- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumdudum
tag
válasz
juliensorel #3795 üzenetére
Az arch artifactokat fixen spawnolja a játék (bár tudtommal csak egyszer), csak a legendaryk amik véletlenszerűek.
-
RobberBaron
tag
válasz
WATERDACA #3778 üzenetére
Belekezdtem egy második végigjátszásba, és ami elsőre működött, az most nem - a Lost Boys küldetésnél nem spawnol be Max Saturday, és nem lehet folytatni a küldit. Hiába töltöm vissza a sokadik előző állást, semmi nem segít. Rákerestem, elég gyakori probléma ennél a küldinél.
Így viszont vszeg a Zalissya tech nem zöldül be és nem lesz nála kedvezményem, el is vette a kedvemet a folytatástól. -
rup1u5
nagyúr
-
juliensorel
őstag
Pont most játszottam egy kicsit, átnyálaztam a térképet újra és minden helyszínre emlékszem, hogy jártam ott de rájöttem, az egyiket (garbage részen lévő) anno nem aktiváltam mert valami ott megzavart aztán elkalandoztam. Így most meg is lett.
Közben elkezdtem egy másik játékot sircaa-tól és elmentem a weird water-ért rögtön sircaa után és beadtaígy ahhoz is meg lett az achi
Egyébként érdékes visszaugrani így egy sokkal korábbi állapothoz, itt még seva d ruhám van, gyengébb fegyverek, végre újra van kihívás. Sokkal jobbak a gunfightok, mint diamond exobanSaiga skin
Vadász és zsákmánya:
-
cs1rk3
tag
válasz
juliensorel #3788 üzenetére
Scannerrel ugyan ez a bug nálam is xboxon, 2 bugos úgy vettem észre egy a.mocsárban egy rostockba így most újra kezdtem az egészet előről hátha javul a helyzet
-
Yutani
nagyúr
válasz
MikeWazowski #3792 üzenetére
Egyébként röhej, kifelé én is rohantam, el a zemberek mellett, és nem lett red alert.
-
juliensorel
őstag
Persze tudom, hogy mentéssel bármikor visszamehetnék majd, de még nem akartam lezárni az első menetet, inkább átnézem még kicsit a térképet, bár én eleve próbáltam úgy ejutni idáig, hogy szinte semmi se maradjon ki, próbáltam mindig alaposan végigjárni az adott megyéket mielőtt a következőbe mentem volna. Így szinte tényleg üres már az egész térkép, a weird watert lehetne megpróbálni még egyszer bár igazából nem sok értelmét látom már, az összegyűjtött cuccok 99%-a úgyis megy a kukába a végjáték miatt.
Egyébként nyilván egyéne válogatja, hogy kit mennyire szippant be egy adott játék, de azt kell mondjam ez egy igazán jó game lett, már ha csak azt nézem, hogy egy single player címmel majdnem két hónapja játszom, ilyen tartalmat prezentálni már elég kevés játék tud manapság, legalábbis az általam kedvelt műfajokban, utoljára cp2077 volt ilyen. (nálam nem volt semmi gamebreaking bug ami miatt félre kellett volna tennem vagy kedvemet szegte volna)
Elejéről újrakezdeni nem fogom egyelőre az biztos, van egy sircaa mentésem az első nagyobb döntés előttről, onnan fogom folytatni másik vonalon elindulva(köviben a ward mellé állok)
(Ami érdekes, hogy elvileg az összes scannert megtaláltam de mégse kaptam meg a a steames achit hozzá...ilyen bug is lenne a játékban)
Laraxior
Ez melyik, a monolith földalatti kórház? Ott ha nem ölsz meg senkit elvileg több pénzt kapsz jutalomként a dokitól, úgy emlékszem, kb ennyi mivel karma rendszer vagy ilyesmi ugyebár nincs a játékban. -
Laraxior
titán
A lopakodós, ne ölj meg senkit küldetésnél lesz valami hátrány, ha leaprítok mindenkit?
-
pandras83
őstag
136 óra baktatás után végre Aprajafalvában. Ideje volt.
Szerk.: Bocs a sötét kép miatt, sajnos 1986 óta nincs közvilágítás. -
Yutani
nagyúr
válasz
juliensorel #3784 üzenetére
Ahogy korábban írtam, végigjátszás után visszatettem a PoNR mentést és elindultam további felfedezésre. Megnéztem a hűtőtornyot, elszórakoztam azon a környéken, gyüjtöttem egy csomó fegyvert. Aztán elmentem Janovba, lelövettem magam a mesterlövésszel, hagytam is a fenébe.
Utána átkeltem a Vörös Erdőn, elvittem a korábbi betárolt piros-sárga fegyvereket Rosztokba, aztán irány a Duga területe. Most éppen a térkép bal alsó csücskében barangolok.
Egyébként fegyver gyűjtési függésem van, hiába vagyok már bőven egy millió kupon felett.
-
juliensorel
őstag
Pár napig most mellőztem a játékot mert a point of no returnt én is elértem, de még nincs kedvem befejezni. Kicsit visszamentem bóklászni a zónába de igazából sok tennivaló már nincs, egyetlen aktív side quest maradt, az is artifact begyűjtős.
Maradt össz. kb 10-12 stash elszórva a térképen aminek tudom, hogy kb a 70%-át már kilootoltam csak később kaptam meg hozzá a markert.
Illetve leszedtem egy két fegyver skint unalmamban de csak ez fogott meg.Prypiat kórház még elég jó flash volt így majdnem a legvégére:
-
Laraxior
titán
Van valami artifact lista, ahol össze van szedve, hogy melyiknek mi a tulajdonsága? Az interaktív mapon ott vannak a lelőhelyek, az oké, csak nem tudom melyikért érdemes elmenni
-
pandras83
őstag
Mindig ez a jelenet ugrik be, amikor lakók/bent lévők jelenlétében pakolok ki egy helyet és senki semmit nem reagál.
- Na mi van haver? Valami nem tetszik?
A műsorújságot itt tetszett felejteni. -
sumdudum
tag
BUG; Csak, hogy ti is tanuljatok az esetből:
Rostok Barkeeper-től felvettem egy küldit, miszerint megölök pár mutánst a közelben, (ezek az ugráló humanoidok voltak), beütött a Kitörés, már csak egy maradt, gondoltam majd a kitörés megoldja.. Végülis megoldotta, a küldetés teljesítve lett, csak nem tudom leadni!
-
sumdudum
tag
Most komolyan, Rostock-ban, ez a fekete-lyuk szerű anomália,
tényleg csak egy stash-hez vezet amiben van egy blueprint?! Ennyi? Egyébként ez a Statisztikai táblázat mennyire valós? Mert, ha az RPG-re tolom az egeret, a DMG fele annyi mint az alap Skif fegyvernél! Hogy van ez?! -
sumdudum
tag
Én is Laptopon játszom, low grafon Asus FX 505DU 16GB Ram, 1660TI és egyedül NVME 2 meghajtót cseréltem benne, de jól fut, nincs drop, nincs szaggatás.. Az első kiadott verzióba, persze, hébe-hóba tele lett minden meória és 3 fps-re csökkent minden, már az első faluba..
Szóval érdemes Patchelni... (Egyébként szerintem már évek óta bugosan adják ki a játékot, hogy megvegyék az emberek, lásd annó Settlers 3 amikor disznókat készített a kovács stb.. aztán mindig jön egy Day 1 patch ami sok mindent megold.. míly érdekes)
1.1.3 patch a legutolsó, most az a szívás, hogy vagy sikerül a Shaderelés vagy nem.. de mindig kicsit tovább jut.. vagy feldobja az opciót, hogy kihagyhatod, amire nem mindig reagál..)
Kb. a Cyberpunk megjelenéséhez tudom hasonlítani a játékot..
Mindenképp Patch és Nvidia driver update.. Low-on szerintem futnia kell, ha nekem megy..sőt igazából még youtube-ot is hallgatok közbe..
-
rup1u5
nagyúr
válasz
errorcode06 #3773 üzenetére
Második próbálkozásra elindult. El is hagytam a Lesser zone-t
-
myckey
veterán
keveske game...
Mocsar es Zátony körül rendesen szííívatott az anomalia & Kitöres kombo(Artit is bezsebeltem), előtte meg alig tudtam elkecmeregni Sultan cuccaval, egyik hajorol a masikig, majd kesobb a vercopok jottek csapatosan. MaiQ. kimaradt ismet, elvoltam a Side feladattal es a tulelessel, stash felfedezessel, jarkalassal, cumival. Meg a Map "teteje" es yugati szele kell...lesz az a vegigjatszas vagy 250 ora, lehet tobb is. -
myckey
veterán
jah, amit lát az ember az nem egyenlő a létező összes tartalommal, láda tekintetében.
nem is csak a pda dobja be őket, más info meg előrehaladás vagy sztori etc...is. es van hogy bukta egyik masik dolog is.be sem léptem egy-két napja, ejj
-
juliensorel
őstag
válasz
M0ng00se #3768 üzenetére
Amit te láttál a térképeden jelölve az nyilván nem az összes stash, mert abból is rengeteg van és ha nem találtál hozzá pda-t akkor nem mutatja a térkép.
Van olyan upgrade ami csak küldetés közben elérhető területen van, gondolom egy-két ilyet el lehet bukni ha olyankor nem veszed észre, sőt olyan is van amit rewardként kapsz ha valakinek a pártjára állsz, ha ott máshogy döntesz akkor az az upgrade is bukó. Illetve az a baj, hogy a játékban nem lehet csekkolni lista szerint, hogy hány darabot talált már az ember és melyek azok.
Mapgenie szerint 79db van amúgy, de gondolom ismered. -
110 óra után az összes stash-set megkerestem amit jelzett a térkép, de sajna nem lett meg így sem az összes upgrade...
lassan kezdem a point of no returnt -
-
juliensorel
őstag
"nem akarom elhinni hogy tényleg ennyire ratyi állapotban release-elték először."
Pedig de, ennél sokkal erősebb, sőt csúcs gépeken is rosszul fut a játék több ponton, még a jelenlegi verzió is. (arról inkább most nem beszéljünk, hogy kalóz verziókról PH!-n nem szokás csevegni egyébként)
A videóban amit linkeltél abban valami teljesítmény optimalizáló modot telepítenek ezért futhat jobban. Sok ilyen mod csomag van, mert mindenki szenved a teljesítménnyel.
De alapvetően szerintem ne nagyon reménykedj. A kártyád gyenge hozzá, a 16gb ram is épphogy elég de már nem ajánlott, meg úgy általában egy laptoptól sosem érdemes elvárni komoly teljesítményt (hiába "gamer"), ugyanez a konfig épített pc-ben , egy jó táppal és korrekt hűtéssel valszeg kicsit többet tudna, de még úgyis kevés ehhez a játékhoz.
"mivel átlag 15-20 éves játékokkal játszom, nem tűnt fájdalmasnak."
Egyszerű grafikájú és régebbi játékokhoz tökéletesek ezek a laptopok, de komolyabb, modern gameléshez már nem. -
vati
senior tag
Sziasztok! Használja valaki a játékot RTX 3050Ti videokártyával?
A konfig az aláírásomban van. Világos, hogy ez a VGA kicsivel alatta van a minimumnak is, de nem tűnt reménytelenül gyengének.Sajnos mivel laptopról van szó, a VGA-csere nem opció. Értem én, hogy 2021-es konstrukció, és már egy éve is sokkal erősebb VGA-k voltak, de valamiben muszáj volt kompromisszumot kötnöm, és ez lett az - mivel átlag 15-20 éves játékokkal játszom, nem tűnt fájdalmasnak.
Tünet: játszhatatlanul beszaggat mindig, elejétől, nemcsak alkalmanként, low-ra vett beállításokkal is.
Rákerestem a yt-on, másoknak hogyan sikerült, itt van pl. ez: https://www.youtube.com/watch?v=8W08KcabPr8
Szerintem ezek a videók vagy csalások, vagy valamit nagyon benézek. Nálam sokkal-sokkal rosszabb az fps, nemcsak néha leesik 3-5-re hanem az a tipikus.Lényeges lehet még hogy nekem a legelső, tavaly novemberi stalker2 verzió van meg. Olvastam hogy 1.1.3-ra már rengeteg bugot kijavítottak, többek között fps dropokat is, de nem akarom elhinni hogy tényleg ennyire ratyi állapotban release-elték először.
Ezért nem is próbáltam újabbat letölteni -sok az a 150 giga-, csak ha tudom, hogy számottevően jobbak az újabb buildek.Kinek van összehasonlítási alapja ilyen téren? Érdemes már frissíteni, vagy várjak, hátha optimalizálnak még rajta?
A régebbi stalkerek kimaxolt beállításokkal is hasítanak ugyanezen a laptopon. -
Az új végigjátszásba belenyomtam megint 70 órát. Most a Monolitnál Needle lett bugos, újra kellett volna indítani három rendszert a bázis körül, az egyiket nem lehet, mert bebugolt. Megint jegelem a játékot.
Hiába akarnám szeretni (és legtöbbször tudom is), ezek a gamebreaking bugok teljesen hazavágják a játékélményt. Hozzáteszem, ezt a küldetést is jól előkészítve indultam meg, mindent kipucolva, 45 perc után pedig kiderült, hogy ezt se tudom befejezni, mert bugos. Egy opció van: szólok Needlenek, hogy nem tudom végrehajtani a küldetést.
Ha kilép a játék Early Accessből, újra játszani fogok vele. Eddig bírtam, pedig kitartó voltam nagyon is.
-
Yutani
nagyúr
válasz
M0ng00se #3759 üzenetére
Nekem szemre megvolt minden, amit korábban betettem stash-ekbe. A Vörös Erdő jobb szélén van egy létesítmény, azt korábban kipucoltam, és a bejárat mellett lévő beásott bunkerben lévő stash-be tettem el minden fegyvert, amit összeszedtem. Most jóval később arra járva szedtem össze és caplattam vissza 140 kg teherrel Rostokban.
-
-
sumdudum
tag
Ha útközben berakok cuccokat egy "rejtett stash"-be, akkor az ott is marad? Annyira sok lett a loot, hogy nem akarok vele visszagyalogolni 1,5km-t, viszont ami közel van, az meg a Red Forest-en keresztül megy és ott is lenne két mellék küldi... szóval itt a zárt bunkerben tartanám amit 3 generátorral aktiválásával tudtam kinyitni..
-
csinálom az összes upgrade achit, honnan tudom, hogy melyik van még és melyik kell még? van egy tippem hogy sehonnan...
-
juliensorel
őstag
válasz
M0ng00se #3755 üzenetére
En ezt csak a cooling towernel tapasztaltam elotte még mashol soha, amikor ott toltam akkor a tavolban a horizonton rendszeresen csinalta. Fsr-re gyanakszom mert cooling tower resz elott kapcsoltam be jatekidoben, de mondjuk azota is maradt nalam es mashol nem tapasztalom.
pandras83
Nem tudtam mi idegesitett jobban az elmult 140 oraban, az hogy nem tudom eldonteni kozepes tavon mar , hogy ki enemy es ki nem vagy ez az effekt, foleg sniperezeskor -
nektek szokott random felvillanni a távolban lévő dolgok? kék-zöld színben
-
pandras83
őstag
Új kedvenc mod:
No Hit by Bullet Camera Shake
1. verzió: nincs kamerarázkódás ha talátot kapsz
2. verzió 30%-kal csökkentett rázkódás
Utóbbit választottam, sokkal jobb így a gunfight. Szerintem nagyon idegesítő a rángás alapból. Értem, hogy mit akartak vele, de szvsz túl van tolva alapból. -
myckey
veterán
válasz
juliensorel #3750 üzenetére
legjobb, mikor tapicskol a gamer a lootnak... majd elmegy felszerelkezni, az élmény, felbecsülhetetlen !
-
Dr V
őstag
Ez a mod baromi jó.
Yanivon van annyi fps-em, mint előtte kint volt, NPC nélküli részeken. Még sötét van, sokat nem látok a játékból, de a pocsolyákban sokkal szebb a tükröződés. -
juliensorel
őstag
Napsugár óvoda
teljesen kipucoltam, átmegyek az épület egyik sarkából a másikba, erre ledob még nekem 6-ot a semmiből, plusz a hátam mögé is kb ugyanennyit. Ilyen eddig sehol nem volt, ezt csak prypiat tudja. Cserébe dobálják a diamond exokat, ami szintén új jelenség számomra mint írtam is korábban. Ez miért nincs az egész mapon így?
107K bevétel, igaz saját exo + 3 saját fegyver javítás volt vagy 100K ilyen harc után.
-
én értettem ezt az utalást
-
myckey
veterán
látom, nem csak nekem gurul el, ha képezni kell....
Naccerű !
Laraxior
De, várható bővites ...volt mar róla szó, mutattam is ezt-azt. Most is adott a Map, lesz DLC is. De mast is beszelnek...
Biztos lesz tovabbi Regio es tartalom. Ez 100%sumdudum
Most adtam el a Thunder...ArtifactotKell a görcsnek, jopez. Amugy igen, összeadodnak ezek az ertekek, ahogy irjak is. En is rendszeresen hasznalom a sulynovelot, mert sokszor civas. De hat mast is hasznalok boszen...Eleg hasznosak ezek.
M@trixfan
Par hsz odebb dobtam be en is az Emission dolgot...csuda hogy lett megirva. Vicces, mikben eled tul, es mikben nem.pandras83
egybol bexart, ahogy meglatta a kitorest -
Laraxior
titán
Dodgem megvan, volt ott egy artifact is.
Nem találtam opciót a hud leszedésére.
1 órája téblábolok itt, nem merek bemenni, mert azt írja az interaktív térkép, hogy van bent egy Chimera. Hallom amúgyis ha közelre megyek, hogy valami dög zihál. Persze, közben megint besötétedett -
válasz
juliensorel #3742 üzenetére
Igen, csak tele van elektromos anomáliákkal, nem bírtam fotózni ott.
-
Laraxior
titán
Nem elképzelhető, hogy lesz térképbővítés amúgy?
Kerestem az Azur uszodát, de lemaradt
-
juliensorel
őstag
válasz
sumdudum #3731 üzenetére
Jeleneleg is használok 3 teherbírás növelőt, így nálam 124kg a határ diamond exoval, nem a max 140kg-ot bővíti tovább az artifact (én pl nem is tudtam, hogy van egy ilyen max érték) hanem azt a súlyt amit éppen a ruhád tud. Nálam bent van egy Spring és 2 Flytrap, így asszem +9 kilót vihetek, ahogy teszem fel az övre egyenként mutatja oldalt, hogy +3 kilóval kitolja az értéket, és összeadódik ahogy egyre többet rakok fel. És persze a sugárzás is egyre nagyobb ahogy rakom fel őket, viszont azt teljesen kioltja egy legendás másik artifact amit használok.
-
sumdudum
tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #3728 üzenetére
Ha a Wierd Water-el kiváltod a súly és sugárzás problémát, miért használsz iránytűt?
Értem, hogy beüt a dizzy effect, de szerintem ez nem zavaró, sőt már hozzászoktam
Mondjuk én használom mellette a labdát ami szintén elvileg max phys resistet ad, az igaz, hogy nehezedik is miközben lőnek(elvileg csak 5kg-ig), de ellene ott a fura víz artifact(2 in 1)
Juliensorel: Azért nem vagyok benne biztos, mert a súlynál is van egy 140Kg-os határ elvileg.. Bár még Exoskeletonig nem jutottam, de artifactokkal sem sikerült kitolnom tovább..
-
pandras83
őstag
Olyan dulakodás volt itt kérem, még a sámli is felborult
Az meg ott valaki kakálós kabátja lehetett -
sumdudum
tag
Végre találtam egy Thunderberry artifactot véletlenül egy elektromos anomáliában!
(annó beleöltem vagy 4 órát mire feladtam egy másik helyen)..
Most van ez ami max endurance-t ad és van egy másik ami csak medium-ot, stack-elődik a kettő?! -
sumdudum
tag
-
RobberBaron
tag
válasz
Laraxior #3717 üzenetére
Nincs ilyen lehetőség, Even Longer Days modnál kiválaszthatod hogy melyik hossz a szimpatikus, az éjszakát pedig átalszod.
Én a 4 órás változattal játszottam végig, játékbeli időben 7 órát alszik alapból a karakter. A Kaymanov befejezésig sikerült eljutni, így toltam bele 192 órát, nem volt vele probléma. -
Laraxior
titán
Mit és hol kell átírni, hogy állandóan nappal legyen és ne legyen éjszaka a játékban? Agyvérzést kapok, hogy épp bemegyek valami épületbe mire kijövök már megint sötét van
-
Laraxior
titán
Pripjatyból a kijutás is olyan bonyolult, mint a bejutás?
Mert elég volt, mennék inkább a küldetéssel
Megjegyzem, találtam pár lőszert még a városban a Gausshoz. -
CJ4567
nagyúr
válasz
juliensorel #3711 üzenetére
Néha a Yanov-i kereskedő is árul hozzá lőszert.
-
juliensorel
őstag
válasz
Laraxior #3702 üzenetére
Igen a prypiatban lévő kereskedő árul, de van azért itt-ott loot formájában is gauss töltet, (északi régiókban nyilván) illetve monolit katonák is dobnak néha.
myckey
2 napot kihagytam igen, de azelőtt kb minden este játszottam vele valamennyit, ezért emeltem ki, hogy volt most egy ilyen kis kimaradásRossi
Igen, felfoghatatlan módón ez a személyes tárolónak rajzolt keret fixen olyan kicsi, de nyugodtan pakolj bele, végtelen a tárhelye csak le kell görgetni. Minden bázison lesz ilyen saját ládád és minden benne lesz amit korábban benne hagytál. -
xFreex
aktív tag
Igen az a személyes tárolód. Nem, nincs, tele.... vagy is nem tudok róla, hogy lenne max kapacitása. Nekem eddig mindent benyelt pedig minden páncélból/fegyverböl tartok 1-et + kaja, gyógyszerek, összes löszer.. stb... .
Minden bázison elérhetö egy ilyen láda (térkép jelöli is a helyét), és közös a rárhely. -
Rossi
addikt
Stash-sel kapcsolatos kérdés: Slag Heap-ben bedolbáltam egy rakat lőszert meg apróságot a Loot feliratú ládába a fegyverárus mellett, de szinte tele van.
Sem páncélt, sem fegyvert nem raktam bele.Hova tudok rakni több cuccot?
Illetve amit itt bepakoltam, azt látom más helyen is a stash-ben?
Bocsi, még csak 15 órám van benne.
-
SaGa59
őstag
Izé… A „jó rég óta van a Zóna, volt idő jórészt kiirtani…” nem fér bele a Zóna működésébe. Az összes mutáns „újratermelődik” minden kitörésnél, csak nem feltétlenül ott, ahol korábban voltak, plusz az anomáliák egy része is átrendeződik, új helyre kerül. Emiatt nincsenek „stabil” biztonságos útvonalak sem. Annak oka, hogy a Zóna néptelen, nem hemzsegnek az NPC-k, szintén nagyon egyszerű. A játékhoz kiadott leírások és az ezek alapján írt történetek szerint, a Zóna egész területén egy időben legfeljebb ezer körüli ember tartózkodik, ebbe beleszámítanak a nagy militarista csoportok, mint a Monolit, a Szolgálat és a Szabadság, a fosztogatók/banditák és a szabadúszó, klánokba nem tagozódó sztalkerek. A terület pedig Szóval nagy járás-kelésre senki se számítson. Főleg, hogy akit a hadsereg észrevesz akár befelé, akár kifelé jövet, akár bent valami „razzia” során, jó esetben lesittelik néhány évre, rosszabb esetben helyből lelövik. Az, hogy ez az ezer körüli ember valójában a játék eredeti motorjának korlátaiból adódik, mellékes. Így lett megalkotva a Zóna, ha nem vennék figyelembe, saját maguknak mondanának ellent a fejlesztők.
-
Valaki járt úgy, hogy Duga ostrománál amikor Faust többször megjelenik, leesik nagyon az FPS szám (kb. 20)? A psi veszély a végén csak hab volt a tortán. Még a képernyő is rázkódott.
Eddig nem volt ilyenem, ezért is kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest