Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

- 

LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

shield
Topikgazda
Sajnos nem találom, pedig vagy háromszor kipucoltam a raktárbázist. A földszinten a lezárt szekrényeket is kinyitogatom (néhány lövés), de eddig nem volt szerencsém. Még egyszer visszalátogatok, hátha. Amúgy annyira nem fontos mert már több fegyveremen is van már gránátvető. Egyenlőre nem mondok le róla. Köszi a segítséget.

- 

kekeeci
senior tag
1: -nem, miért is akarnád elővenni? egyszerűen csak az övre kell akasztani

2: -valószínűleg megijedt tőled (pl halkan érkeztél hátulról) - ahogy megfigyeltem ez az oblivion lost és a belőle készült egyéb modifikációk (pl Shooter Mod of Oblivion stb) egyik érdekes (és ritka, szerencsére) tulajdonsága, bár én a Clear Sky-ban is találkoztam hasonlóval. - 

Aarpok
őstag
Az elsőre nem tudom a választ azzal nem játszottam

A másodikkal pedig nem találkoztam.Akkor szokott a szín változni,ha egy semlegesnek adtam medkitet és akkor zöld lett,ha belelőttem akkor piros.Pirosról nekem csak szürkévé változás volt,de akkor a páciens viszintbe került

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
 - Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - Gombászkönyvek egyben
 - 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
 - Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield