Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lionshamlet
senior tag
Hasonló helyzetben voltam, de szerencsére csak kanapét fogok emiatt cserélni, úgyis tervben volt.
L20 ultrát vettem, ami lényeges volt hogy ágy ala beférjen - es oda kenyelmesen.
Kanapét pedig úgy veszek hogy a robi beférjen alá.Egyébként szinte teljesen autonóm.
Nagyon nem kell vele foglalkozni, ha felmosáshoz is használod, akkor a piszkos vizet kionteni illetve a friss vizzel feltolteni a tartályt.
De ez is automatizálhato.
Egyébként a robot portartályát automatikusan üríti, mopokat tisztítja, szárítja. -
Graphics
Jómunkásember
-
lvb
aktív tag
válasz Graphics #28296 üzenetére
Köszönöm, majd megnézem valahol ez az EZVIZ RC3 Plust. A magassága ok. Nagyon olcsó, 6+ éve az iRobot jóval drágább volt. 200k alatti porszívót nem is néztem... Ha nem tetszik, akkor megvárom az X50-est.
-
Graphics
Jómunkásember
Január 14-en lesz az európai prémium Varsóban, utána érkezhet a közelünkbe is .
Egyelőre más ilyen alacsonyabb modellt nem tudok, Rowentanak van valami, de én azokat nem szoktam ajánlani.
X40 Ultra is 97mm magas, szóval jelenleg az sem jó. Sajna ezek mind ilyen 10cm körül mozognak.
Nezelodok hátha van még valami.
Szerintem neked az X50 Ultra is nagyon overkill, ha csak onurites a szempont és felmosas nem, akkor lehet vennék a helyedben egy EZVIZ RC3 Plust.
Még ha nem is a legfejlettebb a tájékozódása, de ez beférne szerintem. [link]
7,8 cm magas.
Én legalábbis ebben az esetben nem költenek erre többet.
[ Szerkesztve ]
-
lvb
aktív tag
válasz Graphics #28293 üzenetére
A portartályra gondoltam, az jó lenne, ha nem kellene takarítani A Dream mikorra várható? Max 500k-ra gondoltam, ha abba az árba belefér, az ok. Most egy régi iRobot van, de az aku eléggé szar, és a dokkolóját 1-2 hete nem találja...
Közben látom ott a válasz a kérdésemre, köszönöm. 600k-nál azért nem kesz őszinte a mosolyom, de ha nincs más...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Saját magát nem fogja megtakarítani , ami a portartályt illeti, nem tudom ez alatt mire gondoltál.
85mm-es masina necces lesz. Mi a mostani masina?
Dreame Mova M1 ami esetleg szóba jöhet, de az még funkciók téren egy belépő modell.
A többi a Lidar/LDS miatt sajnos nem.
Később majd érkezik az "ár nem számit" kategóriába olyan Dreame ami behúzza a tornyot, de ott olyan ár lesz, hogy szerintem erősen szemöldök húzós.
Dreame X50 Ultra, január 14-en, saccra 600 ezer forint körül majd.[ Szerkesztve ]
-
lvb
aktív tag
Megérett a régi robotporszívóm a cserére. Ami zavar, hogy egyre magasabbak lesznek az új modellek. Ami nekem ideális, az max 85mm magas (A mostani az 95mm magas, és nem fér be pár helyre). Az ár nem számít, csak a tisztítási teljesítmény, és legyen kíméletes a bútorokkal. Stabilan működjön a WIFI kapcsolat, mert akkor fog dolgozni, ha nincs senki otthon, ezért a mobil appból lehessen gond nélkül indítani. Ha megtakarítja saját magát, az + pont - ne nekem kelljen mosogatni a portartályt. Felmosás nem szükséges. A dokkolója biztos nem lesz rákötve a víz és szennyvíz hálózatra.
Melyik modell a legjobb a fentiek figyelembevételével?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz lordthomas #28289 üzenetére
Dreame D10 Plus Gen2 ha van akcióban
Xiaomi X10 ez Dreame alapú masina, 115 ezer pl. [link]A D10 Plus alap verzió még kapható ,az is ilyen 115 ezer kb.
Ha nem kell önürítés ,akkor olcsóbban pedig
Xiaomi S20
Dreame D10s -
Victoryus94
őstag
X20+ -hoz érkezett ma frissítés.
Semmi konkrétumot nem írtak, és még nem ment azóta, de gyorsan települt.
-
lordthomas
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni robotporszívó vásárlással kapcsolatban. Nem volt még robotporszívóm, így nincs semmilyen tapasztalatom. Karácsonyi ajándéknak szeretnék robotporszívót vásárolni a következők szerint:
első kérdés mennyit szánsz rá? - Maximum 100-110e Ft.
- mekkora területre kell? - Kb. 50m2
- fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció? - Nem fontos.
- legyen e önürítős dokkolója? - Ha belefér a keretbe igen, de fontosabb, hogy alaposan porszívózzon.A lakás helyiségei robotporszívó számára könnyen átjárhatóak, nincsenek magas küszöbök vagy vastag szőnyeg.
Kérlek szíveskedjetek tippeket adni, hogy melyik porszívókat érdemes megvenni, preferált márka nincs részemről.
Köszönöm!
-
MTbc
senior tag
Sziasztok,
Van ehhez hasonló de ajánlottabb porszívó? Ebben a 70e-s sávban?
Xiaomi Robot Vacuum S20Ami fontos lenne:
Több szint kezelése, mert nagy küszöb miatt nem tud végig menni egyszerre.
(Ez amúgy nem teljesen egyértelmű nekem, hogy a S20 tudja, megtudja valaki erősíteni?)
Ebben a kategóriában tudja a valaki a szőnyeg felismerést mosás közben?Tudom hogy S20+ lenne a legjobb, de ez a keret.
Köszönöm
-
Graphics
Jómunkásember
válasz lionshamlet #28265 üzenetére
Na majd bizony.
Január 14-én Varsóban lesz az EU premier. -
Steady74
addikt
Dreame L20-hoz ezeket a kiegészítő és pót kellékeket néztem ki. Általában igen, de azért megkérdezem, hogy megbízhatóak ezek a források?
-
sub71
aktív tag
Szia! Nekem ugyan az első generációs van, de víz nem csöpög belőle, a felmosás hatékonysága meglepet, a gyári felmosószerrel nem csíkoz. Nálunk is két szint van, a felső szinten van a dokkoló, tőle 1 cm távolságra mindkét irányba szekrények (gardrób szoba), mégis mindig első próbálkozásra visszatalál. a lenti szintet egy zónának állítottam be, de ha úgy állítod be, hogy 10-15 négyzetméterenként cseréljen vizet, akkor szól, hogy vidd vissza a dokkolóra, újratölti magát vízzel, vissszaviszed, ahonnan elhoztad és folytatja. kb 30-35 négyzetmétert tud 1 töltéssel hatékonyan felmosni, nagyobb területen már látszik, hogy csak enyhén nedves utána a padló. amióta megvan, kb havonta egyszer csinálunk hagyományos porszívó+vödrös felmosás kombót......Én mindenképp megvenném a helyedben ezen az áron ma nincs jobb gép ...szerintem...
szerk.: viszont szerintem ma van utoljára ilyen áron, mert vége lesz a Black Friday akciónak[ Szerkesztve ]
-
Magic
tag
Szeretnénk lakásunkba felmosós porszívót, visszaolvasva árban megfelelne Amazonos Dreame L10S Ultra Gen 2, de tartok pár dologtól.
Említette valaki, hogy menet közben vízcsöppeket hagy. Laminált padlónál már volt problémánk ilyesmi miatt.
Hidegvizes mop mosás mennyire hatékony?
Kétszintes a lakás és a felső szinten dokkoló hiányában nem tudom mennyire lenne eredményes feltörlés. Ezt még el is engednénk...
Hajszálak miatt megérné e a TriCut?
-
Steady74
addikt
válasz lionshamlet #28278 üzenetére
Köszi a tippet. Nincs küszöb sehol, burkolatváltó van 1 helyen, azon simán átrongyol.
-
Steady74
addikt
válasz lionshamlet #28274 üzenetére
Hol tudom kitörölni a megadott helyiség sorrendet? Ebben elakadtam, segíts lsz. MEgadtam egy sorrendet, de azon csak változtatni tudok, törölni nem, vagy én nem találom. Köszi
-
lionshamlet
senior tag
válasz Steady74 #28266 üzenetére
L20 ultra jött meg nekem is a héten.
De ezek a problémák nálam nem jelentkeznek.
Simán felmegy a dokkolóra.
Be van állitva hogy legelőször a szőnyeggel kezdje a takarítást, mégpedig hogy a mopot a dockpadon hagyja - ez is stimmel.Utána kezdi az Schedule szerint elmentett performanszt.
Nekem eddig tökéletesen bevált.
A hét minden napján takarít, de csak minden másnap mos fel.A dokkoló működése, mikozben üríti a gépet valóban hangos.
De nincs fél perc.
Maga a robot működési üzeme egyáltalán nem hangos. -
Steady74
addikt
Nyilván nem egy silent hunter-t kerestem, de az ürítése-mosás vagy-micsoda baromi hangos. Voltam katona, bárhol és bármikor el tudok aludni Nem a takarítás közbeni hang az ami hangos hanem amikor először feltalált a dokkolóra (azóta érdekes többször nem) akkor azok a műveletek voltak hangosan nagyon amiket akkor csinált.
-
xekta
csendes tag
válasz Steady74 #28268 üzenetére
Porszívó nem lopakodó, valamennyire lesz hangja nyilván, hogy takarít, hacsak nem veszed le silent-re, de persze akkor is lesz alapzaja. Ha a buszon\vonaton nem tudsz elaludni, akkor a gép mellett sem, ha egy lakatosműhelyben eltudsz, akkor a gép mellett is. Az önürítőnek mindig nagy hangja lesz, normál porszívó motor van benne, arra a ~30mp-re hangos lesz. A beszélgetés hangerejét le lehet venni, akár 0-ra, szóval ha az zavar, arra van megoldás (bár ezt gondolom tudod mivel végigolvastad a manualt). Vissza kellene, hogy találjon magától, ha onnan indult el, illetve a térképen is tudja, hogy hol az állomás. Esetleg ha az állomáson maradt fólia, azt vedd le, mert befolyásolhatja.
-
Steady74
addikt
válasz Graphics #28267 üzenetére
fw update megvolt az elején rögtön. Elvileg megfelel a dokkoló a telepítési előírásoknak, megnéztem, hogy a rámpa rendben van-e, áram alatt van-e a dokkoló. Ma volt az első ismerkedős nap, a takarítás részét nyilván ki fogom tapasztalni, de ez a dokkoló előtti tánc egyelőre nagyon fura nekem. Ismerkedünk, ismerkedünk.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Steady74 #28266 üzenetére
Neked is azt tudom mondani, hogy ismerkedj vele.
Halk nem lesz egyik sem, az ürítes sem.
Nem kellene feltenned a gépet, automatikusan vissza kell menni, hacsak valami nem akadályozza.
Nyilván, ki kellene tapasztalni. Általában akkor ír mindenki negatívan, ha a hibát keresi.
Az, hogy beállítottad, biztosan jól?
Esetleg nem szedett össze valahol koszt , pókhálót a szenzor... Emiatt nem zavarodott meg?
Nullázd ki, és akkor új térképezes. Térjünk vissza erre pár nap múlva.
Ha akkor sem bírsz el vele, küldd vissza, vegyél egy Roborockot. de ennek sem kéne, hogy baja legyen.
FW Update?
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
DreameL20 Ultra egyelőre meglepetés a rossz értelemben. Nem talál vissza a dokkolójára, ha visszatalál a közelébe, akkor 3-4 teljes fordulatot csinál előtte, aztán mondja h tegyem fel a porszívót. Beállítottam, hogy a nappaliban a szőnyegen csak porszívózzon ne vigye a mop-ot de nem úgy megy rajta, hanem viszi a felmosókorongokat. Nyilván ki kell tapasztaljam, de eddig kb. csalódás. Hangos is nagyon, a terv az volt, hogy éjjel megy, de az ürítés és a tisztítás is baromi hangos, továbbá hiába veszem le teljesen a hangot, így is hallható, ahogy ezt-azt mond. Ismerkedünk még nagyon, de azt gondoltam, hogy egy (listaáron) 350k+ porszívó azért ennél többet tud.
-
xekta
csendes tag
válasz Szabi1979 #28255 üzenetére
Hát 3-4cm küszöbbel egyik sem birkózik meg, max a lépcsőjárók, csak azzal az árral meg egy magyar kereset nem feltétlen birkózik meg A mostaniak már tudnak kezelni több térképet is, nyilván az alsó kategóriában az nem feltétlen van jelen. Az elhagyott gyerekjáték mindegyiknek kihívás, amelyiknek nincs valamilyen fajta akadályérzékelője, az előlapi infrával illetve az ütközővel tudnak ilyenkor tárgyakat kikerülni.
-
laci06
senior tag
válasz Graphics #28245 üzenetére
Még mindig kicsit az. Igazából amikor beírtam pár hete, akkor azt hittem, hogy még mindig az S8, és annak a variánsai a "királyok", és a QRevo az egy ilyen alsóbb polcos márkának indult a Roborock-nál, ahol pár nem fontos funkciót lespórolunk, cserébe jelentősen olcsóbb.
Amióta beírtam leesett, hogy nem teljesen így van, és felmosásra úgy tűnik mintha eldőlt volna a verseny, hogy a "rezgőstől" jobb az ami "pörög", és ha jól látom akkor most a Roborock termékskála csúcsán már a QRevo Curv ül.
Meg vagyok lőve, néztem a a vaccumwars listáját, onnan a topról szemezgetnék valamit. Van már olyan amihez lehet normálisan hozzáadni felmosó folyadékot?
Jelenleg amúgy az S7 Max Ultrával is nagyon elégedettek vagyunk, de ha jól látom, akkor főleg szívóerőben sokat léptek előre azóta, és jön a karácsony, most kirúghatunk a hámból.
-
Gabesz87
veterán
válasz Graphics #28260 üzenetére
Na, nagy nehezen skerült. Megcsináltam azt, hogy lenyomtam a resetet, nyomva tartottam, utána tettem a dokkolóra, és még mindig tartottam pár percig. Miután elengedtem, végre mondta a default factory settings szöveget. Pár perc elteltével pedig hallottam, hogy "charging" És most már csak pulzál ahogy kell, ill. nem villog a dokkoló sem. Töröltem az app-ból, és újra hozzáadtam. Szomorú, hogy újra kell térképezni, beállítani mindent, fw-t frissíteni, de mindegy, ez legyen a legkevesebb. KÖszi a tanácsokat. Apropó, fw-t frissíteni úgy kell, hogy dkollolón van? Mert most egyelőre azt nem hajlandó valamiért. Az is lehet, hogy töltenie kell. Majd próbálkozom később.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Gabesz87 #28259 üzenetére
Nyomva kell tartani szerintem.
Here’s how I fixed it:
Open Flap to find reset button
Place S8 on dock
As the power flickers on the panel, immediately press and hold reset.
Hold for 10 seconds
Ensure light on dock charger is OFF (not flashing or solid)
Release reset button
Power Buttons will start to flash on S8
After a few seconds it will say “charging”
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz Gabesz87 #28256 üzenetére
Itt van 2 videó, a jelenségről, és a reset próbálkozásról. Nem tudom, a reset gombot csak egyszer kell-e nyomni, vagy nyomva kell tartani azt is, de mindegy. Ahogy elengedem, kezdődik újra a gyors power led villogás.
#28258 Graphics: igen, ezt én is olvastam tegnap este. Próbáltam eljárni a leírtak szerint, de vagy nem vezet eredményre, vagy nem jól csináltam. Mondjuk 1-2 dolgot nem is annyira értettem pontosan, ahogy le volt írva.
1. Leveszi a robotot a dokkolóról.
2. Felnyitja a fedelet, de most be is nyomja a resetet? Vagy csak felnyitja és visszateszi a dokkolóra. De akkor meg mi értelme levenni?[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Gabesz87 #28251 üzenetére
Hasonló esetre én ezt a reddit szálat találtam.
[link]
Google Translate nem feltétetlnül fordít pontosan ,de hátha.Probléma:
Most kaptam egy vadonatúj S8-at, és ugyanúgy működött, nem kapcsol be 12 óra+ töltés után, és nem indult vissza, semmi. A dokkoló állomásra helyezve rövid időre felkapcsolja a gombok lámpáit, majd a dokkoló folyamatosan villog (mint kiderült ez NEM azt jelenti, hogy tölt. Töltéskor a robot gombjai legyenek bekapcsolva és a dokkoló lámpa világítson szintén kikapcsolva!)Megoldás:
Számomra az volt az oka, hogy a reset + home gombot pontosan úgy időzítettem, amikor a robotot az állomáshoz dokkoltam, pontosan az ebben a szálban javasoltak szerint. Pontosan akkor nyomja meg a gombokat, amikor a lámpák kigyulladnak. Ha ezt helyesen teszi, azonnal, amikor tartod, látni fogod, hogy valami más (a wifi kék fénye világít és a dokkoló lámpa nem világít) Sok másodpercig tartottam, és amikor hirtelen elengedtem, a lámpák világítottak és azt mondta: "töltés" -
syler123
veterán
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a Q8 maxnak a cliff szenzorja melyik robotéra hasonlít? Az első genes lidaros Xiaomi porszívóhoz 3d nyomtattam ilyen cliff sensor takarót, de a Q8 maxhoz nem találok modellt, van esetleg olyan robot aminél pont úgy néz ki a cliff sensor, mint a Q8 maxnál?
-
Gabesz87
veterán
válasz dannyl #28254 üzenetére
Semmit. Arról, hogy a dokkoló villog, sehol nem írnak az ég világon. Ahogy arról sem, hogy mit jelent az, ha a power LED villog gyorsan. Csak annyi van a manualban, hogy a villogó piros a hiba. Ezt mondjuk sejtettem, és ilyen is volt este. Illetve hogy töltés közben pulzál a LED. Ennyi. De még csak neten sem találok ilyet, hogy fehéren villog a bázis Alig múlt 1 éves a gép, jó lenne ha nem purcanna ki máris. Bezzeg a gen1-es Xiaomival soha nem volt ilyen baj, soha nem kellett resetelni sem.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi1979
csendes tag
3-4 cm a küszöb a kis, tizenpár m2-es szobák között. Ezek az emeleten vannak, a konyha+nappali a földszinten. Az volt az elképzelés, hogy csak beteszem valamelyik szobába, bekapcsolom, hadd dolgozzon, aztán majd egyszer érte megyek, átteszem egy másikba. Dokkolónak így pl. nem is lenne állandó helye. Az persze nem baj, ha okos és kevesebb akksi használattal végez egy szobával, csak nem akarok térkép betöltéssel vagy egyéb időigényes gombok nyomogatásával foglalkozni. Bekapcs és takarítson, ahol épp van. De abszolút laikus vagyok, egyáltalán nem tudom hogyan működnek a valóságban ezek a szoba alaprajzát, feltérképezők, eltárolók(?). Épp ott lenne, ahol szükség van rá. Illetve akadályoknak sem lenne fix helye. Egy gyerekjáték egyszer itt, egyszer ott.
Minél jobban szedje össze a port a laminált padlóról és a (lehetőségekhez képest) minél kevesebbet kelljen vele foglalkozni.
Bocs, amiért ilyen hosszú lett. -
Gabesz87
veterán
válasz Gabesz87 #28252 üzenetére
A factory reset elvileg abból áll, hogy nyomom a home gombot, ezzel együtt a reset-et, és akkor mondania kellene, hogy restoring system default...... Ugye?
Na hát ezt nekem sajna nem csinálja. Hiába nyomom, meg sem szólal, és csak a power led villog most gyorsan fehéren. Dokkolóra téve ezzel együtt pedig a dokkoló LED is fehéren villog. Na ilyen még nem volt. Nagyon várom a mentő ötleteket! -
Gabesz87
veterán
Roborock S8-al kapcsolatban kérnék segítséget. Nem először fordul már elő, hogy semmire nem reagál, egyik gombra sem, nem is világítanak a LED-ek, csak a wifi (kapcsolódva van elvileg), de az app offline-nak látja. Emlékeim szerint egy Reset gombnyomás után újra hozzá kellett adni a porszívót az app-ban (meg is találtam, és megmaradt minden). Viszont ez most valahogy nem működik. Reset benyom, wifi kialszik, és csak villog a 3 gomb rajta Ilyenkor mi a teendő?
-
syler123
veterán
válasz Victoryus94 #28249 üzenetére
Így lesz, köszi szépen az infókat!
-
Victoryus94
őstag
válasz syler123 #28248 üzenetére
Próbáld ki, tartsd meg a csomagolást.
Alzán most ingyen lehet kérni amúgy is "ajándéba lesz" opciót, amivel januárig visszaviheted (de 2 hétig enélkül is).
Ha valami nem tetszik, max érdeklődsz hogy melyik készülék jobb az adott funkcióban.
Ezen az árszinten szerintem már mind egész jó, de mindnél kell kisebb kompromisszumot kötni. Én is találtam hiányosságot az X20+ -nál, de együtt tudok velük élni, és más készüléknél meg más hiányozna ezen az árszinten.[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz Victoryus94 #28247 üzenetére
Köszi, akkor gondolom a Q8 Max-al sem lövök mellé nagyon. Remélem a sötét szőnyeget szereti, mert a Xiaomi Gen 1-nek le kellett ragasztanom a küszöb érzékelőjét, mert megbolondult a szőnyegen.
Már most nem variálok szerintem a rendelés lemondásával, jó lesz ez nekem.[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz syler123 #28246 üzenetére
Szerintem nagyon egy szinten van a 2, de az S20 plus 100 körül is járt a napokban, amikor én vettem a porszívót, akkor majdnem 20%-al olcsóbb volt a xiomi s20+ a q8 max-nál, szóval nálam azért nyert volna, tudásban semmivel érdemi előnyét nem láttam a Xiaominak.
Én végül a dokkoló állomásos verziót x20+ választottam (abban viszont nincs szőnyegfelismerés).
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Megrendeltem az alzán a Roborock Q8 max-ot (122eFt), de most nézem, hogy 5eFt-al több a xiaomi robot vacuum s20+ , az nem jobb választás? Sőt, máshol az csak 107eFt.
[ Szerkesztve ]
-
laci06
senior tag
Robotokat mostanság honnan szoktatok rendelni? 1-2 éve még a kínai webshopok mentek, de most ott nem igazán találok jó árakat már. Érdemes inkább amazon/ilyesmiben gondolkodni?
-
Szabi1979
csendes tag
Sziasztok! Elolvastam az összefoglalót és a logout cikket is.
Ezek alapján a ház adottságai miatt a random típusúak nekem a megfelelők. Mi most a best buy ebben a kategóriában?
- első kérdés mennyit szánsz rá? Bármennyit, csak jó minőségű legyen.
- mekkora területre kell? 40m2 nappali+konyha + 10m2-es kis szobák
- fontos e a felmosó/illetve feltörlőfunkció? Laminált padlóra kell nagyrészt. Ajánljátok?
- legyen e önürítős dokkolója? Part. Mint előző pont.Köszi, aki válaszol. Hátha van most valami black friday ajánlat is, csak a típust segítsetek kiválasztani.
Köszönöm szépen! -
dannyl
addikt
Nálam is megjött amazonról a Dreame L10s Ultra Gen 2. Zseniális egyszerűen. Minden várakozást felülmúlt már az első "teszten". Mire a gyerekek megfürödtek, tiszta volt a nappali.
-
vtechun
veterán
Megvettem ma a Xiaomi S20-at, egyelőre melóhelyen tölt. Otthon feltérképezem vele a lakást kiváncsi leszek mit kezd a küszöbökkel
[ Szerkesztve ]
-
LimaBravo69
tag
válasz csoola #28237 üzenetére
A gyári alkatrész-cikkszámokat innen ki tudod gyűjteni a modell alapján:
Cikkszámra keresve érdemes körülnézni a magyar webshopok kínálatát (google-be írva a cikkeket sokszor nem ad magyarországi találatot).
Én Alzánál találtam a legjobb árakat eddig (gyári cekkekről beszélünk!), de nem kizárt, hogy máshol is kapható.
Utángyártott cuccok vannak Emagnál is gazdagon, és persze az Ali is tele van pótalkatrészekkel.
Egy-egy cikk elérhető olykor Amazonon is, a német oldalt javaslom (amazon.de). Most nem néztem rá, de pár hete voltak kiegészítők ott is).[ Szerkesztve ]
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
Kormi76
aktív tag
válasz simico #28234 üzenetére
Végignéztem az egész táncot. Nem volt a szőnyegen semmi, sima egyszerű szőnyeg, felhajlott széle sincs.
A szenzor kosz gyanús, annak tisztítására jobban oda fogok figyelni, kezdő vagyok ebben.QRevo S egyébként a gép. A szőnyeg pedig egy IKEA Stoense, de már eléggé össze van tömörödve.
[ Szerkesztve ]
-
csoola
tag
Roborock Q7 Max+ robihoz szeretnék bevásárolni pót cuccokat. Amit tutira vennék: porzsák, oldalkefe, mop és HEPA szűrő. Az itthon kínált cuccok nagyja utángyártott, egy helyen láttam (talán) gyárit elsőre, de még nem túrtam szét a boltokat, hátha eleve nincs is rá szükség.
Szóval egyik kérdés, hogy Aliról, vagy más kínai helyről érdemes-e rendelni cuccokat, ha igen, mit és honnan, ha van konkrét megbízható linketek, köszönöm.
Ha nem és a gyári a tuti kizárólag, akkor szintén a honnan lenne a kérdés és ha van, link szintén welcome.
Köszi a segítséget!Amint tudok, válaszolok az üzeneteimre, kérlek, hogy Te is válaszolj, ha én keresnélek meg!
-
Victoryus94
őstag
-
simico
aktív tag
válasz Kormi76 #28230 üzenetére
Nem lehet, hogy kicsit maga alá gyűrte néhány helyen a szőnyeget vagy a szélén felhajtotta maga alá? Egy-két alkalommal nálunk felhajtotta és maga alá gyűrte olyan szőnyeg szélét ami egyébként nem szokott gondot okozni neki. Bár ilyen sok, ennyire durva kóválygás akkor sem volt. Esetleg valami kisebb akadályra ment rá ami beragadt alá és néha eltérítette.
[ Szerkesztve ]
-
Kormi76
aktív tag
Szerintetek egy teljesen szabályos, akadály nélküli szőnyegen mi az oka ennek az összevissza kóválygásnak?
Zóna tisztítás volt, csak porszívás. A szőnyeg területénél kisebb rész volt direkt kijelölve, nem lógott túl a zóna.
[ Szerkesztve ]
-
lionshamlet
senior tag
válasz LimaBravo69 #28227 üzenetére
Igen, köszi.
Ez lett a megoldás.
Egyenesen továbbhajt a küszöbön, nem kínlódik rajta.[ Szerkesztve ]
-
LimaBravo69
tag
válasz jano_77 #28222 üzenetére
A koszos tartályt én naponta ürítem, be tud büdösödni, ha úgy hagyod.
A tisztavizest meg kiemelem a helyéről, és megnézem, hogy áll benne a szint , szükség esetén utántöltök.Amúgy azt sejtem, hogy ahogy Graphics írja, a rendszerüzenetek között lesz majd figyelmeztetés.
Használati erre nem tér ki külön, majd a tapasztalat megmutatja."The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
LimaBravo69
tag
válasz lionshamlet #28224 üzenetére
Két küszöböt állítottam be, mindkettő kb 2 cm magas.
A térképen való elhelyezés előtt össze-vissza mászkált rajta, oldalról, szemből, hátulról stb - minden irányból végigmászott rajta, mintha próbálná azt is porszívózni-felmosni.
A jelölés óta szépen végigmegy mellette, csak akkor érinti, amikor átmegy rajta egyik helyiségből a másikba."The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
Kormi76
aktív tag
Én úgy értelmeztem Roborocknál, hogy a threshold (küszöb) kijelölése arra jó, hogy ott így majd nem akar takarítani, tehát nem forgolódik rajta féloldalasan szenvedve. Szerintem más gyártónál is ez a funkciója.
-
Graphics
Jómunkásember
Ott lesz a határ és nem táncol rajta hanem majd csak átmegy.
-
lionshamlet
senior tag
válasz tranceplanet #28221 üzenetére
De hogy?
Amivel eddig kínlódott, azt most hogy fogja tudni megmászni?
Ez érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz jano_77 #28222 üzenetére
Nem mutatja, majd ír, hogy Clean Water Tank empty vagy DirtTank Full.
Ha megnézed a tartály van benne egy úszó, azzal jelzi a szoftvernek.
Odamesz oszt megnézed amúgy
Azt hogy mennyi van benne nem fogja írni.
Egyszer csak jelez. És akkor még a robotban van víz[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Abban tud nekem vki segíteni - főként Q Revo S tulajok - hogy azt az app-ban hol jelzi, hogy mennyi a tiszta víz mennyiség a tartályban? Kijelzi egyáltalán vagy majd 1xcsak jelez, hogy kifogyott?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
tranceplanet
addikt
válasz lionshamlet #28220 üzenetére
Hogy meg tudja mászni a küszöböt, pl.
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
lionshamlet
senior tag
L20 ultra.
Virtual treshold: ez az opció mit csinál pontosan?
Kicsit bátrabban fog menni a gép ezen a megjelölt szakaszon? -
-
libit
tag
válasz Steady74 #28216 üzenetére
en arra reagaltam, hogy szerintetek mennyire megbizhatatlan ceg, gyanus tevekenysegi korrel...
azt irjak (bal also sarok):
"minden RAKTÁRON
kézbesítés 3 napon belül"
van nekik? esetleg kerdezz ra, megrendeled
megreklamalod ha mast kuldenek - ok hibaztak, akkor alljak a cserekoltseget / visszakuldest -
Steady74
addikt
-
libit
tag
válasz Steady74 #28212 üzenetére
hat igen az a [3] es [10k] elegedett ugyfel - aki egyaltalan ertekelte - annak is nagyon gyanus lehetett...
heureka az arukereso cseh es szlovak megfeleloje, de ettol fuggetlenul mindenki azt es ott vesz, ahol akar
(amint nezem, az arukereso is ugyan abban a dizájnban fut, mint a heureka - azonos lenne a tulaj? )[ Szerkesztve ]
-
Izland`
tag
Sziasztok!
Melyik az ajánlottabb robotporszívó?
Dreame D10 Plus Gen 2 - 99 990 Ft
Roborock Q5 PRO fekete - 82 990 Ft -
Steady74
addikt
válasz Victoryus94 #28209 üzenetére
Köszi szépen. Én sem szeretek bizonytalan, ismeretlen helyről vásárolni, ezért kérdeztem, de megoldom máshogy a beszerzést akkor.
-
Yellow73_a
tag
Ugye a Xiaomi S20+ és S10+ kellékanyagai (kefék, szűrő, mop) kompatibilisek egymással?
-
Victoryus94
őstag
válasz Steady74 #28208 üzenetére
Én úgy vagyok ezekkel, minél drágább, fontosabb funkciójú eszközt veszek, annál megbízhatóbb helyről próbálom beszerezni.
Kiegészítők, tokok, műanyag vackok akár Aliról is (de ott is lecsekkolom az eladót, vagy legalább a véleményeket), De maga a gép legyen itthon elérhető stabil cégtől.Szóval röviden: kiegészítőket szerintem gond nélkül vehetsz, de nekem gyanús a tevékenységi kör: https://www.ceginformacio.hu/cr9211268953
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
Srácok ez az üzlet mennyire megbízható? Köszi
-
Yellow73_a
tag
válasz Pokskill #28176 üzenetére
Nálam az S20+ lesz a nyerő.
Ha az X20+ mellett döntenél, vedd figyelembe, hogy a dokkolóállomás elég terebélyes darab. (59 cm magas, és 43 centit áll el a faltól)
Nálam leginkább ezért dealbreaker, mert nem tudnám hová értelmesen elhelyezniAz X20+ robotnak nincs saját víztartálya, így sűrűn vissza kell járjon a dokkra nedvesíteni a mopokat. Ha van bőven ideje dolgozni a robotnak, ez nem hátrány, de ha gyorsan szeretnél vele felmosatni, akkor ezzel számolni kell. Ennek viszont van egy nagy előnye, mégpedig, hogy a dokkolóban elég nagy víztartály van, így sokkal nagyobb felületet fel tud mosni két tartálytöltés között.
-
-cobra-
aktív tag
válasz Gtaati #28198 üzenetére
Q5 Pro felmosója faék egyszerű, a tartályba kell tölteni a vizet amit folyamatosan csepegtet a mopra. Talán van rajta egy kétállású kapcsoló amivel a mennyiség szabályozható. Nem kell tőle csodát várni, Q8 már pumpás, appban szabályozható. Mivel azt írtad hogy alap gép kell csak porszívózásra ezért lett ez ajánlva.
Ha tudsz az appban no-mop zónát kijelölni akkor oda nem megy fel felmosás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Autós topik
- Óra topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Noblechairs HERO Black/Platinum White gamer szék
- Állítható magasságú, motoros asztalláb - Gyerekzár + ütközésvédelem - 2 év magyar garancia! POSTA!
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó Moulinex compact chef elektromos grill sütő
- Kültèri profi kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest