- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
WATERDACA #2461 üzenetére
Szerintem is iszonyat nehézkes a gunplay a megszokott modern fps játékokhoz képest, egyszerűen azt érzem egyfolytában, hogy nem fluid a mozgás, se az enyém se az ellenségé...pl amikor távcsöves fegyverrel cézok egy távolabbi enemyre konkrétan olyan mintha lassított felvételként futna...nem tudom, hogy micro stuttering meg a szar optimalizálás van egyfolytában vagy eleve ennyire rossz a mozgás de tényleg baromi kellemetlen.
Lopakodni kb egyálatalan nem lehet, két három fejes hangtompítós kispisztollyal, aztán már az épület másik emeletéről észrevesznek a falon át, pedig egy ideig használtam apipacsföldön talált weird flowert, valamelyest talán érezhető volt a hatása de nem adott annyit, hogy ne adjam el egy idő után, arról nem is beszélve, hogy mindig aludni kéne, hogy jól működjön, ami vicc mert alig van ágy a játékban.
Egyébként megint a Survariumot tudom felhozni példának, valahogy abban volt pontosan ilyen irritáló, szaggatott-akadozós a mozgás mechanika, főleg pl egy Battlefield vagy cod-hoz képest, de bármeilyik híresebb single player fps-t is mondhatnám az elmúlt 10 évből amiben sosem éreztem ezt. Az elmúlt két évben én is nagyon sokat warzone-oztam (főleg dmz és BR) de kb össze se lehet hasonlítani ezzel. A codra amugy nyár közepeén ráuntam most, azóta meg se nyitottam, ez a BO6-os frissités már nem is érint.
Én nagyon az elején vagyok (Garbage) és rookie-n játszom, így igazából annyira nagy harcokba még nem keverdtem (de mi lesz később azt nem tudom) szóval elvagyok inkább a felfedezéssel, gyűjtögetéssel, cuccaim fejlesztésével, a hangulat valamelyest kárpótól, de most már lettek jobb fegyvereim, így azért az ember már vágyna egy jó kis aprításra.
(A másik ami fura még nekem teljesítmény szempontjából, hogy igazából nem is izzasztja meg a gépemet hőfokok terén, mégse fut simán (1080p, r7 5800X, rtx 3060ti, 16gb ram, wd sn770 ssd), pedig amugy cpu és gpu is 90% fölött pörög. A stalker előtt közvetelen én most a Dead island 2-t nyomtam végig, ott azért a vga sűvített keményen sokszor, viszont nagyon szépen és simán futott a játék. Itt a Stalkernél már be se kapcsolom a plusz 3 házventit, csak az AIO 2db 120-asa megy, a tápom hybrid módban, meg nyilván a vga auto módban, és egyáltaln nem melegszik a gép, mindez egy mitx házban van.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest