- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
MasterDeeJay #2698 üzenetére
az meg okes is, ha repkednek a hullak...errefele. ohwait !
*
Mondom visszaszaladok Les.Zona elejere, ledaralom a szellemet a barka roncson. jol megkapja, felcuccolva. Azóta is keresem caspert, de legalabb gyalogoltam, amit ugye itt nem is szoktunk.Utana mondjuk velem volt a jatek. Egy "bazist" gyilkoltam a felfedezes kapcsan...aztan jött a vihar, es kaptak par villamot a fiukak. Odabaszott a game, szo szerint.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
MasterDeeJay #2698 üzenetére
Üdv a Zónában
-
Kezd szétesni a játék. Red forestben felvillan néha egy fehér üres windows ablak. Spawn méterekre elém rakja a zombikat. Egy npc neve meg felvillan néha alattam. Előzőleg meg a kutyák repültek fel a levegőbe haláluk után. Lehet visszatöltök mentést.
-
cs1rk3
tag
Ez a Kharod eszméletlen jó fegyver shootgun underbarreler
ha akarod ha nem 😃 közben nézem hogy snipera (m701 super) re is rámegy a shootgun underbarrel
-
Az mi már hogy a kezembe teleportál egy PKM full tárral jó állapotú de persze bugos mert 7,62x39-es nem 54r.. pedig jó lett volna az ingyen 150 puskalőszer.
-
myckey
veterán
Pictures of wildlife and mutants in The Zone Spoiler
Ezek ismét nagyon jó képek, az UE Unlocker használatával. ( kb. photo mode )
-
juliensorel
őstag
válasz
MasterDeeJay #2685 üzenetére
Pontosan ezzel szarakodtam én is tegnap, mert egyszerűen valahogy ronda a játék, vagyis inkább zavaros a grafika, kellemetlenek a fényátmenetek, a távolban sokszor baromi fura hibákat is látok, nem tudom megfogalmazni jól, de más játékokhoz képest ezt érzem. OK csak rtx 3060ti-vel játszok 1080p-ben medium/high de akkor is...
Végig próbáltam az összes beállítást és tényleg a TSR még a legoptimálisabb így ránézésre pedig utána se olvastam, most látom, hogy az az ajánlott.
Illetve én ezt töltöttem le tegnap [link] de nem igazán tudtam eldönteni még 1,5 után, hogy használ e, mert a TSR is új beállítás volt nálam tegnap este, eddigi kb 28 órát dlss nyomtam. (nvidia app optilaizálta és ráhagytam eddig) -
NemMo
őstag
válasz
MasterDeeJay #2691 üzenetére
Ekkora méretben 4k felbontással ez elég impossible mission-nek tűnik
-
myckey
veterán
Az Upscale eljarasok, leginkabb azert kellenek itt, mert nelkule kutyaszarul fest a kepminoseg. Ocsmany, ha ezt OFFolja az ember.
Erre többen is panaszkodtak mar. Nalam is elojon. Csak is ezert hasznalom az FSRnat.AA-t, de inkabb a TSR UltrQ. Leteszteltek, es itt az UE5 kapcsan, a TSR jobb mint az FSR.
( azert nem szakadok esek össze a különbsegtol )MasterDeeJay
ide is , vagy kettot ! de ócsótbár én ennek az Acer gamer csodanak keresem egy ideje az utodjat...azota is.
-
-
X2N
őstag
válasz
Nem az AA a megoldás hanem a nagyobb PPI-s monitor.
-
myckey
veterán
válasz
MasterDeeJay #2688 üzenetére
van több összevetes is, csoda azert nem törtenik...
-
válasz
AsakuraDave #2686 üzenetére
Megnézem azzal milyen. Köszi!
-
myckey
veterán
válasz
AsakuraDave #2686 üzenetére
masok is a TSR Ultrat ajanlottak, egyelore en is azt hasznalom. FSR natv AA helyett.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
TSR: Ultra Quality
-
Kísérleteztem egy rakás optimalizált ini file-al és beállítással.
Azt vettem észre hogy a játékban akár milyen skálázást használok (nyilván amit enged azokból) mindenképpen ronda lesz. A nativeAA sem szép de ezek közül a legjobb. Egyszerűen nincs olyan beállítás amire azt mondanám hogy jó az AA. Belső tereken a falakon látszik hogy az ultra skálázás is homályossá teszi a texturákat, kint meg a fű egy nagy paca lesz. Szóval mindenképpen marad a natív. (érdekes hogy cyberpunknál meg teljesen jó volt skálázva is, az azért tény hogy más a környezet és talán ilyen világra nem működik rendesen a skálázás)
Framegen beállítás növeli a latency-t azt érzem viszont nélküle furcsa módon pont olyan helyeken kevés az FPS ahol elvileg kicsi a terhelés (belső tereken, gyakan egy egy szobán belül). Miközben sem a GPU sem a CPU nem dolgozik.
Azt a következtetést vontam le hogy a játék nagyon optimalizálatlan azaz olyan helyeken lassú ahol nem kellene miközben nagy tereken epic látótávval meg jók az FPS-ek.
Most ezt a modot használom (pontosabban kicsomagolva az ultra ini verziókat) [link]
Szóval számítok rá hogy ez később javulni fog.
Nem hiszem hogy a motor maga ennyire trágya lenne, inkább csak új a fejelsztőknek és nem tudják még ilyen szinten optimalizálni. -
myckey
veterán
válasz
nubreed #2681 üzenetére
Stalker 2: Point of no return explained
Aha ! STEAM beleszamol barmit is...az Brutto ido !
De nekem oda is lett, jó pár órám...10-20 között.Hat, sztm is jobb a lassabb tempo. Side Questek is jok. Eddig amiket lattam érdekesek voltak...Sőt !
Érdemes a GEARt is fejleszteni. Gyűjteni Articat, meg egyebek.Magaert a felfedezesert is megeri, jok a helyek.
Kellene Összefoglaló...AZ alap dolgokat be lehetne dobni, bár amiket eddig raktam össze, etc...hat sokszor ugy se figyelik Lehet barmilyen profi.
-
nubreed
veterán
Marad tartalom, és érdemes is "kóborolni". Akár más Op.World game...
Igen én is így csinálom. Lassan haladok. a Steam szerint több mint 80 órám van a játékban már, ami amúgy nem felel meg a valóságnak, ennél nyilván kevesebb, az valós amit maga a játék ír ki, a save fájlnál látszik a jétszott idő, az szerintem nettó játék idő, nincs benne a menüben állás, a shader cache minden induláskor meg ki alt+tab -olás az asztalra.
Ja kérdés: melyik a point-of-no return quest vagy pontja a játéknak? Valaki le tudná írni?
-
myckey
veterán
Nem mentem még rajta végig ( nem is ma fogok...ahogy jatszom ).
Beszamolok alapjan... Nem minden Regioba kalauzol el a Fő Story/Quest.
Az egyes területeket sem maxolod ki, ahova elvisz... Marad tartalom, és érdemes is "kóborolni". Akár más Op.World game...A vége előtt óvatosan, beszéltük már, hogy nincs Free Roam.Finish lesz.
A befejezések sem egyformak. -POINT OF NO RETURN,- itt váltasz Linearis jatekra. -
San398
őstag
Sziasztok
Bebugolt az egyik küldetés Konzolban elindítottam a következő küldetést, az szépen lefutott és befejeztem ezt a küldit, de nem innen szintén ment tovább a fő küldetés. Van rá mód hogy rendben folytatódjon a fő küldetés?(mentésem nincs)amiben Strelokot kell keresni és el kell menni a dokihoz, ebben nem sikerült ölés nélkül bemenni a gyengélkedőre és nem megy tovább a fő szál a történetben
Köszi ha valaki tud valami megoldást -
Yutani
nagyúr
Kérdés: kimenekültem a mocsárból (a kimera elől elmenekültem, esélyt nem láttam ellene, meg jött egy kitörés is), és azon a bázison vagyok, ahol támad a
, segíteni kellene aWard . Ha segítek, nem válok anúnosoknak ellenségévé?Ward -
Dr.Én
veterán
Hali!
Azt szeretném kérdezni a játékkal kapcsolatban hogy a fő küldetés vonal elvisz minden pálya részre ami térképen van? V
Most Sircaa részen járok.
-
juliensorel
őstag
válasz
Cseri0058 #2672 üzenetére
Ez a seva d? Milyen irányba fejlesztetted/ hogy érdemes? Én most találtam meg de nekem az ecologist suit egyelőre sokkal jobb, amit tudtam felfejlesztettem rajta de nem lett jobb, kéne pénz meg egy két blueprint a sevahoz, hogy legyen értelme lecserélni. Inkább visszatöltöttem a mentést amiben még nem nyúltam hozzá és ment a ládába.
-
Cseri0058
őstag
Nekem jelenleg ez a felszerelésem.
Ennél nem hiszem, hogy van már feljebb. Max majd a ruhában lehet feljebb lépni, de ez is elég jó már.
Minden maxra van fejlesztve amennyire csak lehetett.
Pénzből még így is rengeteg van, no meg amennyi cucc van még a ládában....pénz hiány már nem lesz. -
jimpo
senior tag
RTX 4070 Ti SUPER 16G GAMING SLIM S.T.A.L.K.E.R. 2 EDITION nem csak a valódi világban...
-
pandras83
őstag
-
válasz
WATERDACA #2662 üzenetére
én sem láttam értelmét, gyorsan elengedtem, amikor megszereztem már csak az m701 sniperrel szedegettem le őket.. sokszor a shotgunra sem reagáltak, 20 méterrel a vérfürdőtől háttal állva figyelik a külső veszélyt. egyszer elkezdtem az egyiket oldalról kóstolgatni miközben lámpával a fejét világítottam, ilyen 90fokos látószögön belül érve vett észre
de volt hogy vaksötétben távolról kiszúrt egy pillantás alatt miközben épp valaki mással hadakozott
szóval nem csak rajtad múlik, olyan is volt hogy egy konténerben mögéosontam az egyiknek, majd hangompítós pisztollyal fejbe, és az egész tábor egyből rámmozdult
-
cs1rk3
tag
válasz
Triathlete #2664 üzenetére
Skif pisztoly egy tár páncéltörő lőszer meg revolver összes lőszer és végén késsel volt 2 hit 😂
-
soo277
őstag
Hogy álltok az arénával?
-
RobberBaron
tag
Nem tudom nálatok hogy van, de nálam a játék kicsit túl sokat használja a bloodsuckert random spawnként. A játék elején még hatásos volt, amikor meghallottam pánikolva rohangáltam mint egy idióta, de mostanában már el kell nyomnom egy ásítást amikor meghallom az üvöltését.
Kutyákat és flesheket, vadkanokat és snorkokat kéne gyakrabban bespawnolni, mondjuk egyszerre hadd kergessék egymást is. Az ilyen kaotikus pillanatok hiányoznak, ami a régi Stalkerben megvolt.
A swamp-ban pedig vártam hogy snorkok is jöjjenek, de csak suckerek mindenhol. -
Triathlete
senior tag
Arénában sikerült nektek az utolsó ellenfelet (Tyrant) legyűrni? Hiába headshot meg revolver, valahogy mindig kifogyok a lőszerből.
-
myckey
veterán
válasz
WATERDACA #2662 üzenetére
Én elhiszem hogy bugzik, nalam is volt. Persze...a legjobb az volt, mikor szétlőttem a lámpatesteket, hogy sötét legyen. Ment is !
DE visszatöltés soran...a lampat nem tudtam kiloni, a feny pedig ott volt...Akadt ilyen hiba is, villanyoszlopok esetén. Ez és a szét nem lőhető, rácsozott égők idegeltek.Amiről irsz, az a végén volt. Nem érdekelte a lámpám.
Máskor pedig, több területen és zárt térben is, igy tereltem el a figyelmet, vagy hivtam oda őket. Csaltam kelepcebe. Ennek a segitsegevel.Többször tudtam hasznalni, mint nem ! Azért ott voltam 2-3 napot, a jatekban...
Flashlight kapcsan a vetett arnyek idegel meg, de ez is regi dolog. -
A saját lámpádra sokszor nem reagálnak, főleg belső térnél. Ez egy ismert bug, tele van fórumokkal ez is. Ezért is sokszor hanyagoltam ezt a stílust.
Kár hogy nem függ ruházattól sem, pl. egyik cipő hangosabb mint a másik, ez pl. KDC-nél érdekesen működött.De ha vannak ilyen pozitívumok, akkor megpróbálom majd én is újra.
-
myckey
veterán
válasz
WATERDACA #2660 üzenetére
Volt már párszor itt is, ez a mozgas.
Lámpát nem veszik észre ? Dehogynem !
Most gyilkoltam magam napokig ezzel a fullStealth dologgal, amit levezettem.
Már nem emlékszem irtam-e...De az egyik belső térbe, úgy csalogattam be a katonakat, hogy a lámpámmal villogtam és vilagitottam nekik. Meg a csavarokkal is etc...
Már nem irom le megint.Reagalnak a lampara.
Éjszaka biztos, meg egyeb körülmenyem is volt, korlatozott latasu.
-
myckey
veterán
válasz
WATERDACA #2658 üzenetére
Ahogy a sötétség sem működik a stealth során
Amúgy lehet, hogy ezek be vannak állva, akár a gerely. Sok ott a vodka, meg sugárzik is, nem is ragozom tovább
De itt a Kitérésről egy lassitott video. Gyorsba nem egyszerű lekövetni ezt a mozgást.
Box -ban, hasonló a Dempsey Roll, amit legjobban Mike Tyson adott elő.Persze ott felsőtestből mozognak el, csípőből. Leginkább.
( elkalandoztam )Ellenem többször is előadták már, és cooool ! Pillanatok alatt az arcodban áll ezzel a mozgással az ellenség.
-
myckey
veterán
Egyébként a legjobb mozgásanimalas...amikor az NPC előadja a "Dodge" -ot.
Először el sem hittem. Higanymozgással tér ki előled, de még sztm a lövedékek elől is, mint valami Matrix b+De kva jól fest.
-
myckey
veterán
válasz
RobberBaron #2654 üzenetére
van az a mennyiségű medkit + bandage
Látni amúgy cifra dolgokat, durva nehézségű helyzeteket...még rosszabb ellenfelekkel, plusz emission.
Azt legjobb barát, a visszatöltés.Jó kis cumikat tud generálni a game, a mivoltából és az állapotából, a mechanikakbol kifolyólag.
*Neklem tegnap gurult el, pedig nem szokott...abszolút. Vércopo ellen, bebugolt a game, és lofct nem akart reagalni a harcban. Szerencsére ez sem gyakori, akár a fagyás, vagy az összeomlás és a gamebreaking bug.
Valami peccs jöhetne majd , ünnepekre meg egyebek, ne a videokat vágják össze, a 10/10-es pontozásokkal.
-
RobberBaron
tag
A Swampben ez is megvolt, telepakolva, a max cipelhető súlyhatárom alatt 1 kg-val vánszorogtam az anomáliák közt.
Kb. 3-4-szer spawnolt be a hátam mögé bloodsuckert, mire kiértem a Swampből.
Megálltam és egy helyben állva vagy guggolva, sasoltam hogy melyik irányból jön, és amikor megláttam hogy rohamoz, beleeresztettem egy 8-as Saiga tárat. Ha nem láttam meg a sziluettjét, akkor persze sebzett, de végül valahogy mindig a sucker halt meg előbb. -
RobberBaron
tag
Burert kézigránátozni szoktam, mert lassú, majd Saigával kezelni.
A bloodsuckernél felugrok valamire, és a peremhez állok, hogy azt higgye hogy megtámadhat, és amikor elém áll, akkor felülről bele a fejébe Saigával automata módban. Ha nincs mire felugrani, behúzódok egy olyan helyre, ahonnan csak 1 irányból tud jönni és amikor rohamozik, akkor Saiga automata módban. -
myckey
veterán
válasz
WATERDACA #2646 üzenetére
A mocsar a szivas
MasterDeeJay
Ezt a patykanyos akarmit meg nem lattam sehol sem.... JópofaEn direkt figyelem az anomaliakat es a monstakat arra probalom terelni...többször kisegitettem mar magamat. Van hogy az NPC vs Dögök csatakat is probalom kiaknazni.
Suttyó stilusban, élelmesen. -
Ja a becsalogatásos achivmentet is úgy kaptam meg hogy csak futkároztam a pályán de hogy mi és hogyan történt nem tudom csak kiírta. Gondolom mögöttem futott pár dög és nem kerülték ki a dolgokat ahogy én. Meg a squados proxy archit is úgy adta meg hogy patkányokat gránátoztam, azok gondolom megettek valakit előtte szóval a patkányhad is squadnak számít.
-
válasz
MasterDeeJay #2643 üzenetére
Én a psi alacsony dagit ismertem most ki, igazából ha nem varázsol, lövöd mint az atom, egyébként meg elfutsz. Ha a fegyvereidet kivarázsolja a kezeidből, gyors felveszed és kész.
A Bloodsucker a mocsarakba brutál volt viszont. 2-en jöttek egyszerre, alig tudtam hova lépni, hol anomália, hol elsüllyedtem a mocsárba, ők viszont szépen szlalomoztak közöttük. Az lett a vége, hogy mesterlövész puskával szétcincáltam őket.
Chimerával még viszont nem találkoztam...
-
myckey
veterán
válasz
MasterDeeJay #2643 üzenetére
Nem szükségszerű atomjaira robbantani a világot, meg az összes akármit, ami él és mozog.
De azért jólesik.
Most a fullStealth bazisgyilok soran sem öltem le az összes őrt...elég volt őket kijatszani, elkerulni etc.( igy is sokaig tartott,nagyon ) A dögöket meg sztm páran ott szokták hagyni, elférnek. Én szeretem az Anomáliákat hasznalni, megprobalom őket belecsalogatni , klassz !
Azért a Vércopoval vigyazok, mert nehezebben 1-2 csapas, és halál, még ha ki is lehet ismerni.( de sztm fokozattol fuggoen kellemetlen, plane ha tobb is jon )*
Ezt alkalmazom a feladatok soran is...HA lehet, akkor probalok fizetni, vagy békésen reagalni. Esetleg ugy valaszolni, hogy inkabb kisebb bajom legyen belole.
Amúgy tök klassz mellékkuldik akadnak, beszeltuk is itt. -
Elkezdtem lopakodni és nem darálni mindent ami mozog. Igencsak kifizetődő. Pontosabban nem is a totál lopakodás hanem hogy pl bázisoknál zavart csinálok az egyik sarkon majd a másik sarkon megyek be, így nem kell legyilkolni a teljes bázist. A késelés is már megyeget meg az op kezdőpisztoly hangtompítóval.
Armorom az full piros meg igazából minden a pisztolyt kivéve. Monstereket is kezdem kiismeri, bloodsucker már easy mód, talán a leggyengébb szegény mivel ki lehet térni előle, sokkal jobban zavarnak a nagy tömegben támadó patkányok, kutyák stb. A nagyobbakat meg otthagyom a fenébe, nem állok le harcolni csak akkor ha tényleg kell. -
dropi
senior tag
Nálam Red forest után lent délen a Dark nevű fószer hülyesége közben lett tele a hátizsákom, hogy jó, közel a falu ott a zöld kereskedőm eladom a lootolt fegyvereket, de meg ide beszaladok.
Na annak a végén olyan szörny van, amilyet még nem láttam a játékban én meg majdnem piros cuccal próbálok elugrálni előle -
van olyan hogy stash-ből eltűnik a cucc? tele voltam már minden jóval, de haladni akartam a főküldivel, gondoltam, hogy egy helyen kipakolok aztán majd visszajövök (ugye a játék szerint is erre van a stash), na most visszajöttem és üres.
-
juliensorel
őstag
[link]
Kissé off de érdekes interjú szerintem, egészen abszurd amit az öreg mesél.
(sajnos nagyon lassan beszél a doktor úr, én 1.5x sebességgel néztem végig, de úgy is teljesen érthető és emészthető volt) -
AsakuraDave
őstag
Hát Pripyatba egymás után találtam az "egyedi" exokat, de igen ez itt már kb last minute mert ez már elvileg end-endgame. Előtte Zircon+ Mask1 sisak, most a Monolithos full armor(Corundum, de ez amúgy elég hamar megtalálja az ember, csak megint mire lehetne jó ápgrédeket rátenni, tehát találsz olyan mechanyikot már valszeg lenne erősebb, akkor meg már lenne Exo és már a játék végén vagy...
) van kimaxolva de amúgy ez elég is volt eddig, pedig már kb a végénél tartok.
Tudtommal első Exo kb Yaniv előtt van de az meg egy full basic és nem tudsz rátenni sprintet, vagy ha van is ilyen ápgréde Yaniv-Pripyat kívűl nincs aki tudná fejleszteni rá. -
AsakuraDave
őstag
válasz
proci985 #2635 üzenetére
Inkább az a baj, hogy k.va lassú a fegyver újra töltése és a mozgás, nincs egy köztes, hogy oké ne sprintelve töltsön újra de ne is egyhelyben topogva, engem csak ez idegesít, ezen még hangolhatnának, hogy más legyen a combat flow mert igy csak elsprintelek és utána töltök újra mikor már fedezék mögött vagyok, mivel a kettő egyszerre nem megy vagy újra töltök és akkor kapom a sebzést vagy elfutok... Az ilyen duplatáras fegyók persze sokkal jobbak de amikhez van azokat meg nem szeretem használni, a GP37 eszméletlen gyenge, rengeteg lövés kell belőle bármibe vagy 10x annyi mint egy AK...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
proci985 #2635 üzenetére
Őszintén szólva, én megcsináltam a pár napja linkelt dobozos szórakozást, hogy idő előtt meglegyen a Diamond Exo, és nem érzem azt, hogy túlságosan idő előtt sikerült volna megszerezni, sőt
Veteran-on játszom, ezek után előre félek, hogy mi vár rám. Rhino-t imádom, elég gazdaságos, és erős fegyver.
Nekem idáig úgy top 5 legrosszabb boss fight, és úgy játék dizájn összességében a Yakuza 3 nehézsége volt, a nehéz fokozat abból áll, hogy mindenki ugyan úgy tudja a támadásid kivédeni, a legutolsó utcai thug-tól (akikkel 5-10 percenként harcolsz) kezdve bármelyik boss-ig, és a támadásaid is kb. felét sebzik, és normálisan válaszolni se tudsz a védekezésükre, szóval a játék közepétől kezdve fogtam magam, és levettem könnyűre a nehézséget, mert egyszerűen nem nehéz volt már, hanem idegőrlő.
-
proci985
MODERÁTOR
hat, fogalmazzuk ugy, hogy a Stalker2 altalad emlitett
bossharca nekem ilyen alltime fps top5 legrosszabban van, es szerintem az meg nem a Stalker2 legrosszabb bossharca. kb ha megvolt a Shadow Warrior remake,Faust kereszteztek a Cyberpunkna annak az utolso (nehez fokozaton extrem bullet sponge) bossat plusz a Stalker2 AIjaval, szovalOdajaval . nekemtamadas helyett kiteol perc volt.15-20 pro tip: a jatek egy ponton irja, hogy point of no return. egy tavcsoves Rhino mindenkeppen legyen nalad, esetleg meg egy ha az elso leamortizalodna. AP loszerrel. Plusz vigyel (egy, de lehet ket) upgradelt sisakot (ha exoban mennel oda, ami egyebkent ajanlott).
-
CJ4567
nagyúr
válasz
proci985 #2630 üzenetére
Kíváncsi leszek
Pedig már játszottam olyan játékkal is, ahol úgy gondolták, hogy ami PvE-ben működik, az 1:1-ben jó ötlet lesz PvP-ben is.
(R6 Siege, Lion mint karakter. Úgy gondolták, hogy az jó ötlet, ha egy olyan játékban, ahol a padlón, és a falon át lehet lőni, kell egy karakter, aki megnyom egy gombot, és ha megmozdulsz, akkor pirossal ki leszel jelölve, és valós időben látja az egész ellenséges csapat, hogy hol vagy. Szerencsére ki lett egyensúlyozva, de egy érdekes pár hónap volt ellene játszani.) Meg arra is, hogy honnan fogom a 5.45 AP-t visszatölteni
-
AsakuraDave
őstag
Igen, itt valamiért csodásan xar a frametime meg az fps
Maga a fight egyértelmű ha kicsit is értelmezted, hogy mit kell csinálnod előtte a küldikbe
Sparkos
"átvezetők" is hogy szétzúzza Skif a lámpást, meg aztán Scar is a földre löki a ládát amibe ezek a xar psi cuccok vannak, meghát ami világít azt kell mindig lőni, ez ilyen alap dolog -
CJ4567
nagyúr
Egy élmény volt rájönni, hogy Faust-tal mit is kell csinálni, régen láttam ennyire rossz játékdizájnt.
-
nubreed
veterán
válasz
CptAdamica #2617 üzenetére
Nem, nem a memóriád kopott meg, nekem ugyanezt csinálja, random, az inventorymban nem létező fegyvereket ad nekem is néha a kezembe.
-
jimpo
senior tag
-
myckey
veterán
válasz
RobberBaron #2623 üzenetére
Elmélet ide vagy oda...máshol is futottam már bele olyan posztba, ahol a legnagyobb szivas közepette jött a Kitores.
De hatványozottan kell érteni.
Sehol semmi lehetősége nem volt a túlélésre. Töltögette az előző állásokat. -
-
RobberBaron
tag
válasz
pandras83 #2621 üzenetére
Volt egy elméletem arról, hogy a kód nézi azt hogy milyen távolságra vagy egy védett helyről, de akkor ezek szerint nem így van, és teljesen random az egész.
A visszatöltés nálam sem segített, akárhányszor töltöttem vissza, mindig jött a kitörés.
Nálam viszont eddig mindig elérhető volt a legközelebbi védett hely, persze csak miután gyorsan kidobtam minden plusz súlyt, hogy teljes sebességgel sprintelhessek. -
pandras83
őstag
válasz
RobberBaron #2619 üzenetére
Eddig egyszer, vissza kellett töltögetni sajna. Érdekes volt látni hogy legalább 5 perccel korábbra visszatöltve, majd ott várva is jött a kitörés.
-
cs1rk3
tag
válasz
CptAdamica #2617 üzenetére
Az a jó mikor belemerülsz a játékba, szaladsz ide oda és hirtelen túlsúly van mert tele van a hátizsák, főleg a controller van a közeledben nálam ez volt ma Red Forestbe,
hál isten közel volt a kereskedő és megszabadultam tőlük 😂
Velem volt a a Kordonba, mindenhol sziklák voltak nyomtam a medkitet mint az őrült de végül végig kellet néznem a kitörést -
RobberBaron
tag
Közvéleménykutatás: volt már olyan hogy valakinél úgy tört ki a blowout, hogy esélye sem volt elérni a legközelebbi kitörés-álló épületet?
-
-
Yutani
nagyúr
Tegnap csoda történt: egyszer csak megjelent egy M701 Super sniper a hátizsákomban.
-
A játék el fog vinni a nyugati részekhez, vagy teljesen a keleti rész lesz pucolva main szálon?
-
nubreed
veterán
Ez totál off, de ma lesz Red Stream, a CDPR fog beszélni a legújabb 2.2 -es Cyberpunk 2077 update -ről. Bocs de nekem most ez jutott eszembe.
Pedig mindenki azt hitte, hogy a játék már nem kap több update -et. Nem tudom mit jelentenek be, de nem hiszem, hogy csak kozmetikai meg hibajavítási dolgok lennének, de nem számítok nagy volumenű új tartalomra sem. Valahol a kettő között szvsz, én pl. remélem nagyon, hogy bejelentik a full mod supportot, olyan szintűt mint amit a Witcher 3 is kapott.
Bocs az offért.
-
myckey
veterán
Visszatérve, erre a több napos full Stealth stilusra...
Azért HA ennyire belemerül az ember a gameplaybe, hatványozottan előkerül pár dolog, felértékelődnek, idegrendszer is... Végjátékban a Vadászpsukaval/AK -val történő mészárlás, öröm volt a köbön...a rothadó patkányokra a gránát, az meg felért egy orgazmussal.
Lehet, a játék végéig nem gyilkolok már le ennyi embert - Rambo style- még egyszer, ilyen erőltetett formában, és aprólékosan beleállva, keringve egy adott teruleten, akár a gólyafos a levegoben.
Pedig hát sztm De, ha beszabadulok pár helyre...ez már diszkónanszija.
Egyébként az apróbb dolgok - nem a Kifagyás, nem a GBBug a repkedő emberrel - ( Egy -egy alkalom, visszatöltöttem és kész. Mivel már 110-130 halál körül mozgok, a mentés a véremben van. Ráadásul a fokozattal meg a kezelőfelülettel is akad cumi, plusz a gamestyle maga. ) zavartak...
Nem lehet kúszni, nem lehet mászni komolyabban, pakolászni, felkapni dolgokat, szóval egyéb interakció a környezettel, amik által színesebbé lehetne tenni a játékélményt, ha már adott a parádés berendezésű valóság, a Zóna !
Ezek a lámpák, fényt adó objektek is...illúzióromboló volt, nem lehet a rácsosat kilőni, vagy utólagos töltés során, ott marad a fény...vicc. Immersion Epic Fail ! Játékélmény csorbul.
De ide veszem a lámpámat is, cast shadow meg dynamic s. etc...majd a modderek ! NightVision meg egyéb ketyere is elférne, amik segitik a beleélést, visszajeleznek.
ÉS Ismét elérek a térképhez, a szaros PDA hoz, vagy tájolóhoz, kihagyott ziccerekhez, dolgokhoz, eszközökhöz. Amikkel ráadásul az NPC-k élnek.
Ott a mechanika is, ezt a késelést is lehetne variálni, meg az egész mozgáskultúrát. Jó persze, akkor megyek majd és megveszem a Solid Snake remaket.Meg is !
A tereptargyakba akadassal sok baj nem is volt, de előferdült, hogy nem úgy álltam fel és mozdultam, ahogy akartam. A hangokkal is volt prboléma...
Az AI az hülye volt egyszer-egyszer...akár a segg. De azért ennek örültem is néha, összességében pedig rendesen szivtam az NPC-k miatt. Legalább nem termelődtek, mint a lepra. Féltem hogy teljesen ellehetetleniti a spawn sys...de nem.
A motorral is vannak érdekességek, belülről kifelé, akár egy atomvillanás és odabent is érdekes sokszor, ahogy a fény vetődik, oszlik a térben, függetlenül a külső tényezőktől. Falhoz közeledve, többször, abszolút megvilágosodott a körülöttem található tér is...
A félig beragadó NPC pedig nem újdonság, de a fegyver beragadása, ezáltal folyamatos zajkeltése is bosszantó tudott lenni, a környezetben. Meg ugye a nem mindig konzisztens Alert sys, érzékelés. De ez még élhető is volt.Egyelőre olyan 65-75% ez igy, ez a része...WalkSim és Immersion sztm klasszabb, de az OW Looter Shooter és a Horror Survival is hasonló cipőben jár...
Van hiányérzet. -
Dr V
őstag
SIRCAA-nál tartok, környéken hol van PSI affect? Achievement-hez kéne
-
cs1rk3
tag
Új felfedezés Janivban szaladok a tudós bunker felé beakad a játék és bele teleportálodok a tornádoba és azonnal meghalok
-
myckey
veterán
Uhhh, ez nem volt piskota !
Stalker/Veteran.Elvoltam pár órát a bázison, Stealth, Rambo késsel intéztem... Lámpákat hangtompitos Pistolra biztam, pár NPC is kapott belőle. Végére az AK és a TOZ is bekapcsolódott, muszáj volt, rohamoztak és nem volt más kiút.
Előbb egy aknán át akartam bejutni, aztán kivártam az éjszakát, és kerültem az Északi bejárathoz. Kalandos volt az utam, bejártam az egész helyet, nem az egész létesitmenyt iktattam ki, de körbejártam, nem is egyszer...kerestem a legjobb helyeket, alternativ megoldásokat. A "Kupola" nyugati bejáratát hanyagoltam, sok volt az őr és nyitott a tér, továbbá az ÉNy-i főkaput sem vettem be, de "itt" menekültem ki, egy létrán át, majd az objektum tetejéről vissza a kiinduló kapuhoz.
A játékban 2 vagy 3 nap telt el
,
volt hogy kivártam egy-egy órát a sötét és az árnyékolás miatt,vagy az esőt és a villámokat használtam ki. Az árnyék sokat számit, meg a dúsabb bokrok is elfedik az érzékelést, ezt és azt is használtam, az időjárással egyetemben. Egy-egy villám volt hogy kisegitett, de akadt, hogy a korgó gyomrom buktatott le, illetve a sárban tapicskolva is erősebb zajt casptam.
Természetesen, javában guggolva közlekedtem...néha sprinteltem, fedezékből fedezékbe. Kúszni nem lehet, és a keritesmászást is hianyoltam ( ez miatt, mehettem egy szép nagy kört, az egész bázison, újra... ) .A lámpákat nem sikerült mindet kilőni, a rácsosakat nem engedte...fogtam is a fejem...de volt olyan is, hogy visszatöltéskor, a kilőtt lámpa, újra vilagitott. Plafonokon , zárt terekben volt ez különösen vicces, cask a fényt volt ott. Legalább az ellenfelek hullák maradtak, pedig napok teltek el.
Az AI felemás volt, mentek a vicces sztorik, szétválások, járőrútvonalak, szóródás területen és sok kommunikáció, lámpázás, keresés, elszakadás...De néha nem foglalkoztak a lámpával, leginkább a pincesoron volt furcsa, kint ezzel jól felhivtam a figyelmet magamra, elterelés miatt.
Csavarból egy zsákkal eldobáltam, megint az elterelések miatt...
Néha észrevettek úgy, hogy én alig láttam belőlük valamit, máskor meg nagyon effektív volt a lopakodásom, túlságosan is. Holttesteket elhurcoltam, nem találták őket meg. A veszélyjelző az rendre jól muzsikált, le lehet őket rázni, el lehet bújni a tereptárgyak sokat segitenek, bár néha a holdfény megviccelt, illetve a mozgásommal, ugrásaimmal, létrázással is nagyobb zajt casptam. Egy-egy zárt térbe, klasszul be tudtam őket csalni, ilyenkor 2-3 darabot egyszerre elintéztem, hangtompitoval.Mászkáltam létrán, "háztetőn", csöveken, és még a nagy hangárokra is fel lehetett mászni, lépcsőzetes az eleje a felépitmenynek, de akadt, hogy rácsos "felüljáron" kerültem el az őröket, járművekre vagy dobozokra ugráltam rá, ezeken keresztül másztam át, vagy épp egy töltésen át jutottam be a zárt részre. A fedezékkel és a rendszerrel nel volt gondom.
Késsel az átlós gyengebb, a horizontalis erősebb vágás, és több energiát is emészt fel a mozdulat. A kivégzést állva vagy guggolva is el lehtett adni, az sem baj ha a végén zajt csap az ember. Toronytámadásnál, létráról lelépve is oda tudtam érni időben a megforduló NPC-hez.
5 őrtornyot iktattam ki, mindet késsel, és elég jól el lehetett kapni az őröket is, egyiket a másik után, ha háttal voltak egymásnak és másra figyeltek, cask zajt és nyomot nem lehetett hagyni. Összesen 20-30 NPC-t iktattam ki, Stealth kivégzéssel, vagy erőteljesebb vágással ! Továbbá kb. tucatot hangtompitoval, eltereléssel, szűk helyen.
Meneküléskor még a vadászpuskát és a karabélyt is befogtam, itt már nem volt értelme a Stealth stilusnak, a script miatt, jöttek az őrök kötelezően, és le volt redukálva a lehetőségem, jah! a Patkányokra még gránátot is dobtam.
Egyszer fagytam ki, és egyszer volt gamebreaking Bug. Vittem a hullát, és nem dobta le, a levegőben maradt.Több óra alatt, ez viselhető...A lámpák fogyatékossága és egy-két mozgás hiánya zavaróbb, illúziórombolóbb volt, meg az AI is művelt ezt-azt.
Kaptam egy Peace & Quiet Achit is. Mielőtt megszólalna a riadó, bazis takaritas...
-
Sunrider987
tag
válasz
CptAdamica #2599 üzenetére
Az emitter ami a psi tamadasokert felel amikor kiveszed azonnal megszunik Bakker melle ment, Lac-coo nak akartam...
-
Lac-coo
őstag
Nagy nehezen megtaláltam. bakker. .. Most el kell vinnem ahalál farkára a cuccot ,és van egy marék lőszerem... Már két kereskedőhöz elballagtam , mindkettő megszünt azóta, vagy mi a fene sehol semmi ... Tele vagyok pénzzel, de nincs hol lőszert vegyek
-
Lac-coo
őstag
válasz
CptAdamica #2599 üzenetére
Én nem találtam semmit ,de majd megnézem mégegyszer ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gombászkönyvek egyben
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest