Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz scott_free #9423 üzenetére
Szia!
2 nagyobb csoportja van ezeknek a gépeknek. Vannak amik random mennek összevissza és vannak a térképes gépek, amik tudják hol vannak, ebből adódóan tudják hol a dokkoló és szisztematikusan is takarítanak. Utóbbit javaslom, abból pedig a legolcsóbb ajánlott talán a Xiaomi Mi Vacuum gen1.
-
Brandynew
őstag
válasz scott_free #9423 üzenetére
tboy93 jól írja. Mondjuk én Mi Robot 2-t vennék a nagyobb szívóerő miatt.
-
Begi
senior tag
válasz scott_free #9427 üzenetére
Itt sok tagnak van Xiaomi robija es egyeb kutyuje.
Nagyon jo minosegu cuccokat hoztak ossze. Ok a kinai Apple
Nem kell felni toluk. -
Laci0022
csendes tag
válasz scott_free #9427 üzenetére
Én inkább ezt a Viledát kerülném, ha jól látom ez a első csoportba tartozik amik random mennek össze vissza, szerintem a xiaomi sokkal jobb, nekem pár napja jött meg kínából xiaomi mijia 1s és teljesen meg vagyok vele elégedve, jobban takarít mint egy átlagos rendes porszívó.
Igaz van egy nagyobb szőnyegem arra nem megy fel, de azt tudtam is amikor megrendeltem, szerintem egyik se menne fel rá
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz scott_free #9436 üzenetére
A felmosást inkább feltörlésként kell kezelni, nem tud egyik gép sem felmosni. Egy vizes rongyot húz maga után és ennyi. A szőnyegen is átmegy vele.
-
ITI-san
tag
válasz scott_free #9436 üzenetére
Teszteket nézegetve, már jó párat megnéztem, a középső hengetkefe sokat számít. Sőt még annak anyag minősége is. Szilikon, sörte sűrűség, anyaga, stb.
Szóval igen mindenhol segít.
Amikor azt mondja a teszt hogy felszív egy ceruza elemet, azt úgy kell érteni, hogy a hengerkefe belapátolja.
Mivel a szívási teljesítmény elmarad egy porszívótól így feltétlen hasznos.A földönkívüliek már közöttünk vannak. Magyaroknak nevezzük őket............ "Enrico Fermi, olasz atomfizikus, aki együtt dolgozott Szilárd Leóval, Teller Edével és Wigner Jenővel"
-
tobias88888
őstag
válasz scott_free #14239 üzenetére
Ha könnyű korbejarni a szobát és nincs 1 centis peremű bútor sehol, akkor megéri. Ha kell virtuális fal bárhol, akkor nem. Egy hete van még a mop essential, szóval még csak probalgatom, de az alacsony peremű dolgokat nem szereti. Van egy nagy macskabutorunk 1 centi vastag alappal, ott mindig elakad 5 percig majd befejezi a takarítást. Legutóbb pl cliff sensor errort írt, de semmi baja nem volt.
-
bigrob
őstag
válasz scott_free #17522 üzenetére
Véletlenszerű, se appos irányítás. Már vissza is vittem. :)
Én is valami szisztematikust keresnék 50-60 körül, de ha kicsit többért van bestbuy azt is szívesen fogadom.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
válasz scott_free #17525 üzenetére
Ez tetszik.
Mennyire valós ez az akció? Épp Montenegróban süttetem magam, de ha ezután visszamegy 110 EUR-val az ára megrendelem ismerőshöz.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
bigrob
őstag
válasz scott_free #17528 üzenetére
Időközben átbeszéltem párommal, egy olyan gépet szeretnénk aminek nem kell külön cserélgetni a por és víz tartályát, hanem ahogy porszívózik, utána fel is törli azt a maradék mikro port.
Ennek fényében milyen gépet ajánlanátok?
80nm a lakás, szőnyegek csak picik vannak 2 szoba ajtaja előtt.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ROWENTA RH6756WO porszívó
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest