- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz kristof123 #7999 üzenetére
Nálam ez a banda kifutott. Amikor kijött az első lemez, éreztem bennük valamit, és bár jól éreztem, hogy a következő évek sikercsapata lehet, ha van egy kis igazság, de sajnos nem sikerült azt a szintet hozni, amit én éreztem, hogy hova fejlődhetnek. A The Bleeding mekkora nóta, és a Salvation se kicsi.
Nem mondom, hogy nem gondolkodnék el, ha játszanának nálunk, de jócskán alább hagyott a lelkesedésem. Bár én eleve nem lelkesedem az ilyen mainstream bandákért, Deftones, Drowning Pool kivétel, bár utóbbiak is eléggé beálltak a középszerbe, pedig az első és a harmadik lemezük elég bika volt.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
kristof123
őstag
Mit találtam:
-
Dilikutya
félisten
Napos időben mindig kedvem van betenni az egyes H-Blockx-ot. Jó kis ugrálós, groove-os 90-es évek közepe.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #7995 üzenetére
Igen, az egy méltó albumuk lett szerencsére.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
kristof123
őstag
Erre ment csak az ébredés : D
(#7995) LyonnaisFan1:
Ez a legjobb számuk imo, de a Riutals album sem rossz, ha tetszik mindenképp hallgasd meg![ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Gyerekek ez a rotting christ szám nagyon brutális, új kedvencem lesz?!
[link]űAhogy olvasom a rituals albumk nagyon állat lett, egyszer végigmegyek rajta.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
törölt tag
válasz Greenebola #7991 üzenetére
Ez a track nagyon jó! Csak a tavalyit hallgattam, de ott olyan erős volt az első szám, hogy a másodiknál sosem jutottam tovább
-
Greenebola
senior tag
TeeBee73 Kérem azóta pörög!
Halestorm - I Miss The MiseryWEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
nagyúr
Budapesten hagyjak fel azzal a reménnyel, hogy a hiányzó 4-5 Amorphis albumot CDn megvásároljam úgy, hogy besétálok kifizetem és hazaviszem? Ok, hogy ott a Discogs, de 5 különböző helyre nem akarok posta költséget fizetni...
-
törölt tag
válasz kristof123 #7984 üzenetére
Heafy egy isten, ezt az együttest nem ismerem, de utánanézek. Köszi, bearanyoztad a napomat
-
kristof123
őstag
válasz #78687232 #7983 üzenetére
Áh dehogy, azt nem tudja überelni. : D
Ébredéshez:
Any Given Day - Arise feat. Matthew K. Heafy of Trivium (OFFICIAL VIDEO)
-
törölt tag
válasz kristof123 #7982 üzenetére
Ez valami Babymetal-copy szeretne lenni?
-
kristof123
őstag
Mit találtam?!
-
Elemental
addikt
válasz kristof123 #7970 üzenetére
Addig még nem néztem rá a klipre azt hittem, hogy nő énekel
Én néztem de egy darab így is azt hittem, hogy csaj -
TeeBee73
veterán
Gitározok én. Neki csak pucsítani kell...
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
DiszNóÓl
senior tag
Fezenen tegnap elég jók voltak
Skindred - Kill The Power
SKINDRED - Under AttackHATER
-
törölt tag
Leragadtam a Fever-nél és ha ilyen az egész Venom lemez, akkor nem is kérek belőle.
Scream Aim Fire
Your BetrayalTeeBee73: az a Cyanide nagyon gyilkos, bírom ezt az együttest. Chertograd
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz Bjørgersson #7972 üzenetére
Mondjuk, Angela Gossow-ot megnézném, hogyan virít latex ruciban valamelyik cseresznyefámhoz kikötözve...
MOD: Ha már Metál topic: Egy kis nosztalgia...
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Ez a BFMV is egész fincsi.
(Nem, nem BDSM-et akartam írni.)[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
válasz TeeBee73 #7966 üzenetére
Jó volt! : DDDDDDDD
(#7967) taranis:
"Ő Vitas, egy híres ukrán kontratenor, szépen énekel amúgy"
Addig még nem néztem rá a klipre azt hittem, hogy nő énekel, de sajnos Én ránéztem... A látvány borzalmas volt, de a zene nem rossz. (((:"Hogy legyen egy kis kontraszt, -szerintem- a valaha élt legszebb hangú basso profondo"
Mesteri, el is mentettem!Még nem láttam, hogy valaki linkelte volna (Vajon miért? : D):
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Ezért de ki fogok kapni...
-
Ellia
addikt
-
TeeBee73
veterán
Megrendelve. Szállítással 34€.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
DEADLOCK - An Ocean's Monument
Szerintem elég jól szólnak, bár a csaj hangja talán kilóg, de nem tudom azt mondani, hogy nem tetszik, kicsit más színt visz ebbe a melodic death metal (?) szerű stílusba.
-
nagyúr
válasz Dilikutya #7956 üzenetére
Opeth-vonatról a Heritage-szel leszálltam, a 2014-es lemezről nem is tudtam, és ez sem a besza-behu kategória, kicsit se füle, se farka feeling - persze vszleg több időt kellene neki adni, de mindenképpen a klip nélkül
Pedig nekem tetszik a progrock vonal - még a Damnation is bejött bizonyos fokig...No mindegy, a korábbi lemezeiken ez nem változtat, lehet elő is veszek párat.
White Cluster"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
TripleB
senior tag
Albumelőzetes
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Dilikutya
félisten
Opeth - Sorceress
Az új album címadó dala. Szörnyű az elején az a 8 bites supermarios prüntyögés. A dalban amúgy lenne dög, kicsit karcosabb éneket is elbírna. Összességében viszont továbbra sem tudok mit kezdeni ezzel a prog rock iránnyal, főleg, hogy a Pink Floyd-ot sem szeretem.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Rimuru
veterán
Konnyed zene estere, friss ropogos
Vigyázat, csalok!
-
snecy20
nagyúr
válasz Bjørgersson #7949 üzenetére
rutrekker.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
TripleB
senior tag
válasz Bjørgersson #7949 üzenetére
Nem, de privátban megírom a forrást, ha gondolod.
-
Ellia
addikt
válasz Vikthor #7942 üzenetére
Jaja, kb két hete posztoltam én is, nagyon jó. Részemről ment a Procupine Tree mellé
-
nagyúr
Aki szereti a progresszív metalt, az nem mehet el emellett:
"The inherently collaborative cross-continental project was recorded in Stockholm, Sweden under the watch of renowned producer and mix engineer David Castillo (Opeth, Katatonia, Bloodbath) and additional mix and mastering engineer Jens Bogren (Opeth, Soilwork, The Ocean, Leprous)."
-
kristof123
őstag
Infant Annihilator - Unholy Gravebirth
(#7915) LyonnaisFan1:
Nekem is tetszik! : D[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz #78687232 #7936 üzenetére
Őket ismerem de sokat nem hallgattam sose, talán majd később felteszem hosszabban is.
Még nagy kedvencem Lizzy Hale Halestormból na meg az In This Moment se rossz.
Ezt meg most találtam egész tetszetős, felírva a listára: Orianthi - Heaven In This HellEz a szám jó de a régiek rágógumi rock :/[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz #78687232 #7934 üzenetére
Nem, nem igazán
Amúgy elírtam, nem Reckless Love (ők cicagatyás rock n roll a jobb fajtából - igazi buli zene)
The Pretty Reckless-re gondoltam.
-
törölt tag
Nervosa? Mondjuk az általad linkelt legalább tetszik is Magyarok közül az idei Tales of Evening album tetszett nekem, amiben nő énekes van.
Fear Factory:
18 years ago today on July 28th 1998 Fear Factory's 3rd album "Obsolete" was released. Let's celebrate this album today. Let's us know how it affected your life or your thoughts when you first heard it. -
Ellia
addikt
Régóta nem találkoztam olyan női énekeses rock/metal zenekarral ami bejött volna (nem a most itt felkapott jinjer nekem nem tetszik), de ez most elég jó: Dorothy - Missile. Nem ez nem a magyar tankcsapda/depresszió/junkiest megidéző Dorothy.
De az első jó, szerintem elég karcos, utoljára talán a Reckless love kapott el ennyire.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz ígyvanferi #7920 üzenetére
That's cute.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
TripleB
senior tag
válasz Bjørgersson #7926 üzenetére
Lost Continent
Csellóval kombinált mötál.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz canniball #7918 üzenetére
A tavaszi koncertig nem is hallottam róluk, már utána tele volt velük a sajtó, aztán jött a Trivium koncert. Élőben nem láttam őket, csak a hírük jutott el ide hozzám, nem is hallottam még szerintem. Mindenhol oda voltak meg vissza. Hát kérem, én a hétvégén egy kétnapos zenés házibuliban voltam, ahol egy tucat vidéki amatőr, többnyire tucatcore banda (de azért a Dystopia/Dungaree/Let The Cigar Die hármas ütött, igaz, azok igazi zenét nyomnak) lépett fel, de még azok egy része is hozta ezt a szintet mind zenében, mind előadásban. Nem vagyok esküdt ellensége ezeknek a modern cuccoknak, van sok jó, de ez teljesen középszerű.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
TripleB
senior tag
ORIENT FALL / ALPHA CENTAURI Bb
A hétvégén ők voltak a Tattoo the sun fesztivál fellépői közül az egyik tetszetős zenekar.
-
törölt tag
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz LyonnaisFan1 #7915 üzenetére
Már egy ideje nem hallgattam Kornt, viszont ez a dal tényleg ütős, ezek után már várom az új lemezt.
Canniball, hoppá ez meglepetés. Végre valami más tőlük, ezek után már meg kell hallgatnom majd az új anyagot.
-
sixpak
nagyúr
válasz ígyvanferi #7920 üzenetére
LOL...eddig sem volt szimpi, de ezek után...azt kívánom nekik, hogy nyomjanak végig egy turnét a Manowar előzenekaraként, természetesen pink hajjal.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
ígyvanferi
addikt
Pedig az a kőkemény linkin parkos metálarc azt nyilatkozta nemrég, hogy, idézem: "...we actually kept metal alive." cool story bro'
-
Rimuru
veterán
válasz Bjørgersson #7916 üzenetére
A korn is olyan mint a tobbi hasnolo egyuttes (nem stilusra, csak par pelda, rise against, papa roach, linkin park), van par jobb, elterjedtebb szamuk (slager), de alapvetoen nem csinalnak jo zenet -szeirntem-.
Vigyázat, csalok!
-
canniball
nagyúr
Új videoklip a pár nap múlva érkező albumról:
JINJER - I Speak Astronomy (Official Video)
Amennyire oda meg vissza vagyok attól amit eddig műveltek ezt hirtelen nem nagyon tudom hova tenni...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Bjørgersson
félisten
válasz LyonnaisFan1 #7915 üzenetére
Fú, legutoljára általánosban hallgattam Kornt, akkor se tetszett.
-
LyonnaisFan1
őstag
Az új korn szám (az októberben megjelenő albumról) csak nekem tetszik, de kurvára?
[link]Állat szám lett, talán picit rövid.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
taranis
addikt
Beteg állatok, megvettek kilóra: TERRA TENEBROSA - The End Is Mine To Ride
(remélem még nem volt)colorizer.net
-
TeeBee73
veterán
-
nagyúr
Runemagick - The Supreme Force Of Eternity
Svéd trió, érdemes.
-
TripleB
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Ez viszont, másodszorra is tetszik.
Nem egy Arch NMI,de az ágyamból nem rúgnám ki a csajt.[ Szerkesztve ]
-
-
Dilikutya
félisten
Fél off: az Atomic utódjaként rövid ideig működő Catheter egyetlen lemeze valószínűleg újra megjelenik CD-n. Atomic újrakiadásról egyelőre nincs szó, de sose lehet tudni, az Undertaking demója is ki fog jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest