Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrsptr
aktív tag
Xiaomi X20+ 165.900 Ft ha valakit érdekel. [link]
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
Borisz76
veterán
válasz Graphics #28543 üzenetére
Köszönöm !
Most nézegettem és megtaláltam az "első" generációs változatát is.
Nem tudom, hogy reális e az ár hozzá : [link]Vagy maradjak a 2. generációnál ?
YT videó az összehasonlításukról.
Ezek alapján az újnak van 1-2 dologban előnye....Gondolom ez pedig az APP-ja : [link]
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
Sziasztok !
Segítsetek nekem választani, ajánlani.100-150 Eft-s ársávban keresek eszközt.
- 95 nm , hidegburkolatú az egész ház. ( padlófűtés )
- Nincs küszöb , nincs szőnyeg sehol.
- Porszívózni kell
- Jó lenne ha fel is mosna
- Dokkoló , porgyűjtő tartállyal jó lenne
- "okos" legyen a navigációja
- Telefonos APP előny de nem feltétel.
Így elsőre ez szimpatikus : Xiaomi Robot Vacuum X10
Esetleg olcsóbban hasonló vagy jobb létezik ?Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
this is life
Ármester
válasz Graphics #28538 üzenetére
Az Dreame l10s ultra úgy táncol edge cleaning esetén felmosáskor, mint linkelt youtube videón, beállítástól függően ezt napi, heti rendszerességgel teszi, külön csak porszívózáskor nem próbáltam ki.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
luciferc
őstag
Hogy szeretnéd, hogy felszívja a szőnyeg melletti pár cm-es sávot? Ha felmegy az egyik kerekével a szőnyegre, akkor a hengerkefe nem fogja elérni a padlót, ha csak elmegy a szőnyeg mellett, akkor kimarad pár cm, mivel a hengerkefe nem a robot teljes szélességében van. Persze az oldalseprű is elég lehet, nézd meg nincs-e valami edge cleaning vagy hasonló kapcsoló.
-
Graphics
Jómunkásember
Na holnap megnézem a funkciókat, edge cleaning van pl. Lydstoknal
Amúgy a tancikalas azért van hogy oda forduljon rendesen a szőnyeg mellé, mert különben kimaradnak egy 2-3cm sáv, a kinyúló moposok nem táncolnak úgy néztem.
De persze felmosas nélkül meg jó lenne ha nem dancelné végig az ünnepeket.
[ Szerkesztve ]
-
kóóó
aktív tag
válasz -cobra- #28536 üzenetére
Nem sajnos, itt a szonyeggel már végzett és utána a szőnyeg mellett kellene már elmennie és itt már felmosnia is. Ugyebár a szőnyegen nem mos, hanem felemeli a moppot.
De ezt a tancikalós megoldást már többször is láttam és nem értem ezt a mozdulatot miért csinálja.Dreame külföldi face csoport a több ember is írja, hogy csöpögteti a vizet, de még az X40-nél is írják sokan.
Nem is értemÜdv.: kóóó!
-
-cobra-
aktív tag
Itt nem az van beállítva, hogy mop-olás közben ne menjen fel a szőnyegre? Olyan mintha próbálná a szőnyeget minél közelebbre venni, de nem akar rá felmenni. Ha így van akkor elég bután csinálja.
Én nem tenném külön szobára a szőnyeget, elég gáz lenne ha ezt nem tudná alapból kezelni.
Ha nem boldogulsz vele akkor gyári beállítások visszaállítása, és mehet az újratérképezés, beállítás. Kellemetlen de nem nagyon tudsz mást csinálni. Ha ez sem javítja ki akkor a csöpögtetős hibával együtt már lehet beadnám szervízbe. Vagy ha már ezen a ponton eleged van belőle, akkor elállás (ha még lehetséges) és lehet próbálkozni másik típussal (magam részéről csakis Roborockot vennék).
-
Graphics
Jómunkásember
Hát nem tudom. A szőnyeget én külön szobára bontanám és akkor biztosan elmegy mellette.
Nem tudom sajnos fejből a Dreame szoftverét, de én biztos a szőnyeget külön venném.
Az, hogy mi emberek hogyan gondolkozunk még nem fog megegyezni a gép logikájával.
Vagy esetleg a dokkoló elmozdult, de ekkora gépnél ritkabb
[ Szerkesztve ]
-
kóóó
aktív tag
válasz Graphics #28533 üzenetére
A kék vonal a burkolat váltó, jelöltem neki.
A kék kocka a zóna amit én jelöltem ki, mert ott hagyta ki előtte is a takarítást, mintha érezné ott valamit és elkerüli.
Itt is körbe megy a kék kockán/zóna területén és mi T aki kész van hazamegy.
Beállítások rendben van, egyéni beállítás van minden helyiségre, illetve a beállításokban is mindet beállítottam az elején, mindig ez az első dolgom.Szőnyeg területes is pontosan van a szobában, magának érzékelte és tökéletesen jelölte.
Az nem szethagyott takaró, hanem a fára ráhúzva volt és azzal betakarva a talp, hogy ne látszódjon, de leszedte a fáról, máskor meg a semmit is észre veszi és jó nagy területen kikerüli.😅
Itt egy videó mit művel a szőnyeg mellett, mikor csak simán elkellen mennie mellette egyenesen.
De a ház több részén is ilyen hülyen pörög összevissza..https://youtu.be/B_9QiroOAp8
[ Szerkesztve ]
Üdv.: kóóó!
-
Graphics
Jómunkásember
A kék vonal és a teglalap mit jelöl a térképen?
Valamiért megszakad a takarítás. Valami csak nem oké.
Értem hogy egy másik géphez hasonlítod, meg hogy miért megy farolgatva neked ez zavaró, de akkor jelöld ki a szőnyeg helyét pontosan a térképen.
A másik hogy minden beállítást nézz át, , ha még nem oké ezután sem reset végül garancia akkor.
Hát a szét hagyott takaró meg biztos a gép hibája?
Gariztasd, vegyél egy Q Revot😀
Én két nap múlva üzemelek be egy L10s Ultrat, kíváncsi leszek, de a legolcsóbb Dreame D9-cel sose volt bajom tavaly.
[ Szerkesztve ]
-
kóóó
aktív tag
L10S Pro Ultra Heat gépről lenne szó.
Mi a picsáért hagy ki területeket, 3x ment végig az utolsónál zónába beállítottam, hogy amit kihagyott menjen ott, de mégis kihagyja.
Semmi nincs ott, szabad terület.
Más helyeken is ha megy kihagy területet és folytatja tovább, mikor a szoba közepén laminált padló van végig, akadály a környéken sincs.
Nem koszos a szenzor 1 napja töröltem meg, takarítottam át az egész gépet.
Mutatom képen:Már kezd felbaszni ez a gép.Nem elég, hogy csöpögteti a vizet mindenfelé, meg a régi xiaomi 1st gépem is jobban ment végig a térkép szerint, nem hagyott ki soha területer nem összevissza farolgatva megy a szőnyeg mellett el, mikor csak simán egyenesen kellene mennie.
Nagyon gáz, hogy ez rész visszafelé fejlődött, nem előre.
Ma is a karácsonyfa talpnál is volt egy takaró szar azt is felszívta elakadt, hazaértünk és nem volt kész a ház, a főzés utáni szemeten végig kellett baktatni, így lehet újra az egész házat csinálni, ami alapból lassú a régi xiaomihoz képest.....[ Szerkesztve ]
Üdv.: kóóó!
-
Luc001
tag
Egy kis spurkodás
Van 3 cica es 2 kutyus a lakásban, igy a porzsák 2 hét alatt tele lesz szőrrel. A porzsákra vartam cipzárt így tudom üríteni.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Victoryus94 #28527 üzenetére
A térkép mentését a gép csinálja
A visszaállítast meg úgy ahogy írtad. Miért ne értenenk a kérdést?
-
g0dl
addikt
válasz Yellow73_a #28521 üzenetére
És hogy lehet mentést készíteni?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Logeeen #28522 üzenetére
Hát ha megnézed azt a fotót, akkor nem, ez nem szivattyú.
A szivattyú máshol van. Méghozzá a gép belsejében.
Ez szerintem mindössze egy összekötő cső, amivel azon a kis bütykös csatlakozón keresztül szívja a vizet a gép belsejébe.Szétszedős videót nem talátlam erről a gépről, L10s Pro hasonló
A képen, amit betettem ide, a szürke műanyag csatlakozós rész a gépben találhaót, arra cuppan rá a tartály. Szerintem. Sajnos csak L10s Ultra szétszedős videót találtam és ott azért bőven van eltérés belül.
Talán az L10s Pro GEn2 megmutatja hol lakozik [link]
Ott látni fogod 4:40-től hogy kanyarodik a cső és úgy már érteni fogod hol van a motor.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz jlaci74 #28519 üzenetére
Hikvision almárka, a háztartási cuccok között bukkant fel 1 éve kb az EZViz.
Alapvetően azt kínálja, mint a Tapo, Rowenta, Philips, ugyanonnan való gépek ( mert az említett brandek sem gyártanak.
Az említett gép nekem ránézésre a Lydsto R1d-t juttatja eszembe, mindjárt összehasonlítom azzal.
Hasonló gép, de vannak eltérések, 65-ért nem rossz vétel, van LDS , jól navigálhat.
[ Szerkesztve ]
-
-
g0dl
addikt
Tapasztalt valaki olyat, hogy a jó ideje használt térképet a xiaomi s20+ egyszerűen elfelejti, pontosabban lecserélte egyetlen szobára, ahol utoljára takarított.
-
Graphics
Jómunkásember
-
vrsptr
aktív tag
válasz Graphics #28479 üzenetére
Nem értem mért kell egyből arra gondolni hogy valami elromlik... nekem simán megérne -30ezret innen rendelni, de döntse el mindenki maga. Nálam nem akkora "Szent Grál" a garancia. Amúgy van Allegro Smart és Protect is, szerintem a visszaküldésnél is segít. Különben már nem is elérhető azon az áron az X20+.
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
LimaBravo69
tag
válasz -cobra- #28513 üzenetére
Az Alzás cikkszám szerint nagy valószínűséggel gyári alkatrész. Én vettem már ott kiegészítőket, gyári csomagolású mindegyik. Talán azt nem hamisítják (?).
Az ára is azt suggalja, illetve a leírásban is ez szerepel: "A Roborock márkájú fő kefe a Roborock robotporszívók pótalkatrészeként szolgál a meglévő tartozékok elvesztése vagy eltörése esetére"
[ Szerkesztve ]
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
-cobra-
aktív tag
válasz -cobra- #28404 üzenetére
Sajnos az alin szinte csak utángyártott főkeféket látok Roborock S6-hoz.
Ami nekem van, annak nem levehető a vége és hangosabb is mint a gyári.
Találtam is erre vonatkozó tapasztalatot a fórumban:
"A fix végü (nem lehúzható) utángyártott főkefe zakatolni fog. Működik, jól takarít, csak hangos."Kérdésem, hogy a lehúzható végű jobb-e?
Illetve látok alzán is (máshol jellemzően 10+ezer ft), de nem tudom hogy ez eredeti-e? Ha igen, akkor lehet nem kísérleteznék az alisokkal, úgyis évekre veszi az ember.[ Szerkesztve ]
-
Golota
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Neato D7 van nálunk használatban, de sajnos support már nincs és az utóbbi időben sok a probléma vele, elfelejt beállításokat, random leáll, resetre sem javul a helyzet. Gondolkozok egy új beszerzésén.
- első kérdés mennyit szánsz rá?
250 K a keret, de nem baj, ha nem kell kimaxolni.
- mekkora területre kell?
kb 100 m2. Nagy, nyitott terek, viszonlyag kevés helyen kell kerülgetni
- fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció?Jó lenne, de nem ez az elsődleges prioritás. Ha sokkal jobb porszívó funkciót kapok ugyanannyiért, akkor el tudom engedni.
- legyen e önürítős dokkolója?Igen.
Ami fontos lenne, hogy a szívóereje legalább a Neato szintjén legyen. (Ismerősök porszívói ezt meg sem közlítik). Ne legyen hajlamos az elakadásra (hosszú szálú szőnyeg ugyan nincs) hosszú hajakat tudja levágni a keféről, ne kelljen kézzel leszedegetni.
Ami nem érdekes: csendes működés, méret, extra szoftveres funkciók (mindig egyben takarítunk, nem kell zóna), méret.
-
Logeeen
senior tag
-
Luc001
tag
Ha valakinek kell gyórsan egy Xiaomi x20+ 173990Ft-ért, van egy rendelésem helyszini átvétekkel (11 ker.-be ) ami nekem nem kell.
-
Logeeen
senior tag
Sziasztok!
Van egy xiaomi s10+ itthon és észrevettük, hogy felmosásnál nem fogy a desztvíz a tartályból.
Esetleg van valami ötlet, hogy mi lehet a gond?A mopot vizezzük előtte.
Próbáltam belefújni visszafelé a tartályba, kicsit bugyogott a benne lévő víz, nem tudom mennyire kellene.
Gondolom sima gravitációs rendszerű...Köszönöm előre is a segítséget!
#Xiaomi 13T#
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- HP notebook topic
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest