Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2551) Tommi000001


Tommi000001
aktív tag

Volt olyan akinél : XRengine.exe működése leállt?????

Miért van ez és mit lehet tenni elllene???

"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."

(#2552) Lauda válasza Anubiss (#2549) üzenetére


Lauda
félisten

Meg talán annyi, hogy a kerítés nem recés dx10-ben, ami megint érdekes, mert mindkét esetben maxra volt húzva az AA csúszka. Ha driverből nyomok nek AA-t, akkor dx9-ben is csökken az fps, de a dx10-nek nyoma sincs az tuti.

Tommi000001:ok. :D

[ Szerkesztve ]

(#2553) PhoenixK válasza Tommi000001 (#2551) üzenetére


PhoenixK
őstag

Nekem volt ilyen gondom Vista mellett a 7. patch-el. A megoldást az SP1 adta!

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#2554) Tommi000001 válasza PhoenixK (#2553) üzenetére


Tommi000001
aktív tag

SP1 nekem is fennt van...

"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."

(#2555) Lauda


Lauda
félisten

Még nagyon az elején vagyok, csak gondoltam megpróbálom kifilézni a militarit, hogy mégis mennyire nehéz lesz majd. Sikerült is nagy nehezen [link] :DDD , el is vittem egy adagot a cs bázisra, viszont nem tudok vezetővel visszajutni a cordonba, csak a gyalogos átjárón, addigra meg megérkezik az utánpótlás a militariba és szarrálőnek megint. Ti hogy közlekedtek a cs bázis és a cordon között?

Ja és kurva jó lesz ez a game is, csak kicsit le kell ülni elé végre (időm mondjuk megint kevés lesz). Kell azért néha egy kis izgalom, mert az eleje nekem rohadt unalmas volt, ez a militaris gyilkolás hozta meg a kedvem egy kis stalkerhez. :DD

[ Szerkesztve ]

(#2556) proci985 válasza Lauda (#2548) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

a dx10es képen a textúra lényegesen élesebb. a fa is jobban néz ki. meg a fények is szebbek (itt pont nem látszik), bár azzal gyilkol a progi...

fények tekintetében van jópár eltérés, de tényleg irreálisan lassú.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#2557) Lauda válasza proci985 (#2556) üzenetére


Lauda
félisten

Jó szemed van. :K Igaz ez csak egy kiragadott részlet, szinte csak dx9-ben nyomtam eddig és fogom ezután is. A cordon-ingovány témára nem tudsz valamit? :DDD

(#2558) remington2 válasza proci985 (#2556) üzenetére


remington2
senior tag

Lehet, hogy vak vagyok, de nekem a dx9-es kép tűnik élesebbnek. Nézzétek a teherautó ajtaját: dx10-nél tisztán látszik rajta a motion blur, dx9-ben tisztább a képe. Ugyanez igaz a fára is.

szerk: jobban megfigyelve a képet, mindenütt a szemét motion blur, a platón is. Nem tudom, mit esznek ennyire rajta, egyáltalán nem szép. Ez lenne az új kor? Technikai fejlődés = szemfolyatás? Kb. olyan, mint amikor szénné sütöm a süteményt, de rakok rá 1 kiló cukrot, hogy ha rossz íze is van, legalább édes legyen :DDD

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#2559) virkir válasza Lauda (#2555) üzenetére


virkir
veterán

Én úgy csináltam, hogy amikor egy adagot legyaktam akkor gyorsan kihordtam mindent a kidőlt fa mellé mert ott nem vesznek észre.
Mire ez megvolt már szivárgott vissza az utánpótlás és lehetett menni a következő fordulóra.
Ha volt már legalább 4 fordulónyi cucc azt először behordtam a faluba és onnan mentem a vezetővel a mocsárba eladni.
Vissza sehogyan sem tudsz jönni csak gyalogosan az ottani vezetők csak a Cordon felé menő utat ismerik.
Megcsináltam vagy 4x mikor elvállaltam a stalkertől az eü. csomagos küldetést, na utána már sajnos nem jön több utánpótlás.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#2560) emre válasza Lauda (#2555) üzenetére


emre
veterán

Én úgy oldottam meg, hogy csaltam. ;]
Feltettem MaxWeight500kg modot, és ha mindent kipakolok egy forduló.

Lehet neked másik jön be, nem tudom. Lehet már ezt is frissítettem mikor feltettem az 1.507 patch-et. Nézz körül az oldalon.

Egyébként a legrövidebb szvsz, kordonból ingoványba (stalkerbázis mögött), aztán vezetővel központba.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#2561) Lauda válasza virkir (#2559) üzenetére


Lauda
félisten

Én is úgy csináltam (de csak azért tudtam, hogy mizu, mert itt már leírtátok hogyan a legegyszerűbb :B ), a kép is ott készült. :K Faxa is vót' minden, csak vissza nem tudtam jutni vezetővel, most már tudom, hogy nem is lehet velük sehogy. :) Aztán gondoltam, nem szarozok az ingovánnyal és elvittem a cuccot a cordonban lévő stalker "bázisra", de ott csak 400 rubelt ad a kereskedő az obokanért a cs kereskedő pedig 800 felett, szóval érdemes oda átmenni.

Köszi! :R

emre: Nem szeretnék csalni, addig, míg egyszer végig nem vittem tisztességesen. :DD Ez esetben a legrövidebb út nekem a faluközpontban lévő vezető volt, mert az egyből elrepített a cs bázisra. :P :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2562) virkir válasza Lauda (#2561) üzenetére


virkir
veterán

Én a mocsárból vissza vezetővel eljövök a géptelepig és csak onnan gyalogolok.
A vezető a faluban mocsok mert elvitt vagy 3-4 x 1800-ért aztán már csak 2800-ért akart, na annyiért meg már megyek gyalog az már majdnem 5 doboz 5.56x45mm AP ami meg fogy mint a fene a FT 200Mből. :D
Csalni nem is szabad elsőre, :N bár én másodszorra is csak a trader ovehaul modot raktam fel, hogy ne keljen sokat menni ha venni akarok valamit.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#2563) proci985 válasza remington2 (#2558) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

nézd meg mégegyszer. a talajt. hosszan:DDD. nekem is kb egy percig kellett néznem, amíg bármilyen különbséget ki tudtam venni. a DX10esnél a talaj repedéseinél kicsit jobb a mélységérzet, legalábbis szvsz. mintha egy picit a textúrák is élesebbek lennének, de ez megint csak a post process függvények pontos eljárásától függ, ld S.H.A.R.P.E.R. textures pack;> mivel minimum 4 post process (hasamracsapásos szám, nem megkövezni:DDD) van, ha ugyanaz a textúra az alap, igazából az élesség nagyon nagyban fog függeni az azokban használt algoritmusoktól is. arról nem is beszélve, hogy a textúrák is valszeg több textúrából vannak heggesztve layerekkel. és itt most lehet baromságot mondok, mert valamennyit a témával foglalkoztam pár éve, de a DX9.0c/DX10.1 renderelési folyamatairól nagyon keveset olvastam csak utánna, és az utóbbi két évben eléggé durva áttörések voltak a témában (Doom3 engine, UT3 engine). meg ehhez konkrétan az enginet is ismernem kéne, ami nem igaz rám.

motion blur alapból jó dolog, mert depth of field és field of view, valamint fókusz szimulálására az elmosás a legjobb módszer, az más kérdés, hogy itt tényleg picit túlzásba vitték a srácok (arról nem is beszélve, hogy az alap textúrák is kicsit túlzottan el vannak mosva). szerintem még belefér, és az NFS: Carbon/UC és Deus Ex2 volt ilyen szempontból totál elszúrva, de ez megintcsak relatív. és azoknál kellett a mosás, mert néha hányadékok voltak a textúráik (gyenge konzolport mind). más kérdés, hogy ha a dolog zavar, ott a sharper for CS mod, és voilá;>


dx9.0c alatt szinte mindent meg lehet csinálni, amit dx10 alatt. a probléma, hogy másképpen kell optimálisan programozni rá, és az évek alatt berögzült/leprogramozott dolgokat nehéz egyik napról a másikra megváltoztatni, főleg ha az egyik rendszert már ismered optimálisan, a másikat meg újdonság, és senki nem tudja konkrétan, hogy mit is kéne vele kezdeni. illetve pontosabban mindent meg lehet csinálni, ha megfelelő méretű számítási kapacitás rendelkezésre áll (eddig is volt global illumination, eddig is volt raytracing, csak éppen akkora számításigényük volt/van, hogy renderfarm alatt nem érte meg őket használni). és ez a lényeg: szép legyen, és fusson a célhardveren, különben a hajunkra kenhetjük. minden más mellékes (szigorúan grafikára sarkítra a dolgot).


a dx10 nem csoda, csak egy eszköz. jól használva sokat lehet gyorsítani/több effektet/spriteot/akármit lehet megcsinálni vele adott idő alatt adott számítási kapacitású eszközön, de a dx9.0áról dx10.1re átkókányolt -nincs natív dx10es játék a piacon- kód sebességi viszonyáról semmi biztos nem állítható. kókányolt jelen esetben: pár funkció cserélve lett, de alapvetően az engine nem nagyon változott (vö Doom3 és Q3A szinte teljesen megegyező konzolja, mert minden más cserélődött az idők folyamán... de mivel valahonnan el kellett indulni, és pont volt kéznél egy engine, hát szisztematikusan annak a részeit kezdték cserélgetni apránként). namármost ha ati kártyán bekapcsolod az AAt dx10.1 alatt, és a játék lassul, akkor kókányolásról van szó, mert a feldolgozási sorrenden egy grammot nem változtattak, csak pár sornyi kódot cseréltek.

Lauda: én vezetővel... vagy az északkeleti átjárót használva. közben ugyan van pár bandita, de machine yardtól mindig van olcsó guide;>

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#2564) VinoRosso válasza proci985 (#2563) üzenetére


VinoRosso
veterán

nem csoda, hogy nem látni semmit, mert a CSban ha jól tom 3 dx10es "effekt" van, a god rays, volumetric smoke, valamint a dynamic wet surfaces. Ezekből egyik sincs a képen. Meg lehet őket csinálni dx9ben is, csak dx10ben jobban fut, valamit egyszerűbb elkészíteni. Amit még a dx10.1 miatt érdemes megemíteni( 1.56-tól ) az az MSAA(ezt csak játék alatt veszed észre, hogy emnnyit esik vissza az fps tőle), aztán kifújt.

(#2565) Medvelászló válasza Lauda (#2539) üzenetére


Medvelászló
senior tag

Mélyen tisztelt Lauda sztalker,az általad linkelt térképen látok olyat a Freedom bázisán hogy- YAR,/asszem valami usb bigyó van nála/nem találom sehol sem. :W Van tippje valakinek hol találom? :F 1re jobban kezd tetszeni a játék most hogy megcsinálok minden mellék küldit :))

(#2566) emre válasza Lauda (#2561) üzenetére


emre
veterán

Ez is egy hozzáállás, de nem az enyém.
Viszont mindenképp tiszteletet érdemel. :R

Engem egy csöppet sem zavar, hogy kicsit magam felé billentem a mérleget.
Hónapok óta megvan a game, de csak most jutottam el odáig, hogy játszható.
Úgyhogy a telepítés után egyből azzal kezdtem,
0. Full saved game (ritkán nyúlok hozzájuk)
1. 07 paccs (szerintem tuti, eddig csak kétszer fagyott)
2. accuaryweight mod (tele volt a tököm a mászkálással, így sok mindent tudok cipelni)
3. amk sleeping bag mod (nem mindig engedi használni, de hasznos)
4. full uppgrade armor and weapons 1.0 (a pedrive-okat ráérek később megkeresni)
5. magyar felirat & szinkron vissza, mert a mod-ok szétgyakták az origit. Ez is jól mükszik, néha persze előfordul orosz duma a háttérben, de a feliratok rendben vannak, illetve a pda mapjában van 1-2 dolog amit angolul ír. Gondolom ezeket a 07-es paccs hozta ki.

Aki akar megkövezhet érte, de majd ha ismerem a pályát, és min. egyszer végigvittem, talán majd nem lesz ezekre a huncutságokra szükségem.
Vagy felteszem az 1 tonnás weight mod-ot, és szólithattok dömpernek ;]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#2567) Medvelászló válasza emre (#2566) üzenetére


Medvelászló
senior tag

Honnét szedsz ilyen kiegészítőket?küldenél linket?! :R

(#2568) emre válasza Medvelászló (#2567) üzenetére


emre
veterán

Stalker.Filefront.com/Download

mod:
Ahogy jutok előre, vagy elakadok lassacskán kiolvasom a fórumot, szinte mindenről volt már szó benne. Asszem erről is, de neked kell kikisérletezned, hogy melyik mivel működik. Én valami piszok mázlinak tartom hogy nem keveredtek össze, és frankón megy a game.
Most egy érdekes dologgal találkoztam és kiváncsi lennék a véleményetekre.
Többszöri újrakezdésnél természetes, hogy a dolgok nem ugyanott vanak, mint az előzőnél.
Pl. a legelső küldi, a katona zsákmánya.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#2569) proci985 válasza emre (#2568) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

igen, meg van hibás is. pl valamelyik carrymodban van némi haxolás, ami miatt a játék kilép:(.

sleeping bag se volt még két hete kiforrott, amikor utoljára néztem.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#2570) Medvelászló


Medvelászló
senior tag

Csőváz All!
A Seva ruhát csak a fosztogatók tudják feltunningolni,v.más frakciók is ?Bejutottam a bázisukra most azon vacillálok hogy csináljak-e küldiket nekik,nekem nem szimpik azok a patkányok ;] :(

(#2571) Anubiss


Anubiss
tag

A Garbage bejáratánál lévő banditaőrhelynél mindent elvesznek tőlem, csak a detektort és az épp aktív fegyvert hagyják meg nekem. Ez alapból így van vagy csak velem szívózik a game?

(#2572) proci985 válasza Anubiss (#2571) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

alapból. de meg lehet kerülni moddal, vagy akár ki is irthatod őket, utánna csak csúnyán néznek rd a banditák, de még nem fognak rádlőni.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#2573) Medvelászló


Medvelászló
senior tag

Huhh,a szemétdomról átléptem az Agroprom területére,ott gyülekezett pár csávó,aztán gondoltam elindulok velük írtani,akkor ért igazi meglepi,egy vérszopó ráugrott egy muksóra,aztán elugrott vele a bozótosba,majdnem összefost@m magam a rémülettől,ráadásul éjjel császkálok és vihar van :Y :)) Félemeletes a játék,akinek gyenge a szíve az mellőzze v.nyomja a Szuper Máriót :DD :P

(#2574) Medvelászló


Medvelászló
senior tag


Ojjjesz,ő most távcsővel kukkol ????? :DDD

(#2575) Medvelászló


Medvelászló
senior tag

Bajban vagyok help,sok mellék küldit csináltam meg eddig,az Agropromnál elkezdett kilépegetni a játék,amikor csak végig rohantam a pályákon nem csinálta.Mit lehet tenni ilyenkor?

(#2576) proci985 válasza Medvelászló (#2575) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

gyakran menteni... jobb megoldás nincs sajnos.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#2577) Anubiss válasza proci985 (#2572) üzenetére


Anubiss
tag

Milyen moddal?

(#2578) proci985 válasza Anubiss (#2577) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

"no mugging at garbage mod", filefronton fentvan, elvileg megy is:)

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#2579) Lauda válasza proci985 (#2578) üzenetére


Lauda
félisten

A fene, én meg pont emiatt vettem egy IL86-ot és 15 rubelt tudtak elvenni tőlem. :O :DDD Mondanom se kell, hogy utána kb. 5 db IL86-ot találtam és vittem vissza eladni. :P

(#2580) proci985 válasza Lauda (#2579) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

IL86 felejtős. folyamatosan beragad, emiatt folyamatosan fogsz halni. FT300 szintén. natoból a zónában csak a SGI5, FT200M, GP36 életképes sajnos

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#2581) Medvelászló


Medvelászló
senior tag

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok! :D :))

(#2582) Lauda válasza Medvelászló (#2581) üzenetére


Lauda
félisten

Hasonló jókat, tisztelt Stalker barátunk! :P :DDD

(#2583) AGE-T


AGE-T
senior tag

Sziasztok!
Ha nekem csak az alap game van meg, az összes megjelent patchet le kell töltenem, vagy elég csak a legutolsót felrakni?
Clear Sky v1.5.07 ezt pakoltam fel, furcsa mód a régi mentett állások is indulnak. Viszont Yantalban nem tudok továbbjutni. Szaharov bunker ajtaja aszik kinyílni. s már körbeszambáztam az egész környéket, sehol zombi, csak ott ahová nem enged be valami anomália miatt.

For SALE: http://bit.ly/1aepGxI

(#2584) remington2 válasza AGE-T (#2583) üzenetére


remington2
senior tag

Régebben voltak gondok a tudósok bunkerébe történő bejutással, de szerintem nálad más a helyzet, hiszen felpatchelted. Tudomásom szerint nem kell mindet, csak a legutolsót telepíteni, én legalábbis ezt tettem, és nincs semmi gondom.
Alighanem vannak még a környéken zombik, amelyeket nem nyírtál ki. Azért nem látod őket, mert nem a közelben, hanem kicsit messzebb vannak. A játék lerakja őket, aztán azok megindulnak támadni. Akik távolabb vannak, azoknak időbe telik, míg befutnak :DDD Viszont míg meg nem halnak, nem nyitja ki az ajtót. Az egyik ilyen hely a kiszáradt tó medre, a gyártól keletre. A másik fenn, a dombon, a tudós bázistól északra van.

szerk: ha szól a sziréna, szinte biztos, hogy a fenti eset áll fenn.

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#2585) AGE-T válasza remington2 (#2584) üzenetére


AGE-T
senior tag

Nem szól a sziréna :) És nem vágom, akkor most mégis jók a régi játék mentései. Tökre felkészültem lelkileg, hogy újra kell kezdeni :D

For SALE: http://bit.ly/1aepGxI

(#2586) bim


bim
veterán

HY ujra itt!

Újból nekifutottam a játéknak és most ott tartok hogy az ingoványban szerintem minden mellékküldetést végignyomtam és át kellene mennem a kordonba de még térkép alapján össze akarok szedni minden motyót amit lehet.(itt linkelt valaki egy térképet amin minden rejtett cucc rajta van, az alapján)
Az a kérdésem hogy van pénzem megvenni a 15 ezer rubeles páncélt és még maradna is némi lovém.Érdemes kiadni rá pénzt vagy tartogassam a pénzem a SEVA rucira? :F

Másik. Az egyik mellék küldiben egy kővirág relikviát kellett visszahoznom az egyik tagnak.Én ugyan odaadtam neki de nem jártam volna jobban ha megtartom inkább?

Némely mellék küldiben vicces hogyha megkérdezem és mondja hogy segithetek akkor van hogy azt a feladatot kapom hogy juttassak el valamit a másik tagnak.de van sokszor hogy ő maga az akinek el kell juttatni pl. lőszert.Még meg is köszöni.. :D

[ Szerkesztve ]

(#2587) 300000 válasza remington2 (#2584) üzenetére


300000
csendes tag

Én az összes patchet felraktam, sorban.
Be tudok menni a tudóshoz.

(#2588) 300000


300000
csendes tag

Elnézést a dupla-postért, utólag jutott eszembe:

A Banditákat nem lehet kiirtani? A térképen található összes Banditát kinyírtam, bázisukat elfoglaltam, frakcióerejük lement 7-re.
Most nézem, a Bandita bázis újra él és virul, erejük 32. WTF?

Esetleg az a baj, hogy nem a Stalkerok, hanem a Szolgálat tagja vagyok?

(#2589) kobe24


kobe24
tag

Nekem indításkor a játék azt írja ki, hogy nem bírja megnyitni az fsgame.ltx fájlt, és ezért leáll. ez mitől van?

(#2590) AGE-T válasza kobe24 (#2589) üzenetére


AGE-T
senior tag

Nekem ezt akkor írta ki amikor a vista alá telepített stalkert akartam xp alól indítani.

For SALE: http://bit.ly/1aepGxI

(#2591) kobe24 válasza AGE-T (#2590) üzenetére


kobe24
tag

Nekem csak vista van telepítve, szóval nem tudom :(

(#2592) cementmixer


cementmixer
csendes tag

valaki segitsen meg légyszives ! :D

Szitu következő: Deserted Hospital , távcsöves meg géppuskás kilőve, A helikoptert lerambóztam , következő részen mielőtt kijutnék a pályáról van még 1 géppuskás. Amint meglátom fagy a játék.

1.03as patch , persze nem kompatibilis a többivel ;)
3 agyvérzés után megköszönném ha valaki küldene nekem elmentett állást onnan ... mimndegy milyen patchre megoldom.

Köszi előre is.

(#2593) remington2 válasza cementmixer (#2592) üzenetére


remington2
senior tag

Hi!

Itt van egy mentés-csomag, elvileg az elejétől a végéig. Több, mint 100 mentés, 1.5.04-es patchel kompatibilis. Mivel a végén vagy, felesleges lenne újrakezdeni, úgyis már csak olyan 30 perc játékod van hátra.

Legközelebb meg patcheld fel a legfrissebbre, azzal sok kellemetlenségtől óvod meg magad :DDD

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#2594) emre


emre
veterán

Na bassz...
Kellett nekem dícsérni a vasat.
Eddig semmi problémám nem volt, de most engem is kidob a game XRengine hibával.
Épp csatlakozni akarok a freedomhoz, (erdész, iránytű már megvolt) gondoltam legyalázom a szolgálatot meg a fosztogatókat, erre elmegyek a nagyfőnökhöz, és mikor a hát persze szövegre kattintok már tálcán is a game.

Más mentést nem szeretnék használni, mert az erdésztől (az 500kg súlyhatárnak köszönhetően) elhoztam 100db vintart, és mos közel 1milla van a zsebemben ;]

Ha van valakinek értelmes ötlete, ne kíméljen (Olvass vissza nem játszik, olvasok :K )
OS: win xp Sp2

Köszi :R

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#2595) PhoenixK válasza emre (#2594) üzenetére


PhoenixK
őstag

Nekem Vista-nál az SP1 segített... Javasolnám az XP SP3-at!

[ Szerkesztve ]

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#2596) emre válasza PhoenixK (#2595) üzenetére


emre
veterán

Köszi! :R
Megpróbálom

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#2597) cementmixer


cementmixer
csendes tag

nagyon köszi remington , amugy amikor elkezdtem akkor az 1.03 volt a legújabb patch azért volt ez .... csak kiakadt abbahagytam aztán most kezdtem ujra szenvedni vele :D

(#2598) emre válasza emre (#2596) üzenetére


emre
veterán

Feltettem az SP3-at.

Mentem 2-3 más küldit, majd ezután mentem vissza a freedomhoz, hátha ez segít, de nem.
A game ugyanúgy kibasz, xrEngine hibával, de csak mikor csatlakozni akarok a freedomhoz.

Két megoldást tudok, lonerként végigviszem, vagy csatlakozok a szolgálathoz.
Sajnos egyik esetben sem lesz exo páncélom :O
A kereskedőknél nincs, vagy háromszor körbejártam, ráadásul a független stalker kereskedőt agyondöfte egy vadkan a pult mögött agropromban, tehát ö végleg kilőve. Valamint a fosztogatók kereskedője is kilőve (gyakorlatilag is)

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#2599) remington2 válasza emre (#2598) üzenetére


remington2
senior tag

" a független stalker kereskedőt agyondöfte egy vadkan a pult mögött agropromban"

Ezen megborultam. Zajlik az élet a zónában :DDD

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#2600) 300000 válasza emre (#2598) üzenetére


300000
csendes tag

emre.

Nekem is ilyen gondom volt, csak epp mashol. Szemetdombos mentest egyszeruen nem tudtam betolteni, illetve nem tudtam a Szemetdombra belepni (miutan kifosztottak).
Akarmerrol probaltam nem ment. Akarmi mas kuldetest csinaltam minden ment, de amint be akartam tenni a labam egybol leallt a game. (Es fontos lett volna visszaterni mert itt volt a fokuldetes.)

Megoldas: ujrakezdtem a jatekot, es minden kiraly :K

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.