- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
shield #14791 üzenetére
Nem boldogultam az OGSE adat bázis fájljaival, Játszottam vele egy keveset, de nekem nem jön be az a mód amelyikben az alapjátékot is végig kell tolni. Egyenlőre befejeztem a fordítást, sok időt elvisz, amiből a legkevesebb van. Ráadásul a koránkelések miatt, max 9-ig. A Fotográfot és a St-2őt ismertem, A Zolotoly fordítása meg olyan volt, mint amikor belelátsz a zsugás haverod lapjaiba, mit húz, vagy mit akar kijátszani. De azért a sokszinűsége miatt szórakoztató volt. Egyébként a Zolotoly gépi fordítású, és szerintem a jó angol tudás is kevés hozzá. Sok angolul leírt orosz szó maradt benne. Én németül próbáltam, de nem igazán értettem, csak összefüggéstelen szavakat. Az AMK ST-2-höz kel a Sensut javítása, bár ez már peccselt mód. AZ Eng_Trans_Full_v3_HOT_F- et töltsd le. Az indító parancs sor végére írd be közvetlen a -nointro szót. De miért nem az Autumn-al játszol lényegesen szebb. A fő karakterek ruhái lezserebb, és a grafikája nem rongálja a szemet annyira, mint az AMK-é. Ezt megtalálod a Cop-os összefoglalóban Saga oldalán van hozzá egy kis javítás is. Gond nélkül játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- BMW topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest