Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
gere79
csendes tag
-
konas
senior tag
Hello.
Aprocska problema:nem birok a jatekba,a Beallitasok menupontba belepni??
Tapasztaltatok mar ilyet...?1.5.7-es patch- el -
emre
veterán
-
Vladi
nagyúr
Dragunov puskát hol tudok fejlesztetni? Azt ne mondjátok, hogy a szabadság bázison, mert azt már kifüstöltem.
-
emre
veterán
válasz
[lAyCsI] #2887 üzenetére
A realitás az, hogy a exoskeleton prototipus váz terhelhetőség valóban 500kg körül van.
Egyszer linkeltem is képeket róla a discoveryn adott műsorból.
Igaz a Shadow Of Chernobyl topikbaÉn egy gyenge, szar szemét alak vagyok, és nem szenvedni, hanem szórakozni akarok.
De természetesen minden tiszteletem azoknak akik ragaszkodnak a tervezők által megalkotott feltételekhez, pláne ha ezeket a legnehezebb fokozaton tolják végig.
-
P2000WRC
tag
Probléma megoldva: a 07-es javítás segített. Le voltam maradva, még 04-est használtam...
-
P2000WRC
tag
válasz
Medvelászló #2882 üzenetére
Üdv!
Szerintem izlés kérdése...nekem a CS jobban tetszik, mint a SOC, de az OL feldobta.
Most meguntam az OL-t is, és újra nekiláttam a CS-nek, de gondom támadt: nem tudok a Kordonból kijutni.
Kidob a deszktopra, akármelyik pályára akarok átmenni.
Amikor először játszottam vele, akkor is volt ilyen gondom, de csak ritkán fordult elő, és akkor a travelfix segített. Most már az sem...
Ötlet? -
Medvelászló
senior tag
válasz
frame>24 #2879 üzenetére
Nekem a SoC-ban sem voltak Zupperhíró cuccaim,csak némi sugárzás elleni drog,ill elsősegély csomi,ezekkel át tudtam vészelni a kitöréseket és nem kellett bujócskáznom a gép ellen mint valami elb.szott gyerekjátékban mint ahogy azt a gép teszi velem,szerintem ezt ki kellett volna hagyni a gémből.Viszont azt hozzá kell h.tegyem ha lehetőségem adódott én próbáltam olyan helyre behúzódni ahol kevésbé ér a sugárzásÉn az artikat ált golyóállóságra ill pszi sugárzásra fejlesztem ,nem kitörések ellen!Nekem ez a játék hatalmas csalódás
Kb 2 -2 és fél telihold óta nem játszottam vele,sacc a felénél lehetek,de nem is játszom végig mert nagyon bénára sikerült
-
-
frame>24
addikt
válasz
Medvelászló #2801 üzenetére
[Kicsit visszaolvastam, gondoltam adok a game-nek még egy esélyt. 1.5.07...(ugye nem kell mondanom, a 1.5.08-as patch-el mérnem tudok menni?!
) ]
Nah, a kitörésre reagálva:
szvsz ez ilyen sztroi elem, nekem úgy rémilk, az előző részben, (ami ugye tkp. később játszódik), PONT AZ volt a különös képességed, hogy túléltél egy kitörést, amit más senki. Namost, ha minden igaz, akkor itt nem ugyanazok vagyunk, mint az előző részben, tehát a kitörést sem tudjuk superhero-ként túlélni...(könyvet nem olvastam, úgyhogy ennek fényében rúgjatok)
Ugyankkor, látom sokan írjátok, hogy a kitörések elől irreális menekülési időket ad.
Lehet, hogy mégse teszem fel... -
Vladi
nagyúr
Ez a játék szívat engem. Megyek Jantarba. Azt mondják, jönnek a zombik, védjem a táborukat. Jóvan, leabálom őket. Utána:
- Istennek hála, (meg Heg a zsoldosnak) visszavertük őket.
- Ebből a táborból, csak néhány golyót kaptak a fejükbe.
(És Heg a zsoldos? Nem kap zsoldot? Sóherek!)
Aztán visszaérek a szolgálat területére, kapom a nyakamba a kisugárzást. Cammogok jó 65 kilónyi akm-el megrakva - persze nem kaptam zsoldot - erre 21 perc hátra. Na jó 10 méterrel a menedék előtt kaput.
Visszatöltök, összes cuccot elhajítom, rohanok mint a veszedelem, erre hol a kisugárzás?? Aaarrgghhh.... -
emre
veterán
"zavaros tekintettel, habzó szájjal értelmetlen szavakat mormolva bolyonganék a zónában őrült módjára mindenre lőve ami mozog"
Szerintem nincs ezzel a hozzáállással semmi gond
Én épp most raktam fel a játékot újra, és megpróbálom visszaplántálni bele az előző mentéseimet, meg a kismillió mod-ot amelyek segítségével kedélyes délutáni kirándulássá degradálom a játékot.
-
Vladi
nagyúr
Meglett, végre!
sp:
Persze nem találtam meg a pda-t a csatornában, amit kellett volna. De a kijáraton visszamentem és ott volt. A sors fintora, hogy ugyan abba az üregbe kellett bemászni, amit a Csernobilban sem találtam meg először.Köszi a segítséget emre! Nélküled még mindig zavaros tekintettel, habzó szájjal értelmetlen szavakat mormolva bolyonganék a zónában őrült módjára mindenre lőve ami mozog.
-
[lAyCsI]
addikt
az miért van hogy eldugtam valahol egy felpimpelt csúzlit,
és mire visszamentem érte csak egy simát találtam helyette uabból a típusból?? -
emre
veterán
Kb. a nyil irányába kell haladni aztán pár száz méter után lesz ott pár duty-s akik snork vadászatra készülnek. No onnantól légy résen.
Nekem egész addig volt jó a bulat ruci amíg nem fejlesztettem fel a seva-t, illetve az exo-t.
Ennél szerintem a duty-s psz9d is jobb
Nekem a thunder jobban bejött az eredeti skulóval, mintha nagyobb lenne a sebzése.Ja, akkor ez nem az, oda a freedom tábor mögött kell lemenni a fosztogatók irányában lesz egy csatornanyílás
-
Vladi
nagyúr
válasz
Messzala #2852 üzenetére
Na itt egy kép a küldiről. Valami csatornát kell keresnem. Ott, ahol a vizet kellett a mutánsok nyakába engedni?
Ilyen páncélom van most. Viszont a szolgálatos technikus nem hajlandó jobban felhúzni nekem. Ezeket ki szereli legjobban?
Kell a francnak a seva suit.Még egy kérdés: Tunder S14-et érdemes úgy átalakíttatni, hogy belemenjen az akm skuló? Mert abból rengeteg van.
-
emre
veterán
válasz
M@trixfan #2856 üzenetére
Az erdésznél amikor meg akar jutalmazni valami küldetetésért.
Asszem a bányából kell elhozni valamit, és ha nem vagy pertuban a duty-val akkor elég macerás a küldi.
Szóval amikor a meg akar jutalmazni az erdész sikeres küldetésért, nem válaszolj, hanem lépj ki (esc), majd megint vissza, erre fel az erdész megint meg akar majd jutalmazni és így tovább.
Én elég pofátlan voltam, mert kb 100db vintart szedtem így össze amiért asszem 20k ru/db körül fizetett a kereskedő.Remélem érthető voltam, ha nem keress rá a topikban
mod: én csak a tiszta égboltal bizniszeltem, de anomáliáért talán at öreg Sidorovics adja a legtöbbet. Yantar szar hely lett, 1-2 ruha van csak ha jól emlékszek......folyt köv.
-
[lAyCsI]
addikt
tegnap Agropromban, vagy hogyhíjják
leszedtdék a Fosztogatók az egyik katonát és ottmaradt a Vintorez-e... tyűanyám örültem neki mint majom a farkának, bazi jó a csúzli
-
M@trixfan
addikt
Artifactekért melyik trader ad a legtöbbet?
-
Messzala
csendes tag
Überbrutál anomáliákban ütősebb ereklyék vannak. Néha több is egyszerre. Olyan helyeken nézz körül, ahol a földből mintha karmok állnának ki vagy nagy hasadékban van sok anomália. Ilyenek vannak pl. Yantarban, dark valley-ban vagy agropromban. Szerezz veles detektort, mert az a legjobb. meg egy seva suit se ártana...
"Viszont azt mondjátok meg nekem, hogy a szolgálat környékén hol lehet megtalálni a stalkereket akiket keresni kell történet szerint. Én sehol sem találom."
Mire gondolsz? Az Agroprom bázisra? A komplexum egyik táborában vannak a szolgálatosok a másikban meg vagy 30 stalker
-
Vladi
nagyúr
válasz
Messzala #2847 üzenetére
Sok a meló a zónában, nincs mindig időm ilyen kacatokkal vacakolni
Köszi a tippeket, már találtam is párat. Tényleg nagyon nehéz felkutatni. Viszont egy csomó pénzt adnak értük.
A páncélom meg olyan, hogy csak fejlesztés után lehet rárakni.(#2850) [lAyCsI]
Szerintem érdemes. Tekintve, hogy a játék egyik lényege a bandázás.
Plusz egy csomó feladatot és cuccot, pénzt lehet szerezni. Nekem már vagy 300 kilónyi cuccom van összegyűjtve. Mire azt elcipelem a kereskedőmig...
Szerintem én minden frakciót ki fogok próbálni. Van egy mentésem, ahol a legtöbb közepesen barát, úgyhogy onnan akárhová be tudok állni.Á idén el leszek már ezzel a játékkal.
Viszont azt mondjátok meg nekem, hogy a szolgálat környékén hol lehet megtalálni a stalkereket akiket keresni kell történet szerint. Én sehol sem találom.
-
M@trixfan
addikt
Seva ruhát páncélzat vagy biohazard irányba érdemes fejleszteni? Még nem találtam elég artifacot ahhoz, hogy pontosan tudjam mit lehet a legjobban artifacttel pótolni.
-
idiot
tag
Nagyon állat ez a játék!
-
Messzala
csendes tag
Azért nem találtál eddig, mert ezekszerint nem is kerestél még...
Az ereklyék a Clear Sky-ban nem láthatók, mert benne vannak az anomáliákban. Detektor kell a felkutatásukhoz. Ebből következik, hogy némely ereklyét csak erős védelemmel ellátott ruhában lehet megszerezni, mert szó szerint bele kell sétálni érte az anomáliába. Ha már szinte ott van az orrod előtt a detektor szerint, akkor válik láthatóvá. Ja és szorgalmasan kell dobálni a csavarokat is. Egyébként rögtön a játék elején kapsz detektort a Clear Sky bázison és el is mondják hogy kell használni...
-
Vladi
nagyúr
Van pár észrevételem/kérdésem.
Már elég sokat toltam. Beálltam kötelességhez. Azóta naponta 3-4 kitörést kapok a nyakamba. Ez normális? Befoglaltuk a szabadság bázist - ki is tömtek utána pénzzel - de azok állandóan újjászületnek. Sose fogynak el?
Ja ereklye: létezne, hogy eddig egyet sem találtam? Se rejtekhelyen, se hulláknál se semmi. Mi lehet a gond?
-
sesshou
senior tag
Üdv nem tudom találkoztatok e már hasonló problémával, de nekem felmerült egy olyan gikszer ami már más játékokban is hogy az egér kb negyed vagy fél másodpercel később regál mint ahogy én valóban mozgatom nem tudja valaki hogy ez mi miatt lehet? ram vga esetleg cpu?
-amd 6000+
-2G ram
-radeon hd3870 -
M@trixfan
addikt
válasz
[lAyCsI] #2838 üzenetére
Még kb a játék első harmadában vagyok de nagyon hamar meglett a Seva. Simán vettem egyet a Stalker bázison ha jól emlékszem. Amúgy fegyverek kihagyásával rengeteg pénzt lehet spórolni, de mivel gyűjtő vagyok ezért szinte mindegyikből fejlesztek egyet magamnak. Nameg nem kilóra megy ezl nem is akarom egy nap alatt végigtolni
-
M@trixfan
addikt
válasz
remington2 #2836 üzenetére
Az van, csak nem a Clear Sky-ban. Clear Sky-ban sajnos Rostok sincs
-
Elisha_
tag
Tudja valaki hol vannak a játékmentések, ki szeretném másolni mert újra lesz rakva a win?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Quiksilver #2829 üzenetére
az tuti...
veszélyes hely ez a zóna -
Vladi
nagyúr
Na most elakadtam.
A fejlesztéseket a technikusoknak honnan lehet megtalálni? Konkrétan a szabadság bázison kért pár dolgot a technikus, és a térkép szerint a szabadúszóknál lehet megtalálni. Ott is vagyok az arcnál, de nem tudom hogy csikarjam ki belőle az infót.
Vagy lehet az a gond, hogy nincs nálam a saját pendrájvom? Csak egy ilyen talált.A másik, hogy most meg kellene találnom a stalkerek titkol helyét. De hogy hol?? Mindegy, ne áruljátok el, majd meglelem.
-
GelliuS
csendes tag
válasz
Quiksilver #2824 üzenetére
bocsbocs Quiksilver...
-
GelliuS
csendes tag
válasz
Quiksilver #2824 üzenetére
köszi Quicksilver! Amúgy tényleg egy kart kell meghúzni a toronyban.
-
kesi67
csendes tag
Helo mindenkinek!Nos, sajnos elakadtam itt vagyok a katonai raktárnál,kinyirtam a katonákat , felmegyek a rádios toronyba ,de nem történik semmi.Ha visszamegyek a faluba és beszélek a zsoldosokkal, sem megy tovább a küldetés.Mi lehet a probléma?
-
GelliuS
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom, héhányan végig vittétek, hátha tudtok segíteni.
Már az eromu tövében vagyok, Lebegyev kiadja az utászt, hogy pörköljem szét a seggét Sterloknak gaussal. Én lövöm is ameddig csak látom, aztán gondolom elterepolát valamerre. Én is nekiiradomok, és megyek a nyíl után teleportról teleportra... nyilván 5mp-ként quck save-elek, mert szitáválonek állandóan. Közben Lebegyev cseszeget, hogy lojjem má' de én sehol nem látom ebben a forgatagban Sterlok urat. Majd eljutok a kijelölt pontig ahol a kamera madártávlatból bemutat egy terepet és utasít, hogy na most aztán lojjél, csak egy a para, nincs ott senki... Hol van Sterlok, hogy lehet kinyírni? Próbáltam gyorsabb lenni, elobb elindulni, de semmi haszna.
Köszönöm: GelliuS -
remington2
senior tag
Az Oblivion Lost maga az "eredeti" első STALKER lett volna (high concept). Csak eltelt 4-5 év, és átalakult. Sok minden kikerült, megváltozott azzá, amelyet az SoC-ben látni lehet. A mod visszarakott/megváltoztatott jónéhány dolgot az eredeti koncepció szerint, de momentán egy sem jut eszembe
Külsőségek: több és jobb fegyver, nehezebb játék, jobb vadvilág és időjárás, új szörnyek, javított AI, artifact mutációs képesség (receptből anomáliák segítségével articsinálás), végtelenített játékmenet (a vége után lehet mászkálni), fejlesztett frakcióharc, stb,stb. -
emre
veterán
Keresés a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl topikban, random...
-
Vladi
nagyúr
válasz
Medvelászló #2817 üzenetére
Láma kérdés, de mi is pontosan Oblivion Lost? Most csak a német oldala jön be.
Hallottam már róla, de mire kijött én már nem stalkereztem. -
Medvelászló
senior tag
Szerintem ez a gém még messziről sem olyan jó mint az elődje ill az Oblivion Lost 2.2.Nekem már kb 2 hónapja fent van a gépemen,de még nem játszottam végig,/közben az OL-t már 3 szor végig gyűrtem/,szerintem nem is fogom.Ebbe a játékba szerintem sok idióta dolgot raktak.
-
emre
veterán
Nagy általánosságban nem voltunk hasraesve a game-től
Szerintem 07-ig szinte játszhatatlan volt.
Aki kicsit jobban szereti a zónát az a SOC oblivion lost mod-dal tolja
A CS-re ilyen kaliberü mod tudtommal még nincs.Én innét szedtem le a mod-okat, de mivel többet is felraktam előfordult hogy akadtak. Tesztelni kell rendesen. Ráadásul még a 07-es patch-al toltam végig.
A mod-ok többsége kompatibilis volt vele. Egy kalappal -
Vladi
nagyúr
Nagy itt a csend. Mindenki játszik, vagy már uncsi ez a gém?
Én még csak most kezdtem. Nézegetem a modokat. Valami fegyver szerelő mod kéne (trader, repair?).
Meg keresek jó fegyó szkineket is. -
Vladi
nagyúr
Nokérem! Beszereztem én is, most települ. Jön már le a 8-as patch is. VGA drivert frissítsek? Mi kellhet még?
-
[lAyCsI]
addikt
sziasztok,
SPOILER:
tegnap pont ott hagytam abba a játékot amikor a szemétdombon 2 szemétláda fosztogató lenyúlja az összes cuccom meg pénzem
nyugtassatok meg hogy vissza lehet szerezni -
VinoRosso
veterán
-
M@trixfan
addikt
válasz
Medvelászló #2801 üzenetére
SOC-ban csak OL mod alatt van rendszeres kitörés, de már ott is mindig elfelejtem az artifact recepteket és kis kihagyás után azt sem tudom melyik arti mire jó már
Az a legnagyobb baj, hogy nincs már időm eleget játszani számítógépen pedig nagyon szeretem
-
Medvelászló
senior tag
válasz
M@trixfan #2799 üzenetére
Szerintem az is hatalmas baromság hogy a kitörések elől el kell bújni,ráadásul olyan helyre küld a gép ahol simán meghalna a Zsoldosom!Én a Soc-ban több kitörést túléltem már a szabad ég alatt.Rengeteg dolog el lett cseszve ebben a játékban,látszik hogy hamar összecsapták
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Asztrofotózás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest