Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MBalu0001
csendes tag
válasz -cobra- #16425 üzenetére
én a mi robot 1gen-en is elgondolkoznék a helyedben..szerintem 60körül most azt is meg tudod szerezni..Az a gép azért már bizonyított!
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
-cobra-
aktív tag
válasz -cobra- #16469 üzenetére
Légyszisz segítsetek dönteni, tanácstalan vagyok. Dreame F9 vagy Mi Robot gen1? Valószínű kintről venném az itthoni árak miatt, így a megbízhatóság fontos számomra. Feltörölni nem szeretnék vele, mert nekem macera a karbantartása, és a szőnyeg miatti no-go zónák kezelése. F9-nek nagyobb a szívóereje, szőnyegen jeleskedik, viszont a gen1-el sok tapaszalat van, ugyanakkor több éves technika már. (A magassága nem érdekes, mert egyedül a francia ágy alá nem tud bemenni perpill, annak a lábát úgyis cserélnem kell min 10 centisre) A terület viszonylag egyszerű, ~60nm téglalap, középen közlekedő és abból nyílnak a szobák, kerülgetni való nem sok van.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz -cobra- #17129 üzenetére
A felkiáltójellel jelöli a felhasználói megszakítást ha jól emlékszem, itt ami kicsit "aggasztó", az a takarítási idők hol 7min, hol 47m, hol 2s, bár nem biztos hogy bármit is jelent ettől függetlenül..
Próbálj bekérdezni az eladónál van-e valami hibája, aztán majd mondd valamit.
Ha jó áron van, hozdd el, aztán ha gàz van, gari..melyik gép ez?Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
-cobra-
aktív tag
válasz -cobra- #17134 üzenetére
Na végül megvettem az S6 Pure-t 70-ért, jövő év szeptemberig garanciális még. (Kaptam hozzá pluszba 2 főkefét, 4 hepa szűrőt, 3 oldal kefét, 4 mopot.) Nem volt időm kipróbálni, érdemes facotory resettel kezdeni, vagy csak töröljem a mentett térképeket, ha vannak?
[ Szerkesztve ]
-
humigabi
aktív tag
-
Leon77
őstag
válasz -cobra- #18208 üzenetére
Nézd meg az oldalszenzorokat, ha a pók beszövi, akkor ezt csinálja, illetve próbáld meg leragasztani a leesés elleni szenzorokat alul hátha...
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Galahed
senior tag
válasz -cobra- #18259 üzenetére
Még a S6MaxV is nekimegy (óvatosan lekoccolja) pedig az lát is, a kamerával azonosítja a tárgyakat de mégis...
De szerintem ez igy van rendjén, hogy szorosan körbetakaritja az akadályt, igy kevesebb rész marad ki pl asztalláb körül.
(amit felismer pl cipő, vagy kábel, egyéb "érzékeny" cucc, annak természetesen nem megy neki, úgy kerüli el.) -
-
Caranita
aktív tag
válasz -cobra- #22847 üzenetére
Köszönöm a tippet, ezt nem ismerem, de utána olvasok.
A Midea-val amúgy nagyon meg voltam elégedve addig, amíg működött.
Brutál szívóereje volt, tökéletes munkát végzett.
Ha ez is tudja ugyanezt, akkor bestbuy, főleg hogy itthoni, nem kell garis esetben 7 hónapig harcolni -
MBalu0001
csendes tag
válasz -cobra- #23288 üzenetére
Szerintem jó úton jársz(s7), nem biztos hogy használni fogod max-on, én személy szerint feltétellel kezelném ezt a papíron 2x-es szívó erőt(q7)..
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest