Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zeoos

tag

válasz remington2 #2358 üzenetére

Azért nem példálózom és győzködöm senkit konkrétan, mert nem az a tipusú ember vagyok, aki fölöslegesen vízet hord a Dunába. A válaszokból egyértelműen kitűnik, hogy valamiféle rosszul értelmezett erődemonstráció folyik itt a fórumon, mindenki marhanagy agy akar lenni és mondandóját nyakatekert nyelvezetben megfogalmazottan próbálja "eladni", kiollózva persze egy-két szakmai hozzászólás sorait, amit az internet más részeiről verbuvál össze.
    Csak nem képzeled komolyan, hogy egy egy javítócsomagban felsorolt (rengeteg) belepiszkálások minden egyes felhasználóra értendőek? Persze, hogy nem készítenek külön javítást a jóskapistának és egy másikat a vérpistikének.
    Széndékom szerint én csak a saját magam tapasztalatáról szándékoznék nyilatkozni, csak amikor valaki atyaúristen user a hozzászólásával nem csak, hogy kétségbe vonja az állításomat, hanem még baromságok tömkelegével (ritkább esetben valós okosságokat mondva) próbál rámkontrázni, akkor sajnos elgurulnak a gyógyszereim és én is megnyilatkozom.
    Vannak szavak, amiknek megvan a maga valós értelme és jelentősége. Teljesség igénye nélkül: flame, bug, gép fagyása ... és hasonlók (sorolhatnám napestig). Olvasom a hozzászólásokat és nagyon fel tud idegesíteni, hogy helytelenül szerepelnek az ilyen dolgok egyes irományokban. Én erre harapok, de ha nem hiszed olvass csak vissza és ha ennek tükrében értelmezed a beszólásaimat, akkor tudni fogod mi a fenéről papolok már ezer éve.
    Jó lenne már megérteni, hogy valóban létezik olyan amit bug-nak nevezünk, de sokan és sokszor csak odaszúrják a szót, közben fingásuk sincs mit jelent, csak dobálóznak vele.
    Hát ennyi az én bajom. Minden másról már előzőekben szóltam, a játékkal kapcsolatban nagyon szívesen beszélgetek akármikor és hidd el álmomból felébresztve is fogok tudni válaszolni, hiszen annyiszor és annyiféle képpen játszottam már keresztü-kasul.
    Lehet hülye a stílusom....elismerem ... de szerintem érthető és kész. Senkivel nem kívánnék szócsatázni, nem tisztem a győzködés sem, de rühellem az értetlen embereket.

Új hozzászólás Aktív témák