- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ok, kimentettem az eredeti fileokat es felulirtam, igy sokkal gyorsabban tolt, mar kezdtem agyverzest kapni az allando lemeztekerestol. Az meg hagyjan, hogy inditaskor olvas rola, mint pl a gta4, de hogy egy quickloadnal is olvasgat eleg durva szvsz. Foleg mikor 1 percen belul van 4-5 ilyen.
Ha valamiert kilep vissza tudom masolni es megnezni, hogy amiatt-e, bar nem gondolnam.
Egyenlore a mar emlitett harom van csak fent, ezt a halozsakot kene ugy felbuzeralni, h az eredeti szinkron megmaradjon.Nen, meg nem neztem, koszi a tippet!
Eddig csak loszert vettem az ak47-hez, most megyek majd vissza a bazisra egy kis bizniszert.
-
emre
veterán
Nemtudom
Én folyamatosan azzal tolom, már azt sem tudom milyen az origo szinkron, mert mindig azt is újra kell raknom. De ez így nem igaz mert nem emlékszek rá mikor pakoltam fel a game-et
Javaslom, ha sikerült egy müködő mod pack-ot összehozni mentsd el a kpl. gamedata állományt.
Egyébként nekem egy komolyabb problémát sikerült találnom, ami lehet a mod-olásnak köszönhető (lehet hogy másnak), az hogy újabban nem tudok belépni a freedomhoz. régebben csak a fizetséget nem tudtam felvenni, mert folyamatosan kitett asztalra a game.Azt remélem észrevetted hogy két féle kötszer van a trade mod miatt?
At egyik sima 200ru, és semmmi másra nem jó. Míg a másik megnevezése a Money Stamp és 1000 ru az értéke. Lehetőleg ne az utóbbit használd ha a gyorsbillentyűn van a bandage. -
Koszi szepen sztalker!
Ez ugye nem basztikural el semmi mast?
Ja es lehet valahogy megis felkuzdom a halozsakot, epp beesteledett mire meglett a kordonhoz vezeto ut, de gondoltam elobb bejarom az egesz ingovanyt, korulnezek, kozben meg osszeszedem a maradek cuccokat, elviszem clear sky kereskedohoz. Faxa az a trader mod, eleg olcson passzolja a dolgokat, jobban is esett egy ak47-el es 300 skuloval nekivagni az ingovanynak, mint pisztollyal es 50 loszerrel.
Az ejszaka is brutalis
, eskuszom tele volt a gatya, eso esik persze, meg is huztam magam addig a stalkerekkel a templomban.
-
hypno skate
senior tag
-
hypno skate
senior tag
-
emre
veterán
válasz
hypno skate #3892 üzenetére
Helló!
Milyen felbontásban kellene futnia a játéknak?
Single vagy multiplayer lesz a fő csapásirány?
Ha a gyerkőc nem akar multizni akkor felesleges 07-nél magasabbra peccselni, de a 04-el is mennie kell. A 07 feletti peccsek csak a multi részt javítják.A beállításoknál az alábbiakat érdemes visszavenni:
-Statikus világítás: Fű részletesség e
-Tereptárgyak dinamikus megvilágítása: Fű részletessége, Árnyék minőség,
-Teljes dinamikus megvilágítás: Nap árnyék, Felület érdesség2Gb memória jobb lenne, illetve ha ez nem megoldható akkor a lapozófájlt kellene növelni.
Trainert nem használtam, mert a különböző mod-okkal és azok esetleges átírásával elég segítséget tudtam szerezni magamnak.
Lehet jobban valami jársz egy god mod telepítésével.
-
hypno skate
senior tag
Ja igen, és még fontos infónak tűnik, hogy azért esett a gyerek választása erre a játékra, mert a galád/tolvaj/stb. módon letöltött kalózpéldány jól futott trainerrel.
-
hypno skate
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek!
Ifjú sarjam kapott a szülinapjára egy gyémánt kiadású Clear Sky-t. Kicsit fiatal még a játékhoz, ezért adja magát, hogy némi könnyítéssel játssza single player módban, ami ugye trainerrel valósítható meg.
A probléma itt következik. Ha felrakom a trainert, belassul mint állat és előbb vagy utóbb kivágja a játékból. Inkább előbb. Ezenkívül a képernyő felbontását minimumra állítja és négy színt hagy meg összvissz, ami csak a gép újraindítása után áll vissza.Ami eszembe jutott, azt kipróbáltam. Ezek a következők:
Alaptelepítés + a hozzá passzoló 1.05.04-es trainer.
Alap + patch a 10-ig + trainer 1.05.10
Alap + patch 07-ig + trainer 1.05.07
Részletesség és felbontás visszavétele sem segít.A jelenség mindíg ugyanaz. Mi a francot szúrok el?
A játéknak a következő cuccon kellene futnia:
3Gh-es Northwood magos P4 proci
Intel 865-ös chipset.
1 GB 400 Mhz-es RAM
Sapphire HD3650 AGP videokártya.
Kb. 20 GB szabad hely a rendszerpartíción
Nem buherált magyar Windows XP Prof. SP3 -
emre
veterán
-
Bocsika, most jutott eszembe, nem lehet valahogy azt megoldani, h ne olvassa allandoan a lemezt? Agyrem, h egy xaros quicloadnal erre kell varnom, nem mellesleg gyilkolja az olvasot is.
Tudom, h hogyan lehet ezt kiutni, de nincs erre valami legalis megoldas? Nehogy ma az eredeti lemezt is be kell krekkelni.
-
Na elkezdtem stalker fokozaton, a sleeping bagot nem tettem fel, csak a trader, a fegyver no degradacio es a weight 150 kilos modot tettem fel. Mit mondjak, nem is az h konnyebb, sokkal elvezetesebb mint ezek nelkul volt. Eloszor kb 1000 quickloadom volt
, most kb 10 es megvan az ingovany, persze meg ossze kell szednem a cuccokat midenkitol, igy is mar 100 kilo megvan.
Meg is jott a kedvem ujra a zonahoz.
-
emre
veterán
nálam kb. ez a menete a mod-olásnak
A magyarítást sajnos újra kell pakolni.
-
Valami gebasz van ezzel a sleping baggal, mert angol lesz tole a menu is es a parbeszedek is, a szinkron marad magyar. Ha atirom a lokalization file-t, akkor meg nem indul. A tobbi mod szuperul megy.
Ja es valamelyiktol 150-rol felugrott 500 kilora a sulyhatar.
-
emre
veterán
Az origi game-ban nincs gamedata mappa sem, ezért kell átírni az fsgame.ltx-ben ezt a sort:
$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\
$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\erre a sorra hogy engedélyezze, és innét töltse be az adatokat.
De lehet jobban jársz ha töltesz le weight mod-ot pl eztaztán ha ez is kevés akkor ebben már szabadon garázdálkodhatsz
-
emre
veterán
Akkor sorolom hogy miket szoktam felpakolni.
-AMK sleeping bag for CS 1.5.04 (hálózsák)
-Tradermod_for_cs.: csak a Clear Sky boltban kapsz kedvezményesen mindent, és jó áron veszik meg az összeszedett fegyvert
-No degrading armor stb.. mod.: önmagáért beszél
-Full uppgrades armor and weapons.: ha nagy lusta vagyok fejlesztések után mászkálniA súllyal nem foglalkozok, átírom és kész
Lehet hogy így túlságosan is könnyű, de engem piszkosul zavar hogy mindig a pénz után kellett kuslatnom, mert a zsír új AK két tár után már csak 60%-os volt
Igazából látvány és játékélmény javító mod-ról nem tudok, de tervezek egy új vga-t
Azt viszont nem értem, hogy ehhez miért nem jelent meg eddig total conversion mod, minnt pl. az OL. a ShoC hoz.Szerintem a filefronton nézd meg hogy melyik mod-okat szedték le a legtöbbször. Én innét mazsoláztam mindig.
-
Ugy nez ki nem sokara lesz idom hosszabbakat gamelni es szeretnem vegre vegignyomni a jatekot. Milyen modokat javasolsz hozza (suly, fegyverek stb.), amit erdemes feltenni, hogy elvezetesebb, jatszhatobb legyen a game?
Parszor mar gameltem vele, de az jatekido felet az vette el, h hurcolasztam a sok szemetet kilometerekre eladni, eleg farszto es unalmas lenne az egesz jatekban ezt csinalni. -
emre
veterán
válasz
--Disztroj-- #3877 üzenetére
Ha jó viszonyt ápolsz egy frakcióval akkor valamivel olcsóbban szolgálnak ki.
A szemétdombon csak a fosztogatóknak van boltja.
Marad
Sötétvölgy> Freedom
Kordon> Semleges stalker bázis
Agroprom> Duty bázis (itt van stalker is, de alig van nála valami)
Mocsár> CS bázis, de ha nem tettél fel rá trader mod-ot akkor nem érdemes visszamenniMeg el kellene dönteni hogy mit akarsz, mert a Duty nem fog freedom-os EXO rucit árulni a te kedvedért.
Egyébként elég jól tolod, hogy az első kabáttal eddig eljutottál.
Egy Operation Flashpoint-on edződött haverom csinálta ezt, de a játék kb. ilyen stádiumánál jött hogy csináljak már valamit mert nincs pénze normális gúnyára. Ő persze nem nézte át a hullákat, nem üzletelt a fegyverrel. És nem utolsó sorban nem tett fel különféle súly, trader, weapon mod-ot amik segítségével lényegesen lazában lehet közlekedni a zónában. -
--Disztroj--
senior tag
nekem ez a ruha dolog azért érdekes most, mert a lémet nem fegyverfinomításba, hanem inkább ruhára költöm el mielött elvennék a banditák, ugyanis a játék óta ugyanabban az alap szerkóban feszítek :]
Szemétdombon van jó "ruhaboltos", vagy nyargalnom kell más mapre?
"ár érték arányban szvsz a legjobb (fejlesztve)"
Mintha egy hardverről lenne szó
-
emre
veterán
válasz
--Disztroj-- #3875 üzenetére
Jobb ruhán van éjjellátó, de ezt még lehet bizonyos tipusok esetében fejleszteni. (újabb generásciós készülékek vagy mi a szösz)
Amelyiken alaból nincs, azzal nem érdemes foglalkozni mert a fejlesztéssel nem lesz olyan minőségű a cucc.
A ruha szempontjából a alábbiakat javasolnám:
PSZ9D, ár érték arányban szvsz a legjobb (fejlesztve)
BULAT, nem olcsó, de jó
EXO, még drágább
SEVA, gyenge golyó és repesz védelem, alapon nem sokat ér, viszont a gatyád rámegy a fejlesztésre, ha ez mellett döntesz ne balhézz a fosztogatókkal, mert csak ők tudják fullosra fejleszteni, ha jól emlékszek. -
emre
veterán
válasz
--Disztroj-- #3873 üzenetére
A pénzed elveszett, a cuccokat vissza tudod szerezni. (az lesz az egyik következő küldetés).
Ha javasolhatok valamit, egy korábbi mentés és költsd el minden pénzed. Ha jól sejtem a freedom bázisról jössz, vagy fejlesztésre, vagy vásárolj be sötétvölgyben, majd mielött lemész pakolj ki minden motyódat az építményen levő ládába.
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
Mikor a banditák elveszik a motyómat a cuccok után a lét is vissza lehet szerezni vagy annak annyi?
-
Win7 x64 alatt nektek milyen komp moddal indul? 10-ig felpatcheltem es mikor inditanam, bejon a kis kep es annyi, nem megy tovabb.
-
Bone78
csendes tag
Teljesen láma vagyok még STALKER ügyben.Most fogom csak feltelepíteni,de nem szeretném elindítani patch nélkül.
1.01 -el kezdjem,vagy az 1.5.04-el,aztán erre 1.5.06? Majd 1.5.10?
Köszönöm előre is a választ! -
Bone78
csendes tag
Sziasztok!
Megmondaná nekem valaki,hogy a magyar játékra melyik javítást érdemes legelsőnek felrakni?Vagyis melyik az első, amelyik kell? -
Tubai
csendes tag
Hali,
az lenne a kérdésem, hogy hova menti a játék a mentéseket, mert újra akarom rakni a rendszert, de nem akarom, hogy elvesszenek a mentések.
Előre is köszi a válaszokat! -
S e t h
nagyúr
Hol lehet elrejtőzni a sugárzás elől?
-
Zolás
addikt
Control panel-User Accounts-change User Account Control settings(ez az UAC) és benne a csuszkát teljesen lehuzod. Ezzel a csuszkával állítod hogy bármilyen nem pontosan a win7re specializált progi futhasson. Az MS kedves ficsöre a win7hez
Ezután nem fog minden vacakra 4x rákérdezni hogy biztosan futtatja-e a kedves user.
Továbbá mikor a parancsikonra nyomod a Propertiest benne a change settings for all users és ott pipáld ki hogy adminisztrátorként futtatod. Igy biztos mennie kell.
Ja és a frissitést szedd le hozzá mer anélkül win7en nem fog menni még igy se -
S e t h
nagyúr
Van esetleg olyan hely ahol lehet tárolni itemeket és nem is lopják el?
sakto
Rendszergazdaként futtasd és úgy engedélyezni fogja. -
sakto
őstag
Sziasztok!
Van egy kis gondom.
Win 7 alat elsö inditáskor ezt irja ki
"Hiányos jogkör:Aprogram elsö futtatásakor rendszergazda jogkorrel kell rendelkezned"Valaki??
-
S e t h
nagyúr
Köszi!
Most kezdtem el gyűjtögetni az artifactokat, de ahogy látom csak az anomáliák környékén tudom csak őket alkalmazni, mert pont azok hatásait ellensúlyozzák.
Remélem később lesznek jobbak is, egyelőre gyűjtöm őket , mert a ruházat bővítésével jól jöhetnek, bár csábító eladni őket mert jó áruk van. -
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
A második térképen vagyok éppen(kordon) és egy pda-t kellene vissza juttatnom egy stalkernek.Ez egy alagútban van ,de egyszerűen nem tudok oda bemenni, mert ahogy belépek , történik egy éles , vakító villanás és vissza rak az alagút elejére.
Mi a trükk, hogy be lehessen jutni? -
X Factor
addikt
válasz
Medvelászló #3843 üzenetére
Nálam műkődött kár h. későn jöttem rá, nappal vmi brutálisan szép a játék, éjszaka annyira nem jött át viszont fény effektek (villmálás, torkolat tűz) csak ott jön át.
-
Medvelászló
senior tag
válasz
- = Zk = - #3844 üzenetére
Valami olyasmi
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Medvelászló #3843 üzenetére
...örök álomba szenderültél?
....
-
Tubai
csendes tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogyan tudnám átaludni az éjszakát? Mert az ingoványban eléggé öngyilkos merénylet full sötétben 1 kislámpával közlekedni. Nem találtam semmi ilyen bill. kombinációt..
-
X Factor
addikt
válasz
- = Zk = - #3838 üzenetére
Szvsz hangulatos lett a szinkron, a feeling átjön.
-
Vladi
nagyúr
válasz
keszegduda #3834 üzenetére
Mert unalmas lenne a zóna egyedül...
más: nemrég hallottam "valakitől"
hogy nem volt zökkenőmentes a játék szinkronizálása. Ti mit tudtok erről?
-
X Factor
addikt
válasz
keszegduda #3834 üzenetére
Az ellenfelek, sőt társak is "gyárilag" teremnek újra, ha nem teremnének nem lennének random csaták, megütközések stb... egyébként meg felesleges rajta idegeskedni, mi vagyunk egyedüli szemlélők az adott világban, nélkülük elég uncsi lenne, ha egyszer halomra lövünk mindekit. Kisugárzásnál elbújás tényleg idegesítő meg lassítja a játékmenetet, de 1-2 dolog engem jobban idegesített. PL.: Bugos frakcióharc.
-
keszegduda
őstag
Az miért van ha én megölök egy csomó embert bizonyos helyen, de beleértve mindenkit aki él és mozog, akkor miért lesznek ott ismét ha elmegyek onnan? Szinte már mindenki halott az adott térkép régióban és "visszateremnek"!?!? Jó példa erre a fosztogatók, nem is tudom már hányszor öltem meg a bázisukon őket és mindig ott teremtek a mutánsokról nem is beszélve.
Az is vicces eset amikor egyik pálya részről a másikba vándorolsz át és amint átérsz már kisugárzás veszély, de ez szinte minden esetben előfordul, sőt csak oda bújhatsz el ahová a gép irányít, az nem lényeges hogy te találsz magadnak egy atombiztos bunkert vagy búvóhelyet és ott próbálsz elrejtőzni.
A legújabb patch van fent. -
emre
veterán
válasz
skeleton91 #3830 üzenetére
Micsoda kérdés,
04-essel jáccok, régebben nem volt ilyen gond, akkor másmilyen volt
szóval régebben a jutalmat nem tudtam felvenni a freedomnál,
De mind1, megszoktam már -
X Factor
addikt
válasz
Cyrusv10 #3720 üzenetére
Én most fejeztem be, de a saját tapasztalatom/véleményem megegyezik teljesen. Én még kiemelném a fantasztikus időjárás/napszak változást sok játékban jelen van, viszont szerintem itt sikerült mind a mai napig a legjobban. Bár volt h. zavart pl. Limanszkról fogalmam sincs h. milyen mert amíg átmentem rajta végig éjszaka volt.
Fegyverek: 2-őt használtam egy tűzgyorsasgára tuningotl ak-t, a másik pedig vmi ts-301 volt azt hiszem precizítással, 1lővés 1 ember metódussal, csak a játék eleje volt nagyon nehéz.
Végjáték: Mókás
Én azért picit többre számítottam, de sztori szempontjából nézve nem is rossz.
-
PAtr0n
addikt
Marhajó, hogy kidobál Agropomnál. Ez a legidegesítőbb dolog egy játékban, amikor valami bug miatt nem lehet továbbvinni. Legutóbb a Wolfensteint fejeztem be kb. 75%-nál, mert egyik pályarészről a másikra menet folyton kidobált. Utána már random kidobott ha olyan kedve volt, és nem csak töltés közben. Próbáltam másik drivereket, memóriát felcserélni, Xp alá feltenni, de semmi. Egyedül az hozott eredményt, ha egy jóval régebbi mentéstől elvittem újra odáig, de aztán az Airfield pályán 10mp után kidobott. Utána megint csinálta random minden pályarésznél, az airfieldre már át se tudtam menni.
Remélem nem ez lesz CS-nál, mert nem lesz türelmem szarozni vele -
emre
veterán
XP alatt is kidob random agropromnál, de csak miután elfoglaltuk a Limanszkba vezető hidat.
Elötte semmi problémám nem volt. Gondoltam visszajövök frakciózni erre ez van.
Ráadásul nem tudok belépni a szabasághoz, mert szintén kidob, egy másik hibával.Szóval így maradtam stalker, és lövök mindenkire aki szembe jön (kis túlzással)
-
PAtr0n
addikt
Na feltettem a játékot, de egyenlőre csak megpróbálom olyan grafikára belőni amin még játszható marad.
Azt észrevettem, hogy a napárnyék kikapcsolásával rengeteg fps nyerhető, meg nagy látványbeli romlás persze. Persze ha statikusra állítom a fényket az is sok fps-t hoz, de azért ennyire nem adok alá.
Szóval maradtak a full dinamikus fények DX9 módban. Mivel nyerhetek még több fps-t, anélkül, hogy nagy látványbeli romlás következne be?
Úgy tippelem, hogy a mostani beállításokkal (full dinamikus fények, és minden maxon ami csak lehet) a kezdő táborban olyan 30fps körül megy a játék. Ez még elég jácható így, de nem tudom lesz e olyan pályarész ahol amúgy is megzuhan az fps. -
proci985
MODERÁTOR
az a "default" értéke. tehát, a többi dolog nem teljesülhet. pontosabban nem lehet több pénzed 100knál, nem lehet a reputációt se terrible se nagyonjó valamint a duty és freedom vezérének élnie kell.
igazából következőképpen néz ki:
if (pénz>100k): pénzt akarok
else if (duty && freedom vezér hulla): világuralom
else if (valamelyik a két reputáció közül teljesül): reputációnak megfelelő vég
else örökké akarok élni.namármost ha elég sokat játszott az ember (tehát esetleg mellékküldetések közül is megcsinált párat), akkor egy idő után mindenképpen vagy terrible vagy nagyonjó lett a reputációja (bugos volt és ugrált a kettő között). ezért is kellett rohanni.
dangerzone: nekem nem volt ilyen bajom vele. próbáltam 1.3mat, 2.0át és 2.2őt 1.06al, egyikkel se volt semmi bajom.
- = Zk = -: az SC 1.510 tele van buggal. illetve pontosabban kiteszteletlenséggel (néha fontos szereplők meghalnak...). ezen próbálnak javítani. elég jól, tegyük hozzá.
más: van egy mod nélküli mentésem cordonról. hát persze, hogy ezzel is befagy agropomnál.
-
PAtr0n
addikt
válasz
proci985 #3822 üzenetére
Értem. Köszi a felhomályosítást
Arra emlékszem, hogy amikor bementem az erőműbe, volt egy olyan rész ahol választanom kellett két út között amit el is mentettem, csak aztán mégsem néztem meg a másik útvonalat. Valami létrára emlékszem, csak már ne tudom merre mentem. Azt tudom, hogy egy idő után belebotlottam a hologrammba, ott meg 2 választásom volt, amiket ki is próbáltam.
Szóval valamerre arra volt a kívánságteljesítő is.
Ezt az utolsó lehetőséget "i want to live forever" meg nem igazán értem. Mármint nem a jelentését, azt vágom, csak hogy mit is kell hozzá csinálni (vagy mit nem), hogy ezt adja be. -
proci985
MODERÁTOR
ez nem igaz.
SoC:menni kell a kivánságteljesítőhöz, ez Stancia1en van emlékeim szerint az első emeleten. felmész a létrán, odamész a monolithoz, és annak függvényében, hogy mit csináltál, jön a hamis vége:
- terrible reputation: orosz verziónál humanity is corrupt, it needs to be controlled/ európai verziónál humanity is corrupt, it needs to be destroyed (vagy fordítva?)
- nagyon jó reputation: i want the zone to disappear (és hősünk szeme elől tényleg eltűnik... mert megvakul)
- ha minden faction főnökét kinyírta az ember (emlékeim szerint elég volt a duty és a freedomé): i want to rule the world
- több, mint 100k pénz: gazdag akarok lenni (hősünk belefullad a leholló pénzbe, valójában a leomló szemétbe)
- ezek egyike sem: i want to live foreverez utolsót gyakorlatilag nem igazán lehet teljesíteni, csak ha az ember szó szerint végigrohan a játékon (100k gyerekjáték OL2.0 kivételével), a reputation meg egy idő után beáll a két szélsőérték egyikére (meg néha bugzik köztük).
az igazi végekből kettő volt, ehhez ugye tovább kellett menni az ajtón és meg kellett semmisíteni a hologrammot. vagy beállt az ember a monolithoz (magyarul ő is a közös tudat részévé vált), vagy kinyirt mindenkit a közös tudatból (ehhez ugye az északi udvart is ki kellett psuztítani).
illetve AKzás helyett OL alatt kinyirta Kanyhalost, meg a többi rémséget az északi udvarban (ezek száma váltakozott, OL2.0ában volt 300zombi, 50chimera, ugyanennyi bloodsucker meg 30 törpe... végülis visszamentem PKMel és 800lőszerrel meg vagy 20 gránáttal, annyi elég volt a terület kitisztítására
), aztán ment vissza.
Dimitryj: hát akkor megpróbálom mégegyszer, most mod nélkül...
-
proci985
MODERÁTOR
kissé ideges vagyok, Agropomban folyamatosan kivagdal a desktopra. 1.510es patch, transitionnél van a hiba, avagy agropom helyett az azsztalra dob. a futó programok közül a stalker eltűnik, az xrengine marad, viszont nem vált rá vissza. az egészben az a szörnyű, hogy másodszorra jutok el addig, és másodszorra is hiba van ott... az oké, hogy 1.505nél is ez volt, de ezt kicsit már erősnek érzem 1.510 alatt is.
win7+dx10.1 módban játszom.
Sky Reclamation Project (v1.0.1) modot használok, de szerintem nem ez lesz a probléma.
szerintetek mit lehet?
-
Vladi
nagyúr
Ez nem Cheronbilos téma?
Egyébként pont fordítva van nálad. Az emberek általában a hamis végeket találják meg először. Annyi, hogy nem kell csinálni a kill sztrelok szálat, csak amint lehet menni az erőműhöz és a kívánság teljesítőhöz. Oszt ott aztán:
Drága Isten, szépen kérlek,
Aranyeső hulljon nékem,
Aranyeső a virágos réten.
Aranyeső a szép kis házra,
Aranyeső a jó anyámra,
Jaj, ha meghallod! -
PAtr0n
addikt
válasz
- = Zk = - #3816 üzenetére
Már megnéztem jutúbon az összes lehetséges Final-t, hát akkor én jól csináltam valamit, mert elsőre a szabadba jutottam és ott aludtam el. Nem tehetek róla, jó ember vagyok
Másodjára meg visszatöltöttem, és behódoltam a hangnak, oszt bezártak abba a búrába.
De akkor mi 3-dik "hang" általi? Én ott nem láttam mást.
A másik 4-et meg végképp nem tudom, hogy lehet előhozni, valahol ezek szerint be lehet jutni a kívánságteljesítőhöz. (bár jó rohadék az a nagy kristály, minden kívánságra megszopat)
-
- = Zk = -
félisten
küldikről:
kívánságteljesítő+a "hang" álltali...számszerint nemtudom, melyiknél mennyi vanHa minden igaz, 4+3 az arány
-
PAtr0n
addikt
válasz
dangerzone #3801 üzenetére
Csak tudnám, hogy hol van az a 7 befejezés a játék végén, mert én is csak azt a kettőt találtam meg, ami a belinkelt videón van...
Talán a többi befejezés attól függ, hogy milyen missziókat csináltunk meg a játék során? -
westcoastog
veterán
úgy tudom van olyan artifact amit ha használunk, és sebzést kapunk akkor gyógyít, ha van ilyen mi a neve és merre találom?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3811 üzenetére
jah hát igen
ebben igazad van
-
dangerzone
addikt
válasz
- = Zk = - #3810 üzenetére
Sokat. De azért még maradt pár érdekes dolog.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3809 üzenetére
az utsó pecs ugytudom sok bugot kijavított....
vagy tévedek? -
dangerzone
addikt
válasz
- = Zk = - #3808 üzenetére
Hát a videóban nem volt ennyi bug...
Viszont a wasd féle verzió jóval élvezetesebb.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #3807 üzenetére
más videón nézni, és más a WASD szindróma
-
Vladi
nagyúr
válasz
dangerzone #3803 üzenetére
Nahát ezen ne görcsöljetek:
spoiler (de komolyan, oké?
)
True endings magyarázattal.
Egyébként meg nézzétek meg a '79-es szovjet stalker filmet és rájössztök, hogy a játéknak olyan egyszerű a sztorija mint a szög.
-
emre
veterán
Majdnem egy hétig nem voltam itthon, az a kép fogad hogy számítógépre be kell jelentkeznem, elötte nem volt semmiféle fiók futtatva, illetve kidob a CS ezzel a hibával.
Elötte semmi problémám nem volt, hardver nem változott, szerintetek ez mi lehet:* End of synchronization A[1] R[1]
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 443
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't open section 'supplies_exp_4' -
- = Zk = -
félisten
válasz
skeleton91 #3802 üzenetére
bazki
visszalehetett volna nézni...hogyez nem jutot eszembe -
dangerzone
addikt
válasz
skeleton91 #3802 üzenetére
Ahhoz fel kéne tennem megint a játékot, meg végigvinni.
-
skeleton91
tag
válasz
dangerzone #3801 üzenetére
Ne eggyezzél bele amit a hologram felkínál és utánna kint az atomerőműnél nézd vissza a PDA-don a beszélgetést.
-
dangerzone
addikt
Van 7 különböző, jah.
Viszont van olyan is, hogy szét kell lőnöd a SoC végén valami hologramm kivetitő akármit (tehát nem a kívánságteljesítőt) , aztán jön a magyarázat, hogy te ki vagy, mi vagy. Meg elmondja azt is az a bigyó, hogy ők kik, meg hogy beállhatsz közéjük, vagy magadtól próbálsz kijutni az atomerőmű területéről.
Na, mondjuk azzal szeretnék tisztában lenni, hogy kik voltak, akik ezt az egész dolgot írányították, mert ott már nem volt magyar feliratom, angolul meg nem értettem minden részletét pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bluetooth hangszórók
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest