Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekesi132
tag
Sziasztok!
Ma reggel belekezdtem a játékba, de kissé bizonytalan vagyok a nehézségi szintekkel kapcsolatban. Elméletben, annyi a különbség, hogy magasabb szinten többet sebeznek a fegyverek, és sokan azt mondták, hogy a master difficulity alatti szinten nem érdemes elkezdeni, mert amint szerzünk jobb fegyvereket viszonylag könnyű lesz a játék.
Számomra, viszont két mutáns kutya leszedése is problémás volt, 4-5 lövés kellett egybe. Után, a parkolónál egy lövéssel leszedtek. Régóta nem játszottam egy FPS-t sem, alaposan kijöttem a gyakorlatból. Ezért érdekelne, hogy tényleg ilyen nehéz lesz végig, vagy a jobb felszerelés és a játék kiismerése sokat könnyít?Plusz, ha jól látom nincsen lehetőség feliratok beállítására, erre létezik valamilyen mod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Yettel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest