Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2251) Speccy válasza foxboro (#2247) üzenetére


Speccy
senior tag

Csak akkor fogod tudni kinyitni, miután kinyírtad a bázist.

There is hope!

(#2252) virkir válasza foxboro (#2249) üzenetére


virkir
veterán

Na közben átjutottam, az előző koricálásokkor már elmentem az aluljáró mellett.
Már a 40 Vintart cuccolom valamelyik kereskedőhöz, hogy legyen pénzem az exora.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#2253) foxboro válasza Speccy (#2251) üzenetére


foxboro
tag

Próbaképpen kitisztítottam a roncstelepet, majd visszamentem a banditák bázisára, az ajtó zárva, az előtte levő csoportot legyilkolásztam, aztán ennyi, ezután a csukott ajtón keresztül lődöztek rám, úgy, hogy a puska csöve néha kikandikált a fémajtón....persze én nem tudtam őket eltalálni. Most újra körbejárom a helyszíneket, artit meg lóvét gyűjtök, a limanszki híd már lent van.
A SEVA pontos fejlesztését leírnád? Még nyitva van a bandit bázis, de a technikus nem beszél a hiányzó pendrive-ról....
Köszi!

(#2254) foxboro válasza virkir (#2252) üzenetére


foxboro
tag

Az egész Red Forest egy nagy para ebben a gémben, főleg éjjel! Még rá gondolni is félelmetes, tele anomáliákkal, mutánsokkal.... Az aluljáró egyébként beleolvad a környezetébe. Artikért visszamentem oda, a toppantóst akkor is békén hagytam...

(#2255) fügike válasza foxboro (#2247) üzenetére


fügike
senior tag

Nekem simán kinyílt.
Még a főnök páncélszekrényét is kinyitottam - késsel!:D
A SEVA-ról nem tudok semmit, csak javíttattam, aztán meg vettem egy Exo-t.

Boci-boci tarka!:D

(#2256) Hun'reeth válasza Polllen (#2223) üzenetére


Hun'reeth
őstag

A +6 endurance abban az épületben van mint ahogy régen bementél x16 felé. (Yantar)
Ha befelé jönnél a kapun jobb oldalon egy hosszúkás épület. Az ablakon lehet bejutni és tele van az egész elektromos anomáliákkal.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#2257) foxboro


foxboro
tag

Valaki már legyen szíves leírni a SEVA ruha fejlesztésének pontos menetét!!! Hiába érek a fejlesztési gráf végére, nem történik semmi.... ugyanez történik, pl. az AK fejlesztésénél...
Please!!!!

(#2258) fügike


fügike
senior tag

Üdv!

Valaki nem tudja véletlenül, hol lehet bemenni a Freedom bázis elzárt részére? Van ott egy flash, meg stash is, és fel akarnám szedni!

Kösz előr is!

Boci-boci tarka!:D

(#2259) Hun'reeth válasza foxboro (#2257) üzenetére


Hun'reeth
őstag

Mi a problémád a fejlesztéssel? :F:U
Ha a legutolsóra mész látod miket kell hozzá fejlesztened. Vagy a max páncélra mész vagy a max anomália védelemre. De csinálhatsz "öszvér" ruhát is csak akkor az utolsó szintet nem érheted el.
Ha minden megvan ami kell a köv fejlesztéshez mégsem aktív akkor meg kell találnod valahol a flash drive-ot az infóval és azt odaadni a technikusnak és akkor engedi tovább fejleszteni. De a 3. szintet csak a fosztogató technikus tudja a többieknél semmiképp se lesz aktív.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#2260) remington2


remington2
senior tag

Micsoda izgalmakat tartogat ez a játék . . . éppen swampsból battyogtam "hazafelé", a kordonhoz, és amikor a stalker-tábornál lévő átjáróhoz érkeztem, találtam 1 szem, magányos hullát, amilyenekkel tele van a játék. Forgolódva picit bekavartam a minimapen, rossz irányban indultam el ( vaksötét ;]), amikor felvillant onnan északra egy néhány másik hulla (hármat láttam még akkor). Alapos lévén először megnéztem a magányost, nem sok cucc volt nála, de amikor elindultam a másik három felé, kiderült, hogy nem három, hanem egy egész rakás hulla hevert szerteszét. Ez a garbagebe vezető délebbi átjáró, amely pár lépésnyire van a stalker-bázistól, banditák és stalkerek hulláival borítva. Gondolom, rajtaütés lehetett, az egyikük említi is a stalker / katonaság konfliktust, meg azt, hogy csapdát állított nekik a hadsereg banditák felbérelésével. A talaj tele volt fegyverekkel, szinte szégyelltem összeszedni mindet :DDD Vagy háromszor fordultam vele a kereskedőhöz, 10 fűrészelt duplacsövő, ugyanennyi chaser, legalább fél tucat AK, két TR301, rengeteg "Martha", meg egyéb nagy erejű pisztoly, és nagy örömömre egy IL86-os is, amely most aktuális, majdnem fullra tuningolt szerelmem :DDD . 30k rubelem volt már akkor is, pedig még csak a kordonnál jártam, minden elérhető mellékküldetést végrehajtottam, szóval ennél a végigjátszásnál alapos vagyok, ez látszik a pénztárcán is. Bár nem voltam pénzszűkében, azért jó tudni, hogy a fejlesztésekkel / lőszervásárlásokkal akármennyi pénzt el lehet verni, így garantáltam nem borul a játékélmény, van hová költeni a pénzt :R

Minimapes hullapontok

Nála pedig már nincs fegyver (az inventory üres), de a külsején azért ott van a pisztolytáskában.

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#2261) foxboro válasza Hun'reeth (#2259) üzenetére


foxboro
tag

Végül is nagy bajom nincs...azt tudom, hogy a fosztogató technikus tudja fullosra fejleszteni. Zsetonom van, SEVA ruhám is, végig követem a golyóállóság fejlesztési gráfját, és valóban a végén azt írja, hogy további adatok szükségesek a fejlesztéshez. Ennyi. Én úgy gondoltam, hogy a technikus küldd el a hiányzó pendrive-ért.... Azt tudod, hogy hol keressem a hiányzó lemezeket?
ÜDv!

(#2262) foxboro


foxboro
tag

Nem tud valaki működőképes no dvd fixet, 1.5.07-s patch-hez? Már féltem a gyári DVD-t mindig ki-betenni. Köszi.

(#2263) - = Zk = - válasza foxboro (#2262) üzenetére


- = Zk = -
félisten

..én bennehagytam a DVD olvasóba :DDD ...pl ezért van kettő ;]

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#2264) foxboro válasza - = Zk = - (#2263) üzenetére


foxboro
tag

Igen. Ez is egy megoldás... Sajnos csak (1) íróm van.

(#2265) - = Zk = - válasza foxboro (#2264) üzenetére


- = Zk = -
félisten

hm..megtudlak érteni!
irok PÜ-t..nehogy warnt kapjak....:R

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#2266) csigi


csigi
addikt

Üdv!
Kérek ismét segítséget. Red Forest-ben vagyok egy barlangban, ahová az iránytűs küldetés küld be. Ott a deszkák között le lehet ugrani, mászni. De lent (bánya?) van két szikrázó\mozgó lény, amik felemelnek tárgyakat és hozzámvágják, illetve szikrázással is agyoncsapnak, ha közel megyek.
Van ott valami trükk ellenük, vagy csak szaladozzak és lőjem őket?

nofene

(#2267) virkir válasza csigi (#2266) üzenetére


virkir
veterán

Hagyd ki.
Szerintem az egy zsákutca én nem találtam ott kivezető utat se semmi érdekes dolgot.
A bányába úgy is csak az iránytűért kell bemenni.

Más.
Ha valaki stalker fokozaton talált valakinél exo-t ossza már meg velem melyik kereskedő volt én végigjártam az összest van 400k-m de nem találok senkinél.
Limanszk meg elég necces anélkül egy egyszerű seva-val.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#2268) csigi válasza virkir (#2267) üzenetére


csigi
addikt

Vállaltam egy mellékküldetést, így ki kellene hoznom onnan valamit. Meg amúgy is piszkálja a csőröm... Meg pl. hirtelen nem is tudom, hogyan lehet onnan kijutni, a levezető létra nem ér le a földig, másik út kell majd felfelé.
Szóval szeretném megoldani. :K

nofene

(#2269) csigi válasza virkir (#2267) üzenetére


csigi
addikt

Ezt találtam ebben a topikban:
#2191: exot az agropomi neutral stalker árul
Próbáltad már?

Bár engem a futás hiánya erősen visszatart, Seva cuccban sincs ellenfelem (egyenlőre).

nofene

(#2270) remington2 válasza csigi (#2266) üzenetére


remington2
senior tag

A létra tényleg egyirányú út, vissza már nem lehet mászni rajta. Viszont van ott egy járat, amelyen vissza lehet menni az előző szintre, de emlékeim szerint azelőtt, mielőtt lementem, nem volt ott a járat végén, fent lévő nagy lyuk a falban, azt valószínűleg a játék nyitja meg akkor, ha kinyírtad a két poltergeistet. Vagy csak nekem nem volt szemem, és nem vettem észre :F Ez a két példány elég kemény dió volt, sokáig kellett őket lőni, aztán egyszer csak, hirtelen meghaltak, nem is tudom mitől. Miután kitakarítottad a bányát, jönnek arra stalkerek, ők is segítenek. Lent egyébként vannak értékes dolgok (detektor rulez), és úgy rémlik, mintha ott találtam volna egy bulldogot is, az egyik oldalsó szobában, plusz lőszert is hozzá . . .

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#2271) csigi válasza remington2 (#2270) üzenetére


csigi
addikt

Ilyen visszamászós járat perpill nincs lent, viszont van több csukott ajtó, talán egyik megnyílik ha végeztem a mókokkal...
Szóval akkor semmi trükk nincs, csak adjam nekik az ólmot szorgosan...
Köszi a választ. :R

nofene

(#2272) virkir válasza csigi (#2269) üzenetére


virkir
veterán

Nekem az csak alap gagyit árul még lőszerből sincs nála semmi értelmes.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#2273) csigi válasza virkir (#2272) üzenetére


csigi
addikt

Akkor nem tudok segíteni sajna.

Más: Ha a zsák, doboz, akármi cucc a fa tetején van, de az elérhetetlen, máshonnan sem lehet rámászni, akkor hogyan lehet hozzáférni?

nofene

(#2274) foxboro válasza csigi (#2266) üzenetére


foxboro
tag

Hi!
Ott lent van egy Firefly (+6 health) arti + valmi spéci fegyó is, legalábbis én ezeket találtam... Az arti balra a mellékhelységben van.... Elég idegesítőek a hozzád csapódó tárgyak, én nem is lőttem, csak állandóan változtattam a helyem, pár perc után elcsendesedett minden, aztán jobbra mögötted (ahogy leestél) szabad lett az addig lezárt kijárat, és jöttek le a stalkerek...
Hát ennyi...

(#2275) csigi válasza foxboro (#2274) üzenetére


csigi
addikt

Őőőő ez furi. A mellékhelységben van szikrázó anomália, már a hagyományos nem mozgó verzió, megpróbálok majd átmenni rajta.
Ki fogom próbálni ezt a pár percig életben maradást, bár valószínű viszketni fog az újjam, hogy lőhessem őket.
Köszi. :R

nofene

(#2276) foxboro válasza csigi (#2275) üzenetére


foxboro
tag

Általánosságban: artivadászathoz a legjobb detektor szükséges!!!!
Ott lent az ugráló izék között kicsit izzadós, de meglehet csinálni...

(#2277) foxboro


foxboro
tag

Az Army Warehause-nál levő artit, ahol a domb és traktor van, valamint a Dark Valley-ben a factory kerítése mellett lévő artit hogy lehet megszerezni? Beszippantós anomália, a sugárveszély csak egy dolog, jelez a detektor, mintha már majdnem meglenne, aztán megint a beszippantás... Telepátia ellenes arti nélkül meglehet csinálni? Mert az most pont nincs nálam...

(#2278) csigi válasza foxboro (#2276) üzenetére


csigi
addikt

No megcsináltam a két szikrázó bigyót, és könnyen, elsőre... miután rájöttem, hogy veterán fokozatban játszom, azért bukok fel az első nekem hajított hordótól. Átkapcsoltam arra az időre újoncra. :B
Felszedtem szépen az ott található sugárzás elleni artit is, de eladtam, van rajtam már két ugyanolyan.

Mindenki: Találtam egy fószernál egy izmos katonai páncélt... nem tudom ismeritek-e. A nevét elfelejtettem, de 60-as golyóállóságot tud, lehet benne futni is, viszont nem lehet rá artit tenni (egyet sem).
A helye: Az iránytűs küldetésnél, a barlangban, mikor kilőttem azt az embert, aki a célpont arti mellett valami rádiónál ült. Na ennek a helyére ül le később egy szabadságos (vagy nem tudom milyen) karakter... nála meg lehet venni, azt hiszem 25K-ért.
Kipróbáltam, nagyon jó vele védetten metélni az ellent, de végül az artitartók hiány amiatt letettem róla.

nofene

(#2279) Hun'reeth válasza csigi (#2278) üzenetére


Hun'reeth
őstag

Azt Bulat-nak hívják. Én azzal nyomom. Fejlesztéssel 2 artit lehet rárakni. A Duty-s boltban simán lehet venni. 25k az alapára.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#2280) Silenzio


Silenzio
addikt

1.5.7-es tapasz. Csak gratulálni tudok a játék fejlesztőinek. Win 7-tel nyomom, maxon, dx10-ben 25 fps volt azon a ponton, ahol 1.5.4-gyel dx9-ben 13 fps. Wow. Király. Nem tom minek tudható be a 100%-os gyorsulás, de örültem neki. Egyéb helyeken persze játszhatatlan volt, ezért letettem róla hogy maxon toljam.

Most jön a lényeg:
1. A játék következetesen lefagy, ha quick load-ot nyomok, abban az esetben, ha meghaltam. De csak akkor. Namármost, az ember azért tölt vissza általában, mert meghalt. Ennyit erről.
2. Garbage. Vigyek el xy banditának valami shotgun-t. Kihalászom délkeletről, elviszem, de a nyíl már máshova mutat, egy tök más karakterre, aki nem kér a cuccból, értsd, nincs olyan párbeszéd lehetőség, hogy nesze baz'meg amit kértél. Megkerestem a gyíkot aki adta a küldetést, de nem csinál semmit, csak elhajt a gyérbe.

Kérdés: MI A TÖKÖMET CSINÁLTAK A KÉSZÍTŐK MÁSFÉL ÉVIG? ÉS MIT CSINÁLTAK A MEGJELENÉS ÓTA?

De komolyan, nálatok is ilyen ez a szutyok? Mert akkor csodálom, hogy valaki még játszik vele. Mielőtt még valaki akadékoskodna, miért win7-en nyomom, mert rohadt gyors a tetű vistához képest, meg mert csak. És nem, nem a winfos tehet róla, xp-n ugyan ez volt. Még a patchek előtt. A legdurvább bakikat nem képesek javítani... Asszem inkább a Fallout 3-at tolom. Meg a Gothic 3 expansiont. Ennyire még az se bugos.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

(#2281) Lauda


Lauda
félisten

Én már az elején találkoztam olyannal, hogy a wolfnak csinálok egy melót, mégpedig a stalkernek kell segítenem. Odamegyek hozzá, az meg elzavar a vérvörös f@szba. :DDD :C

Közben jön a segélykérés, hogy filézzem ki a kutyákat az autóparkolóban. Odarohanok, megcsinálom, visszamegyek a stalkerhez, de akkor is ellenkezik. :O :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2282) remington2 válasza Silenzio (#2280) üzenetére


remington2
senior tag

1 darab bugos mellékküldi miatt szerintem ne írd le az egész játékot . . . tény, hogy a CS katasztrofális állapotban került ki, de a patcheknek hála lassan befejezett játéknak lehet tekinteni. Bár tudom, hogy ez nem fog vigasztalni a "De komolyan, nálatok is ilyen ez a szutyok?" kérdéssel kapcsolatban, de nem, én eddig nem találkoztam egyetlen küldetésbeli buggal sem, mindenki levett / átvett /kifizetett mindent, az 1.5.07-es patchel az előforduló szinte összes mellékküldetést megcsináltam eddig (lassan garbage-nál járok), és korábbi végigjátszásnál, a fősztori mentén az 1.5.05-össel sem, persze ez egyáltalán nem jelent semmit, ahány ember, annyi lehetőség :DDD Teljesen végig elsőre csak az 1.5.5-ös javítással tudtam végigjátszani, mert addig állandó gond volt nálam a fagyás (yantar és környéke). Én a 05-ös patchig tapasztaltam hajletépős gondokat, ezzel bár nem csináltam meg minden mellékküldetést, arra már mint teljesen nyugodt játékra emlékszem, egész játék alatt 3 darab asztalra fagyással.

(#2281) Lauda
Első alkalmakkor engem is elküldött a f*nébe (pontosabban mindig ezt teszi, ő akar kemény Iván lenni), azért maradtam segíteni, de nem történt semmi, így odébbáltam. Pár száz méterrel odébbről kaptam a csipogást "task failed" üzenettel, de annyira nem izgatott a koma :DDD Másik próbálkozásánál (újrajátszások bugok miatt reménykedve, hogy nem lesznek POWAA :R meg későn érkeztem, bár igyekeztem, de a kutyák valósággal legázolták, és azonnal megint task failed lett. Szerintem az újabb patchekkel ott is piszkálgattak valamit, a kutyák legalábbis már nem blitzkrieg módjára rohannak, de így sem teljesen gördülékeny: jönnek a kutyák, majd ugyanezzel a lendülettel el is rohannak, a fickó áll, én meg nézek, hogy most ??? A kutyák majdnem az út mellet lévő táborig rohantak (a sátrakkal), utánuk szaladva és kinyírva őket, végre vissza lehet kísérni őkelmét a faluba. Ő elfoglalja a helyét Wolffal mellett, az egyik lejáratnál, majd két küldi után nálam már hulla volt, hogy ki v. mi ölte meg, fogalmam sincs. Rövid pályafutás volt . . .

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#2283) foxboro válasza fügike (#2258) üzenetére


foxboro
tag

Hi!
Felmész a Freedomosok vezéréhez az emeletre, ha szemben állsz vele, akkor neked balra lesz egy "ablak", azon guggolva ki tudsz ugrani. Egyenesen az elzárt területre esel, sugárzás full, egy moonlight-t találtam az anomáliában, a stash -t nem is kerestem.... A kerítés melletti őrtornyon keresztül tudsz menekülni....

(#2284) virkir válasza Silenzio (#2280) üzenetére


virkir
veterán

A játék következetesen lefagy, ha quick load-ot nyomok
1.5.5-1.5.7 ig játszottam de egyszer nem fagyott a játék. Namost vagy én vagyok ritka szerencsés vagy akiknél nem fagy, vagy ott akinél fagy meg kilép egyéb hardver vagy szoftver gond lehet.
Halkan hozzá teszem nekem az eredetit valószínűleg a Jézuska fogja hozni.
Egyetlen egyszer dobott ki Redforestnél mikor követni kell Strelok emberét de az egy másik útválasztással megoldódott.
Az is elhangzott már itt, hogy az 1.5.5-től lett a játék használható az alatt csak mazochista hajlamúaknak ajánlott. :D

Más
#2267 második felére még mindig nem találtam megoldást.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#2285) csigi válasza Hun'reeth (#2279) üzenetére


csigi
addikt

Oksa, akkor nem találtam semmi extrát. :)
Azt a két artit is keveslem viszont... lesz ennél jobb ruci majd, vagy Seva-ban kell végignyomatnom a játékot? De csak olyan jöhet szóba, amiben lehet futni. A veszett nagy pályákon semmi kedvem gyalogolni.

nofene

(#2286) Hun'reeth válasza Silenzio (#2280) üzenetére


Hun'reeth
őstag

Engem is kivágott gyorstöltésnél DE aztán rájöttem, hogy ha megvárod míg beadja halál után, hogy space a főmenübe és utána ráklikk az uccsó töltésre akkor nem dob ki. Kicsit lassabb de megéri. :)
Más bakit eddig(!) az 1.5.07 -el nem tapasztaltam.

(#2285) csigi: van olyan ahol minden ruha, fegyver, arti megvan tételesen. Én nem találtam jobbat. Vagy Bulat vagy SEVA vagy Exo de akkor futás nélkül.

[ Szerkesztve ]

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#2287) fügike válasza foxboro (#2283) üzenetére


fügike
senior tag

Kösz, megnézem.:D

Boci-boci tarka!:D

(#2288) csigi válasza Hun'reeth (#2286) üzenetére


csigi
addikt

Aha.
Szóval akkor marad, hogy Bulat két artival, vagy Seva öttel... Ezen még elgondolkodom. :F
Köszi. :R

nofene

(#2289) foxboro


foxboro
tag

Hi!
Segítség kellene: Tudja valaki, hogy hol keressem a SEVA fejlesztéséhez tartozó adatok pendrive-t?
Már jártam (újra) sok helyen, de nem leltem rá....
Köszi!

(#2290) Polllen válasza Hun'reeth (#2256) üzenetére


Polllen
nagyúr

Thx!

Amúgy nem úgy van, hogy variálja őket, ha újrajátszod?

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#2291) Eagl3


Eagl3
veterán

Ez a játék egy kalap szart ér kb.
Mielőtt feltettem olvasgatnom kellett volna itt egy kicsit.

Látom, még mindíg nincs megoldás arra, hogy ne fagyjn ki a játék DX10.1 -ben az árnyalók betöltésénél. 1.5.07 -es patch van fent.

Hogy lehet így kiadni valamit? :F A másik meg, hogy miért játszak DX9 -be ha elvileg ott a lehetőség DX10.1 -re is.

(#2292) Hun'reeth válasza Polllen (#2290) üzenetére


Hun'reeth
őstag

A tök tudja :D lehet, hogy változnak a cuccok az egyes helyeken én nem nézegettem. Az elején a mocsárban ugyanazt az artit ugyanott találtam mikor újrakezdetm. Későbbiekről egyelőre nem tudok.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#2293) remington2


remington2
senior tag

Üdv

A látótávolság, maxra húzott distance mellett nektek is ilyen alacsony?

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#2294) csigi válasza remington2 (#2293) üzenetére


csigi
addikt

Elébb menj fel a dombtetőre, onnan jobb lesz a látótávolság... :)

nofene

(#2295) remington2 válasza csigi (#2294) üzenetére


remington2
senior tag

Látni elég messzire látok, a gond nem ezzel van :DDD A domb emelkedőjén látható a fű, nekem kb. 10-15 méteres távnál rajzolja ki, utána meg semmi nincs. Nem csak ezen az egy helyen, hanem máshol is, bár mintha nem minden pályán lenne.

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#2296) foxboro válasza remington2 (#2295) üzenetére


foxboro
tag

Tényleg furcsa, hogy full distancon is ezt csinálja nálad. Nálam ugyanez, de nálam nincs a csúszka max-ra tolva... Főleg akkor csinálja, mikor reggel van, és betölti az aktuális pályát, aztán pár perc múlva kisimul....

(#2297) Hun'reeth válasza remington2 (#2293) üzenetére


Hun'reeth
őstag

Nálam is ilyen maxra húzva a csúszkát is.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#2298) einstein válasza Eagl3 (#2291) üzenetére


einstein
senior tag

Az bizony nem a patch hibája hanem a "fixed exe"-jé.
Khm... Ezért nem a fejlesztőket kéne okolni. ;)

(#2299) remington2


remington2
senior tag

Nemrég találtam, éppen itt. De kár, hogy kiszedték belőle . . .

szerk: Vigyázat, nagy kép! :DDD

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#2300) csaabz


csaabz
őstag

Hello!

Tud vki ehhez a játékhoz működő cheat-et?
Esetleg kódot, amit a konzolba lehetne beírni?
A trainerek sajna nem működnek..

https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.