Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blizzardking

őstag

válasz Dhampir #6132 üzenetére

Ami túl könnyű az mindig unalmas. Ennyi erővel tolhatnánk a Duke Nukemet godmódban...
    Akkor már írjuk át azt is, hogy a kereskedők százezrekért vegyék meg a lepukkant puskákat, és a technikus egy rubelért javítson. Vagy az értéktelen zöld parazita melléktermék, ami szerteszéjjel hever az úton, érjen egy kisebb vagyont, és akkor nem kell futkosni rozsdás gépkarabélyokkal...
    Fentiek a saját véleményem, ha valaki másképp gondolja, teljesen tiszteletben tartom. Megfigyeléseim szerint ezeket a Stalkerokat inkább felnőttek játsszák, család, meló mellett, szóval azt is megértem ha valaki kicsit egyszerűsít a karrierjén. Én azért vagyok ilyen szigorú magammal, mert ha belelendülök, akkor jönnek a pontlövő, brutális sebzésű puskák 300-as tárral, nulla fogyasztású autók, sebezhetetlen páncélok, és csak eljutunk a god módhoz fél óra alatt. Egy Abakan szórás-csökkentés így is becsúszott :B

Roby71 - A Rétisün által linkelt megoldást én nem próbáltam, de a db fájlokat kicsomagolhatod ezzel. Parancssorból is működik, ha beteszed a kicsomagolót a játék könyvtárába. Én írtam hozzá egy egyszerű kis bat fájlt, ami sorban kicsomagolja a db-ket. Utána már tudsz benne moddolni.

Új hozzászólás Aktív témák