Csak akkor spawnolnak, amikor már lőtávon belül vagy, ráadásul az egyetlen fedezék annyira sugároz, hogy fél perc alatt kinyír.
A többi ellenféllel inkább olyan bajom volt, hogy sokszor neki kellett vágni, hogy a szükséges 1-2 fontos npc is megmaradjon. Egy ilyen miatt kellett idő előtt befejeznem és elkezdeni elölről. Az tény, hogy rengeteget kell fedezékben bujkálni és mozogni, mert ha egyhelyben maradsz, megtalálnak és bekerítenek.
-
SaGa59
őstag
Az a doksi a warehouse-ban sokfelé lehet, az angolban lévő leírás szerint vagy 6 lehetséges helye van. Az alagútban, a tetején (nekem is ott volt, de csak egy pályavisszatöltés után, elsőre sehol se találtam), a vágányok másik végén lévő összeomlott trafóház romjai alatt, vagy az őrbódék valamelyikében.
A megtalálandó cuccok hajlamosak az adott pályán való visszatöltéstől etűnni. Amiknek fiksz helye van, azok általában nem, de amiknek többféle helye lehet, azok igen. Én ezzel a doksival, meg a burerk által lenyúl dekóderrel vesződtem a legtöbbet. Meg Tank grozájával, azt csak az eredeti, nem modolt ST2-ben sikerült felszedni. A modoltban is volt ott egy olyan fegyver, de azt nem fogadta el, de ezt már korábban írtam.
Az angolban lévő doksi (a tiedet nem kerestem meg bocs), abban is téved, hogy a spéci Abakant Voronyin mikor adja. A leírás szerint az első feladat után, amit személyes beszélgetés során ad, nekem meg az után adta, hogy segítettem nekik az első banditatámadást legyűrni, rögtön ahogy bementem Dark Valley-ba, A következő feladatnál egy SPAS-t ajándékozott. A helyi duty-sok mind a kettőt lenyúlták a Voronyin melletti ládából. Csak ezt a kettőt, meg az artefactokat. Minden egyebet békén hagytak benne.
Egyébként az az AA-s verzió eltér az eredetitől, meg attól is, amit op.erik-től lehet letölteni. Pl eddig az erdésztől mindkét változatban egy pump action shotit kaptam, most meg egy sima duplacsövű sörétes pisztolyt. És hiába túl erősek a fegyverek (összehasonlítottam, ugyanazok az értékek), a mutánsokat is tunningolhatták, mert a röfik a mandragóragyökérnél simán kibírtak két találatot. Viszont az a visítás, amit csapnak, valami fenomenális, a hangok nagyon jók lettek...
Ami ebben a változatban egyelőre nem tetszik, az a színvilág és a fények. Az, hogy az erdő őszies, rendben van, de a Yantarba átvezető tó és körülötte az ég spenót színe, meg az, hogy az erdészház belül sötétebb, mint a barlang belseje, már fájt egy kicsit. Majd megszokom. Még a dof-on gondolkodom, hogy nem rossz, de kissé túlspilázott, lehet, hogy kikapcsolom inkább, mert néha semmit se látok tőle, minden homályos, holott az emberi szem tényleges mélységélessége végtelen, és az IRL DOF nem abból adódik, hogy homályosan látom azt, ami kívül esik a fóluszon, hanem abból, hogy két szemünk van és 3D-ben látunk és ezt kell "fókuszálni".
A fordítása is gyengébb, mint a másik kettőé, lehet, hogy érdemes lenne összefésülni. Pl a mandragóragyökér-ből a madnragora angolul van, de a gyökér maradt orosz. -
SaGa59
őstag
Én mielőtt bementem volna, azért szereztem hatékonyabb cuccot a felszínen a monolitosoktól. Meg a ruhámat is sikerült lecibálni az egyikről. Csak azért kellett visszatölteni vagy háromszor, hogy a segítő, aki a sörétest adja, életben maradjon az összecsapás utánra is, mert nélküle nincs tovább. Igazából komoly fegyvert nem is vittem magammal oda, mert tudtam, hogy lecsapnak és az aktuálisan legjobb fegyver hajlamos eltűnni ilyenkor, végleg. Ott hagytam a Monolit mellett a ládában.
Amúgy Pripjatyban érdemes megszerezni a monolitos algóré Vinarját, az is jó puska. Lent ácsorog a színpad alatti "pincében". Később meg a bárban az egyik őrtől (aki mindig lenyúl 2 rugóra) vettem egy könnyített 550-es siget. Azzán már azt vittem mindenhova. Hangtompítós, távcsöves, lehet rá gránátvetőt rakni, és azzal együtt is tán 3,5 kg.
Nekem eleinte (főleg a monolitos kroszakban) a kajahiány volt nagy ellenfél, később meg a tömeg. Amikor 30-40 kg-nyi szajrét kell elvinni valakinek de úgy, hogy azért verekedd át magad egy csapat rosszarcún is, tehát fegyver és páncél is kell, 50 kg súlyhatárral macerás tud lenni. -
Dhampir
félisten
Újra kellett telepítenem a Daemon Tools-ot, hogy az SPTD driver is fent legyen.
Megint felcsatoltam a Netshow-STALKER_mini-poseden .mdf-et és utána elindítottam volna a játékot az asztali parancsikonnal, de nem történik semmi.
Újbóli indítási kísérlet után:
El kell ismernem, hogy ez a mini image nem az én műfajom.
-
Dhampir
félisten
Köszönöm instrukcióidat.
Megkeresem a 4.46.1-et, a hivatalos oldalon nem lelem.
Itt találtam egyet, remélhetőleg ez jó lesz.
-
SaGa59
őstag
Köszönöm a többi játékos nevében is. Jó az, hogy vannak ilyenek, bár én általában nem használom, csak ha már végképp minden általam észrevett lehetőséget végigpróbáltam és mégse jutok tovább valahol.
Előbb keresek kerülőutakat, vagy elteszem későbbre a feladatot. Szeretem magam felfedezni a helyeket, megoldani a problémákat. -
BorgBoss
tag
Nem szokásom, mielőtt lövök, két eset lehetséges. Meglő a nyamvadék és én erre bepöccenek.
A másik, hogy piros a kis pont, így én hívom fel a figyelmét
Ráadásul, ha Yantárban véletlenül meglövök egy duty klubtagot, akkor azt úgy teszem, hogy ne nagyon tudjon híreket vinni
(persze tudom program)
De megoldottam. Bár jó párszor végig kellet vinnem Yantártól a bárig az útvonalat, ráadásul éjszaka tele mindenféle csúf ellenséggel. Majd mindegyik tiszteletét tette nálam mire végigértem és ez a LEGENDARY eléggé útvonal korlátozott. Kipróbáltam, ha a ruhatáramból feldobok egy duty szmokingot, akkor lőnek-e. Nem lőttekOké, akkor gondoltam felcuccolok és újra végigviszem a szállítandó motyókkal együtt.
Persze mentés mielőtt bár.
De hiába vettem fel szerkót ezek most megint lőttek.Na ekkor egy hangtompítóval leszedtem a három őrt és nem szólalt meg a riasztó. Minden a szokott nyugalomban zajlott a telepen. Na persze míg meg nem jelentek a bár területén a monolitosok. Basszus a monolitosok beszivárogtak még a szeméttelepre is.
Ezért klassz ez a játék, mert sosem játszottam kétszer végig ugyanazt a harcot. -
Dhampir
félisten
Nálam az alapjátékban a kidobálás a gyár (ahol vasúti kocsik is találhatóak) területén történt már a tudós kikísérése után. Amikor visszatértem újból a helyszínre gyűjtögetni, és új feladatként a kutyafalka kiirtását kaptam, akkor dobott ki csúnyán. Megoldást nem találtam rá. Azóta töröltem az egész játékot, talán majd az OL 2.2-vel kipróbálom.
-
-
-
-
remington2
senior tag
Hmm, elvileg semmi nem maradt ki, ha jól értelmezem. Az X-10 (agyperzselő) nevet az alfában viselte, átírták X-19-re, de maga a labor (az agyperzselőé) megmaradt, csak a bejárata került a fent említett helyről a vasúti alagútba.
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ha az eredeti megoldás valósul meg, az antenna körüli bázissal mit kellett volna csinálni (OK, a szétlövök mindenki-opciótól eltekintve
), hiszen a gépet a bunkerben kell lekapcsolni.
Csak most jöttem rá, hogy az erdő felől meg lehet kerülni az egész szerpentines szakaszt, és arrafelé haladva is át lehet jutni a labor felé. A pályán végighúzódó beton alagút (amelyben a bázis bejárata van) alatt, át lehet vágni, és annak az útnak a végére érkezni, ahol az rpg-s csóka meg a fenti fantom-bejárat van. Az alagút mellett van egy szoba is, számzáras, de bent egy pár medikiten kívül semmi se volt.
-
Vladi
nagyúr
Egyáltalán nem csalás. 1000 lőszer az nem sok, olyan 15 kiló. annyit meg simán cipelsz mod nélkül is.
Viszont ha kicsit összeszeded a fegyókat, hogy kereskedj... volt szerencsém hozzá. Nagy csata után vagy 40 gépkarabély, ládába téve, 4-5 fordulóval vittem el a kereskedőhöz olyan 1 óra játékkal.
Élvezetes.
-
WayneGace
őstag
-
Iginotus
addikt
Nem jött be ugyanúgy fagy, de ha beltéren tehát védett helyen vagyok mikor kezdődik nem fagy ki, ha kültéren ér akkor random egyszer már nem fagyott ki
Néha éjféltájt mikor már mennem kell aludni még jó is hogy kifagy, legalább már nem kapcsolom vissza, hanem megyek aludni.. -
PeL
addikt
De tudok jobbat... Elvileg ez meg fogja oldani a gondot, ha nem akkor tévedtem
Szóval tedd újra a modokat, és a magyarítást ne a gépedről rakd fel hanem szedd le ezt és tedd rá a végén
http://www.sendspace.com/file/p7p9km
A linken ne a felső zöldessárga keretben lévő downloadra kattints hanem a lentebbi kis winchester ikon melletti "Click here to start download from sendspace" -re
Remélem így jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged