Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGa59

őstag

Megnéztem egyben a Csernobil sorozatot és valamire rájöttem. A Halott Város, ami több modban is szerepel (pl a tajnyie tropi 2−ben), gyakorlatilag Csernobilnak az a negyede (már ha tényleg ott forgattak), ahol az ötödik részben a tárgyalást tartották, illetve ahol a végén kivitték Legaszovot a fekete Volgával. A modderek lemodellezték ezt a részt, alig van némi eltérés.
    Más: a pucér bányászok… Nem tudom, a forgatókönyv írója mennyire van tisztában vele, de legalább egy nemzedéknyi orosz férfinak adtak vele egy nagy, talán ébresztő sokkot. A S.T.A.L.K.E.R. könyvek majd mindegyikében külön bekezdést szánnak a különféle írók annak, hogy egy orosz férfi mennyire szégyenletesnek érzi, ha alsóneműben kell olyanok előtt állnia, akik fel vannak öltözve. Pucéron meg pláne. Ezt részben valószínűleg beléjük nevelik, részben pedig az eléggé megalázó sorozási eljárásból jöhet. Nálunk is az volt, amikor minket soroztak a ’70-es években. Erre jön egy film, amiben egy rokonszenves, senkitől se tartó szovjet melós, aki tisztában van vele, hogy épp önként az életét áldozza másokért, egyszál sapiban, bármiféle zavar nélkül odakocog a nacsalnyikok elé és még jól be is szólogat nekik…

Új hozzászólás Aktív témák