- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
emre
veterán
Igazából hogy jobb nem teljesen megfelelő kifejezés. Az az eredeti.
Egyébként meg rengeteg mindent átírhattak ebben, hogy nem annyira kemény.
Szerintem addig nem vitatkozzunk míg ki nem próbálsz 1-2 másik mod-ot. (legfőképpen az eredeti OL2.2-öt), de kíváncsi lennék arra is hogy az INFERNO hogy teszik. -
Murder3
addikt
Duke nukem inkább egy átlag shooter míg a stalker meg egy újfajta stílusként hatott.
viszont az örödög a részletekbe lakozik.pl környezet.
Az a baj, h alapvetően kicsi a távolságok aránytlaanul kicsik egy-egy beépített terület közt és ugye tele van semmire nem jó pusztasággal....
erre az h nem egybefüggő hanem töltögetős még rátesz itt pl nehéz főleg pl cop-nál.
Rendbe, h ez egyedi lenne de bűnronda a környezet és az objektumok,a pályák nagyon szegényesek, rendes quest rendszer sajnos nem tudott gyökeret verni benne.
és mivel nincs fejlődés így nagyon hamar elértéktelenedik sok cucc eszmei értéke.az h "él" a környezet az pozitívum, mert ebbe valóban ki tudott tűnni az amúgy szörnyű xray enginével, egészen a gta4-ig....
de még mindig a játékmnet az ami nagyon jó és én ezért imádom, története jó, de látszik rajta, h ezt nem akarták eddig húzni.
Jobb lenne a 2.részhez befűzni egy zóna terjedést vagy vmit mert így kicsi nagyon a zóna. -
audi100td
nagyúr
Üdv,
tudom, hogy nem a fórum az apróhirdetések helye, de ha valakinek lenne eladó Shadow Of Chernobyl játéka, kérem keressen meg pü-ben. Köszönöm.
-
Murder3
addikt
nagyon jónak nem nevezném, max jó mert tele van olyan hibákkal és hiányoságokkal(nem bugokra gondolok) amik nagyon fájók.
Remélem a 2.rész jobb lesz(amúgy soc,cs-t nagyon szeretem, de a cop elég borzalmas..)
bár ha gsc szintjét nézzük, nagyon szomorú eredménye lehet, főleg optimalizálás szempontjából. -
Grisam
tag
Igen, kettes epizódként jön elméletileg és azt olvastam róla, hogy az is trilóga lesz.
Már alig várom,csak ne késsen annyit az is mint az első rész.
De nekem is ez a kedvenc játékom. Mióta először játszottam, más játék nem köt le, mert nincs ami ennyire magával ragadna mind történetben mint hangulatilag. a grafika is szép. Persze vannak hibái, de így szeretjük.Nem egy eszetlen játék amin az ember végigrohan egy délután alatt és halomra lő mindenkit. Ennek a játéknak nem az a lényege. Én van, hogy napokat vagy heteket is elpiszmogok egy egy pályarészen és mindent megnézek átkutatok felfedezem a vidéket amennyire csak lehet.
-
Źşë'
addikt
válasz
fpeter07 #7983 üzenetére
bujkálni kell, fedezékből lőni, ha túl messze vagy akkor közelébe osonni, fejre célozni, erre a kézi pisztolyok nagyon alkalmasak! később meg a távcsöves stukkereket preferálnám, a shotik azok ugye közelre jól, még azzal tudsz a közelükbe osonva aprítani - nagyon jó lett ez a trilógia, nekem a kedvencem!! várom az új rész, elvileg az már 2 es epizódként kerül a boltok polcaira ha jól tudom.
-
Grisam
tag
Egy tanács.
Az OL2010-ben mielőbb szerezz be egy G41 AARS fegyvert. Nem fogod megbánni hidd el. Egyik másik fegyver sem olyan hasznos mint az és rohadt erős, pontos és gyors is és a 100as tár is jó hozzá.
És azt mondod az OL2.2 jobb mint az OL2010es?
Ez hogy lehet? Nem lehet darálósabb, mert az OL2010esben is az OL2.2van, ha megnézed a modok listáját.
Csak az OL2.2egyetlen mod, az OL2010meg egy mod gyűjtemény amiben benne van a 2.2is. -
nike_
addikt
válasz
fpeter07 #7985 üzenetére
hát igen, a csernobili küldetésnél a várakozós résznél én találtam egy jó helyet, és onnan snipereztem, így már nem volt túl nehéz.
a shoc-ot egyszer vittem végig veteranon, egyszer masteren. játszottam az ol 2.2 moddal is, azt is kétszer vittem végig, mind2-szer veteranon. továbbá a priboival is játszottam, azt csak egyszer toltam ki, azt is veteranon. volt amivel rendesen megszenvedtem, de összességében nem volt annyira nehéz.
-
fpeter07
veterán
válasz
dodopek #7981 üzenetére
Nem nekem való ez a műfaj. Egyszerűbbnek látom elfutni az emberek elől, mint megölni őket... Messziről nem tudom lelőni őket, közelről sem. Felmegy a domboldalba és onnan lő rám, vagy gondol egyet és a terminátor ruhájában elém fut és két-három lövésből kinyír, nekem meg egy tár (!) kell ehhez a művelethez.
Voltam Csernobilben, semmi esélyt nem látok arra, hogy végigvigyem a játékot.
-
Murder3
addikt
Oblivion Lost-os almodokra lennék kiváncsi amik nem nyúlnak a grafikához és nem követelnek akkora gépigényt
-
emre
veterán
Szerintem megy a levesbe az OL2010
2009-08-23 véleményem frissítve:
- Az OL2009 egy kényelmes kirándulás az OL 2.2-höz képest, pedig ezt elit fokozaton kezdtem. Valahogy kevesebb a mutáns, a frakcióharc, az egész valahogy nyugisabb lett, és kb. olyan a képi világa mint a sima 2009-nek.
- A 2010-et szintén elit fokozaton kezdtem, és szerintem egy teljesen felejthető mod egyveleg. A fegyverek megtalálhatóak máshol is. Ráadásul nem hiszem hogy 3-4 jól bevált stukkernél több kell. A képi világ nem tetszik. Mutánsokkal alig találkozok, mozgás alig van.
Az egyetlen dolog ami tetszik, hogy a mentésekkor automatikusan kiírja az adott feladatot.Szerintem továbbra is a két legjobb ShoC mod az OL2.2, valamint az ABC Inferno.
Aki durvaságra vágyik maradjon 2.2-nél, ha nagyobb nyüzsgésre akkor az infernonál.
Akinek ez a képi világ jön be, annak pedig az OL2009RC1. (erre legalább fel lehet tenni a magyarítást.) -
fpeter07
veterán
Úgy érzem eddig játszottam ezzel a játékkal.
-
emre
veterán
Köszi!
A kép megvan nekem is, meg párszor már végigtoltam 1-2 mod-ot.
Csak azt nem tudom hogy konkrétan ebben a modban, és konkrétan a Borov-os küldetés előtt van-e valamelyik boltban vagy rejtekhelyen ruha. (Ha nincs, akkor majd megoldom valahogy hogy legyen)
Ugyanis régebben talán az infeno mod-dal ilyenkor már EXO-ban mászkáltam, és nagy szükségem is volt rá.A Vad vidékre nem akarok egyelőre átmenni, mivel akkor megkeverem kicsit az eseményeket.
Túl korán lenne még. Illetve nem akarok frakciózni sem, ugyanis jelen pillanatban egyikkel sem akarok fasírtba kerülni. Mellék küldetésekkel meg emlékeim szerint nemnagyon jutok közelebb a dologhoz. -
Grisam
tag
Vagy állj be valamelyik frakcióhoz, ha nem tetted meg és tőlük tudsz venni jobb ruhákat, illetve Yantar-ban a professzornál elég nagy választékból lehet vásárolni.
Ha pénzed van, minden van.Én csak azzal szenvedek még mindég, hogy megtaláljam a felspécizett exo-t Pripyat-ban, de eddig senkinél nem találtam hozzá infót.:S
-
Grisam
tag
Nézd meg pár hsz-el feljebb a belinkelt képeimet, hogy mennyi ruhát lehet összeszedni az OL2010-ben.
Egy jó ruhát találsz a vad területeken lévő daru fülkéjében is, persze ha megvan hozzá az infód. A SOC térkép segít sokat. Igaz néhol más van a mod miatt mint amit a térkép jelöl, de így is hasznos a helyeket kapcsolatban.
Akinek kell a térkép, itt megnézheti, vagy letöltheti, hasznos szerintem. -
emre
veterán
Az OL2010-ben hol jutok normális ruhához?
Mennék z X18-ba, meg Borovhoz, és még mindig csak a sima stalker rucim van, meg egy eccerű szabadságost sikerült szereznem.
-
Akos96
senior tag
A folyosó bal oldalán lesz a létra, ami egy feljebb levő szintre visz, és ott van az ajtó (kivéve, ha rosszul emlékszem). Az "erőműben van" azért nem pontos megfogalmazás.
De mielőtt kinyílik az ajtó, jön még egy rakat ellenfél, arra nem árt felkészülni. Nomeg hogy utána egy irtózatos hentelés lesz a sötétben, páncélozott katonákkal meg minden földi jóval. -
fpeter07
veterán
válasz
Kassadin #7963 üzenetére
Felszedtem a Hotelban egy dekódert. Ezzel nem volt semmi baj. De hol van hozzá az ajtó? Amerre járok, mindenhol páncélemberekkel futok össze. A nagykaliberű pisztoly az egyetlen megoldás ellenük. 2 fejlövés elég nekik maximum. Videón láttam, hogy 600 lőszerrel mászkál a csávó... Így én is lőnek mindenre, ami mozog.
-
Kassadin
addikt
"Ahhoz a "katonai bunkerhoz" el is kell menned. Ott kell kikapcsolnod az agyperzselőt és utána nem fogsz hallucinálni mutánsokat. És csak azután mehetsz Pripyatba miután kikapcsoltad."
Megtudom ezt cáfolni, ugyanis én nem tudtam a kódot az ajtóhoz, szimplán átsétáltam prypjatba, természetesen olyan dózisú sugárt nyeltem, hogy egyfolytában nyomni kellett az ampullát.
De sikerült. -
Grisam
tag
Itt a válasz a fórumon, én is innen tudom.
De megkerestem neked a hsz-t ahol meg tudod nézni hol kell átírni a súlyt. De arra figyelj, hogy mindhárom helyen írd át. -
fpeter07
veterán
Végig az 50-es súly határán mozogtam. Lehet, hogy valamelyik artifakt lehet a ludas. Levettem őket, de akkor is ugyanaddig bírtam.
Most egy stalkert kell megölnöm. (ha az a küldi volt kipipálva, mint amire gondolok) A pálya bejáratánál körülbelöl 15 ember lehetett. Simán átfutottam köztük. Egyrészt, mert nem volt muszáj megölni őket, másrészt így sokkal kevesebb életet és lőszert (nullát) vesztettem.
Este folyt. köv.
-
Grisam
tag
válasz
fpeter07 #7956 üzenetére
Ahhoz a "katonai bunkerhoz" el is kell menned. Ott kell kikapcsolnod az agyperzselőt és utána nem fogsz hallucinálni mutánsokat.
És csak azután mehetsz Pripyatba miután kikapcsoltad.
És az sem mindegy mekkora súly van a táskádban. 10kilóval tovább tudsz futni mint 40el.
Nekem ilyen gondjaim nincsenek.1200kilóval is simán sprintelem végig a pályát és kicsit gyorsabban is mint normál körülmények között.
-
fpeter07
veterán
/on panaszkodás
A mai zónai kirándulás is megvolt. Nagyon zavaró, hogy olyan helyekről lőnek, amit én meg sem tudok közelíteni (legalábbis nem éri meg) a sugárzás miatt. Gyakran fedezék mögül lőnek ki, pl: simán megölt valaki egy traktoron keresztül. Én bezzeg lőhetek egy tárat beléjük, jó esetben kapok a fegyveremhez töltényt.
/off panaszkodásMajdnem ellátogattam valami katonai bunkerhez, Pripyat helyett. Az mennyire normális, hogy szegény karakterem már hallucinálja a mutánsokat? Nem elég neki a valódiak?
Még valami utoljára: hogy lehet az, hogy jóval kevesebbet tudok futni? 50kg alatt vagyok a táskámmal, nem igazán értem mi lehet a gond. Máskor gond nélkül átfutottam az egész térképet, most meg alig tudok egy-egy pályarészt egyben.
-
Grisam
tag
válasz
fpeter07 #7953 üzenetére
Ilyen volt nekem is.
Igaz én a szabadságosokkal voltam mint mindég és a szolgálat az ellenségem volt, de a bárban lent sosem támadott rám az ott lévő szolgálatos, még egyszer mikor beléptem a bár területére egy irányítót hallottam, pedig ez elméletileg lehetetlen ott. Lerohantam a bárba és a szolgálatos gondolkodás nélkül agyonlőtt, én elő sem tudtam venni a fegyverem ott. Újra betöltöttem és ismét egy irányítót hallottam valahol a bár területén és tele volt minden felé halott stalkerekkel és szolgálatosokkal. Lementem a bárba és ott is mindenki halott volt. Mikor feljöttem, akkor megláttam az udvaron az irányítót, aki szinte mindenkivel végzett.. Ez is egy jó kis bug volt.
-
fpeter07
veterán
Komolyan megeszem a kalapom.
Nem elég, hogy úgy kell beküzdenem magam Wirthez, de most meg már a bárban akar megölni egy qva katona. Úgy kellett kicsalogatnom.
-
fpeter07
veterán
Az normális, hogy amikor visszamentem a bárba, elkezdtek rám lőni az addigi barátaim? Vagy valami polgárháború megy? Csak mert nem mindenki akarja a halálomat.
-
fpeter07
veterán
Mára játék nem jutott, de történet annál inkább. [link] Nagyon jó írások kerültek erre az oldalra! Egy-egy helyzetnél szinte már a résztvevője lehetnél a történetnek. Meg is hozták a kedvemet egy kis írásra, lehet sort is fogok keríteni rá, a Mass Effectes írásom után. (gondolkodtam is rajta, hogy felrakom logoutra, csak a 2.0-ás verziót, helyesírási hibák nélkül jobban mutat)
-
Grisam
tag
No. Elkészültem a feltöltéssel.
Ha valakinek kellenek mentések Az Oblivion Lost 2010-hez, akkor töltse le nyugodtan.
Remélem menni fog attól, hogy átírtam magamnál pár értéket a gamedata-ban.
Itt a letöltő link: -
marked one94
őstag
Köszönöm mind a kettőtöknek a segítséget
Majd nemsoká meglesem hogy jó-e, és majd írok.
-
Misi 007
őstag
válasz
marked one94 #7932 üzenetére
Találtam én is régi mentéseket feltoltam ide hátha jók lesznek neked.
-
Grisam
tag
válasz
marked one94 #7932 üzenetére
Mindent vissza lehet állítani, de az is lehet, hogy nem is indulnak majd nálad, vagy nem tudsz megmozdulni mert neked nincs átállítva a súly és ekkora teherrel majd nem bírsz mozogni. De megnézem a mentéseket és küldök párat, ha találok olyat ami jó neked. Én már Pripyat-ban flangálok, és épp a Szabadságiak-nál vagyok. Meglesem tudok-e küldeni valamit.
Hol is vannak a mentések? -
marked one94
őstag
Helló! Sajnos még nem
Amik voltak nekem azokkal kifagy a játék. Ezek az apró változtatások annyira nem zavarnak de ha akarom vissza lehet állítani? Ha nem probléma eltudnád küldeni vagy feltölteni valahova? Ahogy írtam a játék közepénél lenne a legjobb de az se baj ha valahonnan onnan van amikor mész az agyperzselő felé vagy onnan vissza fele.
Előre is köszi -
Grisam
tag
válasz
marked one94 #7900 üzenetére
Szia. Találtál már mentést? Nekem van sok, de nem tudom neked jók-e lennének, mert én kicsit belepiszkáltam és most 1300kilónyi cuccal és tuning exo-val járkálok a zónában.
A fegyverem is szerintem a legjobb, és azt nem is piszkáltam.
100töltény a tárban és teljes képernyőre nagyít a távcsöve.Egy lövés és fekszik tőle bármilyen ellenség, még a legerősebb mutánsok is.
Érdemes volt megvenni.
Azért néha még így is meglepnek, mikor nagyon elnézelődöm a tájat figyelve.
Minap Pripyat-ban felmentem egy panelházba és onnan nézelődtem a távcsövemmel és azon kaptam magam, hogy meghaltam.Mögém lopakodott egy monolitos és amint kinyírt, el is futott.
de azt még láttam, hogy mikor kifutott az épületből, belerohant egy anomáliába amitől rövid időn belül szétrobbant.
-
kutga
félisten
Most játszom végig negyedszer a játékot, már a CNPP-ben vagyok, annyi sugárzás elnyelő artifactot aggattam magamra hogy meg sem érzem a sugárzást, nagyon vicces, emlékszem elsőre nem voltam ennyire okos alig jutottam át.
Viszont szépen elfelejtettem Pripyatban elmenni a dekóderért amivel tovább tudnák jutni az erőműben, bújom a netet, hátha van megoldás rá hogy átmenjek a kódolt ajtón, többet is találtam, tud esetleg valaki olyat ami tényleg beválik? Menteni persze nem mentettem Pripyatban, a későbbi stalkerekben tetszett hogy ha helyszínt váltottam a gép automatikusan mentett, mert én feledékeny vagyok.
-
Kassadin
addikt
válasz
fpeter07 #7921 üzenetére
Természetesem nem voltál pontos.
Persze hogy van, csak mindegyik másban erős. Ruhát csak abban a végső esetben vennék, ha ami rajtam van, már teljesen használhatatlan, mert ruhát is lehet rengeteget találni, csak kutakodni kell.
Hatalmas spoileres térkép, de minden rajta van:[link].
-
fpeter07
veterán
válasz
Kassadin #7918 üzenetére
Én többször is átfutottam rajta, lehet valamelyik artifact segített.
Kaptam egy PSI öltönyt. Jól gondolom, hogy ebben jobban sebződök, mint egy kimondott Stalker ruhában? Az értékei viszont figyelemre méltóak.
Nem szerettem ezeket a zombikat. Az egyetlen használható fegyver ellenük a kés volt. Néha viszont kimondottan gyorsan előtudták rántani a fegyvereiket... különösen, ha az soti volt... Átlagosan egy tár kellett beléjük. Az X16-os labor végén már shotgunnal és késsel tudtam menni. Legjobb egy eldobható kés lett volna.
-
Kassadin
addikt
válasz
fpeter07 #7916 üzenetére
"Volt már 800 pisztolylőszerem is, csak hát nem igazán értem a létjogosultságát. Addig használtam, amíg nem kaptam valami gépfegyvert."
El kell adni a fölösleges lőszert, a fegyvert meg főleg, fölösleges többletsúly, ha nem modolt játékod van.
"Néha kellemetlen tud lenni az, mikor beragad a fegyver. A laborból kifele csak a szerencse segített, még bújnom sem volt hova, az ellen viszont nem tudott eltalálni."
Ha jól rémlik, akkor az függ a fegyver állapotától is, akárcsak a pontossága és a sebzése. De annyi fegyver van mindenkinél, hogy én mindig zsír új mordályokkal rohangáltam mindenfele.
"X18-ban mi volt az a telekinézises anomália? Ugyanott járkált egy elektromos szellem(?) is. Többször összefutottam vele, de nem bántott. Alig vártam, hogy kiszabaduljak a helyről."
Gondolom, arra gondolsz, amikor a dobozok mindig hozzád vágódtak. A másik meg a mászkálós anomália, ott rendszeresen meghaltam, ha hozzám ért.
-
dodopek
addikt
Megvan a megoldás! Ki volt pipálva a Win XP sp3 komp.Kivettem a pipát,így kb 1 perc alatt betölt. Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!
-
fpeter07
veterán
válasz
Kassadin #7904 üzenetére
Volt már 800 pisztolylőszerem is, csak hát nem igazán értem a létjogosultságát. Addig használtam, amíg nem kaptam valami gépfegyvert.
Néha kellemetlen tud lenni az, mikor beragad a fegyver. A laborból kifele csak a szerencse segített, még bújnom sem volt hova, az ellen viszont nem tudott eltalálni.
X18-ban mi volt az a telekinézises anomália? Ugyanott járkált egy elektromos szellem(?) is. Többször összefutottam vele, de nem bántott. Alig vártam, hogy kiszabaduljak a helyről. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Normális az szerintetek, hogy közel 15p az első betöltési idő? Ha elpatkolok,utána max 1 perc.1.0005 patch, magyarítás, semmi mod.
Konfig az adataimban.
Köszi!
Dodo -
Kassadin
addikt
válasz
fpeter07 #7903 üzenetére
Hulláktól lehet elvenni lőszert, igen sajnos az elején sörétes/pisztoly/smg lőszert fogsz találni, de híd alatt levő katonáktól alapból kapsz lőszert az ak-hoz, csak nem sokat. De ha majd mész az agropomhoz(ami nincsen messze sztoriban), ott már lesz lőszer rendesen a gépkarabélyhoz is. A játék vége felé, meg kb. annyi lőszert tudsz felhalmozni, hogy nem győződ majd dobálni kifele a súlytöbblet miatt.
-
fpeter07
veterán
válasz
Kassadin #7901 üzenetére
Visszaraktam hard-ra, hiányzott a nehézség.
(Stalker ruha is hatékony) Egyedül az a problémám, hogy ha veszek a kereskedőnél lőszert, úgy ellövöm, hogy közben nem is találok utánpótlást. Bezzeg mikor géppuskával lőnek rám, tuti, hogy vagy sörétes töltény kapok tőlük, vagy pisztolyt. Amúgy vannak érdekes küldik/helyszínek a játékban. Pl: valaki egy radiaktív mocsár felett lakott egy vagonban.
szerk: Medpackekből összegyűjtöttem 10-et már. Hátha lesz valami combosabb ellenfél. Az X18-as labor a nevéből ítélve nem hiszem, hogy túl könnyű lesz.
-
WayneGace
őstag
-
Kassadin
addikt
válasz
fpeter07 #7899 üzenetére
Pedig szvsz egy játék nehezebb szinten sokkal élvezhetőbb, én sose láttam értelmét easy-n játszani semminek sem, főleg fps játékoknál nem.
Nem muszáj átmenni a híd alatt, a hídtól balra van egy elektromos anomáliáktól hemzsegő alagút, ha esetleg nem akarod kifizetni a kenőpénzt...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest