- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Erre a helyszínre emlékszik még valaki ? Az a feladat, hogy találjam meg,, de ok mi francot kell itt csinálni ?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #2590 üzenetére
-
Laraxior
titán
Felugrottam egy autóra, gondoltam megvárom a nappali fényviszonyokat. 2 perc várakozás után jöttek is.
Mondjuk amíg engem nem érnek el, addig jól elszórakoznak egymással.
Máshol is ugyanígy, várakozásnál jönnek az enemyk.
...és beleszaladtam az első Chimerába. Természetesen a mocsárban, hogy esélyem ne legyen elszaladni, lőszerből már alig van -
juliensorel
őstag
-
cs1rk3
tag
Másnál is van hogy Harpy mellék küldik bebugolnak? Meg csináltam amit kellet, leadtam a küldit cupont megkaptam de még ott van return to Harpy 😂
-
myckey
veterán
válasz
MasterDeeJay #2585 üzenetére
jo kis dVGA-k...
WATERDACA
Jól megirt, érdekes dolgok is vannak, ezek miatt is kedvelem a világát...kihatasa is van.A masik...
Ezek a buszmegállók, ezek rohadtul jól festenek ! Klassz az ArtAmi még hasonló...azok a faliszőnyegek. Ezek is remek diszletek.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #2577 üzenetére
Bizon-t merre találtál?
-
Nem nagyon haladok a főküldetésekkel. Mert ennek a játéknak a legnagyobb pozitívuma a mellékküldetések. Akik ezeket írták, azoknak csillagos ötös. Néha a Cyberpunkkal vetekszik a kreativitás, nagyon tetszik. A déli kis falunál feltűnt másnál is, hogy a STALKER 1-es csirkecombevő bácsika van a játékban eladóként?
Na, ő is jó küldetéseket ad.
-
nubreed
veterán
Rostok nyugati/dél-nyugati részén, jól gondolom, hogy van egy poltergeist? Ha igen, merre felé van?
Szerk: Tárgytalan, közben meglett.
-
Na most már jó, hát régen csináltam és a régi videóimat mind újra be kellett állítani hogy gyerekenek szól meg hogy listázott meg mittomén. Azért a stalker első része sem volt éppen rossz grafikával. Arra nem emlékszem milyen videókártyával talán HD4850 vagy 8800GT lehetett vagy lehet már megvolt a HD6850-esem...mindegy nem volt vele gond.
-
nubreed
veterán
válasz
CptAdamica #2580 üzenetére
A Snorkokra gondolsz, gondolom.
Azok elég idegesítőek, de őket is jól aprítja a vector.
-
myckey
veterán
válasz
MasterDeeJay #2582 üzenetére
Aha ! azzal lehet köpködni
De ez a video, lehalt.
-
myckey
veterán
válasz
MasterDeeJay #2577 üzenetére
Valosag az más, egy jofele maroklofegyver sok-sok helyre eleg...nem tul gyakori, szelsosegesebb harcteri körülmenyekre, nagyobb hatotavra, átütésre kell kb. a gepkarabely.
A rohampuska és géppisztoly variansok megint mas felhasznalasi terület. Kár is belemenni, plane ilyen jatekban, ahol közel sem a realitason van a hangsuly.Itt jó, ha szór, es pustul az ellen
-
válasz
nubreed #2573 üzenetére
Az egy eléggé furcsa SMG.
Ilyenkor mindíg az a kérdés hogy userek mit jeleznek vissza. Nyilván aki realisztikusságot szeretne az biztos hogy nerfelni is szeretné gondolom. A valóságban kriss vector jópofa dolog de használati értéke katonai célra kevés lenne. Csak annyi baj van vele hogy zabálja a lőszert, nehéz, nagy, drága, csőve is rövid, hatótáv is kicsi. Páncél ellen sem az igazi, PDW-nek is nagy meg arra már millió egy bevállt fegyver létezik. Ez a valóság, nyilván egy játékban nem igy jelenítik meg.
Hozzáteszem nekem a bizon jön be a játékban (rat killer néven van a változata), lőszere olcsó 9x18, de ez még gyengébb mint a kriss. (és hasonlóan bonyolult)
Ha roleplayt szeretnék játszani hardcore akkor valamelyik hosszabb csövű 5,45x39-es kariberű AK-t vinném magammal, meg valami glock-ot.
Szóval valaki fun szinten játszik vele és ez a jó, meg vannak a fegyverbuzik azoknak meg az a jó. Az tény hogy sokkal többször akadnak el a fegyverek mint kellene, na azon kellene válltoztatni elsőnek. Az tény hogy nem igen létezik olyan ami ne akadna el valóságban is de nem így ahogy a játékban szerepel. -
myckey
veterán
válasz
nubreed #2573 üzenetére
A Vector az fasza sub machine gun...
Más jatekokban is lehet vele operalni szepen.
WATERDACA
Maradtam Steamen vele, de a GOG is foglalkoztatott. Eléggé leköt, szóval ez a 17-18.000 ft igy belefért...( 45 eur és nem szürke ) Ráadásul ezzel sztm hosszabb időszakra megleszek, FPS fronton.Ettől cask jobb lesz, remélem.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
nubreed #2570 üzenetére
Én mondjuk pont bánom, h steam-re vettem meg. Elég lett volna a gamepass. Jelenleg 50 órám van a játékban, tegnap értem be Pripyat-ba. Élvezem is, de nincs az az Isten h én még egyszer elkezdjem... befejezem, és uninstall. Aztán majd ki tudja mi lesz 1-2 év múlva... lehet egyszer még elő lesz véve.
-
nubreed
veterán
Nem tudom kinek mi a kedvenc fegyója a játékban, én alapvetően minden játékban assualt rifle -el szoktam nyomulni, nincs ez a Stalker 2-ben sem másképp, megvan a Kharod, felpimpelve (de megvan még a FORA, GP37, stb, szintén kimaxolva, végig mentem a létrán...) de aztán elkezdtem próbálgatni az Integral A -t. És igen... ez a fegyver durva, hogy mennyire jó, imádom, az első pillanattól kezdve éreztem, hogy tűpontos, precíz és halálos. Az exoskeletonos elleneket is úgy aprítja mint kés a vajban. Ez aszem smg, nem vagyok egy smg-s típus, de ez valami brutálisan jó, remélem nem nerfelik.
-
-
myckey
veterán
válasz
proci985 #2569 üzenetére
Nincs bonyolitva...ha megfelelő a távolság és a pozicio, közelharchoz testhelyzetet valt a karaterem, és jön a kivégzés, Rambo.
Gyors mozdulat.A lopakodas miatt szoktam halálozni, de azert elboldogulok vele és van. Stealth-re a tippek felhivjak a figyelmet. A sötétség baratom és jol lehet hasznalni, a Késes elkapas is.
Nappal, es vegetaciot hasznalva, sokkal nehezkesebb, illetve a hangokkal akad problemam, a zajokkal amit csap a karakter. Nem konz. ahogy irtam.WATERDACA
Milyen alapon ? De persze ki is vehetik. Addigra már lehet peccselik eleget, es jobban veszik teljes aron. Akar.
-
-
Mondta egy ismerősöm, hogy szerinte a STALKER 2-t jövőre kivehetik a Game Passból üzleti okokból. Szerintetek van rá esély?
-
myckey
veterán
Nem egy Sam Fisher vagy Solid Snake...
De, akad úgy is...hogy bokorról bokorra tudok közelebb kerülni az NPC-hez. Kihasznalva a vegetaciot, a körnnyezetet.
En a jatek eleje ota lopakodok, keselek, rambo meg kutyafule...irtam mar parszor.
Eleg sokat tapasztalok, meg halok is miatta. Nem is konzisztens a mechanika, bugos is, neha, sztm...
De probalom hasznalni !Laraxior
Megy a SIlencer/ Supressor mechanika. Kevesebb az alert, a feltűnés...
Csak az megint más, hogy a fegyverek értékei is "érdekesek". Nem is értek egyet vele, meg az egyéb viselkedésekkel sem. ( hangtompito kapcsan plane ) -
Laraxior
titán
Nálam sem veszik észre mindig, ha lelövök valakit hangtompítóval.
-
myckey
veterán
válasz
WATERDACA #2555 üzenetére
Működik
Nem amitas....a stealth. ( csak bugos, vagy nem )Sötétben, vagy ha árnyékos részre megyek, nem vesznek észre. Ezért is lőttem ki, a bázis körül, a fényt adó akármit is. Így mögé tudtam lopakodni, de előtte kifigyeltem a játőrnek az útvonalát. Aztán a testet elvittem, hogy ne legyen riadó.
Hangtompítós maroklőfegyver is használható a lopakodás során, ezt a villanyoszlopokra hasznaltam, mert alig volt/van nalam lőszer, elrontottam a felszerelkezést. Egy-egy fejlövésre azért maradt ammo, csak vigyázni kell, hol lövöm le.
A végén bökővel leszúrtam az emberkét, Rambo stílusban, hátulról. A karakter átvált a megfelelő mozgásra és egy mozdulat.Értem, hogy sokszor minden is szar mindenkinek is ( nekem is előfordul ) De van amikor nem így van. Ami meg nnincs implementalva a jatekba...hát azzal mi a francot kezdjek. Ezerszer hiaba irom le.
Jah, közben persze halál is akad, de irtam is, hogy elegem is lett. De ez inkabb a kivitelezes...ügyesen kell. Gyakorolni, kifigyelni, várni...
BFG vel egyszerubb lenne -
AsakuraDave
őstag
válasz
Sunrider987 #2557 üzenetére
Sztem ezen a küldin direkt jobb a stealth mert én simán végig lopakodtam, de más helyen simán észre vennének ha úgy mennék mint itt... A silenceres dolog nem működik, a gond az, hogy ahogy összeesik a tag az zajt csap és az AI meg meghallja, persze tudtam kommandózni és mielőtt észre vette volna a hullát lekaptam azt is.
-
AsakuraDave
őstag
Naggyon beteg hely ez a Pripyat
Első főküldit amit ott kapok, elindulok és úgy közelítettem meg, hogy átmentem egy parkos részen, ahol egyszer csak hallom, hogy valami nagyon liheg és már ugrott is a pofámba egy Chimera
Jó, mondom úgyis tápos vagyok, toljuk neki nah de a harc közben rám spawnolt még 3 Monolithos exos és azok is engem lőttek, szerencsére kicsit elsprintelve a Chimera rájuk támadt de aztán vissza váltott rám elég hamar, hát jó nagy xopás volt ez a "fight". Aztán nézem mi a retek van itt, hogy ide raktak egy Chimerát, hát konkrétan ott volt az item ami a főküldi "vége" lehet
felvettem és ugrott is a következő taskra, szerencsére mentettem előtte így inkább végig járom a küldetést mintsem ilyen "shortcut"...
Nah így haladok tovább, hogy nem veszem fel az itemet a Chimera után, megyek egy stash felé mert útba esik, itt is egy Chimera ugrott elő, hát kellett nekem kirobbantanom az ajtót nekiJó, végre főküldi helyén, itt meg egy Pseudogiant, szerencsére kaptam előtte egy baxó kis fegyvert mert már kezdtem sárgulni amikkel indultam...
Megyek tovább főküldi második "rész" itt is útba esik egy épület, benne stash, itt meg pseudokutya vagy mi volt, amit rühellekMost meglett ez a stash is, persze spawnolt nekem egy kedves vérszopót mielőtt felvehettem volna, de ez hagyján mert kimegyek és valahonnan rámfutnak megint ezek a tetves psikutyák
Jah és ez az utolsó stash vadászat alatt lelőttem 3x Monolithost és mind a 3!!!!! dobott 1-1 Diamond Exo rucit, ez mi már???? -
sheep
addikt
válasz
Sunrider987 #2557 üzenetére
Azt a küldit én simán megcsináltam a szellőzőkben kerülve, senki sem vett észre.
Viszont tényleg nem nagyon müködik a lopakodás általásosságban sajnos. Pedig nagyon adná csendes fejlövésekkel operálni. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Sunrider987 #2556 üzenetére
Az a baj, hogy az egylövetűre állított Dnipro ACOG-gal majdnem tökéletes a játékstílusomhoz, és a Saiga a mutánsok ellen pedig tökéletes, bár arra a Rhino is meglepően jó, sőt
Így is 115kg a teherbírásom, de inkább kevesebb lőszert, stb. tartok magamnál, hogy több loot-ot vihessek magammal, de ránézek a remélem nálam nem bugol úgy ki, mint aWeird Water-re, Weird Bolt (Vagy én rontottam el valamit a Weird Bolt-tal.) -
proci985
MODERÁTOR
válasz
juliensorel #2558 üzenetére
igen.
plusz a jatek be tud bugolni, tehat adott esetben ha megtamad egy ellenfel (a semleges) Barban, akkor onnantol Bar kiesik.
egyebkent Fast Travel ezen felul is tovabb van bonyolitva, egymassal szembenallo frakciok kozott eleve nem ajanlja fel a guide a segitseget. tehat adott esetben 3kmes korzetben nem lesz fast travel point, es nem csak a swampban.
-
Sunrider987
tag
válasz
WATERDACA #2555 üzenetére
Vicces de mukodik, ha nincs riasztva az enemy akkor nem latnak a sotet reszeken. Monolith legalabbis. Act of mercy kuldetest maskepp meg se lehetne csinalni ugy ahogy tudjukki nagyon szepen keri..
Egyebkent tuti bugos az egesz stealth resz mert hangtompitos puskaktol instant riado van a hangtompitos skiff pisztolytol meg legtobbszor nem. -
myckey
veterán
Éjszakai küldi egy bázison...mondom kilövöm a lámpákat, árnyékról árnyékra levadászok mindenkit, stealth rambo bökő hátulról...néha beiktatok pár fejlövést a hangtompikaval.
Most adtam fel mára. Sok volt a hiba a gépezetben, kivitelezésben...hangoskodni meg nem volt kedvem a karabélyokkal és vadászpufkával. Lett pár halál.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
juliensorel #2550 üzenetére
dontestol fuggetlenul majdnem az egesz terkepet felfedezheted. legalabb egy fokuldetes alatt van egy elagazas, hogy merre lehet menni, de az egy minimalis szekvencia.
bizonyos teruletek megnyilnak (dontestol fuggetlenul) es bizonyos telepulesek idovel elneptelenednek.
minden teruletre nem fog elvinni a sztori. pl elsore en jartam a
bazison, mert mindig masfele volt dolgom.Duty -
proci985
MODERÁTOR
válasz
MasterDeeJay #2548 üzenetére
ja, Vintarnal latszik, hogy ejt, de meg vanilla SoC viszonylatban is viccesen.
tobb fegyver szerintem nem kell, igy is van dogivel. tobb kaliber biztos nem kell, igy is pont eleg problema, hogy csak sniper vadaszra ket (harom ha a gausst is hasznaljuk) kulonbozo kaliberu fegyvert kene cipelni.
level nincs, de fegyvereknel tobb szint lenne... elvileg, ha ez a resze a jateknak nem lenne ossze-vissza.
erre jon, hogy upgradek gatekeepelve vannak sztori haladastol, technicantol es upgrade USBtol fuggoen. ja meg penztol. single-player jateknal ez akkor oke, ha a jatekidot kell kinyujtani, de itt boven hatalmas a terulet.foleg ugy erthetetlen, hogy szinte az osszes open-world jateknal utobbi par evben normalis, hogy a jatekos OP gearben van. vagy van auto teleport, akkor is, ha lore szinten nem mukodik. a quicktravel rendszer clear skyban is vallalhatatlan volt, erre sikerult egy tobbszor nagyobb palyan meg gyengebbe tenni.
-
juliensorel
őstag
válasz
proci985 #2542 üzenetére
Ez gondolom spoiler de engem azért ez most meglepett és érdekelne a válasz bővebben egy spoileres kommentben ha lehetséges, köszi!
Ha jól értem vannak olyan pontok/döntési következmények amik miatt nem fedezhetem fel az egész térképet? Meg mik ezek az útvonalak amikről beszéltek? Nem oda megyek ahova akarok a mapon? (nyilván gondoltam, hogy vannak lesznek helyszínek amik esetleg questtel nyilnak meg vagy ahhoz kötődnek, ill. bizonyos területek egyre nehezebbek/veszélyesebbek de úgy általánosságban oda megyek ahova akarok, vagy nem? Főleg ahogy haladok előre a történetben gondoltam minden területre el fog vinni a játék, de esetleg különböző sorrendben a döntések miatt... -
myckey
veterán
válasz
proci985 #2547 üzenetére
Faxa ez a Gun stat !
De alapjaraton nem kerek ez a resze a gamenek, ez sem.
Visszatérve...
Én egyelőre komótosan haladok előre, fejlődök, pusztulok...Próbálom beleélni magam ebbe a közegbe, ezt élvezni ! Tetszik annyira a környezet, a felépitett térkép, hogy elvigyen magával, hogy lekösse a figyelmem. Érdekes a Zóna, a Stalker lét és a sok dög, meg anomálisa, a Hobo vibe és a világépites.
Járok -kelek, néha beleunok, vagy húzom a számat...De túl nagy jelentőséget nem tulajdonitok neki.Ahhoz hogy kiélvezzem ami tetszik...ahhoz kell kereskednem, gyűjtögetnem, meg kell védeni magam és életben is kell maradni, úgy elemileg. De nem ezek miatt ülök le elé.
Elég sok dologtól lehetne jobb a jatek, de en húztam a számat a korábbi Stalkerek alkalmaval is. Nem új ez Nekem !
Persze akkor is van, ami rohadtul nem ok.
-
válasz
proci985 #2547 üzenetére
Szokásos túlbalanszolt fegyverek. Single játéknál totál felesleges. Weapon stat totál kuka és baromság most ahogy van. Ballisztika sincs normális pedig motor tudná simán nem is kicsit pontosan. Pent is át kellene gondolkodni. Külön vicces az alap piszoly mennyire OP.
Ez is moddolni kell nem is kicsit.
Hiányolom a gányolt fegyvereket. Valami totál hihetetlen hogy nem sikerült egy nagat, sks... vagy akár mi tömeggyártott cuccot belerakni. Több vadászfegyver és kalober kellene. Azt sem értem miért kék a buckshot és nem piros.
Nem kell balansz, sem level. Nem mmo ez.Loot is túlzás, tengernyi cucc van ládákban. Meg valahogy az is furcsa hogy úgy használom a kötszert mintha ropit ennék, csata után már múmiának kellene lennem. Ez persze kicsi hiba.
Lényeg hogy szerintem alapnak jó lesz és várom hogy legyen valami ütős realisztikus nem balanszolt totál mod hozzá.
-
proci985
MODERÁTOR
egyebkent igy ennyi eleg is volt az hiszem egy idore.
a hangulata szuper, de egyszeruen a jatek jelen pillanatban nem tudja eldonteni, hogy walking simulator, immersion simulator, hardcore looter, taktikai shooter vagy siman csak open-world fps akar lenni.
- walking simulatornak szuper.
- immersion simulatorkent a ladakat pakolni kezzel nem lehet () es a karakter mobilitasa szornyu. az, hogy sprintbol ugras elott masodperceket kell varni feleslegesen idegesito, foleg, hogy par jumping puzzle nehez, es tulterhelve eleve nem megoldhato.
- hardcore looterkent a loot egydimenzios. artifact hunt bugos, az artifactek egy resze (termeszesen foleg a legendaryk) nem spawnolnak. egyebkent a dobott cuccok valahol feluton elkezd javulni, de nem fugg a terulettol. viszont az, hogy harom kotszer es ket vodka miatt konkretan jumping puzzleket kell csinalni, az irrealis: hasonlo minuszos stashok a sima Stalkerben siman a foldon voltak. ugyanitt ld a problemam a staminaval es az ugrassal.
- taktikai shooterkent jelen pillanatban szornyu. foleg a stat balance miatt. a Rhino pontosabb es jobban sebez, mint a Vintar vagy az S14. fegyvereknel a devek probaltak megoldani az open-world fpsek progression problemajat, helyette viszont sikerult teljesen non-intuitivve tenni a jatekot.
- open-world fpskent egy ponton agyonvagja az, hogy tetulassu eljutni Abol Bbe. es valahol 15-25 ora ingame jatekido es utan kezd rossz lenni, aztan jonswamp aminek a vege 2.1km trekking (a tobbsegnek telepakolva) a legkozelebbi bazisig. olyan nehez lett volna odarakni egy karaktert a kijarathoz Guidekent? mikozben ott mindket spoileres helyzetben kulon-kulon kb masfel (!) oraig nem lehet javitani, es mindket esetben 30% ala szakadt a fullra upgradelt Tourist suitom. komolyan, a Far Cry 2ben nem kellett ennyit setalni, es az a Stalker SoC es a Postal2 mellett kb a proto open-world FPS volt.SIRCAA emlitett problemak egy resze egyebkent a SoCban es Clear Skyban is megvolt, de ott a reszben a palya a Stalker2 toredeke volt. CSben volt guide majdnem mindenhol (es minden telepules elerheto volt), SoC meg eleve ugy epitette fel a palyait, hogy max ket palyareszlet volt ket arus kozott a vegjatek kivetelevel. itt kb haromszoros a tavolsag arus es kozpont nelkul a surubb teruletek kozott is (Bar + Rostockon latszik).
----
[link] van weapon stat datamine
hat, igy megmagyaraz par dolgot.
-
CJ4567
nagyúr
Na megtaláltam az első idegesítő bugot Az In Search of Past Glory-ban az ivós jelenet óta minden mentést úgy töltök vissza, hogy egy pár másodpercig fekete a képernyő, majd kinyitom a szemem. Erre van bármi megoldás?
-
myckey
veterán
válasz
proci985 #2542 üzenetére
direkt miattad irtam a " vagy" lehetoseget,
emlekeztem hogy mar masodik kaland megy nalad. radasul irtad, hogy masok a helyek is, újak, etc...akkor ez igy kellemetlen, mert a FT valoban kell...en is be tudok gorcsolni ettol a setalastol, meg futastol is. Plane ahogy en jatszom ezt a gamet...sok-sok ido elmegy.
Irtam is, hogy kiderul, meddig lesz hozza türelmem.sheep
En amit eddig talaltam Artifact...el is adtam a fenebe. -
proci985
MODERÁTOR
hat, en masodszorra nekialltam, igaz mas dontesekkel es mas iranyba.
aztan a jatek olyan szinten softlockolt zalissyaban, hogy masfel ora szenvedes utan inkabb uninstallaltam. igen, tovabb lehetne menni ugy is (elsore azt csinaltam), de iszonyatosan szivas, hogy kiesik a nagyon keves fast travel point egyike.
namost, ha hosszu tavon a Warddal nem leszek joban, akkor ez a terkep teljes bal also sarkat jelenti. vagy ha a tudos bazis is bebugol (mint az elso vegigjatszasban, akkor gyakorlatilag Jupiter / Rostok (Bar) / Rookie village vonaltol nyugatra nem marad fast travel point. sem arus.
-
myckey
veterán
válasz
proci985 #2540 üzenetére
az összes regiot, rendesen átvizsgálni...szóval a komplett térképet, valóban felfedezni, kiismerni...
Ez azért eltart egy darabig.HA a Story befejeződik, volna még mit kezdeni. De oda kell figyelni, úgy kell játszani, hogy nem lesz Free Roam.
VAGY !
Mehet a kövi végigjátszás, más útvonalakon és stilusban, eltérő útválasztókkal. -
myckey
veterán
szégyen a futás, de hasznos ! ebben a játékban a futás, maga a lételem...
pandras83
jól felpakoltal...modokkal, cuccokkal...igy szep az elet.korrekt.
Yutani
jójó, jo a graf.Látom másnak is bejön a kóbor életmód, kevésbé feladatorientált game.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Viiktor1989 #2528 üzenetére
ha tudsz elfutsz
ha nem, akkor ugorj fel olyan magasra, hogy ne erjen el. az illuziok korulotted fognak lebzselni, maga az allat viszont el fog vonulni tavol.
-
Viiktor1989
aktív tag
Köszi !
-
SaGa59
őstag
A fenébe!
Mondjuk a tényleges kordon (a laktanya) mögötti magas betonfalú izét se nagyon értem, de túl tettem rajta magam, pedig mindkettő igencsak ellentmond valamennyi Zóna „szabálynak”. Na mindegy…Kinek volt az a világklasszis ötlete, hogy letelepít a Cordonba egy irányítót, közvetlenül a Rookiefalva mellé? -
kiezTe90
senior tag
Miután befejeztem az utolsó küldetést, van lehetőség azzal a karakterrel tovább bohóckodni a zónába, vagy akkor ez ennyi volt?
-
SzlobiG
félisten
válasz
A legjobb támadás a futás.
-
Rony949
őstag
válasz
Psydog-ot rohadt nehéz kinyírni. Meg kell találni az igazi kutyát és őt megölni. Ha jól emlékszem, az eredetinek sárgán világít a szeme, de a probléma ezzel az, hogy képes leswpawnolni vagy 10-15 másolatot is egyszerre és sokszor vérhugyozás a vele való harc.
Az eredeti általában sose elől van, hanem hátrébb bújkál valahol, ahol nincs szem előtt.
-
Viiktor1989
aktív tag
Ezektől a szellemkutyáktól,hogyan lehet a legkönnyebben megszabadulni? Folyamatosan özönlenek, akármennyit is ölök le közülük,eddig csak a futás segített.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
RobberBaron #2526 üzenetére
Nem véletlen TAA-ra van állítva az élsimítás? Ha igen, próbáld ki a TSR-t, vagy az FSR-t, mind a kettő tud felskálázni, és natív felbontásban is működni.
-
RobberBaron
tag
Véletlenül nem tudja valaki, hogyan lehet kiküszöbölni ezeket a fehér körvonalakat a tárgyak körül?
Hasonló lehet a probléma mint ebben a videóban, csak a megoldás, hogy DLSS Upscale DLAA-val nálam nem jöhet szóba, mivel Geforec GTX 1080-am van:
[link] -
Sunrider987
tag
Az a beegetett story reward, az mindig ott lesz, de vannak olyan stashek ahol szinten adja es lesser zonebol kiszabadulva elmehetsz erte anelkul hogy a storyval haladnal. A SPAS nekem random drop volt amikor lesser zonebol kijutva probaltam swampot elerni amig ra nem jottem hogy az a masodik akadaly, csak a wild island story szegmens utan lehet oda bejutni nekem meg kelett volna a Weird Water meg a Clusterfuck
Szerintem kar a Dniprot elkalibralni, nekem az AKM-et valtotta es teljesen jo armor piercing loszerrel 1-2 fejlovessel viszi az exo monolithokat, 7.62nek elsore ott az SVDM amibol kapsz story rewardot is , utana meg ott a SVU Mk3 amibol szinten van story rewardLynx neven es van stash drop rewardkent is( na ez a legbetegebb jumping puzzle amit a jatekba raktak, szerintem a dev aki kitalalta azt fejreejtettek es ugymaradt... akit erdekelWhip neven )red forestbe a kofejto gep tetejen van hajra hajra
Nekem eladasra a ruhak>artifactek> fegyverek a sorrend, artifact minden ami nem legalabb medium, de pl most 1.02 utan baromi sok moonlight artifactot sikerult talaljak valahogy, adott pillanatban 5x volt a zsakban nalam, amugy itt egy apro okossag en is lattam/tanultam mastol, 2 detectort kell hasznalni a Hilka-t es a Beart, a Hilka 100 meterrol detektal aztan 50 meternel atvaltani a macira az megmutatja a tobbit... full vanila vegigjatszasban 650k volt a legtobb penzem eddig aztan elolvadt amikor a dnipro+svu mk3+diamond exot upgradeltem kicsit a harpianal -
pandras83
őstag
válasz
tal-garius #2521 üzenetére
A gondjaid közül pár dolog orvosolható, ha mégis kitartasz a játék mellett, szívesen küldöm a javítható fileokat, copy-paste és kész.
Ezeket lehet jobbá tenni/normális állapotba hozni pár kattintással:
- hamar elfáradó karakter még üres táskával is
- 2 ugrás után meghal a hősünk végkimerülésben
- fegyverek fusztráló beragadása
- iszonyat drága minden, javítás szintúgy
- sosincs staminád idegesítő totyogás, időhúzás
- mocsáros pályán brutális agyhalál belassulsz elakadsz beakadsz -
tal-garius
aktív tag
PC-n Gamepass-al játszom vele. Olyan 45-50 órám van benne. Ennek megfelelően pár tapasztalat, játékról pár szó:
- eleje tetszetős, látványos az első kisebb településig
- hangok jók, főleg a vihar és anomáliáké
- kajálás, térkép és táska megnyitás látványos az első 5 alkalommal
És ennyi pozitívum.
- unalmas sétálás
- hamar elfáradó karakter még üres táskával is
- értelmetlen kajálás
- 2 ugrás után meghal a hősünk végkimerülésben
- rengeteg kötszer, elsősegély csomag folyamatos használata
- fegyverek fusztráló beragadása
- idegesítő spawmolások a nyakadba
- agyatlan küldetések, szokásos menj ide öld meg, szedd fel gyere vissza
- semmi motiváció a felfedezésre, pedig amit eddig lehetett megszereztem, de minek
- iszonyat drága minden, javítás szintúgy
- sosincs staminád idegesítő totyogás, időhúzás
- mocsáros pályán brutális agyhalál belassulsz elakadsz beakadsz
- karakterek külseje, épületek ismétlődnek
Jelenleg a játék én részemről erős beta állapotban van. Küldetés bug 2x volt, egy újratöltés megoldotta.
Kiváncsi lennék ki az aki mindezek mellett is maradéktalanul élvezi a játékot. Ha öszinte lennék nekem nem ad semmi olyat ami arra késztetne hogy lépjek be és játszak tovább. Mert csak idegesít. Nagy fanatikusok is jól tudják ezt, csak védik ezt a korán sem kész terméket. -
RobberBaron
tag
Egy kis érdekesség, fejlesztői teszt pálya, ami benne maradt (vagy benne hagyták) a játékban:
Lehet hogy spoileres, mert mindenféle kütyünek a logicját is itt tesztelték.
Moddereknek még jól jöhet. -
pandras83
őstag
-
Laraxior
titán
Kitettem a polcra porosodni -
nubreed
veterán
Valaki tudna segíteni? Van a Hornet's Nest fő küldetés. Ebben van egy olyan, hogy
Help Solder, ami opcionális. De hogyan kell segíteni Solderen, mit kell csinálni?? -
CJ4567
nagyúr
válasz
Sunrider987 #2508 üzenetére
Én hamarabb találtam Saiga-t
, mint Spas-tNimble eldobja a sajátját Valaki itt már átalakította a Dnipro-t 7.62-esre? És ha igen, melyik 7.62-es töltényt veszi be, az RPK-ét, vagy az SVD/U-ét?
-
Lac-coo
őstag
Fene megette ezt a játékot ...
Sehol nem találok kerekedőt !!! Zalissya-ban megszünt ,egyet találtam térképen lebattyogtam odáig de zárva van az épület nem lehet bejutni, lőnek is rám ... Van a hajóroncson, az pirossal van jelölve ,az is fura, legutóbb ott is lőttek rám .... -
RobberBaron
tag
válasz
proci985 #2510 üzenetére
arusoknal meg nem jottem ra, hogy kinel erdemes eladni.
Ha zöldre vált az ikonjuk, azoknál kapod a legjobb árakat. Gondolom reputációtól függ, amit küldetések teljesítése után kaphatunk.
Nálam eddig Zalissya-nál és Cordon Rookie Villageben zöldült be minden szolgáltatás, és Zatonban Beard, Sidorovich szerintem így is keveset ad.miután nem tettem el őket láb alól Sultannal együtt. -
pandras83
őstag
Hát nem tudom, a régiekben emlékeim szerint vért hugyoztam mire felkaptam egy-egy értékesebbet, itt meg szinte dobálom befele őket a teszkós szatyorba. Kivéve amikor be vagyok szorulva 4-5 anomália közé és már tenném a táskába a matériát, de a top ai körém spawnol egy adag banditát és ha esetleg őket letolom álló helyzetből duck hunt styleban (mozdulni ugye nem tudok) akkor érkezik desszertnek egy bloodsucker. Hihetetlen ez a játék, tökre megértem ha az újabb far cry címeken szocializálódott játékosok fikázzák, hogy fúj ez kakás.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Sunrider987 #2508 üzenetére
SPASel ez a baj, egyenkent kell tarazni. 860hoz van alternativ tar koran ami megoldja a problemat, de a Saiga sulyra konnyebb.
az S15 nagyon jo lenne.
az emlitett spawn bugos, ugyanez van delre a
. atvettek a Clear Sky (ott sem mukodo) mechanikait.kezdo resztol a katonai bazison es delre a kordontol a katonai bazison is AsakuraDave: Yantarban tudsz majd atmenni, sztorival kell haladni.
Rhino mukodne shotgunnak, de buckshot loszer jellemzoen mindig es mindenhol van menet kozben.
Picco: 1.03al elkezdtek balanceolni a jatekot.
swampsbol eltunt minden controllernel durvabb ellenfel:
beleertve az ultratankos sztori chimerat es a filleres artifactet vedo pseudogiantot. eladas: foleg fegyver, pancel. allitolag loszer is jo. artifact jo lenne, de kiszamithatatlan a spawn.
arusoknal meg nem jottem ra, hogy kinel erdemes eladni.
ja igen: Sidorovich kuldetesekre is egy vicc.
a jatek erre probal reflektalni, de tenyleg kritikan alul fizet.
arus mellekkuldetesek ugyanez, egy nullaval tobbet se biztos, hogy megerne veluk foglalkozni. -
Laraxior
titán
válasz
AsakuraDave #2507 üzenetére
Én az itt adott M860-at használom. Amikor ki kellett menned beszélni egy ürgével a daru végére ott hevert. Innen látni az erőművet is. 10-es tár van mellé, 5 jól irányzott lövés fekteti a bloodsuckert.
Automata shoti jó, csak az eszi a tárat szerintem. Így azért próbálok célozni is
-
Sunrider987
tag
válasz
AsakuraDave #2507 üzenetére
Tul nagy a Saiga hype a Spas-14 szerintem siman van olyan jo es mar a wild island szegmens elott megszerezheto(nekem legalabbis ideadta), nagyon sokan nem tudjak hogy a Spas-nal amikor mar legalabb egy golyot berakott akkor maris lohet nem kotelezo fullra tarazni( pump action? csak itt kezileg) es a bloodsucker surun elfut 1-2 loves utan es akkor meg boven van ido kotozni/ujratarazni. Meg lehet nezni hogy a 860ashoz kepest mennyivel nagyobb a fire rate statja es az pont ebbol adodik
Monlith szegmens utan amikor Strider ujra bezombul akkor vicces lesz Cement factorynal koborolni, van egy epulet aminek a falara verrel van felmazolva a Monolith felirat az talan spawn bugos mert mire lelottem egy adagot nem sikerult ki lootolni se oket es maris jott a kovetkezo hullam meg utana megint es megint, konkretan pirosra tort az exom. Az ingyen Dnipro miatt mentem arrafele aztan lett ott sok finomsag, Cuirass Exo, random dropba Diamond Exo, jaja nem eliras, a legdurvabb azinban a Grom-S15 volt neztem hogy mi a franc ez nem igy nez ki aztan olvasom a tooltipjeben hogy atkalibralt kiserleti fegyo... -
AsakuraDave
őstag
Minek a Saiga mikor Rhino-ból is lehet shotgunt csinálni?
Most ez a loadoutom, hogy egy "kis" pisztolyt használok face2face shotgunként, a többit meg váltogatom, de most a Grom-S14 -hez meg lett a nagyobb tár, elég combos fegyó és valami 1.8kiló
pedig gránát vető is van rajta. SVUmk2 -t találtam egy félig sérültet azt feljavítottam, de még nincs hozzá technikusom de lassan Pripyat kell hogy legyek már a küldi szerint így remélem arra felé lesz.
SPOILER-es!!! kérdés a térképpel kapcsolatban:A Cement Factory-ba visz át küldi vagy azt random barangolva kéne benézni? Mert még early game átmentem de egyből egy side küldis, ha jól emlékszem Dutys tagot találtam de mondom fogalmam sincs miről,kiről beszél majd akkor később jövök ide, nah most elvileg Pripyat felé kell mennem de még azóta egy küldi se vitt Cement részre -
Picco
addikt
válasz
proci985 #2505 üzenetére
+50% cash -50% repair fee jot tenne a jateknak szerintem. elso kijatszasra megigertem magamnak hogy nem fogok modolni no de majd fel ev mulva ha megint megjon a kedvem ujrajatszani, akkor majd lesz modolas boven.
mas: mit szoktatok gyujteni eladasra? lusta voltam eddig meg $/kg-ot szamolni...
-
proci985
MODERÁTOR
-
CJ4567
nagyúr
A Dnipro pont, hogy egy end-game fegyver, a NATO megfelelője a Kharod
Összeszedtem nagy nehezen egy Dnipro-t, megjavítottam pirosról, összeszedtem rá az attachmenteket... hogy két órával később találjak egy 100%-os állapotút.És úgy érzem, hogy a játék végéig már maradni is fog a Saiga(hacsak nem kiderül, hogy van valami ennél is jobb shotgun
) + Dnipro + Rhino felállás.
És valahonnan pénzt kéne szereznem, úgy elég sokat.
A patch-ek óta tök jól megvoltam pénzügyileg, aztán most megláttam, hogy a Dnipro és a Saiga fejlesztése mennyibe fájna... A Diamond Exo ehhez képest még olcsó
-
gV
őstag
nincs mit
itt meg megnézheted mennyi van Prypiatig
List of All Main Missions | STALKER 2 Heart of Chornobyl|Game8 ha már helyszín a 4 játék közül
ennek a leggyengébb a díszlete ahol a vége zajlik. első kettő NPP, CoP: Prypiat. ennél meg ez [link] ennél jobbra számítottam, ez teljesen méltatlan.
-
Yutani
nagyúr
Csak érdekesség: Garbage-en tartok még csak, de visszamentem kóborolni a Lesserbe. Ellátogattam a Sphere-hez, hogy ólommal köszöntsem ottani barátaimat, és mit dobott el egyikük?
Ja, és ez a fHD Medium DLSS/Quality beállítás. Szerintem még így is szép, nincs hiányérzetem látvány terén!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400