- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
válasz
hülyegyerek #3193 üzenetére
Tudod mi a durva: hogy miután elkészítettem a screent és később visszaléptem játszni eltűnt a warehouse átjáró jele, ergo kurvára nem bírok megint átmenni arra.
-
Sir Robin
tag
válasz
hülyegyerek #3184 üzenetére
Limanszkba én túlságosan is jól felkészülve léptem be. Fullos exo a tűzharcokhoz, anomáliák ellen seva, kb 5500 lőszer a tank géppuskájához (kb 70 kg), F2000+1500 töltény+60 db m203-as gránát, a Limanszkban felszedett gránátvető, bulldog vagy mi a neve+120 vog-25-ös gránát, 50 eü csomag, 50 sebkötöző, meg még pár jelentéktelen apróság (rpg; néhány tucat f1 gránát). Összfelszerelésem súlya olyan 165 kiló körül volt. Úgy nézhettem ki, mint Emilio Estevez, amikor bevetésre indult a Haláli fegyverben.
-
Sir Robin
tag
válasz
skeleton91 #3186 üzenetére
Miután a sztalkerek küldetéseit befejezted érdemes csatlakozni (mert lehet) a dutyihoz, vagy szabadsághoz. (SPOILER)Ugyanis, a dutyis oldalon egy pkm vagyis rp-74, freedom-nál pedig dragunov és egy exoskeleton a jutalom, amennyiben lenyomjuk az ellenséges tábort.(SPOILER VÉGE) Persze mindkettő ad még pár apróságot ezek mellé pl 10-15 ezer pénzt, lőszert ilyesmiket.
-
Sir Robin
tag
válasz
hülyegyerek #3175 üzenetére
Nem, a fosztogatókhoz nem tudok belépni. A sztalkerekhez csatlakoztam, Stringovnak is megcsináltam a kutyás küldetést, sőt minden infot megvettem tőle, amit lehetett. Ehh, néha igazán nyakatekert mondatokkal tudom kifejezni magam. Meg amúgy is hajnal fél 8-kor írtam az üzenetet.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Kareszovics #3191 üzenetére
Hát ja,én erre sosem próbáltam átmenni,kíváncsi vagyok,ottlesz -e a bár (mondjuk nem sok esélyét látom,hogy más lesz a raktártelep,mintha a vörös erdőből mennél)
-
VinoRosso
veterán
válasz
hülyegyerek #3190 üzenetére
nem a bár nincs benne, az az army warhousesbe vezet
-
Kareszovics
addikt
válasz
hülyegyerek #3190 üzenetére
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Kareszovics #3187 üzenetére
Az a bár ,ami az elsőben is benne volt?
Mert én azt nagyon hiányoltam a játékból...
Ha tényleg az ,akkor lehet,én is nekiugrok mégegyszer a Duty oldalán.
Amúgy én először a stalkerekhez csatlakoztam,és tényleg volt Exo a kerekedőnél,de ugyanúgy lehetett venni a szabadságnál,meg a szolgálatnál is...Csak meg kellett csinálni minden mellékküldit.Fosztogatókra én is kiváncsi lennék....Lehet,kicsit nehezebb lenne a játék
-
skeleton91
tag
válasz
Kareszovics #3187 üzenetére
Lehet én nem tudom mi lessz akkor ha a fosztogatókhoz csatlakozol valószínűleg sok ellenséget szerzel de nem biztos..
-
Kareszovics
addikt
válasz
skeleton91 #3186 üzenetére
Lehet igazad van, de most hogy pl. csatlakoztam a Dutyhoz, megnyilt a Bár fele az út ami valami fegyverraktárba vezet tán, hátha ott is telepumpálnak valami okossággal.
Más: ha már arról van szó, hogy kihez is érdemes társulni, akkor pl. a fosztogatókhoz van értelme? Mert akkor ugye kapásból balhéban vagyunk mindenkivel nem?
-
skeleton91
tag
válasz
Kareszovics #3185 üzenetére
Én a te helyedben a stalkerekhez(magányosakhoz) csatlakoztam volna mert ott ha fullra fölviszed a viszonyt jelző csíkot akkor tudsz az agropomi stalkereknél exoskeletont venni, 55 ru + a fejlesztések kb 35 ru nem olcsó de megoldható és megéri.Én legalábbis ezzel toltam végig a játékot és a kondíciója is kibírta végig.
Limanszk egy kemény hely, tankolj föl mielőtt odaindulsz.
-
Kareszovics
addikt
válasz
hülyegyerek #3184 üzenetére
Mielőtt visszamegyek Vörös Erdőbe szerintem kirobbantok egy fasza frakcióháborút a Freedom-mal (mert miért ne
) aztán újult erővel fogok bele a storyba.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Kareszovics #3183 üzenetére
Igazán nincs mit
Készülj fel,hogyha átmégy Limanszkba,akkor már nem fogsz tudni visszamenni fegyvert-páncélt javíttatni.Éppen ezért célszerű vinni egy pluszpáncélt,és egy pluszfegyót.Amiket meg ott találsz,azt nyugodtan dobáld el,mert úgysem tudod eladni.
Aztán többet nem okoskodok -
Kareszovics
addikt
válasz
hülyegyerek #3182 üzenetére
Sokkal jobbat csináltam.
Volt egy Yantari mentésem. Megcsináltam a küldit amivel stabilizálódik a Pszi kisugárzás; visszaballagtam a Dutyba Agropomban, beálltam hozzájuk, kaptam fegyvert-páncélt-mindent. Felvettem egy kis mellékest abbol is lesz zseton.
Kijavítottam a már meglévő páncélt, tehát ha Yantaron keresztül csak bujdosok, akkor két ép páncéllal indulok neki Vörös Erdőnek.
Erőt adtak a segítő hozzászólásaid; köszi.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Kareszovics #3181 üzenetére
Akkor az az érvényes ,amit írtam.Az alagútig el tudsz osonni,ott meg még kívülről ,gránátokkal nyírd ki szépen a mutánsokat.Ha mind megmurdelt,akkor osonj végig a kerítés mellett,aztán szabad az út a Yantari átjáróig.Onnan meg már sima liba a dolog.
-
Kareszovics
addikt
válasz
hülyegyerek #3180 üzenetére
Igen kb ott tartok. Sajnos a vörös erdei túravezető K.I.A.
Na mindegy... majd lesz valami
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Kareszovics #3178 üzenetére
Ha jól értem,igazából a mutánsokkal teli alagút után vagy valahol a harckocsi,meg a bazinagy tűzanomália közelében.Nincs más megoldás a visszajutásra,minthogy visszaosonsz valahogy Yantarig (az alagutat sajnos nem fogod tudni elkerülni,de a többi harcot megúszhatod),aztán meg kedves túravezetőink megoldják a dolgot.
Pénzre meg nincs jobb megoldás a gyűjtögetésnél.Ha megvan egy jópárszáz kilónyi fegyó,akkor meg szépen visszaviteted magad a clear sky kereskedőhöz,és meg van oldva afejlesztés. -
kmiki20
senior tag
Sziasztok,
Az erdész ad nekem egy küldid, h vigyek el neki vmi mágneses anomáliát. Minden szép és jó, de a bányában le lehet mászni egy "aknába". Kiváncsiságból le is másztam, de vissza már nem tudok. A létra nem ér a földig, találtam egy alagutat, de el van zárva a kijárat. Kérdés, hogyan tudok kijutni a "csapdából"? Mellesleg elég sz@r, mert a mindenféle lebeg a levegőben és természetesen nekem csapódik, 1-2 faládától elhalálozom
A segítséget előre is köszi
-
Kareszovics
addikt
válasz
hülyegyerek #3177 üzenetére
Ez mind szép és jó amit írtál, de a gond csak az, hogy élve Agropomba biztos nem fogok visszakeveredni.
A másik, ha vissza is jutok, nagyon korlátozott mennyiségű pénzem van ahhoz hogy egy igazán ütőképeset fejlesszek (persze kellő türelemmel elmehetek pénzt gyűjteni mondjuk Kordonba, mert oda az ért ha a fegyvered jó.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Kareszovics #3176 üzenetére
Ha nem balhéztál össze mondjuk a szabadsággal,meg a szolgálattal,akkor irány a kereskedő,és vegyél egy Bulat páncélt.Azt a szabadságos technikus tudja fejleszteni ,azt hiszem.(ha nem az lenne,akkor próbálgasd végig a többit)Ha esetleg nem tudnád fejleszteni,a Bulatnak alapból is elég jó a golyóállósága+a szakadásvédelme.
Ha nem így lenne ,akkor bocs,mert már nem vagyok biztos benne (én még a fosztogatókkal fejlesztettem a seva-t)
Mondjuk egy próbát megér,jobb ,mint egy újrakezdés. -
Kareszovics
addikt
Én most jutottam el Vörös Erdőbe, de (sajnos) két alternatíva áll előttem:
a., újrakezdem az egész kócerájt (nem fejlesztettem soha semmit)
b., valahonnan visszatöltöm (minimum Agropom).
Gyakorlatilag lőszer + fegyver szarásig, de a páncél 0%-os, HP cucc nulla. Az összes sztalkerpajtást meg felfalták a mutánsok.
Kicsit lehangolódtam most, nem tudom mit kezdejek a játékkal.
(cheat kizárva)
-
-
Sir Robin
tag
válasz
hülyegyerek #3173 üzenetére
Nem teljesen, mert a soc-ba már vagy 3x belekezdtem, de sosem vitt rá a lélek, hogy be is fejezzem. Pedig már egyszer Pripyatig eljutottam.
Még az jutott eszembe, hogy a CS-ben beállok fosztogatónak, mert van egy mentésem, amiben még nem csatlakoztam a stalkerekhez. Csak sajnos rá kellett jönnöm, hogy egy játéktervezési hiba megakadályoz ebben. Ugyanis az első küldetésem az lenne, hogy tegyem el láb alól Stringov-ot (azt hiszem őt kellett egyszer megmenteni a kutyáktól és ezután egy csomó rejtekhely infót lehetett vásárolni tőle), viszont őt már korábban felkoncolta egy csapat bandita. Így tehát: nincs célpont->nincs küldetés->nincsen belépő sem. Teljesen meg nem akarom újrakezdeni. Mindegy, egynek így is jó volt a CS. -
Sir Robin
tag
Tegnap végre(?) befejeztem a játékot. Egy kicsit bántam Limanszkban, hogy a tankról leszedett géppuskát vittem magammal. Sajnos azt nem lehet fejleszteni, így elég pontatlan meg nagyot rúg, viszont 2000 lövedék táranként azért odab@sz. Jobbhíján ezzel intéztem a közel harcot, többit meg Dragunovval, esetleg F2000-rel, kórházban meg szinte végig a dobtáras gránátvetővel nyomultam. Kivéve mikor az RPG-vel röptettem meg 2-3 monolitos csókát.
Kár, hogy a végét nem fejtették ki bővebben, mert szeretem a hosszabb lezáró animációkat.
Most, hogy ennek vége lehet, hogy én is felrakom az OL modot. Kíváncsivá tettetek, és az alap Stalkert úgysem játszottam még ki. -
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #3163 üzenetére
Amennyiben valakit érdekel az 1.0-ás megoldást választottam (hagytam fenébe mindenkit).
Alaposan összehaverkodtam a Freedommal, a főküldi iszépen alakul.
Tanács: ha segítettél már a Bolhapiacon Naprnak akkor nem tudsz későbbiekben csatlakozni a Fosztogatókhoz (bár a viszonyotok lehet semleges).
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #3168 üzenetére
passz. jókérdés.
-
hülyegyerek
addikt
Egy kis ízelítő a Vörös erdőben máig meglévő sugárzásból: [link]
-
hülyegyerek
addikt
válasz
- = Zk = - #3167 üzenetére
Hát igen,elég furcsa ,de nem baj.Beveszek vagy 5 szem Seduxent,és már mehet is a menet
Amúgy 3.nehézségi fokon nyomom.A 4. milyen lehet? Kapásból vérezve,és sugárfertőzötten kezdődik a game? -
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #3166 üzenetére
Win7 X64-re feltettem a SoC-t, és szépen fut.
mostjön a CS.
szidorovics bejáratánál nekem mindig is volt anomália. ugyértem az OL-ban. alapból perszehogy nincs...de ezaz elfoglalósdi nekem új.
-
hülyegyerek
addikt
Ez megint off lesz,de:
elkezdtem játszani az Oblivion Losttal,és úgy érzem,elég keményre sikerült.Nem elég ,hogy min. dupla annyi anomália van,mint a SOC-ban,mellé még teljesen váratlan pillanatokban meg is támadja egyik frakció a másikat olyan helyeken is,amik az alapjátékban fixek voltak (pl. most a szidorovics boltjánál lévő falut elfoglalták a katonák,ráadásul a bolt bejáratánál ott termett egy random anomália .) -
VinoRosso
veterán
CoP infok ha valakit érdekel esetleg [link]
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Isteni szerencse folytán megmaradt az az autosave ami áthoz a Szemétdombra, ezért az eddigi tapasztalatokat figyelembe véve az alábbiakat csináltam eddig (tiszta lappal kezdve).
Megérkeztem a Bolhapiac nevű komplexumhoz, ahol összebarátkoztam egy Dühödt Napr nevű csókával, akinek elnyertem bizalmát egy-két egyszerű küldetéssel, és felajánlotta, hogy ha felszabadítom a Koncentárciós tábort, akkor az nekünk nagyon kakas lesz.
És itt nyomtam egy Save-t és elkezdtem gondolkodni mi tévő legyek, mert a lehetőségek most még igencsak sokrétűek:
1.0, a legegyszerűbb: itt hagyom a picsába az egészet, mindenkivel semleges leszek és viszem tovább a főszálat
2.0, legkomplikáltabb: felszabadítom a tábort kínkeservesen (ugyanis a mellé szegődött katonák az első gránátzáportól meghalnak) és felveszem az ajándék csúzlit, ami mellett olyan anomália rengeteg van, hogy egy állig felszerelt Monolith-ninja is felfordulna.
2.1, ha felszabadítom a tábort onnantól kezdve semmit nem tudok kezdeni se a Bolhapiacos kontakttal, se a Fosztogatókkal (értelem szerűen enemy-k lettek).
2.2, ha felszabadítom a tábort, akkor ajánlják fel a Bár kapujában álló Freedomosok, hogy iktassam ki velük a Bolhapiacot
2.3, mellékesen 2 perc alatt visszafoglalják a fosztogatók a Konc. tábort, amint elhagyom a helyszínt
3.0, érdekes koncepció, de beállok FosztogatónakMellékesen jegyzem meg, hogy most is megnéztem, addig amíg nem szabadítod fel a tábort, addig a Freedomos katonák nem ajánlják fel azt, hogy a Bolhapiacot eltöröljük a föld színéről.
Nos nagyjából ennyi, bocsi ha kicsit bő lére eresztettem.
-
Sir Robin
tag
válasz
Kareszovics #3155 üzenetére
Szerintem a koncentráló táboros küldetés ott ér véget, hogy meg kapod az infót a rejtekhelyről a kiszabadított csákótól.
A bolhapiacos vérengzést csak a legközelebbi helyőrségnél ajánlották fel nekem, csak dutyisok. Fosztogatók voltak ott eleinte, de ők (akik harcolnak a stalkerekkel) nem adták ezt a feladatot.
-
emre
veterán
válasz
Szia!
A bolhapiacot én sem foglaltam el, nem írtottam ki és nem volt semmmi gond,A koncentrácós tábort nem értem
A fosztogatók újratermelődnek, ilyen megbízásokat folyamatosan fogsz kapni.
Miért kellene dumálni a freedommal?Üdv emre
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3159 üzenetére
megköszönném
-
Kareszovics
addikt
válasz
- = Zk = - #3158 üzenetére
Na majd akkor dobok fel screeneket hol is tartok most, meg kire gondolok.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3157 üzenetére
hmm...
akkor nagyon nem vágom eztaz "Ecseripiacos" sztorit....
épp most készülök visszamenni Lebegyevhez, hogy elfoglaljuk a hidat...hmm.. -
Kareszovics
addikt
válasz
- = Zk = - #3156 üzenetére
Semmilyen mod nincs, sima alap Clear Sky, eredeti 1.5.08 patch ennyi.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
melyik moddal nyomod, ha szabad kérdezni ?
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Eljutottam Szemétdombig; eddig kakas a game, de most kicsit szopatva érzem magam
FIGYELEM - SPOILER VESZÉLY
1. lespanoltam valami Bolhapiacosa faszival (Dühös Noob, nem tom mi a neve) és fel kell szabadítanom a koncentrációs tábort. Ezzel nincs is gond, utána valami ajándék fegyót össze lehet kapni, de utána semmit nem bírok kezdeni a faszival, amikor meg visszamegyek a Koncentrációs táborba mindenki halott és megint tobzódnak a fosztogatók:S
2. ha nem is viszem tovább ezt a bolhapiacos sztorit, akkor tudok dumálni a Freedomosokkal, de azok meg azt mondják számoljuk fel a bolhapiacot... minden elvemmel ütközik, hogy akinek eddig segítettem most megfingassam
Aki már végigtolta ugyan mesélje már el mit csinált? (mert azt is láttam, hogy a fosztogatók mellé is be lehetett volna állni, de nem akartam)
-
romero28
senior tag
válasz
hülyegyerek #3150 üzenetére
végigolvastam köszi
holnap teszem fel a soc-ot !
persze ol-moddal megspékelve
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #3152 üzenetére
nekem nem a barátom
-
hülyegyerek
addikt
válasz
- = Zk = - #3151 üzenetére
Gugli rulez
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #3150 üzenetére
jéé. nemis tudtam, hogy ipon letesztelte
-
kmiki20
senior tag
Milyen console-parancsokat ismertek C.S.-hez? Fps-t, hogyan tudom megjeleníteni játék közben?
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #3144 üzenetére
gondoltam , hogy tetszeni fog
majdnem annyira várom , mint az első stalkert annak idején
-
romero28
senior tag
válasz
Sir Robin #3141 üzenetére
jól emlékszel . nagyjából olyasmi lett volna mint a boiling point(xenus)-ban , vagy az operations flashpointban . mikor megtalálták a kiadójukat ,akkor eszközöltek több változást a játékban , akkor keerült ki sok minden a játékból és nevet is akkor kapott újat (ol helyett soc) ja és akkor az alap fejlesztőgárdából páran ki is váltak emiatt...
de abból csak hasznunk lehet , mert ők fejlesztik a metro 2033-at.ha nem hallottatok még róla akkor itt egy kis ízelítő:[link] -
Sir Robin
tag
válasz
- = Zk = - #3140 üzenetére
Több kisebb pálya helyett egyetlen hatalmas terület. Mintha eleinte, úgy 2002-3 tájékán így reklámozták volna a Stalkert.
-
- = Zk = -
félisten
ennek szívből örülök
#3136) romero28: a járművek vezethetőseg egy kissebbfajta hekkeléssel érhető el. tudtommal. igen az alvásigény bekerült, de ezt az egybefüggő területet, nemértem, nálad mit takar...
valamint ajánlom figyelmetekbe a Picasa galériámat, ahol csináltam pár képet a Stalkerekről.
[link]Picasa Webalbum...
a legszembetűnöbb változás, az a grafikai részen látható. aztán a játékélményen is csiszoltak nem keveset.... és lehetne sorolni, mi változik az OL moddal.
aki valaha próbálta, és szereti a sztalkert, annak kötelező! kipróbálni... -
Xelo
addikt
válasz
- = Zk = - #3119 üzenetére
köszi, sikerült
-
hülyegyerek
addikt
válasz
--Disztroj-- #3135 üzenetére
Nekem 8800gtx-em volt ezelőtt,ami teljesítményben kb. egál a 4850-el,és én csak antialiasing,meg Vsync nélkül kaptam normális fps értéket,meg persze dx9-ben.
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #3133 üzenetére
az OL 2.2 mod mit tud valójában
mik azok a játékelemek amik belekerültek plusszba az alap játékhoz képest
annyit tudok , hogy az oblivion lost úgy indult , hogy vezethető járművek lesznek benne , meg egybefüggő terület , meg talán alvásigény . ezeket rakták volna bele az OL 2.2 modba
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
hd4850el tudtok valami jó kompromisszumos beállítást ami jó dx10re 1680asfelbontás mellett?
Előre is köszi
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #3133 üzenetére
jaah. és az 5: Total Faction War. de ezzel még én speciel nem nyomtam...
-
Sir Robin
tag
válasz
kmiki20 #3131 üzenetére
A napárnyékok kikapcsolása jót tesz a teljesítménynek. Ezen kívül a napminőséget, napsugarakat, önárnyékot, látótávot szoktam levenni közepesre vagy rosszabbra ha nagyon kevés az fps. Az élsimítás nálam ki van kapcsolva. Ja és persze az anizotropikus szűrést is szoktam néha babrálni.
-
kmiki20
senior tag
Multiplayerrel játszik vki? Én próbáltam, de nagyon magasak a pingek (átl. 70-80, és 8MG-s dsl-em van
). Esetleg "magyar" szerver nincs, vagy szerverlista?
Valaki segítene belőni a játékot, konkrétan melyik csuszkát, hogyan állítsam be, mit kapcsoljak be/ki, hogy a lehető legjobban fusson, de azért csúnya se legyen.
5600+, HD3870 (512mg) ,2gb ram, win7RC1 opr. Minden alap órajelen megy.
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #3123 üzenetére
azt hogy érted , hogy mind a 3 stalkerrel futsz
a 3. netán a stalker beta lenne , ami az oblivion lost akart lenni anno
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #3123 üzenetére
tudsz te valamit
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #3121 üzenetére
próbáld ki . nem bánod meg
állati jó móka és nyomatja az adrenalint
persze a valóságban is este legyen -
- = Zk = -
félisten
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #3119 üzenetére
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
egy igazi STALKER megvárja , hogy besötétedjen . Akkor megy át oda egyszál késsel .
Aztán azzal a késsel elkapja az első járőrt . persze lámpát nem nagyon használsz , mert kiszúrják .a hullától elveszed a zsákmányt . 4-5 őrrel végzel így , szépen sorjáben . a tőlük elszedett fegyverekkel meg lőszerrel már simán ki lehet irtani az egész koszos bagázst ...
én így csináltam
persze mindenhol azt ajánlják amit te , az a könnyebb és időtakarékosabb . kérdés mi a cél ?
minél kevesebb idő alatt kivégezni a játékot
avagy:élvezni minden percét , mozzanatát -
- = Zk = -
félisten
ez az amikor elhagyod a kordont, ugye?
alagútból lépsz ki. előtted keresztbe egy kidőlt fa, valamint szidorovics közli veled, hogy őrültség volt odamenned, és hogy a katonaságtol egy stalker csakis egy golyót kaphat. ha ezaz, akkor netégy semmit. ugyértem ne hadakozz velük, majd később
amit én tettem: sprintben kikerültem a baloldalon lévő keritést és elfutotam balra... ahol tudtam fedezéket kerestem. pár másodpercre csak...és futottam tovább...
de vigyázz, mert lesz egy kis szakasz ami roppant sugárdózisos...túllehet élni.
ha rádszól szidorovics, hogy gratuláljon amiért megléptél a hadsereg elől, szól hogy nézz be hozzá...és a sztori folytatódik
remélem segitségem érthető volt. próbáltam előszedni legjobb írástudásomat -
Xelo
addikt
emberek, most kezdtem neki a játéknak és valamit nem értek. most érkeztem át swampsból cordonba, és ugye ott a merc camp rögtön egy lépésre. nah ha én kilépek abból a ?barlang?szerü valamiből, ahol kezdek, rögtön riadót fújnak h STALKER DETECTED, OPENING FIRE! és gépfegyverrel agyonlőnek. ha egy fa mögé elbújuk akkor elcsendesedik, kiküldenek pár embert, akiket le is tudnék gyűrni de ha kimozdulok a fa mögül megint STALKER RATATATATA és halott vagyok. merre kéne menni? próbáltam guggolva, futva, stb..
-
Sir Robin
tag
válasz
hülyegyerek #3113 üzenetére
Jah, ott is pofátlanul gyorsan respawnol.
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #3112 üzenetére
1.5.07-el toltam végig , azóta akkor ezek szerint single módhoz nem nyúltak
-
hülyegyerek
addikt
Szemétdombon teljesen felesleges a "foglald el,védd meg" típusú küldikkel bíbelődni,mivel én akárhányszor foglaltam el egy pontot ,elmentem onnan,és újratermelődött az ellenség. (ez fokozottan igaz a csarnokra:ha átmégy egy másik területre,automatikusan elfoglalja az ellenség)
-
romero28
senior tag
scs hanyadik patch-nél tart jelenleg ?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3106 üzenetére
hát az előfordul...
-
Sir Robin
tag
Tegnap teljesen kiakasztott ez a C.S.y. Chernobil! Agropromban vagy 15-ször eljátszotta a következőt: a stalkerek helyőrségeit megtámadták a fosztogatók/mutánsok->jött a hívás, hogy menjek segíteni->mire kettőt léptem, már kaptam is az üzenetet, hogy sikertelen a küldetés, mert lenyomták a stalkereket.
Azt persze nem bánom, hogy a folyamatos harcok miatt tonnaszámra hordom a dílerhez az összeszedett fegyvereket.
-
Kareszovics
addikt
válasz
- = Zk = - #3104 üzenetére
Még nem; SoC-ot 1x toltam végig, aztán belefogtam vagy 2x, de az idegrendszerem felmondta a szolgálatot útközben.
-
Crytek
nagyúr
Ebben a gamben lehet saját timedemot készíteni ? Ha igen hogyan?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3103 üzenetére
SoC 2009 Complete mod-ot nézted/próbáltad már?
-
Kareszovics
addikt
válasz
- = Zk = - #3102 üzenetére
Nem lesz gond, csak sokkal összetettebbnek érzem, mint a SoC-t.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3101 üzenetére
félig meddig igen. mert van pl hogy a mellékküldi nehezebb, mint azt reméled. pl kispuskával bloodsuckerek ellen, necces lehet.
de figyi...tégy belátásod szerint. ha megkedveled a játékot, ugyis ujrajátszod majd. más taktikákkal stb. ezt garantálom...mi pont ezt csináljuk. sokadjára játszuk... -
Kareszovics
addikt
válasz
- = Zk = - #3100 üzenetére
Zk & hülyegyerek
Akkor, ha jól értem érdemesebb előbb mellékküldizni-pénztkeresni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest