Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
shield #14791 üzenetére
Nem boldogultam az OGSE adat bázis fájljaival, Játszottam vele egy keveset, de nekem nem jön be az a mód amelyikben az alapjátékot is végig kell tolni. Egyenlőre befejeztem a fordítást, sok időt elvisz, amiből a legkevesebb van. Ráadásul a koránkelések miatt, max 9-ig. A Fotográfot és a St-2őt ismertem, A Zolotoly fordítása meg olyan volt, mint amikor belelátsz a zsugás haverod lapjaiba, mit húz, vagy mit akar kijátszani. De azért a sokszinűsége miatt szórakoztató volt. Egyébként a Zolotoly gépi fordítású, és szerintem a jó angol tudás is kevés hozzá. Sok angolul leírt orosz szó maradt benne. Én németül próbáltam, de nem igazán értettem, csak összefüggéstelen szavakat. Az AMK ST-2-höz kel a Sensut javítása, bár ez már peccselt mód. AZ Eng_Trans_Full_v3_HOT_F- et töltsd le. Az indító parancs sor végére írd be közvetlen a -nointro szót. De miért nem az Autumn-al játszol lényegesen szebb. A fő karakterek ruhái lezserebb, és a grafikája nem rongálja a szemet annyira, mint az AMK-é. Ezt megtalálod a Cop-os összefoglalóban Saga oldalán van hozzá egy kis javítás is. Gond nélkül játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest