Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #1798 üzenetére
Elvileg ide:
C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-STCS\
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
remington2 #1797 üzenetére
Köszi.
És erre vki?:
Nemtudjátok a játék hova menti az f12-vel készített screenshot-okat? -
remington2
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #1796 üzenetére
Sok mechanic van, minden frakciónak legalább 1. A stalkereknek kordonnál a hídon túli bázison, de van a dutynak, freedomnak, és még egy a stalkereknek agropromban. Meg a banditáknak is, bár velük elég korán rossz viszonyba lehet kerülni. Később is vannak még, de arra még nem jártam (Limanszk).
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi.
Nemtudjátok a játék hova menti az f12-vel készített screenshot-okat? Hangsulyozom nem a Fraps-el készített, hanem a játék által készített screen-ekről beszélek. Sehol nem találom. Se dokukba, se ott ahova a játékot tettem.Ja és még az érdekelne hogy tuningos szaki csak a Tiszta égbolt(clear sky) bázison van? Kordonbol szar dolog csak azért visszamászkálni. Aztán meg mikor mennék vissza a kordonba meg állandóan a hülye mg elöl rohanni. Biztos van máshol is olyan szaki aki a fegyokat buherja, csak nemtom hol.
-
remington2
senior tag
Amikor először jutottam oda, az első végigjátszásnál, nekem megjelent ott egy guide, aki már el tudott vinni ide-oda. Annyit kell ehhez - elvileg - csinálni, hogy támogatod az ott lévő stalker-csapatot, akik a zombik ellen harcolnak. Én segítettem nekik elég sokat (vagy háromszor visszavertük a zombikat), és miután megköszöni, az egyikük guide-dá válik(vagy csak jön egy csapatnyi erősítés) úgy, ahogy az új területek elfoglalásánál szokott lenni. Kifelé ez az út, de gondolom, ha van itt guide, akkor ide is lehet útvonalat választani máshonnan. Bár ezek meg függenek az adott területen dúló bandaháborútól, mert csak oda visznek, ahol biztonságos az érkezés.
A kihalt army indoklása érthető, én is segítettem elfoglani (freedom 4eva
). Fegyvert javítani tud az erdész is például, meg még sok "herélt" trader mászkál, csökkentett készletekkel (fegyvert nem árul / vesz, 5000 rubel környékén van a költségvetése, stb). Ilyen a garbage-es stalkereké is, ő éjszaka engedékenyebb kicsit, de akkor sem teljes értékű kereskedő. A fegyverfejlesztők meg specializáltak, így alapesetben sem kezelnek mindenfélét.
-
Chrom
tag
válasz
remington2 #1793 üzenetére
Gondolom ez azért van, hogy kövesse a story-t. Vagyis mivel 1 évvel járunk a SoC története előtt, ezért van kihalva Army warehoues, mert itt próbálják meghódítani az egyes frakciók.
én pl itt segítettem a freedomosoknak elfoglalni a bázist, így egyértelművé vált, hogy ők fogják majd azt uralni a későbbiekben, ahogy ez a SoC-ban látható is.
Utal is rá a szöveg, hogy ott akarják megvetni a lábukat...
Limanszk-ban van a pálya elején egy személy aki javítja a fegyókat és a felszerelést, de vásárolni nem lehet tőle... ezt tényleg hiányoltam én is.
Viszont még 1 sajnálatos dolgot vettem észre, vagyis nekem 2 végigjátszásnál sem volt elérhető, hogy Yantar-ba sehonnan se tudtam utazni. Vagyis nem tudtam odamenni csak gyalogosan... -
remington2
senior tag
Úgy érzem, Yantar után elég kiegyensúlyozatlan lett a játék. A pályákon errefelé kevés az élet, a bázisok, a kereskedők, utóbbiból komoly yantar óta szinte egy sincs. Ott is a doki már csak lőszereket (méregdrágán) / kötszereket (ezt viszont olcsón )/ ruhákat ad el, fegyvert viszont nem vesz le. Így ha "igazi" kereskedő kell, marad agroprom, dark valley vagy kordon, esetleg a mocsár, de az meg teljesen zsákutca. Kordon&Dark Valley annyira messze esik red forest környékétől, hogy nem érdemes visszamenni, agropromba is időigényes red forestből yantaron át. Army warehoues-ból garbage-re nyílik lejárat, de ott is át kell menni agroproma, akkor meg ugyanott vagyok, mintha körbemennék. A korábbi részben volt kereskedő a kordonnál, garbage-en (amely átjáróházként üzemelt) nem, meg innen kiindulva a K-NY irányban sem (agroprom&dark valley), viszont volt Rostokban, Armyban is, ha akart, az ember azonnal odamehetett, nem volt rákényszerítve, hogy átmenjen 3 töküres pályán. Valahogy jobban el voltak osztva. Pozitívum, hogy itt vannak guide-ok, a fejlesztők is érezhették ezt a problémakört, gondolom ezért rakták bele őket a játékba.
Red Forest után az események is felpörögnek, és könnyen magával ragadják az embert. A fejlesztők itt is figyeltek: ahogy kezd élettelenedni a játék (red forest, vagy a szinte teljesen üres army), úgy gyorsulnak be a történések, hogy ebből ne sok tűnjön fel. Red Forest kihaltsága jól eltalált volt a környezet miatt (para rulez!), de armynál elég fájó, főleg az SoC életteli pályájára emlékezvén
Kíváncsi vagyok, hogy folytatódik a történet, Limanszk érdekes hely lehet, kísértetváros Pripyat módra -
VinoRosso
veterán
Höhö nem tudom volt e már,én most látom először, de madj beszrtam a röhögéstől[link]
Jól odatették abba a székbe Sido papát
-
Etele1
csendes tag
Oppá!
Ha a fő küldetést csinálva jut el valaki a Katonai Támaszpontra, akkor már a toronyban lévő lövésznek nem SVU-ja van, hanem csak gagyi 9mm-es géppisztoly !
((
Ha akarjátok a nagy csúzlit, akkor célszerű még ide eljönni mielőtt az Erdész ki adja ezt a helyet feladatnak...de megszívtam
-
Etele1
csendes tag
Én úgy vettem észre,h a nagy kalibert szereti a drága....esetemben a 9x39-es skullókat nem bírta. Vintarral, közelről és pont a fejét kell célozni 1-2 tár aztán kampec. Mondjuk nekem csinált egy vicceset. Hagytam a francbe és mentem kibányászni abból a katlanból a két relikviát. Ez meg ott rohangált...aztán eltávolodtam kicsit a katlantól de nem annyira, ahol a dög már elér. Úgy "félúton" meg nem tudott velem mit kezdeni. Megvárta még párszor jól az arcába ürítek 1-2 tárat !
Mióta újrakezdtem a magyar változattal, még nem volt hozzá szerencsém. Most értem a Vörös Erdőbe. Megnézem mit fog tudni kezdeni velem.
-
Speccy
aktív tag
Az normális hogy mondjuk kiírtom a fosztogatókat (eltűnik az összes piros pont a bázisukról), átmegyek egy másik pályára, és erre látom a térképen hogy megint ottvannak?
-
- = Zk = -
félisten
Tuning?...hm..max a proci van belőve h a ramok 1066ban fussanak.semmi más tuning nincs!
álltalában az elején fagy ki...2-3 küldi után...!de buggal lép ki,nem csakugy kidob...
de a leginkáb baz a frankó h ha rákattintok egyik mentésemre máris kimerevedik a kép és befagy...zene ismétlődik majd kilép bug reporttal!pilóta:nem még...de olvastam az írásodat h hibamentesen futott nálad!hm
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
remington2 #1761 üzenetére
igen, ez a játék egyik legnagyobb WTFje
1.505 állítólag nem fagyós... a többitől mentsen meg titeket az ég, bár igazából attól is. meg úgy az egész bughalmaztól. bár végülis ha szereted a kihívásokat, és játék keretei között már nem találnál nehézséget, pár buggal mindig meg lehet fejelni
-
Amikor Strelok elmenekül és berobbantja az alagutat, utána meg kell keresni az erdészt. Elmegyek a megadott helyre, ahol van pár stalker, és azt mondja a góré, hogy menjünk el artifactot szedni, és védjem őket útközben jól. Addig rendben is van, hogy az alagútban kinyírom az ugrálósokat meg a kutyákat, de a kör alakú oszlopos helyen van egy ilyen toppantós jószág, akit az istenért nem bírok kinyírni és mindíg megöli a maradék stalkereket és elvész a küldi. Hogy lehet kinyírni ezt az izét? Belelőttem vagy 10 tárat AK-ból, meg egy tonna sörétest, a gránátok se zavarják...
-
sommm
csendes tag
ezsejottbe
ezt irja:
xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "D:\Program Files\Deep Silver\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky\bin\xrCore.dll" at 001B:00C4B924, xrDebug::backend()+164 byte(s)EAX=681E2A38 EBX=00002026 ECX=681E2A40 EDX=681E2B35
ESI=00C786E0 EDI=000526E8 FLG=00200216
EBP=0011DBE8 ESP=0011CBE0 EIP=00C4B924
CS=001B DS=0023 SS=0023 ES=0023 FS=003B GS=0000van valakinek otlete, hogy miez?
udv:
s
-
sommm
csendes tag
most vettem eszre egy uj patch-et.
letoltom, oszt meglatjuk -
sommm
csendes tag
sziasztok!
az az erdekes, hogy letoltottem a jatekot, oszt annyira megtetszett, hogy megvettem.
de erosen gondolkodom, hogy letorlom az eredetit, es visszateszem a warezt, mert gyakorlatilag az elso kuldetes utan kifagy (menteseknel van vmi gebasz), mig a warez verzioval sokkal tovabb jutottam, ott joval ritkabban dobott ki.Vista Ultimate, C2D E6300, 2GB RAM, 8800GT 512MB, ugyhogy elvileg minden adott az akadasmentes futasra.
valami otlet?
elore is kosz:
s
-
Grifid
aktív tag
válasz
- = Zk = - #1768 üzenetére
Tunningra gyanakszom
De azért megkérdezem: Hogyan fagy ki, és hol?
-
válasz
- = Zk = - #1768 üzenetére
Próbáltad ablakban futtatni?
-
- = Zk = -
félisten
nekem ugyanugy kifagy...akár XP akár Vista..!
pedig full eredeti...! -
konas
senior tag
Hello.
a katona a hid alatt allva ad egy feladatot a Kordonban,hogy hozzak el agy PDA-t neki a beomlott hidbol.
Odamegyek a hidhoz es nem enged be,mindig visszadob egy par lepest...
Itt mit kell csinalni tudjatok???? -
Nikkel10
tag
Ja és még egy kérdés:
Ha egyszer már vettem ki artifactot egy anomáliából akkor késöbb még találhatok benne? -
Nikkel10
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy SVUmk2-est lehet-e upgradelni a játékban? -
remington2
senior tag
Szellemet láttam Red Forestben: Valerian "apus", meg néhány stalkere feküdt holtan a teleportos tank körül, később Kordonnál viszont találkoztam vele, él és virul
-
Etele1
csendes tag
Azt el is felejtettem mondani,h nekem is ablakban fut ! A videókártya 128 megája miatt felejtő az 1024x768 feletti felbontás játékoknál, viszont az a széthúzott kép elég hülyén néz ki egy 22"-os TFT-n. Szóval ablakban megy nálam is (már hozzászoktam, közben a háttérben nyitva a fórum és csak alt-tab-ozok néha,h frissítsem írt-e valaki vmi hasznosat)
Mondjuk a nem gyári változat nekem akkor is fagyogatott ha nem volt teljes képernyős a gém...leginkább, mikor egyik pályáról szándékoztam átmenni a másikra. Az utaztató mukik, meg el sem vittek sehová, a két lábamon járkáltam ide-oda mint az első részben. -
Etele1
csendes tag
Segítéget kérek!
Miután újrakazdtem a játékot és olvastam fórumon,h már a Mocsárban lehet találni bal felül az "elzárt" részen a legjobb érzékelő kütyüből egyet így a SEVA-mmal felvértezve útnak eredtem. Ott vagyok most és nem találom hol lehet az a kütyü...lementem abba a föld alatti üregbe ott se találtam csak 1 ásót,vödröt,széket és tábortüzet. A vagonokban sincs...hol van ? Pedig most direkt nappal mentem oda. Előre is köszi ha valaki leírja.
2 hasznos info:
Az AK-kat, Obokant max.-ra fejleszteni (4-es szint/pontosság) csak a Tiszta Égbolt bázisán lévő műszerész tudja. Legalábbis nekem csak ott sikerült. Valami gravitációs relikviákat használ fel hozzá.
A SEVA-t a legmagasabb szintű golyó elleni védettségre pedig a Fosztogatók technikusa tudja. (na ezért nem szabad a Stalkerekhez egyből beállva kiírtani őket a Szeméttelepen) -
Ablakban lehet valahogy futtatni?
-
Etele1
csendes tag
Opps!
Akkor sorry...gondolom akkor téged nem vígasztal,h ugyanilyen felállásban nekem semmi gondom vele. Annyit tudok még segíteni,h leírom nekem mim van, hátha kibukik belőle valami. Driverek max.-osak természetesen, a játék beállításai optimalizálva.
2.6-os Intel HT proci
Abit IC7 Intel lap
2x512 samsung memória dual-ban
Abit Geforce 6800 128 megás videókártya
Realtec AC97 integrált hangTermészetesen optimalizálnom kellett a jtáék beállításait. A shader dolog amit alapból tudsz állítani a legjobbon van, viszont a részletesebb beállításoknál sok mindent ki kellett kapcsolnom (pld. árnyékok részletessége, volumetrikus fény)
Ami még mindenképp szót érdemel az a hang...nekem az utóbbi időben sok játék fagyogatott ha hardweres módban akartam használtatni vele ezt a hangkártyát, mert nem igazán támogatják az alaplapi hangkártyákat. Ebben a gémben szimplán csak csomó hang nincs ha hardweresben van állítva (pld. fegyver tüzelés), úgyhogy maradt a softweres mód. -
Etele1
csendes tag
Mióta megvettem a gyárit és már eleve 1.05-ös petchel kezdtem el az egészet még egyetlen egyszer sem fagyott le ! Sehol semmi küldetés bug, pálya váltáskor kilépés bug, a flashdriveoknak hirtelen lett gazdája mindnek...
Még sorolhatnám, de a lényeg látszik. Már Agropomban mászkálok a főküldetés miatt és még semmi gigszert nem volt.
Ha te is a gyárival játszol azt tudom ajánlani,h kezd újra és már legelőször tedd fel az 1.05-öt mert alapból 1.04 a dvd-s változat.
Ha pedig nem a dvd-ről játszod, akkor azt kell mondanom,h ne a játékot szidd, hanem a reload csapatot és társait, akik nem képesek normálisan megbuherálni a játékot. Bár lehet,h ezesetben is segíthet ha eleve 1.05-ösen kezded a gémet. -
Hát komolyan, ilyen bugos egy vackot még életemben nem láttam!
20 éve játszom számítógéppel, de még összesen nem fagyott anyit gépem, mint az elmúlt két napban, ez a #@!!...
Minden legfrissebb, peccs, driverek stb., de mégis. Ráadásul nem csak hogy lefagy a játék, hanem az egész gép merevrefagy, csak resetelni lehet. A sima stalker 1.4-es peccs körül már teljesen játszható volt, de ez nagyon gáz... -
MmDorian
őstag
Mennyi idő alatt játszottátok végig a Clear Sky-t ?
Ohh, és az előhalottak, minek van náluk fegyver ? Nem elég, hogy élőhalottak ?
-
Ősgyík
tag
Helló!
Szerk:Esetleg valakinek lehet, hogy SPOILER!
1.Most vagyok a második pályán, egy dombon vagyok fenn, velem szemben valami bázis lehet, mert ha kimegyek az alagutból autómatikusan elkezdenek rám egy lőállásból lőni(
).Naszóval, a kérdés az lenne, hogy reggel értem oda, most megvárom az estét.Este is ugyanúgy észre fognak venni, vagy nem számít nekik, hogy este van e vagy nappal ugyan úgy lőnek?
2.Lesz e "gépigényesebb" rész a játék alatt mint mondjuk a Clear Sky bázis reggel 7 kor?Mert most arra rendesen belőttem a beállításokat.
-
Etele1
csendes tag
válasz
Hideyoshi #1736 üzenetére
Az intro-ban látszik,h az első anomália kitöréskor TE hagyod ott el a Vintart...valóban nem érdemes tökölni vele, mert már a Szemétdombon is össze lehet szedni vagy fél tucatot az oda átjövő és ott a fosztogatók által kinyiffant Stalkerektől. Ja és azok nincsennek lényegében nullára lesérülve.
Korábban kérdezte valamelyikőtök,h milyen pénz egység van a játékban? dollár,euro stb.
Akkor mondom...a RU az a Rubel rövidítése. Orosz fizetőeszköz ha valakinek ismeretlen lenne.
-
Hideyoshi
tag
Nna, kár volt azzal a Vintarral tökölnöm
Az Agropomnál nem csak Duty van, hanem egy kicsit északabbra Stalkerek is. Őket támadták a fosztogatók, annyi Vintart összeszedtem, hogy meg sem bírtam mozdulni
És a melléképületnél a külső tűzlétrán felmászva egy csomó anomáliába lehet botlani, van bennük 2 arti is.
-
Chrom
tag
válasz
Hideyoshi #1730 üzenetére
Szerintem nem írta le senki, én említettem, hogy lehet találni annak aki ügyes és odafigyel a részletekre. Fent a mocsár felső részén vannak vasúti kocsik, ott az egyik anomália mellett van 1 eldobva. Vagyis nekem a 2. végigjátszásnál is ott volt. De töltény nincs még hozzá, majd csak jóval később fogsz tudni venni, addig azért érdemes magaddal cipelni.
(#1732) BalaNce87: Ha vissza olvasgatsz szerintem erre is választ kapsz, részletesen kitárgyaltuk melyik mire jó. A többségét szerintem el lehet adni, yantar-ban a Prof. elég jól fizet érte. De kinek melyik válik be. Vannak jó tulajdonságai is egy artinak, és vannak rossz tulajdonságai is, és van aminek csak jó tulajdonsága van. Pl: leviszi mínuszba a sugárzást, tehát mondjuk ha csak azt rakod be a relikvia tartóba, akkor ha bemész egy sugárzott területre, akkor nem emelkedik olyan gyorsan a csík, vagy gyorsabban lecsökken és nem kell adagolnod magadba gyógyszert vagy vodkát!
-
Chrom
tag
Miért nem olvastok vissza?
Ezt már más is kérdezte itt a fórumban. Csak venni kéne a fáradságot, le van írva feketén-fehéren.
A teleport gömbök között kell úgy elmenni, hogy ne érj hozzá egyikhez sem. Totál 1xrű az egész, elsőre tudtam mit kell csinálni... Adja magát a dolog. -
Hideyoshi
tag
Valahol olvastam már, és a keresővel nem találtam, ezért megkérdem:
Vintart hol lelek az 1. pályán?
-
konas
senior tag
Ehez a jatek hoz nem is foghato semmifele Crysis.
ez annal tobbet er.- -
MmDorian
őstag
Üdv !
Előszöris nagyon tetszik a játék hangulata
Viszont az normális, hogy 26 (dollár, euró, forint, lej, kituggyamit..)akar adni nekem a kereskedő a Vadászpuskámért ? -
lsc
nagyúr
-
-
muxi-muxi
senior tag
Na, feltettem megint, mert már mióta legutóljára játszottam kijött két patch. Az első mocsaras csetepaténál élvezhetetlen FPS-t dobott, ugyanazokkal a beállításokkal, mint a régi peccsel (1.5.0.3). Ekkor megint úgy döntöttem, hogy uninstall. Ettől a játéktól nagyon sokat vártam. Nem azt vártam, hogy ne legyen bugos, nem. Hanem azt, hogy játszható legyen, erre tessék.
Én igazán nem akartam ezt kimondani, de a WARHEAD SOKKAL JOBB.
Ezexerint.
Grifid: te aztán alaposan bejártad a mocsarat
-
Siemens
csendes tag
Sziasztok megy már valakinek a Gépén 1280x1024be DX10-be fullon minden?
Nekem sajna nemmegy,de még hogy CF 4870 se bírje el,nevetséges föleg h nem egy leányálom a grafkó,igazából játszanék vele de highton nincs annyira kedvem mivel most értem el azt h ne szaggason cseppet se a Crysis + warhead.
1.5.0.4es patchel játszok de van már 1.5.0.5 is ez javitja az iszonyatos gépigényt vagy csak bugjavítás?
-
lsc
nagyúr
Üdv
Segítséget kérnék, Limanszkban amikor egy hidat el kell foglalni /egy géppuskást kell kiszedni/, ez megvan, utána az épület után van vagy hat teleport gömb, viszont mindegyikkel egy teherautófülkéhez jutok, itt hogyan tovább ? -
janos666
nagyúr
Magyar menüs játékom van, és ebben a magyar fordítás, és a rövidítgetés miatt nem bírom eldönteni melyik lene jobb beállítás.
Továbbfelylesztett teljes dinamikus megvilágítás
Továbbfelylesztett dinamikus megvilágítás DX10
Utóbbihoz ugye a DX10 is odavan biggyesztve, de ebből meg a teljes szócska hiányzik...
Kár hogy nem bírom angolra állítani a játékot. -
Jozso929
csendes tag
És hogyan lehet a fosztogatókkal beszédbe elegyedni? Ha az északnyugati átjárón megyek be akkor elhaladok a bázisuk mellett, mindegyikük sárga, de ha közelebb megyek akkor szólnak hogy nem nagyon kellene arrafelé menni, aztán átváltanak pirosra és már lőnek is.
-
Etele1
csendes tag
válasz
Heavy D #1712 üzenetére
Én találtam az Army Warehouse-ban. Mikor bementem a katonai elzárt részre, zombik randalíroztak minden felé csak az ojjektum DK-i részéből hallattszott némi fegyverropogás. Az épület mögött (ahol az első részben a főnök is és a kereskedő is volt) mögött van egy őrtorony. Na onnan lövöldözik egy muki...hol a zombikra hol rád. Tetszett,ahogy a két sniper célba vette egymást...szerencsére az én Vintar-om pontosabb volt, pedig egyszerre lőttünk.
-
Heavy D
csendes tag
Obokant én sem találtam, elmondanád merre lehet beszerezni...kipróbálnám.
Már csak azért is, mert a Wintarral toltam végig az egész game-t és nagyon bevált ergo 1 lövés 1 ember az AP lövedékkel. Nagyon pontos fegyver, de kíváncsi lennék még pontosabbraA nagy snipert, az Svdm-et lehet tuningolni? Limanskba szereztem egyet, de onnét nem lehet visszamenni, lehet találni Svdm-et a vörös erdőbe vagy azelőtt....és persze tuningolni?
-
-
Sárpac
nagyúr
Nah végignyomtam!
Nagy semmi a vége sajna, de azért érdemes végignyomni.Ami viszont baromira idegesített, hogy minden egyes gránát a fejem középpontjában landol alig lehet kitérni előlük.
-
Grifid
aktív tag
válasz
remington2 #1703 üzenetére
Ezért kell elbeszélgetni a népekkel
, hogy mi újság a zónában. Sok érdekes sztorit is elmondanak, nem csak a sallangot.
Van egy másik csúnya logikai bukta is.
Amikor belépsz a szolgálathoz és az egyik feladat az átjárók biztosítása sötétvölgybe.
Szól a vezír a "nép gyermekeihez", hogy ne bántsák a semleges stalkereket...ja...Az északi átjárót viszont csak úgy engedi elfoglalni, ha a bolhapiacot kiírtod, külömben nem jön a csapat az átjáró elfoglalásáhozNos nálam nem tört még akkor ki a háború a stalkerek és a fosztogatók között, a szabadság frakció emberkéinek a kedvéért sem írtottam ki a stalkereket onnan. Nem volt mese, pár semleges stalker elesett.
-
remington2
senior tag
Érdekes történet, ahogy belebotlottam, elmesélem
A járat az első részben is ott van, és le is lehet ott menni az alsó részekbe. Az egyik küldetésben agroprom undergroundba kellett (volna) lemenni, de sehogy sem tudtam. A hagyományos lejárat (ahol az első részben le kell menni, a kibontott kerítés mellett), itt le van zárva. Azt is hittem, hogy a duty bázis melletti szellőzőcsatorna a kulcs, de oda nem engedett le, mert "ahhoz engedély kell". Viszont a duty bázison az épület csukva volt, így nem tudtam beszélni a parancsnokkal. Így került képbe ez a járat, gondoltam, hátha az a megfejtés, de egy idő után be volt temetve, és ez a muksó költözött bele. Valaki említi a játék során, hogy az olyan stalkerek fajtájába tartozik, aki nem hord magánál fegyvert sem, nem bántja a zónát, és ezért az sem bántja őt. Anomáliák nem ölik meg, mutánsok elkerülik, szóval tényleg amolyan vízenjáró
A megoldás egyébként az volt, hogy nem délről kellett volna átmenni (swampsból), hanem a garbage-ból, azon az úton fogadott egy duty tag, aki elküldött a parancsnokhoz, így kinyílt az ajtó, és a parancsnok elküldött - az akkor még általam nem ismert - lyukhoz, ahol végül le kell menni, a szellőzőalagúton (?) pedig kijönni. Lényegében logikai hiba, nem számítottak rá a fejlesztők, hogy valaki a swamps-kordon-garbage történetvonal után visszatéved swampsba, és onnan megy a fang-féle garbage-es történetet folytatni. Most már (elvileg) nem enged át swampsból a déli átjárón át addig, míg kész nincs az agropromos történet. Bár lehet, hogy tévedek, ez nem biztos.szerk: valaki említi is, hogy vannak ilyen stalkerek, az egyikük agropromban van, de pontos koordinátákat nem ad, magadtól kell rábukkanni.
-
BalaNce87
addikt
most mentem át előszöra garbage ba. Találtam rögtöm két meat chunkot meg egy stone flowert. Hát mit ne mondjak elég értelmetlen. Ahol át kell menni az agropromba, azt a helyet kell neked megszerezni és bevédeni. Na most a gép kb az összes egységét odaküldi rád, h visszavegye azt a területet. Negyed órán át csak banditákat lövöldöztem és aztán kinyírták az összes társamat... Bukta. Szánalmas.
De mivel a domb alatt átjövő csőnél nem maradt senki ezért azt meg megint el kellett foglalni, deeee egy kib stalker se jött arra, h kisegítsen, így az lehetetlen volt. Egyedül nem engedi, h megtartsam így ez is buktaNemtom ez vmi bug lehet szintén. fos!
-
Etele1
csendes tag
válasz
remington2 #1697 üzenetére
Micsoda helyeket találtok ti...
Valahol elhangzott a játékban,h hol tanyázik ez a muksó ?
Arra vonatkozóan hallottam utalást,h állítólag van 1 Stalker, aki még a halálból is visszahozza az embereket, Dokinak hívják asszem és hogy baromi nehéz megtalálni mert állandóan mozgásban van. Ennél pontosabb info-t még nem kaptam róla. Te igen vagy csak arra felé bandukolva bele estél a járatba ?Fene essen ebbe a bugos világba, asszem újra kell csinálnom az egész Vörös Erdőt. 1x már eljutottam az Erdészhez, de utána egy fagyás miatt buktam az ottani cselekedeteimet. Most meg bug-zik és a tanknál hiába ugrálok a buborékba nem visz át az Erdészhez, pedig próbáltam már azt is,h mentettem normál állást, kiléptem a gammából majd újra visszatöltöttem az állást.
A gépágyúról és a fullra fejlesztett SEVA-ról gondolatban már lemondtam, de arról nem,h a játékot is végigjátszam...újra meg nem kezdem az egészet, azért mert már megvan a gyári DVD is...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest